2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Canim Turkiyeden annen, yada ne bilem kayinvalden teyzen birini getirme sansin yokmu, senin gurbetlik basina vurmus hele bu surecte hepten yalniz hissetmisin herhalde, sanirsam bide fazla kisi bilmiyorki sana destek versin, guvendin bir kac kisi ile pasylas sevinciniki sanada morel olsun, allah gostermesin bugunlerde geccek allahin izni ile, simdi yalniz degilsin karninda iki tanede can tasiyosun, sakin yalniz hissetme hep onlarla konus canim lutfen, ben oyle ne bunalimlara girdim, kafayi yiycek gbi oldum ama simdi bebeklerim var karnimda her ne kadar beni arada bir korkutsalarda bende hayatimda ilk defa uc gundur evden cikmiyorum, surekli yatiyorum araada bir kalkip bilgisayardan buraya giriyorum , rabbim hepimize bu surecte guv, kuvvet, sabir versin canim, ALLAH hepimizin yardimcisi olsun

canım hoşgeldinnnn
seninde mi aralık ortası
sat neydi senin
yakınız o zaman senle

hoşbulduk canımm
benim sat 26 mart
ben anlamadım amadr gittiğimde bana 7 hafta 3 günlük demişti
aralık ortası doğar dedi ama netten bakıyorum daha bugün 7 hafta 1 günlük gösteriyo
acaba dr ultrason daki gelişmelere bakarak mı dedi ki acabaaa??

arkadaşlar lekeleriniz ne renk geliyo bilmiyorum ama
rengi koyu renkse çok önemli diilmiş
o içerde olan eski bi kanamanın dışarıya yeni gelmesiymiş
açık renkse yeni bi kanama oluyomuş
ama her ikisindede istirahat şart
inşaAllah sıkıntılarınızdan bir an önce kurtular da hamileliğinizin tadını çıkartmaya başlarsınız

Kardelencim geçmiş olsun. Bu bir süreç, aileden uzak olmanın nasıl birşey olduğunu biliyorum. Ben ailemden farklı bir ilde yaşıyorum, istediğin zaman onları görememek insanı çok zorlayabiliyor. Çok bunaldığım zamanlar oluyor ama elden gelen birşey yok. Kitap okumaya, eğlendirici filmler izlemeye çalış. Bir de bol bol dua et, dua etmek gerçekten insanı rahatlatıyor. Daha önce paylaşmıştım ama yine senin için alıntı yapıyorum, mümkünse elini karnına koyup bunuda sıkça oku.
"Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp:

"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar."

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım yapma lütfen kendini toparla bak hepimiz bu günlere gelebilmek için ne süreçlerden geçtik hatta hala geçiyoruz, hepimiz türlü türlü sıkıntılar yaşıyoruz. topikte zaman zaman kanama yaşamayan arkadaşımız neredeyse yok. kanamalarla birşeycikler olmuyor, meleklerimiz bizden daha güçlü sımsıkı tutunuyorlar bize. onlar seni bırakmıyorlar ama sen böyle umutsuzluk yaparsan onlarıda üzmüş olursun. bak sen şimdi sıkılınca nasıl anneni istiyorsan onlarda senin yanlarında olmanı onlara destek olmanı istiyorlar. hadi güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun lütfen.

bu durum birazda hamilelik hormanlarından dolayı merak etme hepimiz zaman zaman umutsuzluğa düşüyoruz. bende ailemle, dostlarımla aynı ilde yaşamıyorum malesef seni anlayabiliyorum, ama telofonda bol bol dertleşip hasret gidermeye çalışıyorum. sende ara herkesi dertleş, bizimle paylaş ama asla içine atıp canını sıkma.

hepimizin duaları seninle, bak sende mutlaka dua et. duanın insan üzerinde inanılmaz toparlayıcı bir etkisi var.

bebet canım sanada çok geçmiş olsun önce ilk haberi okuyup ağlamamak için kendimi zor tuttum ama çok şükür ikinci güzel haberini aldık. bence haziranda gittiğinde daha güzel şeyler söyleyecek doktorun merak etme allahım yüzünü güldürsün inşaalah

bu arada kanamsı olan tüm arkadaşlara geçmiş olsun,
yenigelen anne adayları hepiniz hoşgeldiniz
endişelenen tüm arkadaşlar herşey güzel olacak merak etmeyin...
pozitif olmak istiyorum,
bebeğinin gelmesini umutla bekleyen herkese güzel bir hafta diliyorum.

canım bebet ciğim geçmiş olsun öncelikle.benim bankada çalışan bi arkadaşım vardı o arkadaşımada doktor aynı şeyi söyledi hatta yüzde doksan özürlü doğar bebeğin aldır yoksa sen bilirsin bu bebekten sana hayır yok dedi arkadaşım günlerce ağladı sonra ne olursa olsun ben bu bebeği istiyorum dedi en güzel tıp bile Rabbimin mucizelerinin önüne geçemez .Zaten bu bebekler bize Rabbimin hediyesi değilmi benimkilerde üçüz bisürü risk saydı doktor özürlü olmlarından tutki üçününde ölü doğacaklarına kadar belki okumuşundur geçtiğimiz sayfalarda hikayemi sana endişe etme diyemiyorum insan ister istemez endişe ediyor ama varsayki özürlü kendini parçalasan öldürsen neyapabilirsin bunların hepsinin birer imtihan olduğunu unutma ve herşey dua ile bu zaman sarfında birdahaki kontrolüne kadar dua et sadaka ver içini serin tutmaya çalış olurmu Rabbim senin sabır gücünü deniyoru kulum isyanmı edicek yoksa hamd mı edecek diye duanı eksit etme bende senin için dua ediceğim .Rabbim yar ve yardımcın olsun umarım herşey gönlünce olur.

Canlar merhaba. Hafta sonu olmayınca topikte okuyacaklarım baya kabarık oluyor. Hızlı hızlı okudum. Yanlış anlamadıysam Bebet önce kötü günler geçirmiş, okuyunca şok oldum. Neyse ki ileri yazılarda tam olarak öyle birşey olmadığı haziranda netleşeceğini okudum. Umarım sıkıntısız, hiçbir problem olmadan atlatır bebet.

Anladığım kadarıyla ufak kanamalar dışında diğer kızlarda problem yok. Kızlar bana kızmayın ufak kanama dediğim için. Ama topiği baştan okuduğunuzda hemen hemen kanama görmeyen yok gibi. Hele ki sempatiğin en yoğun olanıydı. Ufak bile olsa hiçbir sıkıntı yaşamamanız dileğiyle...

Gelelim bize; normalde yarın doktorumuzla randevumuz vardı. İkili test, ense kalınlığı falan bakılacaktı. Adam bu hafta yokmuş, kongresi varmış. Çok üzüldüm önce, sonra radyaloji uzm. arkadaşımız vardı ona gittik, ense kalınlığına burun ve kafa kemiği oluşumuna baktı. Her şey yolunda dedi. Sonra başka bir hastane de bir arkadaşım var dedi, bir de o baksın, rahat et dedi. Bir de ona gittik. Oradada bakıldı, her şey yolunda dedi. Bu arada kızlar ben elimi başıma doğru koymuştum, monitöre bakıyordum. Sonra dr görüyormusun o da elini kafasına koymuş dedi. Çok duygulandım. Baya hareketli idi. Sonlara doğra da parmağını ağzına doğru götürmüştü, sanki emiyordu parmağını.
Birde kızlar doktorum telefonda eşime, ben 4'lü test yapacağım demiş, ikili teste gerek yok diye. Daha sonra ben mızıldana mızıldana eve geldim. Sonra eşim dayanamadı, bir daha gittik bu deha kan verdik.İkili test için. Şimdi rahatım allaha şükür 2 güne alırız sonuçları. İnşallah bir problem olmaz...

Kendinize dikkat edin kızlar, bebişlere iyi bakın, Sevgiler...

Kızlar bu arada yukarıda biraz karışık yazdım gibi, kusura bakmayın lütfen. Aceleyle anlatayım istedim. Bu arada sizin dr lar +'lü testten bahsetti mi? Ben bu gidişle 2'li, 3'lü ve 4' lü de yapacağım gibi. Ama elbetteki hayırlısı. Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. İyi akşamlar...

rosestel maaşallah bebeğine bizde o günlere gelcek miyiz acaba

evet ufak kanmalar oluyor hele bugün çok oldu her yerimi ateş bastı korkudan bayıldım bayılcam öyle oldum tansiyon fırlamş dr baktı bide kalp atışını göremiyorum demesin miii
sonra biraz daha baktı tamam var görüyorum dedi ama o arayı gelin siz bize sorun..
aklım çıktı ömrümden ömür gitti
drun usg si çok kötüydü çok eskiydi valla
daha önceki hastanelerde hayet net görüyordum bebeğimn kalbini ayna gibi
yarın başka bi yere gideceğim içim rahat değil

kızlar çok mu usg ye giriyorum zarar lı mı sizce
ama ne yapayım hem kanama hem böyle korkular deli oldum yaa
RABBİM korusun meleklerimizi
dua edin bana olur mu yarın için

birde sizler kramp yaşadınız mı dün gece nasıl kramp oldu belki 7-8 kez oldu
böyle kasığımın sol tarafına iğne batar gibi bişeyler oluyor
bugün ise kırmızı leke vardı baktım biraz arttı
sonra progestron iğne olunca kırmızı rengini kahverengine bıraktı
yatıyorum da evde ne zaman geçecek bu lekeler

Canım benim doktorum 2 li teste bile taraftar değildi, ölçümlerin gayet iyi kafanı bulandırma dedi, ben istiyorum diye tamam dedi. Bu testleri hata payı yüksek 2 lin sorunsuzsa bence diğerlerine hiç gerek yok. Ama ayrıntılı ultrasona mutlaka gir, o %100 herşeyi gösteriyor.

Bu arada bugün doktora gittik, çok şükür herşey yolunda dedi doktor. Yalnız benim terbiyeli bebeğim sırtını dönük durduğu için cinsiyetini göremedi. Eşimle dalga geçiyorum bu pek terbiyeli kesin kız diye .

ankara bu kadar stres yapma canım
ben çok pimpiriklendiğindn peşini bırakmıyo bu kramplar ve kanamalar
biraz oluruna bırak tadını çıkarmaya bak canım ya
geçmiş olsun dikkatli ol ve ne olur sakin relax ol lütfen
bebeğin senle merak etme üzme onuda kendinide tmm mı:13:

merhaba arkadaslar,

benim kanama devam edince, bu sabah solgu doktorun office de aldim, korkular endiseler, ama inede bitmeyen umutlar, cok sukur bebeklerim iyi, kalpleri atiyor, kanama icin hicbir sey bulamadailar, sadece kullandim progestoren dan olabilceni soylediler, makattan al dedi ordanda ishal veriyo 4 hafta daha sabretcem artik, DOKTOr kanamma normal dedi, tadini cikar bebeklerinin dedi, 8+2 olduk cok sukur rabbim hayirlis ile devamini gosterir ins.

gulsum canim, artik sabredip bekliycez bakalim, mevlam ne gormek nasip eyliycek, zararli oldunu sanmiyorum bende her gittimde hem altan hem usten muyane ediyolar

Ankara'cım elbetteki 12. haftalara hatta 40'lara geleceksin. Birde baktın bebişin kucağında. Ama sen gerçekten çok stres yapıyorsun. Birde şöyle düşün ilk haftaları atlattım Allahtan. Neydi o test günlerini beklemek. Şimdi bebeğin seninle bunu biliyorsun. Kanama ve kramplara gelince, benim 6-7. haftalar gibi kanama oldu. Kramp ise daha çok testi bekleyene kadar, ama hala ara ara kasıklarıma bir sancı giriyor. Allahtan uzun süreli değil. Eminim seninde öyledir. Hadi canım sen rahat oldukça emin ol ki bebişin de çok rahat olacaktır. Allahım tüm isteyenlere anneliği tattırsın. Akabinde bizlere de hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin...

Bu arada usg nin eski olması gerçekten insanı tuhaf ediyor. ama hayırlısıyla bugün tekrarlayacakmışsın ya, için rahat eder. Hayırlı haberler bekliyoruz...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…