- 10 Aralık 2009
- 4.284
- 6
- 35
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #1.021
stres ve ben ayrılmaz ikliyz
şükür dün bebeğimi görünca rahatladım
dr um alttan baktı bebeğim iyiymiş
ın bundan sonrada bi srounum olmaz
teşekkür ederimmmm desteğin için
rosestel maaşallah bebeğine bizde o günlere gelcek miyiz acaba
evet ufak kanmalar oluyor hele bugün çok oldu her yerimi ateş bastı korkudan bayıldım bayılcam öyle oldum tansiyon fırlamş dr baktı bide kalp atışını göremiyorum demesin miii
sonra biraz daha baktı tamam var görüyorum dedi ama o arayı gelin siz bize sorun..
aklım çıktı ömrümden ömür gitti
drun usg si çok kötüydü çok eskiydi valla
daha önceki hastanelerde hayet net görüyordum bebeğimn kalbini ayna gibi
yarın başka bi yere gideceğim içim rahat değil
kızlar çok mu usg ye giriyorum zarar lı mı sizce
ama ne yapayım hem kanama hem böyle korkular deli oldum yaa
RABBİM korusun meleklerimizi
dua edin bana olur mu yarın için
meraba kızlar topiği yeni gördüm.Allahın izniyle bende kasımda anne olucam.tüp bebiş benimkide.Rabbim herkeze bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
Merhaba arkadaslar;
Sıkıntılı bı kac gunun ardından ancak ınternete gırebıldım doktora gıttık bu arada marmara arastırma hastanesınde randevumuz vardı ıkılı tarama testı ıcın ama cok sacma bısey oldu ultrasona soktular olcumlerı aldılar ama kan almadılar.Bız ıkılıde kan almıyoruz dedıler sonra ordan cıkınca kendı doktorumu aradım oda ultrason kayıtlarını getır kanı burda alalım dedı bıraz karısık bı durum oldu benım ıcın ama Allah dan hayırlısı.Bu arada onlarada gecen hafta basıma gelenlerı anlattım ıkı tane doktor bakdı hıcbısey goremedı cok sukur.Sana bunu soyleyen doktorun adı ne dıye sordular soyleyınce ne dese begenırsınız megersem bana detaylı ultrasonu ceken salak herıf o hastanenın eskı doktoruymusAllah ım hakkımızda hayırlısını versın.Bu arada herkese guzel dıleklerı ve duaları ıcın tesekkur ederım.
Kanaması olan arkadaslar telaslanmayın hepımızın o haftalarda az da olsa kanaması oldu buna bende dahılım bol bol dua edın bebıslerınız ıcın :26: Ben hep oyle yaptım halada yapıyorum.Bebıslerımızı saglık bı sekılde kucagımıza almayı nasıp eder ınsallah Allah bıze:26:
senin adına sevindim canım ne güzel görmüşsün bebeğini
benim kontrolüm 1 haziranda daha çoooooooook var o zmana kadar nasıl sabretcem bilmiyorumçok özlüyorum kuzumu
neden alttan baktı dr un anlamadım :26:
a.aksoyoğlu hoşgeldin aramıza
sen maaşallah büyütmüşsün kuzuyu
darısı benim başıma ben de büyümek için sabırsızlanıyorum valla
bende kilolu hamiş kaldım daha öncesinde aldım bende nasıl aldımsa
canım benim tüp d rum hep alttan bakıyor bana ben istemeyincede alttan olmazsa olmaz diyor ve galiba doğruda çünkü bazen karında gaz olabliyor buda bebeğin görünmemesine neden olabliyormş çünkü 2 hastneye gititm ikside bişey göremiyorum dediler ve dünya başıma yıkıldı snaki
en garanti alttan bakmak
Canım benimde. Hem göbekten. Hemde Altan bakiyolar her seferinde gayet normal bence telefondan yazamiyorum gicik oldum
Merhaba arkadaslar;
Sıkıntılı bı kac gunun ardından ancak ınternete gırebıldım doktora gıttık bu arada marmara arastırma hastanesınde randevumuz vardı ıkılı tarama testı ıcın ama cok sacma bısey oldu ultrasona soktular olcumlerı aldılar ama kan almadılar.Bız ıkılıde kan almıyoruz dedıler sonra ordan cıkınca kendı doktorumu aradım oda ultrason kayıtlarını getır kanı burda alalım dedı bıraz karısık bı durum oldu benım ıcın ama Allah dan hayırlısı.Bu arada onlarada gecen hafta basıma gelenlerı anlattım ıkı tane doktor bakdı hıcbısey goremedı cok sukur.Sana bunu soyleyen doktorun adı ne dıye sordular soyleyınce ne dese begenırsınız megersem bana detaylı ultrasonu ceken salak herıf o hastanenın eskı doktoruymusAllah ım hakkımızda hayırlısını versın.Bu arada herkese guzel dıleklerı ve duaları ıcın tesekkur ederım.
Kanaması olan arkadaslar telaslanmayın hepımızın o haftalarda az da olsa kanaması oldu buna bende dahılım bol bol dua edın bebıslerınız ıcın :26: Ben hep oyle yaptım halada yapıyorum.Bebıslerımızı saglık bı sekılde kucagımıza almayı nasıp eder ınsallah Allah bıze:26:
kızlar herkeze günaydın...
kasım annelerine bişey sormak istiyorum şimdi bizim kuzucuklar baya büyüdü ya maşşallah
gerçi içinizdeki en büyük kuzu benimki galibamerak ettiğim bebişinizin hareketlerini hissettinizmi.ben daha hissedemiyorum.2 kere falan oynadı gibi geldi ama onuda ben konduramadım
Merhaba arkadaslar;
Arkadaslar lutfenn yardim edin
Benim kanamam iyice fazlalasti
doktor keselerin yaninda cok buyuk bi kan pihtisinin oldugunu soyledi
Hic boylebisey yasayan varmi
Lutfen cvp vein
maşallah büyüsün kuzucuklar biz de yarın 10 haftalık olacağız.günaydınnnnn herkeseeeee
şükür benim lekeler kesildi kızlar leke kesinlince çok mutlu oluyorum ama hep yatıyorum evde valla
tabi endişelerim devam ediyor kramp niye girmiyor diye düşünüyorum bebeğim yaşıyor mu diye düşünmeden alamıyorum kendimi yarın nasipse bizde 9 haftalık olcaz