2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Canım haklısın gerçekten.Benim dr de ikili istemedi, ve burada da olmayınca eşim dayanamadı. Yaptırdık. Sen ayrıntılı ultrasona girdin mi? Benim bildiğim kadarıyla 19 ila 23 haftalar arası. İnşallah baktırır ve de Sorunsuzca atlatırız...

Son düzenleme:
meraba kızlar topiği yeni gördüm.Allahın izniyle bende kasımda anne olucam.tüp bebiş benimkide.Rabbim herkeze bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

Canım Allaha şükür sende de her şey yolunda imiş. Cinsiyet konusunda haklısın pek terbiyeli. Dün bana da bakıldığında Dr lardan biri göremiyorum ama kız olabilir dedi. Diğeri de henüz erken dedi. Hayırlısı artık bakalım...

Canım, çok şükür bak bebeklerin iyice, 8. haftalara gelmişsiniz. Birde baktın 40 dasın ve kucağında. Gerçi sen 40 a kadar beklemezsin sanırım. Seninkiler ikiz olunca. Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin allahım...

meraba kızlar topiği yeni gördüm.Allahın izniyle bende kasımda anne olucam.tüp bebiş benimkide.Rabbim herkeze bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

Canım hoşgeldin. Çoktandır artık kasım annesi gelmiyordu. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Tek mi, çoğul gebelik mi seninki?

Sonradan gördüm. Tekmiş meleğin. Hadi hayırlısı...

Son düzenleme:

hoşbulduk canım evet tek benimki yaşımdan dolayı tek transfer yapıldı.zatende tek yumurtam döllendi:)ama çok şükür tutundu bebeğim bana.rabbim hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.seninde tek galiba bebişin.sen testlere cok takmışsın galiba canım niye onlara bu kadar takıp stres yapıyosun ben kendim ikili üçlü tesstleri özellikle istemedim.ikili geçti benim üçlüyüde yaptırmıycam.

Canım neyseki herşey yolunda gitmiş. hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. Test konusunda haklısın dün biraz abarttım galiba. Ama Mehtap'ın da dediği gibi ayrıntılı ultrasona girerim zamanı gelince. İnşallah iyi gider herşey...

Birde canım listeye girmek istersen bilgileini gir, sempatikciğim seni de ekler listeye.

sakın stres yapma canım biliyorsun miniklerimiz çok etkileniyo.ense kalınlığı ve ayrıntılı ultrason yeterli dedi bana doktorum istemiyorsan yaptırmak zorunda değilsin dedi.umarım herşey gönlünce olur.bebeğin sağlıkla gelir annesi.

sempatik arkadaşım benide eklesin ozaman:)
aaksoyoglu
sat 21 ocak
yaş 27
doğum tarihi 2 kasım
1.deneme

sen delimisin kardelen kimse yok deme lütfen sana yakın olan Allah var bikere sonraaaaaa da bebişin onla konuş sana sıkı sıkı tutunmasını tembihle .Benim annemin ben karnındayken bağzı sorunları olmuş babamla yada babamın ailesiyle kimsem yoktu senle konuşurdum ağlardım iiçim biraz rahatlardı diyo biliyomusun ben şimdi anneme acayip düşkünüm herkez düşkündürde annesine benimki farklı ben o yüzden olduğunu düşünüyorum çünkü taaa karnındayken onunla bişeyler paylaşmışım .Dua et namaz kılıyosan sıkıntıya düştüğün anda 2 rekat namaz kıl bildiğin duaları et okadar rahatlıyosunki anlatamam .Bağzan insan ailesi etrafındaykende yalnız hissediyor kendini sana en büyük destek eşin şuan emin ol benimde eşim yok yanımda mesela onu okadar özlüyorumki bağzan benimde içim bunalıyo ama onun sağlıklı olduğunu düşünüp bigün kavuşacağımızı düşünüp mutlu oluyorum ya sevdiklerimizden ebediyen ayrı olsaydık dimi çok şükür hayattalar ve bigün görücez telefonla konuşabiliyosun internet var bukadar karamsar olma lütfen olurmu dualarım seninle .

aramıza hoş geldin canım. ne güzel giderek artıyoruz dahada çoğalırız inşaalllah. allahım herkese meleklerini gönder.

selam kizlarr nasilsiniz iki gundur giremedim bi baktimki masallah sayfalar baya ilerlemis cok sevindim sohbet olduguna , bi bakayim gerilere, listeye eklencekleri ekleyim

benimde yarin randovum var, en son yasadiklarimdan sonra ilk defa gitcem doktora
testler falan yapilcak demisti ama ne testi oldugunu bilmiyorum :)

iki gundur rahatsizim kasiklarimda sanci oluyor neden bilmiyorum ama karin genisliyor belki oyuzdendir, artik yarin ogrenicem sebebini

bebet ve kardelen086 arkadaslar suan ne durumdasiniz merak ettim sizi yazarsaniz cok sevinirim

Son düzenleme:

canim bende baslangic kilona ne yazcagimi sasirdim ortasini bulup 55 yazdim ve 8.hafta 57 olarak yazdim
ok mi

merhabalarrr

bende aralık annesi olmaya adayım
büyük ihtimalle hayırlısıyla aralık ortaları olacak bebişim
herkesin sağlıklı ve hayırlı evlatları olur inşaAllah

hosgeldin canim demek sende aralik annesisin,Rabbim insallah kucagina almayi nasip etsin

canim istersen senide ekleyim listeye ,bilgilerini yazarsan bana:71
:

bencede kizdir kizlar gercekten kendini zor gosteriyo, iste bende hep derim ,kzlarin terbiyesi ana karnina dustukten sonra basliyor diye
Rabbim insallah hayirlisini versin ,en onemlisi o insallah bir dahaki gittiginizde ogrenirsiniz

hosgeldin canim aramiza, cok kisinin haberi olmuyor,tesaduf gorunce geliyorlar,son zamanda hep aralik anneleri geliyordu, kasim annesi olarak sen geldin
insallah Rabbim kucagimizada almayi nasip eder

tamam canim ekledim senide listeye yalniz kilolararini yazmamisin baslangic ve suanki kilonu yazarsan haftanla birlikte,kilo cizelgesinede eklerim
suan e onde sensin ,cinsiyetiniz belli degilmi

birde alttaki takip cizelgende 15+6 yaziyor, senin sat benden 6 gun once neden 15.haftadasin ,normalde 16.4 olman gerek ,tabi netteki hesaplamaya gore
sanirim seninkini doktor soyledi

Henüz girmedim seninde dediğin gibi kısmetse 19. hafta gideceğiz. İnşallah sorunsuzca atlatırız. Valla bebeğim sağlıklı olsunda önceliğim cinsiyetini öğrenmek değil :). Varsın 9 ay göstermesin cinsiyetini.

hoşbulduk canım rabbim hepimize bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.
canım benim sat la tutmuyor nedense bilmiyorum 1 hafta küçük çıkıyo doktor geç tutunma olmuş demişti.heralde o yüzden.cinsiyetide bu ayın 20 sinde gitcem umarım ozaman belli olur :)
başlangıç kilomda 85 canım tedavi sırasında çok kilo aldım daha bebek olmadan:) şimdide dah 1 kilo aldım

a.aksoyoğlu hoşgeldin aramıza
sen maaşallah büyütmüşsün kuzuyu
darısı benim başıma ben de büyümek için sabırsızlanıyorum valla
bende kilolu hamiş kaldım daha öncesinde aldım bende nasıl aldımsa

stres ve ben ayrılmaz ikliyz
şükür dün bebeğimi görünca rahatladım
dr um alttan baktı bebeğim iyiymiş
ın bundan sonrada bi srounum olmaz
teşekkür ederimmmm desteğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…