kızlar dün doktora gitmişken kadınsal konularıda sordum malum hamile de olsak bakımlıyız nihayetinde :)))))
artık tatil mevsimi geldiğinden havuza denize girebilirmiyiz diye sordum denize yada havuza girmemizde bi sakınca yokmuş (havuzun zararlı olabileceğini duymuştum çünkü) ama kesinlikle güneşten korunacakmışız hamilelik lekesi yaprmış çünkü hatta artık dışarı çıkarken bile korucu sürüp çıkın diyo.
bu tüy durumları için ağda yaptırabilirmişiz.İstanbulda olanlar ağda salonlarında kişiye özel tek kullanımlık ağdalar var sadece size kullanılıyor ve bitiyor diğer şehirlerde var mı bilmiyorum.Bu arada benim göbeğim çok tüylendi hormonlardan sakın alma onları dedi yoksa kalıcı olurmuş.almadığında doğumdan sonra dökülürmüş.
:
çatlamamak için kakao yağı yada bebe yağı sür dedi amaç sürekli nemli tutumakmış.Kaşınırsa kesinlikle kaşıma çatlatırsın dedi.Birde genetikse ne yaparsan yap azda olsa çatlarmış
ve son olarak günde en az 20 dakka yürüyüş şartmış bol su içmeyide unutmayın.Varis oluşumunu önlemek için yürüyüş de önemliymiş ve çok dar kıyafetlerden kaçının dedi .