2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Kızlar çok enteresan bir şekilde hamileliğimin başından beri hiç kusmazken 4. Aydan sonra kusmaya başladım.
Hemde ne kusma günde 2 3 kere
ne iştah kaldı ne bişey:KK50:
En rahat aylara girmemişmiydik ne oldu anlamadım.:kk77:
çok rahat geçirdim derken kendi kendime nazarım deydi heralde:KK5::KK5:

bende duymadim ama olabiliyomus, ay dur bende de oyle bisey olmadi simdi cikmasin aman aman biz iyiz:KK9:
canim cok bulantilarinmi oluyorda kusuyorsun,tabi insan bisey yemek istemez Allah yardimcin olsun ,kisa zamana kalmaz gecer insallah

Kızlar çok enteresan bir şekilde hamileliğimin başından beri hiç kusmazken 4. Aydan sonra kusmaya başladım.
Hemde ne kusma günde 2 3 kere
ne iştah kaldı ne bişey:KK50:
En rahat aylara girmemişmiydik ne oldu anlamadım.:kk77:
çok rahat geçirdim derken kendi kendime nazarım deydi heralde:KK5::KK5:

ay canım aynı ben..bende bir tuhaflık var diye düşünüyordum sende aynı şeyi söylüyorsun.benimki dahada geç 5 aylık oldu 1 haftadır acayip midem bulanıyo.benim ne midem bulanmıştı ne kusmuştum.gerçi şimdide kusmuyorum ama midem çok kötü bulanıyo.bende hiçbir şey anlamadım.

selam kizlarr nasilsiniz, evet bugun en sonunda indirimler basladi, az bi gittik bi magazadan aldim bikac bisey hepsi %50 indirimli
bugun babamiz yok biz 1 saattlik bi yerde abisiin yaninda kalcak, orda daha fazla indirim varmis %80 dedi ,artik orayada gideriz derken insallah indirim zamaninda tamamlarim cicilermizi
okadar guzel seyler varki insan almak istiyor ama ben yeni dogmus ve 3 aylik icin aldim ,buyudukce alinir zaten

iste benim bugunki aldigim ciciler:KK69:

canım cicileriniz çok güzelmiş Rabbim sağlıkla güzel günlerde giymeyi nasip etsin inş.bende ekliycektim ama bizim ciciler annanede kaldı.alınca eklerim artık gerçi ördüğüm ciciler var becerebilirsem onları ekleyim:)

bakalım cicilerimizi beğenecekmisiniz kendimi kaptırdım örüp duruyorum:)
CIMG3248.jpg (87.7 KB (Kilobyte))
CIMG3245.jpg (126.3 KB (Kilobyte))
CIMG3242.jpg (130.3 KB (Kilobyte))
CIMG3244.jpg (104.7 KB (Kilobyte))
CIMG3247.jpg (99.3 KB (Kilobyte))
CIMG3241.jpg (67.0 KB (Kilobyte))

kızlar ilk defa ekledim resim umarım görünüyordur:)

Eklentiler

• $CIMG3244.jpg
    $CIMG3244.jpg
    104,7 KB · Görüntüleme: 21
  • $CIMG3247.jpg
    $CIMG3247.jpg
    99,3 KB · Görüntüleme: 28
  • $CIMG3248.jpg
    $CIMG3248.jpg
    87,7 KB · Görüntüleme: 31
  • $CIMG3242.jpg
    $CIMG3242.jpg
    130,3 KB · Görüntüleme: 28
  • $CIMG3245.jpg
    $CIMG3245.jpg
    126,3 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
tesekkur ederim teyzeside ay seninkiler pek bi tatli yaa:KK69: hepsinidemi sen ordun ,hele o patiklere bayildim
bende orcem bugun ip aldim ama ben ancak tig isini beceririm digerinde oyle modeller falan bilmem sadece duze orup giderim:KK1:
kiolayindan battaniye elbise patik orcem insallah

tesekkur ederim teyzeside ay seninkiler pek bi tatli yaa:KK69: hepsinidemi sen ordun ,hele o patiklere bayildim
bende orcem bugun ip aldim ama ben ancak tig isini beceririm digerinde oyle modeller falan bilmem sadece duze orup giderim:KK1:

:))))))))) aslında kolay canım bende bu kadar güzel öremiyordum.hep başkalarının bebeklerine hediye falan yapmıştım.kendi bebeğime gelince çoştum birden bende şaşırıyorum bu kadar güzel çıkınca:))))))))) mor elbisemizi annanemiz ördü gerisini ben ördüm canım.annem çok güzel örer zaten.oda çoştu etek falan örmüş bende tulum örüyorum şimdi bitince onlarıda eklerim.tığ ilede çok güzel şeyler yapabilirsin canım nette çok güzel battaniyeler var.bende tığla patiği pek beceremiyorum.halamda doğum yapmak üzere onun da kızı olucak inş.onada çok güzel bi elbise ördüm tığla onuda ekleyim belki sende yapabilirsin
$CIMG3251.jpg $CIMG3253.jpg $CIMG3254.jpg

Günaydınlar;

Cicileriniz pek şeker ,maşallah güle güle giydir bebişine.
Ben kilo almaya başladım göbekte önden gidiyor maglum ..13.hafta itibarı ile 57 , 14.hafta itibarı ile 58 kg.
şimdiden 15.haftaya da 59 yazalım gitsin. bir kilo alıyorum haftada imdat!!!!!!!!!....
ama napayım iş güç yapmıyorum hareketsiz bir yaşam beni bu hale getirdi. İkiz olduğu için doktorum yürüyüşüde tavsiye etmiyor...:KK61:

aaksoyoğlu canım maşaallah çok güzel ciciler örmüşsün, ellerine sağlık iyi günlerde, sağlıkla, mutlulukla giydir inşaallah. :nazar:

sempatikcim senin aldığım cicilerde çoookk güzel tabiii kız cicileri herzaman bir başka güzel oluyor. :KK1: benim elim henüz hiçbir şey almaya gitmiyor. tembellikten mi bilmiyorum. ama bizdede anneanne ve babaannede hummalı çalışma var, annem şimdiden birşeyler örmüş ama henüz ondalar. cicilerimizi alınca becerebilirsem bende eklerim.

bella_83 ve aaksoylu arkadaşlar benimde ilk aylarda hiç bulantım olmamıştı. şimdide kötü değilim çok şükür ama eskisi gibi de değil arada bulantılarım oluyor. sağlık ocağından bir kitapçık vermişlerdi orda okudum çoğunlukla ilk üç ay bulantı olsada bazı hamilelerin mide bulantılarının 4. aydan sonra başlayabileceği yazıyor. galiba öyle bizimki de.

rudi canım kiloları boşveeeeeer hepimiz alıyoruz ki sen ikiz annesisin çok normal alman. napalım veririz elbet banada kızdı doktorum ama umrumdada değil sıkma canını. benim bir arkadaşım iki hamileliliğindede 25 kilo aldı hemde 1,50 lik boyuyla düşün şimdi ilk günkü gibi zayıf. yengem de iki hamileliğindede 25 kilodan fazla aldı şimdi 1,70 boyuyla 50 kilo felan. yani kilo almaktan ziyade bence sağlıklı verebilmek önemli yoksa naparsan yap hamilelikte kilo alınıyor. hele bir bebeklerimiz sağlıkla gelsinde, bizde veririz inşallah :KK3:

ama bu aralar benim en büyük problemim kollarım çok kötü uyuşuyor sizdede var mı böyle bir şikayet arkadaşlar. öyle fenaki 1 kg fasülyeyi ayıklayana kadar ellerimi kapatamaz hale geliyorum. özellikle geceleri daha kötü sabah kollarımın uyuşmasından dolayı uyuyamıyorum işe gitmek için saatin çalmasını beklemiyorum 07:00 kalkma saatim oldu artık. :KK50:

Canım senin sonuçlarda çok iyi çıkmış ne güzel. Oğluşunun ismini de çok beğendim. Bu arada idlem ismi dilemma'dan mı geliyor yoksa farklı bir anlamı var mı?
Kendine ve bebişine iyi bak canım...

teşekkür ederim canım, zaten biz eşimle anlaşmıştık, erkek olusa ben kız olursa eşim koyacaktı adını, eşim kardeş türkülerde dilemin sevda türküsünü çok sever, araştırdık farsça bie isimmiş, anlamı yüreğimin ilacı demekmiş, eşimin çok hoşuna gitti kızım olursa ismi kesin bu olacak dedi :KK69:

aaksoyoğlu canım maşaallah çok güzel ciciler örmüşsün, ellerine sağlık iyi günlerde, sağlıkla, mutlulukla giydir inşaallah. :nazar:

sempatikcim senin aldığım cicilerde çoookk güzel tabiii kız cicileri herzaman bir başka güzel oluyor. :KK1: benim elim henüz hiçbir şey almaya gitmiyor. tembellikten mi bilmiyorum. ama bizdede anneanne ve babaannede hummalı çalışma var, annem şimdiden birşeyler örmüş ama henüz ondalar. cicilerimizi alınca becerebilirsem bende eklerim.

bella_83 ve aaksoylu arkadaşlar benimde ilk aylarda hiç bulantım olmamıştı. şimdide kötü değilim çok şükür ama eskisi gibi de değil arada bulantılarım oluyor. sağlık ocağından bir kitapçık vermişlerdi orda okudum çoğunlukla ilk üç ay bulantı olsada bazı hamilelerin mide bulantılarının 4. aydan sonra başlayabileceği yazıyor. galiba öyle bizimki de.

rudi canım kiloları boşveeeeeer hepimiz alıyoruz ki sen ikiz annesisin çok normal alman. napalım veririz elbet banada kızdı doktorum ama umrumdada değil sıkma canını. benim bir arkadaşım iki hamileliliğindede 25 kilo aldı hemde 1,50 lik boyuyla düşün şimdi ilk günkü gibi zayıf. yengem de iki hamileliğindede 25 kilodan fazla aldı şimdi 1,70 boyuyla 50 kilo felan. yani kilo almaktan ziyade bence sağlıklı verebilmek önemli yoksa naparsan yap hamilelikte kilo alınıyor. hele bir bebeklerimiz sağlıkla gelsinde, bizde veririz inşallah :KK3:

ama bu aralar benim en büyük problemim kollarım çok kötü uyuşuyor sizdede var mı böyle bir şikayet arkadaşlar. öyle fenaki 1 kg fasülyeyi ayıklayana kadar ellerimi kapatamaz hale geliyorum. özellikle geceleri daha kötü sabah kollarımın uyuşmasından dolayı uyuyamıyorum işe gitmek için saatin çalmasını beklemiyorum 07:00 kalkma saatim oldu artık. :KK50:

içimi rahatlattın azıcık kilo konusunda sağlıklı olsunlarda kilo verilir di mi?
kollarının uyuşmasıyla ilgili doktoruna sordun mu ne diyor? benim de bacaklarıma kramplar giriyor doktorum magnezyum desteği önerdi.Bir danış istersen sende

Aramızda ne marifetli eller varmış.aaksoy bayıldım ördüklerine :))
başlamış alışverişler herkeste
bulantılara alıştım artık onunla yaşamayı da öğrendik..

Maşallah cinsiyetleri öğrenmeye başlamışız:nazar:, Allah sağılacakla kucağımıza almayı nasip eder inşallah, kızlar aldığınız cicilere ve ördüklerinize bayıldım, neden cimcime cicileri böyle güzelken, erkek cicileri hep sıradan eşimle hep bakıyoruz ama kendimizi cimcimelerin reyonunda buluyoruz hep:95:, geçen haftasonu oğluşuma 3 zıbın aldık, devamlı bakıp ağlıyorum, şu zaman geçsede bir an önce giydirsek kızlar:KK69:

Kollarının uyuşmasıyla ilgili doktoruna sordun mu ne diyor? Benim de bacaklarıma kramplar giriyor doktorum magnezyum desteği önerdi.bir danış istersen sende

canım benimde doktorum magnezyum kullanmamı önerdi.
Bacaklarım çok ağrıyor ve sürekli kramp giriyordu.
Bu ilaçla birlikte 4 e çıktı aldığım ilaç sayısı
demir hapı,elevit,omega 3 bide magnezyum...
Artık neyi hangi ara içicem bilemiyorum:KK52:

canım benimde doktorum magnezyum kullanmamı önerdi.
Bacaklarım çok ağrıyor ve sürekli kramp giriyordu.
Bu ilaçla birlikte 4 e çıktı aldığım ilaç sayısı
demir hapı,elevit,omega 3 bide magnezyum...
Artık neyi hangi ara içicem bilemiyorum:KK52:

ya benim doktorum çok rahat bir adam, nevişahsınamünhasır :84:, anladığım kadarıyla kendine özgü bir sitili var ve çok başarılı :97:, sadece elevit verdi, magnezyum demir omega dediğimde, bol yeşillik ye balık ye haplara gerek yok dedi, sadece cirnone ı geçen haftaya kadar kullandırdı

ya benim doktorum çok rahat bir adam, nevişahsınamünhasır :84:, anladığım kadarıyla kendine özgü bir sitili var ve çok başarılı :97:, sadece elevit verdi, magnezyum demir omega dediğimde, bol yeşillik ye balık ye haplara gerek yok dedi, sadece cirnone ı geçen haftaya kadar kullandırdı

canım aslında doktorun doğrusunu söylüyor yapılabilirse en güzeli o ama mesela ben balık et tavuk hiçbirini yemiyorum mecbur omega 3 içiyorum.demir kanım düşük çıktı baya onun için içiyorum.yeşillik falanda yeteri kadar yiyebildiğimi sanmıyorum tuhaf bi ağız tadım var herşeyi yiyemiyorum.kalsiyumuda ben istedim günde 2 bardak süt içmeye çalışıyorum ama bence yeterli gelmiyo bana.biliyosunuz bebek asla kalsiyumsuz kalmıyo ama bizim kemiklerimizden alıyo ileride kemik erimesini önlemek için kalsiyumda yazdırdım ben.bide elevit içiyorum :))) haplarla yaşıyorum anlıycağınız ha bide magnezyum bir kere kram girdi bacağıma çok kötüydü korkudan magnezyuma başladım.keşke herşeyi yiyip içsemde şu hapların hiçbirni almasam.

kollarının uyuşmasıyla ilgili doktoruna sordun mu ne diyor? benim de bacaklarıma kramplar giriyor doktorum magnezyum desteği önerdi.Bir danış istersen sende

aynen öyle güzelim içini ferah tut. canım ya son randevumda şikayetlerim başlamamıştı henüz telefonlada sormadım yeni randevu 2 hafta sonra ozamana kadar geç olur mu bilmem.

bu arada benim doktorumda ilginç çok ilgili motive edici bir doktor ama pek tahlil yaptırmıyor, fazla ilaç yanlısıda değil 17. hafta da gitmiştim bir ay önceki tahlillerime bakarak ilaca gerek yok dedi. bende fazla ilaçtan yana değilim en güzeli doğal beslenebilmek tabi ama yeterli olmuyor galiba. çünkü sağlık ocağı rutin kontrollerinde aile hekimi bu hafta tahlillerimi istedi demir, mağnezyum, kalsiyum... hepsi sınıra düşmüş oda şimdilik ilaca gerek yok beslenmene dikkat et dedi. yani ben tiroit problemim nedeniyle kullandığım ilaç dışında hiç bir ilaç kullanmıyorum. şimdi arkadaşlar bu kadar çok ilacı sayınca kafam karışıyor hayırlısı...

kızlar nasılsınız?ördükleriniz harika bende yapmak isterim ama hic yetenegim yok örgü konusunda bebislerimiz de tam kışa geliyo cok isinize yarayacak bu arada dün ilk yürüyüsümüzü yaptık fazla zorlandım ama bacaklarım agrıdı insallah acılır yürüdükçe gelince da öyle yorulmusum ki hemen uyudum bu arada ikiz hamile arkadaslar yürüyo musunuz sizde?merak ediyorum neyse kızlar ayaklarım şiş di ne yapıcaz bu ayakları yüksege kaldırıyorum iniyo indirince tekrar şişmeye baslıyo :44:

ben balıktan öyle bir tiksindim ki adına bile tahammülüm yok malesef:KK25:
bu yüzden omega 3 e mecburen başladık
kramplarımda ben varis oluşumundan diye bi korktum malum zaten meslek hastalığı bizde ayakta durmaktan :KK43:
onuda magnezyumla kestik bakalım başka vitamin almam artık umarım

kızlar nasılsınız?ördükleriniz harika bende yapmak isterim ama hic yetenegim yok örgü konusunda bebislerimiz de tam kışa geliyo cok isinize yarayacak bu arada dün ilk yürüyüsümüzü yaptık fazla zorlandım ama bacaklarım agrıdı insallah acılır yürüdükçe gelince da öyle yorulmusum ki hemen uyudum bu arada ikiz hamile arkadaslar yürüyo musunuz sizde?merak ediyorum neyse kızlar ayaklarım şiş di ne yapıcaz bu ayakları yüksege kaldırıyorum iniyo indirince tekrar şişmeye baslıyo :44:

tuz vucuttta su toplamasına neden olduğundan tuzu kesmemi söyledi doktor.
ilerleyen dönemde çok zorlanırmışım.
Bide 20 dakka yürüyüş ardından soğuk duş uygula dedi ayaklarına diz kapaklarının arkasına özellikle
bende işe yaradı bi dene istersen

ben acayip tuzlu yiyorum kızlar ya tuzsuz bi hayat düşünemiyorum.henüz öyle çok şişmeye başlamadım.akşamları ayaklarım biraz şişiyo ama pek şikayet çi değilim yoksa eşim hayatta tuz attırmaz bana artık:)

X