- 17 Mart 2011
- 271
- 1
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #1.001
Canım benim doktorum 2 li teste bile taraftar değildi, ölçümlerin gayet iyi kafanı bulandırma dedi, ben istiyorum diye tamam dedi. Bu testleri hata payı yüksek 2 lin sorunsuzsa bence diğerlerine hiç gerek yok. Ama ayrıntılı ultrasona mutlaka gir, o %100 herşeyi gösteriyor.
Bu arada bugün doktora gittik, çok şükür herşey yolunda dedi doktor. Yalnız benim terbiyeli bebeğim sırtını dönük durduğu için cinsiyetini göremedi. Eşimle dalga geçiyorum bu pek terbiyeli kesin kız diye.
merhaba arkadaslar,
benim kanama devam edince, bu sabah solgu doktorun office de aldim, korkular endiseler, ama inede bitmeyen umutlar, cok sukur bebeklerim iyi, kalpleri atiyor, kanama icin hicbir sey bulamadailar, sadece kullandim progestoren dan olabilceni soylediler, makattan al dedi ordanda ishal veriyo 4 hafta daha sabretcem artik, DOKTOr kanamma normal dedi, tadini cikar bebeklerinin dedi, 8+2 olduk cok sukur rabbim hayirlis ile devamini gosterir ins.
gulsum canim, artik sabredip bekliycez bakalim, mevlam ne gormek nasip eyliycek, zararli oldunu sanmiyorum bende her gittimde hem altan hem usten muyane ediyolar
meraba kızlar topiği yeni gördüm.Allahın izniyle bende kasımda anne olucam.tüp bebiş benimkide.Rabbim herkeze bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
Canım hoşgeldin. Çoktandır artık kasım annesi gelmiyordu. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Tek mi, çoğul gebelik mi seninki?
Sonradan gördüm. Tekmiş meleğin. Hadi hayırlısı...
hoşbulduk canım evet tek benimki yaşımdan dolayı tek transfer yapıldı.zatende tek yumurtam döllendi:)ama çok şükür tutundu bebeğim bana.rabbim hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.seninde tek galiba bebişin.sen testlere cok takmışsın galiba canım niye onlara bu kadar takıp stres yapıyosun ben kendim ikili üçlü tesstleri özellikle istemedim.ikili geçti benim üçlüyüde yaptırmıycam.
Canım neyseki herşey yolunda gitmiş. hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. Test konusunda haklısın dün biraz abarttım galiba. Ama Mehtap'ın da dediği gibi ayrıntılı ultrasona girerim zamanı gelince. İnşallah iyi gider herşey...
Birde canım listeye girmek istersen bilgileini gir, sempatikciğim seni de ekler listeye.
Arkadaslar hepinizden allah razi olsun yazdiklariniz icin
Ben cok etkilendim hep daraliyom
Artik dayanacak gucumde kapmadi
Cok yalnizim annemi istiyom ben
Kimsem yok kaldim burda olecem sikintidan
Zamanda gecmiyo ev ustume ustume geliyor
Keske olsemde bitse artik bu cile
meraba kızlar topiği yeni gördüm.Allahın izniyle bende kasımda anne olucam.tüp bebiş benimkide.Rabbim herkeze bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
Cok haklisin canim, Hangimiz bu noktaya kolaylikla geldik, bugunumuze binlerce kere sukur olsun
En son adet tarihi: 15 MArt
Canim ben dogum kontrol hapina Subatta basladim, Nisan 17'de asas precedure basladi, Yani subat ayinda 52 yada 53 kilo idim, Transferden 10 gun sonra tartildim, 59 olmustum,CUSSs luk yaniSonra Simdi tartildim 57 olmusum Bugun tam 8. haftalik oldu cok sukur.... Evet canim dorduncu denemem. tebrikler canim sende baya yol almisin, oglusumuz olcakmis ins. sagliklariyla gelsinler de o bizim yuzumuzu guldurmeye kat kat yeter
merhabalarrr
bende aralık annesi olmaya adayım
büyük ihtimalle hayırlısıyla aralık ortaları olacak bebişim
herkesin sağlıklı ve hayırlı evlatları olur inşaAllah
Bu arada bugün doktora gittik, çok şükür herşey yolunda dedi doktor. Yalnız benim terbiyeli bebeğim sırtını dönük durduğu için cinsiyetini göremedi. Eşimle dalga geçiyorum bu pek terbiyeli kesin kız diye.
hosgeldin canim aramiza, cok kisinin haberi olmuyor,tesaduf gorunce geliyorlar,son zamanda hep aralik anneleri geliyordu, kasim annesi olarak sen geldinmeraba kızlar topiği yeni gördüm.Allahın izniyle bende kasımda anne olucam.tüp bebiş benimkide.Rabbim herkeze bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
sakın stres yapma canım biliyorsun miniklerimiz çok etkileniyo.ense kalınlığı ve ayrıntılı ultrason yeterli dedi bana doktorum istemiyorsan yaptırmak zorunda değilsin dedi.umarım herşey gönlünce olur.bebeğin sağlıkla gelir annesi.
sempatik arkadaşım benide eklesin ozaman:)
aaksoyoglu
sat 21 ocak
yaş 27
doğum tarihi 2 kasım
1.deneme
Canım haklısın gerçekten.Benim dr de ikili istemedi, ve burada da olmayınca eşim dayanamadı. Yaptırdık. Sen ayrıntılı ultrasona girdin mi? Benim bildiğim kadarıyla 19 ila 23 haftalar arası. İnşallah baktırır ve de Sorunsuzca atlatırız...
canim bende baslangic kilona ne yazcagimi sasirdim ortasini bulup 55 yazdimve 8.hafta 57 olarak yazdim
ok mi
hosgeldin canim aramiza, cok kisinin haberi olmuyor,tesaduf gorunce geliyorlar,son zamanda hep aralik anneleri geliyordu, kasim annesi olarak sen geldin
insallah Rabbim kucagimizada almayi nasip eder
tamam canim ekledim senide listeye yalniz kilolararini yazmamisin baslangic ve suanki kilonu yazarsan haftanla birlikte,kilo cizelgesinede eklerim
suan e onde sensin ,cinsiyetiniz belli degilmi
birde alttaki takip cizelgende 15+6 yaziyor, senin sat benden 6 gun once neden 15.haftadasin ,normalde 16.4 olman gerek ,tabi netteki hesaplamaya gore
sanirim seninkini doktor soyledi
Ankara'cım elbetteki 12. haftalara hatta 40'lara geleceksin. Birde baktın bebişin kucağında. Ama sen gerçekten çok stres yapıyorsun. Birde şöyle düşün ilk haftaları atlattım Allahtan. Neydi o test günlerini beklemek. Şimdi bebeğin seninle bunu biliyorsun. Kanama ve kramplara gelince, benim 6-7. haftalar gibi kanama oldu. Kramp ise daha çok testi bekleyene kadar, ama hala ara ara kasıklarıma bir sancı giriyor. Allahtan uzun süreli değil. Eminim seninde öyledir. Hadi canım sen rahat oldukça emin ol ki bebişin de çok rahat olacaktır. Allahım tüm isteyenlere anneliği tattırsın. Akabinde bizlere de hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin...
Bu arada usg nin eski olması gerçekten insanı tuhaf ediyor. ama hayırlısıyla bugün tekrarlayacakmışsın ya, için rahat eder. Hayırlı haberler bekliyoruz...