2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

kızlar bugün doktora gittim.çok mutluyum prensesim oluyomuş
gerçi doktor tam göremedi kesin değil ama kız gibi dedi...umarım kızdır.1 ay sonra ayrıntılı ultrasonda tam belli olurmuş ama ben okadar beklemek istemiyorum artık bişeyler almak istiyorum bebeğime onun için haftaya başka bir yere daha gidip baktırmayı düşünüyorum

selam kizlar nasilsiniz gorusmeyeli, yine 2 gundur giremedim un gozumun kenarindan yara cikti o yarada kafami cok gritiyordu, gelip bisey yazmadim kafamin agrisindan

onceki gun ise doktora gittik, bebegimi gordum ama ayrintili ultrason olmadi icin yine cinsiyeti net goremedik ama kiza benziyor dedi ay bende sastim kaldim 3 hafta oncesinde erkek olabilir dedi, bunda kiz olabilir dedi, taaa diger randovu 1 ay sonra artik ogrenmekte istiyorum ,kiz dediginde sevindim valla

aaksoyoglu seninkinede kiz demis ama ben artik inanamiyorum hangisi
senin gibi 1 ayda beklemek istemiyorum bilmem ne yapsak :44:

Son düzenleme:

canim ya senin adina cok sevindim bisey yokmus,yada kesin kesin denilmediyyse icin rahatlamis insallah bisey olmaz, yinede bu konunun uzerine dusun gitceginiz doktorlar gidin,insallah saglikli bi sekilde bebegini kucagina alirsin

benim burdaki doktorumda nceki kontrolume kadar hem karindan hem alttan bakiyordu
ben bunu sordum alttan bakmanin bi zarari olurmu diye, oda yok bizim Turkiyede bunlar koca kari laflari hic bi sekilde bisey olmaz dedi ,ve detayli gormek istiyorsaniz en iyisi alttan dedi

ayrica burdaki doktorumda turk

Arkadaslar lutfenn yardim edin
Benim kanamam iyice fazlalasti
doktor keselerin yaninda cok buyuk bi kan pihtisinin oldugunu soyledi
Hic boylebisey yasayan varmi
Lutfen cvp vein

canim cok gecmis olsun aramizda hic kimse boyle bisey yasamadi,e peki bunu soylerken ne olurmus tehlikelimiymis
alinma gibi bisey olurmuymus, inan bu konuda hic bi bilgim yok ,insallah bi problem yoktur bisey olmaz
dunden bugune bi gelisme oldumu

masallah canim size

ben onceki gun gittim doktora hersey normal gozukuyor ama yinede korkularim devam ediyor
her doktora gittide problem yok gozukuyor ,sonrasinda bi kanamayla alt ust oluyoruz, oyuzden iyi ama yine kanama olmucak diyemiyorum
devamli yatmana gerek yok dedi ama yine devamli yatmasamda yatiyorum

duzelttim canim kilo bilgini

kızlar ben 13. haftanın başında ikili test için dr a gitcem
acaba cinsiyetini görme şansı varmı sizce???:82:

benim hala adet olmusum gibi kan geliyo
ohss olmustum ben transferden sonra
cocuklarin yaninda buyuk bi kan pihtisi varmis
benim icin dua edin kizlar iyi degilim

kızlar ben geldim cok mutluyum bebisşlerimi gördüm uzun uzun örctü doktorum tüm bulgular normal dedi cok rahatladım allah herkese nasip etsin .cinsiyetlerini sordum %70 bırı kız biri erkek dedi haydi hayırlısı bu arada 1 kilo almısım doktorumdan aferin aldım 8 haftalıken 69 900 dü 12 hafta 70 kilo 1oo gr mıs 1 ay sonra kontrol var sizler nasılsınız cok öpt

valla canım ben 1 hafta sonra falan başka biryere gitmeyi düşünüyorumbelki ultrason aleti daha iyi olan biyer bulabilirim.gerçi gittiğim hastanede çok güzel bi yer doktorumdanda memnunum ama görememiş olabilir gerçi bebişimde tam açmadı bacaklarını ama hayırlısı artık

ay masallah ne guzel ikizlerde en cok sevdigim sey bir kiz bir erkek olmasi, bizimkide ikiz olsaydi bende bir kiz bir erkek isterdim
ne guzel az kilo almisin insallah fazla almadan tamamlarsin
simdi ben 12. haftaya 70 olarak yaziyorum

e baska doktora gittigimde yine acmazsa gorursun dicem

ben aslinda bu gittigimde gorurdum ama ayrintili ulturasona girmedim ,kucuk bi aleti var muayene odasinda ordan gorduk ,degilse bacaklari falanda acikti ama makinadan dolayi belli olmadi

ben kendi dokdorumu arasam gel gir der de ,cok pahali her seferinde okadar para gidiyor cepten birde ozel olunca ,artik beklicez bi 1 ay daha

kizlarr listemiz bu sekilde
kilo bildirimi yapmayanlar yapsin ,kilosunda degisiklik olan bilgilendirsin lutfen

2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklarin kilo takip cizelgesi

Nick | Başlangıç | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | Toplam
Sympathique|64| | | | | | |65| |65,5|66|
mehtaperkan|62| | | | | | | |63| |
rosesteel|63| | | | | | |64,6| | |
deryaberil|82| | | | | | | | | |
bebet|64| | | | |67| | | | |
kardelenimsin|57| | | | | |59| | | |
Mai_|85| | | | | | | | | |
bella_83|50| | | | |53,5| |
duss|65| |69,9| | | |70 | | | |
atadilem|73| | | | | | |75| | |
KARAFESLEGEN|68| | | | | | | | | |
stdt|53| | | | | | | | | |
zeynoom97|76| | | | | | | | | |
aaksoyoglu|85| | | | | | | | | |86|
suuperisi|58| | | | | | | | | |
bigblue|60| | | | | | | | | |
gokce01|74| | | | | | | | | |
merik89|67| | | | | | | | | |
melekkose|52| | | | | | | | | |
elfkaya|51| | |53| | | | | | |
ankara_06|87| | | | | | | | | |
kardelen086|59| | | | | | | | | |
karar|69| | | |73| | | | | |
rudi|53| |55| | | | | | | |
Silanaz|55| |57| | | | | | | |

Son düzenleme:
Sympathique benide listeye eklermisin
başlangıç kilo 73
7 hafta 6 gün kilo 73
Allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinnnn

canim tabiki eklerim listeye zaten daha once yazmistim sana listeye ekleimmi diye

ilk sayfaya bakarsan esas listemiz orda bu kilo listesi

bana sat,yas,kilo,kacinci deneme oldugu ve dogum tarihini yazarsan esas oraya eklerim

suan kilo almamisin hic ,aldigin zaman soylersin yeni kilonu eklerim ok

teşekkür ederim
son sat 26 mart,yaş 35,kilo 73 ,ilk deneme,tahmini doğum tarihinde tereddütlerim var dr haftasınıda daha fazla demişti doğum trh de aralık ortası dedi ama nette baktığım 31 aralık

valla göstermezmi göstermezbenim gittiğim hastanede özel canım ama biz okadar çok vermiyoruz yani sosyal güvencemiz var farkını ödüyoruz sadece.ayrıntılı 20.haftada yapılıyormuş onun için ben 1 ay sonra giricem.normal ultrasonuda baya iyi aslında ama doktorum belki ben göremiyo olabilirim diye kendi söyledi.onun için başka bir yere daha gitmeyi düşünüyorum.

yine lekeler
dün iğneciye biraz hızlı gidip geldim ondan mı oldu anlamadım
şimdi kahverengi oldu
kokudan öleceğim ben artık
ne zaman keislcek bu lekelerrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…