-
- Konu Sahibi Sympathique
Arkadaslar hepinizden allah razi olsun yazdiklariniz icin
Ben cok etkilendim hep daraliyom
Artik dayanacak gucumde kapmadi
Cok yalnizim annemi istiyom ben
Kimsem yok kaldim burda olecem sikintidan
Zamanda gecmiyo ev ustume ustume geliyor
Keske olsemde bitse artik bu cile
canım hoşgeldinnnn
seninde mi aralık ortası
sat neydi senin
yakınız o zaman senle
Arkadaslar, bende ayni Kardelen gibi, diger arkaddaslar, ikiz, ucuz, tekiz sizde 7-8 haftalarda kanama yasadinizmi? normal diyolar ama yinede dusundurucu, benimki cok az amayinede 7hafta 3.gunluge kadar hic kanam olmadim, ondan sonra simdi ara ara oluyorum.... Bulantilar cok yogun ama aldim hap baaya ise yariyor...
Benim dun gece cok geldi akiyodu resmen
Cok etkilendim
Duygularim allak bullak simdi hep icim daraliyo
Ne yapacagimida sasirmis haldeyim kafayi yiycek gibiyim
Zaten panik atak vadi bende simdi duvarlar falan ustume geliyo
Cokta yalnizim ne olur dua edin bana olecEm gibi
Arkadaslar hepinizden allah razi olsun yazdiklariniz icin
Ben cok etkilendim hep daraliyom
Artik dayanacak gucumde kapmadi
Cok yalnizim annemi istiyom ben
Kimsem yok kaldim burda olecem sikintidan
Zamanda gecmiyo ev ustume ustume geliyor
Keske olsemde bitse artik bu cile
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnkimse yokmuuu
Cok kotuyum arkadaslar destegınıze ve bılgınıze ıhtıyacım var dun doktoruma gıttım normal ultrasonda bakdı bebegın karnının alt kısmında kıtle oldugunu ama ne oldugunu anlayamadıgını bu zamanda ıstemedıklerı bır bulgu oldugunu soyledı cesıtlı ıhtımaller sıraladı(bebek ıdrarını yapamıyor olabılır,bebegın bobregınde sorun olabılır,bebek kız olursa yumurtalıgında dogustan kıst olabılır dedı)detaylı ultrason cektırmen gerekıyor dedı ıkı duzeylı ultrason dıye gecıyor bugun aksam ıcın randevu verdı.Ama kahretsınkı soktuları detaylı ultrasonda bebegın herseyı tam anlamıyla buyumedıgı ıcın ne oldugunu anlayamayıp kafamızı bulandırıp gerı gonderdıler bebegın bagırsagında bu zamanda olmaması gereken parlaklık varmıs rıskı %1 mıs bu kadar dusuk bı ıhtımalle nıye kafamı bulandırıyorsun ve gıttıgım hastanenın cıkardıgı dergıde ıkı duzeylı ultrasonun en dogru sonuc verdıgı haftalar 18-23 dıye yazıyor ama bu kadar onumuzdekı haftaya bırakma hemen yaptır ne olduguna bakalım dıyor sonrada kucuk anlayamadık dıyor bebegın bobregıyle baglantısı yok mıdenın altında bı karartı var ne oldugunu acıklayamıyorlar ıdrar kesesı normal ense kalınlıgı normal haftasına gore gelısımı normal ama kramozom bozuklugu ıhtımalı nedenıyle 3 tane tahlıl ıstenıyor tasıyıcı olup olmadıgımıza bakılıcak eslerden bırının kan vermesı yeterlı.Yada 1-2 hafta daha bekleyıp plesantadan parca alınıp tahlıl yaptırmak bebegı kaybetme rıskı %1 ıla %1.5 yada 4-5 ayı tamamlamasını bekleyıp karından sıvı alınacak bebek ıcın tehlıkesı %5 kafam cok karısık bı dedıklerı bı dedıklerını tutmuyor dun kendı dr. bebek kızsa yumurtalıklarında kıst olabılır dedı bugun belkı kızdır onemsızdır dedım kıst cok kucuk olur sımdı gorunmez dedı zaten buyuk ıhtımalle erkek dedı.Bende dun baska bı doktorla baglantı kurdum bu konuda uzman olarak gorunuyor detaylı ultrasona senı sokarım ama daha bebek tam gelısmedıgı ıcın sorularına tam yanıt veremem sende tatmın olmazsın dedı 1 hafta sonra gel bıraz daha net bakalım dedı bu doktor bıle gorunmıycenı soyluyorda benım kendı doktorum hastanelerın dergısınde cıkmıs bır yazıdan habersın benı ultrasona sokup kuskulandırıp gonderıyor bu kadar basıtmı hersey aglamaktan konusamadım bıle.Su an ıcın cok tehlıke kotu bısey soyleyemıyoruz bu bebekden sıze hayır cıkmaz hayatına son verelım dıyemeyız dedıler tahlıller yazdılar gonderdıler ne yapıcamı ne dusunucemı bılmıyorum.Ilk once ıkılı tarama testını baska bır yerde yaptırıyım daha sonrada bırazdaha zaman gecınce detaylı ultrasona bu konuda uzman olan doktorda bırdaha gıreyım dıyorum baskada bısey dusunemıyorumcok kotuyum Allah kımseler yasatmasın yarabbım hıc kımseyı secım yapmak zorunda bırakmasın cok korkuyorum
günaydınnn canımmmmm
baya büyümüşüz ya maaşalla
bana benden başka herkes büyümüş gibi geliyor
Kızlar bu arada yukarıda biraz karışık yazdım gibi, kusura bakmayın lütfen. Aceleyle anlatayım istedim. Bu arada sizin dr lar +'lü testten bahsetti mi? Ben bu gidişle 2'li, 3'lü ve 4' lü de yapacağım gibi. Ama elbetteki hayırlısı. Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. İyi akşamlar...
rosestel maaşallah bebeğine bizde o günlere gelcek miyiz acaba
evet ufak kanmalar oluyor hele bugün çok oldu her yerimi ateş bastı korkudan bayıldım bayılcam öyle oldum tansiyon fırlamş dr baktı bide kalp atışını göremiyorum demesin miii
sonra biraz daha baktı tamam var görüyorum dedi ama o arayı gelin siz bize sorun..
aklım çıktı ömrümden ömür gitti
drun usg si çok kötüydü çok eskiydi valla
daha önceki hastanelerde hayet net görüyordum bebeğimn kalbini ayna gibi
yarın başka bi yere gideceğim içim rahat değil
kızlar çok mu usg ye giriyorum zarar lı mı sizce
ama ne yapayım hem kanama hem böyle korkular deli oldum yaa
RABBİM korusun meleklerimizi
dua edin bana olur mu yarın için
rosestel maaşallah bebeğine bizde o günlere gelcek miyiz acaba
evet ufak kanmalar oluyor hele bugün çok oldu her yerimi ateş bastı korkudan bayıldım bayılcam öyle oldum tansiyon fırlamş dr baktı bide kalp atışını göremiyorum demesin miii
sonra biraz daha baktı tamam var görüyorum dedi ama o arayı gelin siz bize sorun..
aklım çıktı ömrümden ömür gitti
drun usg si çok kötüydü çok eskiydi valla
daha önceki hastanelerde hayet net görüyordum bebeğimn kalbini ayna gibi
yarın başka bi yere gideceğim içim rahat değil
kızlar çok mu usg ye giriyorum zarar lı mı sizce
ama ne yapayım hem kanama hem böyle korkular deli oldum yaa
RABBİM korusun meleklerimizi
dua edin bana olur mu yarın için