2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

stres ve ben ayrılmaz ikliyz:KK1:
şükür dün bebeğimi görünca rahatladım
dr um alttan baktı bebeğim iyiymiş
ın bundan sonrada bi srounum olmaz:KK49:
teşekkür ederimmmm desteğin için:KK16:

senin adına sevindim canım ne güzel görmüşsün bebeğini
benim kontrolüm 1 haziranda daha çoooooooook var o zmana kadar nasıl sabretcem bilmiyorum :KK43: çok özlüyorum kuzumu:emir_bebek:
neden alttan baktı dr un anlamadım :26:

Merhaba arkadaslar;
Sıkıntılı bı kac gunun ardından ancak ınternete gırebıldım doktora gıttık bu arada marmara arastırma hastanesınde randevumuz vardı ıkılı tarama testı ıcın ama cok sacma bısey oldu ultrasona soktular olcumlerı aldılar ama kan almadılar.Bız ıkılıde kan almıyoruz dedıler sonra ordan cıkınca kendı doktorumu aradım oda ultrason kayıtlarını getır kanı burda alalım dedı bıraz karısık bı durum oldu benım ıcın ama Allah dan hayırlısı.Bu arada onlarada gecen hafta basıma gelenlerı anlattım ıkı tane doktor bakdı hıcbısey goremedı cok sukur.Sana bunu soyleyen doktorun adı ne dıye sordular soyleyınce ne dese begenırsınız megersem bana detaylı ultrasonu ceken salak herıf o hastanenın eskı doktoruymus :KK47: Allah ım hakkımızda hayırlısını versın.Bu arada herkese guzel dıleklerı ve duaları ıcın tesekkur ederım.
Kanaması olan arkadaslar telaslanmayın hepımızın o haftalarda az da olsa kanaması oldu buna bende dahılım bol bol dua edın bebıslerınız ıcın :26: Ben hep oyle yaptım halada yapıyorum.Bebıslerımızı saglık bı sekılde kucagımıza almayı nasıp eder ınsallah Allah bıze:26:

rosestel maaşallah bebeğine bizde o günlere gelcek miyiz acaba

evet ufak kanmalar oluyor hele bugün çok oldu her yerimi ateş bastı korkudan bayıldım bayılcam öyle oldum tansiyon fırlamş dr baktı bide kalp atışını göremiyorum demesin miii
sonra biraz daha baktı tamam var görüyorum dedi ama o arayı gelin siz bize sorun..
aklım çıktı ömrümden ömür gitti
drun usg si çok kötüydü çok eskiydi valla
daha önceki hastanelerde hayet net görüyordum bebeğimn kalbini ayna gibi
yarın başka bi yere gideceğim içim rahat değil

kızlar çok mu usg ye giriyorum zarar lı mı sizce
ama ne yapayım hem kanama hem böyle korkular deli oldum yaa
RABBİM korusun meleklerimizi
dua edin bana olur mu yarın için

canım bende neredyse her hafta girdim usg ye senin gibi pimpiriklendim bikaç hastaneye gittim en sonunda bugün birinde karar kıldım dr ilgiliydi çok şükür bebeğimin hareketlerini bile gördüm bugün çok rahatım inşallah böyle devam eder tabi sıkıntılar bitmiyo daha iki testler üçlüler var bakalım allah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin

meraba kızlar topiği yeni gördüm.Allahın izniyle bende kasımda anne olucam.tüp bebiş benimkide.Rabbim herkeze bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

canım hoşgeldin sende aramıza ne güzel çoğalıyoruz kasım anneleri genelde hep erkek bakalım senniki ne olcak tabiki herşeyden önce sağlıklı olsun erkek kız farketmez Yüce rabbim neyi hayırlı kıldıysa onu versin hepimize

Merhaba arkadaslar;
Sıkıntılı bı kac gunun ardından ancak ınternete gırebıldım doktora gıttık bu arada marmara arastırma hastanesınde randevumuz vardı ıkılı tarama testı ıcın ama cok sacma bısey oldu ultrasona soktular olcumlerı aldılar ama kan almadılar.Bız ıkılıde kan almıyoruz dedıler sonra ordan cıkınca kendı doktorumu aradım oda ultrason kayıtlarını getır kanı burda alalım dedı bıraz karısık bı durum oldu benım ıcın ama Allah dan hayırlısı.Bu arada onlarada gecen hafta basıma gelenlerı anlattım ıkı tane doktor bakdı hıcbısey goremedı cok sukur.Sana bunu soyleyen doktorun adı ne dıye sordular soyleyınce ne dese begenırsınız megersem bana detaylı ultrasonu ceken salak herıf o hastanenın eskı doktoruymus :KK47: Allah ım hakkımızda hayırlısını versın.Bu arada herkese guzel dıleklerı ve duaları ıcın tesekkur ederım.
Kanaması olan arkadaslar telaslanmayın hepımızın o haftalarda az da olsa kanaması oldu buna bende dahılım bol bol dua edın bebıslerınız ıcın :26: Ben hep oyle yaptım halada yapıyorum.Bebıslerımızı saglık bı sekılde kucagımıza almayı nasıp eder ınsallah Allah bıze:26:

çok çok geçmiş olsun canım
sonuçta kötü bişi yok ya ona dua edelim atlattın çok şükür
testlerinde iyi çıkar inş. :emir_bebek:

senin adına sevindim canım ne güzel görmüşsün bebeğini
benim kontrolüm 1 haziranda daha çoooooooook var o zmana kadar nasıl sabretcem bilmiyorum :KK43: çok özlüyorum kuzumu:emir_bebek:
neden alttan baktı dr un anlamadım :26:

canım benim tüp d rum hep alttan bakıyor bana ben istemeyincede alttan olmazsa olmaz diyor ve galiba doğruda çünkü bazen karında gaz olabliyor buda bebeğin görünmemesine neden olabliyormş çünkü 2 hastneye gititm ikside bişey göremiyorum dediler ve dünya başıma yıkıldı snaki
en garanti alttan bakmak

a.aksoyoğlu hoşgeldin aramıza
sen maaşallah büyütmüşsün kuzuyu
darısı benim başıma ben de büyümek için sabırsızlanıyorum valla
bende kilolu hamiş kaldım daha öncesinde aldım bende nasıl aldımsa

hoşbulduk canım çok şükür büyüdü günler nasıl geçicek derken bi baktım 16 haftalık olmuş bebeğim:) bir bakıcaz meleklerimiz kucaklarımızda inş.
bende polikistik over var canım 2 sene önce birden bi kilo almaya başladım bide hipotiroidim var.tedavi sırasındada 6 kiloya yakın aldım heralde kullandığımız ilaçlar yüzündendir diye düşünüyorum.çünkü 4 aydır sadece bir kilo aldım doktorum 20.haftaya kadar 4 kilo alabilirsin demişti.

gokce01
canım hoşgeldin sende aramıza ne güzel çoğalıyoruz kasım anneleri genelde hep erkek bakalım senniki ne olcak tabiki herşeyden önce sağlıklı olsun erkek kız farketmez Yüce rabbim neyi hayırlı kıldıysa onu versin hepimize[/QUOTE]

hoşbulduk canım.2 gün sonra gidicem bakalım heralde belli olur cinsiyeti:)ama gerçekten kasım anneleri hep erkek olmuş..cinsiyeti hiç önemli değil 16 haftalık oldu bebişim daha hiç meraklanmadım kız mı erkekmi diye.dediğin gibi hayırlısı olsun.rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inş.

Son düzenleme:
canım benim tüp d rum hep alttan bakıyor bana ben istemeyincede alttan olmazsa olmaz diyor ve galiba doğruda çünkü bazen karında gaz olabliyor buda bebeğin görünmemesine neden olabliyormş çünkü 2 hastneye gititm ikside bişey göremiyorum dediler ve dünya başıma yıkıldı snaki
en garanti alttan bakmak

Canım benimde. Hem göbekten. Hemde Altan bakiyolar her seferinde gayet normal bence telefondan yazamiyorum gicik oldum

Canım benimde. Hem göbekten. Hemde Altan bakiyolar her seferinde gayet normal bence telefondan yazamiyorum gicik oldum

meraba kızlar benimde tüp bebek doktorum hep vajinal ultrason kullanıyordu.hatta bebeğimi ilk öyle gördüm.ama sonra normal hastaneye geçince göbekten ultrasonla bakmaya başladı doktorum.gerçi sordu bana başta vajinalmi abdominalmi ben istedim göbekten olsun diye.ama vajinal ultrasonun hiç bir zararı yokmuş.benim doktorlarım hep öyle söyledi.internette de ararştırınca öyle olduğunu gördüm.vajinalin avantajı var hatta bebeği daha net görmeleri mümkün oluyor.

kızlar herkeze günaydın...
kasım annelerine bişey sormak istiyorum şimdi bizim kuzucuklar baya büyüdü ya maşşallah:emir_bebek:
gerçi içinizdeki en büyük kuzu benimki galiba:KK1: merak ettiğim bebişinizin hareketlerini hissettinizmi.ben daha hissedemiyorum.2 kere falan oynadı gibi geldi ama onuda ben konduramadım

Merhaba arkadaslar;

babet benimde yarın kontrol var ikili test yapılıcak simdiden cok korkuyorum insallah bebişlerim iyidir .yanlız doktorum dedi ki senden de kan alıcaz , neyse benimde bugun 12 hafta bitti biraz rahatladım insallah yarın güzel haberlerle gelirim
bana dua edin

Son düzenleme:
Arkadaslar lutfenn yardim edin
Benim kanamam iyice fazlalasti
doktor keselerin yaninda cok buyuk bi kan pihtisinin oldugunu soyledi
Hic boylebisey yasayan varmi
Lutfen cvp vein

kızlar gözükmüyonuzzzz:44:

kardelen neolur canım sana yaa doktor ne dedi gelişmeleri yaz
benim başıma gebeliğimin ilk günlerinden beri hiç kanama falan gelmedi bilemiyorum neden olmuştur

doktora sorunca bizede yaz geçmiş olsun:KK43:

Son düzenleme:
kızlar herkeze günaydın...
kasım annelerine bişey sormak istiyorum şimdi bizim kuzucuklar baya büyüdü ya maşşallah:emir_bebek:
gerçi içinizdeki en büyük kuzu benimki galiba:KK1: merak ettiğim bebişinizin hareketlerini hissettinizmi.ben daha hissedemiyorum.2 kere falan oynadı gibi geldi ama onuda ben konduramadım

Valla hareketleneceği günleri sabırsızlıkla bekliyorum. Ama daha erken. Zaten doktorlarda bu haftalarda hissettikleriniz gazdandır diyor. Sanırım 2 hafta kadar daha bekleyeceğiz :KK43:(

Merhaba arkadaslar;

Bebetcim allaha şükür her şey yolunda imiş. Çok sevindim. Bebişine ve kendine iyi bak canım, stres yapma artık...

Arkadaslar lutfenn yardim edin
Benim kanamam iyice fazlalasti
doktor keselerin yaninda cok buyuk bi kan pihtisinin oldugunu soyledi
Hic boylebisey yasayan varmi
Lutfen cvp vein

Canım geçmiş olsun. Bende ki kanama böyle değildi ama yine de insanım huzursuz ediyor. Tekrar ne zaman doktora gideceksin? İnşallah hayırlı haberle gelirsin. Yalnız stres yapma, arttırıyor kanamayı. Bebeğin sağlıklı olsunda kanama inşallah yakında durur.

Kızlar güzaydın... İnşallah tüm bebişler ve güzel anneler iyidirler.

Biz bugün tam 13 haftalık olduk. Büyüyoruz beraber :) :KK49:

Doktora gidecek olan arkadaşlar gelişmeleri yazın bizlerde rahatlayalım. Sizler gibi bizlerde endişeleniyoruz.

Bu arada Sempatikcim, 13. hafta itibari ile kilom 64,6. Listeya istersen yazabilirsin...

Hayırlı cumalar herkese...

günaydınnnnn herkeseeeee
şükür benim lekeler kesildi kızlar leke kesinlince çok mutlu oluyorum ama hep yatıyorum evde valla
tabi endişelerim devam ediyor kramp niye girmiyor diye düşünüyorum bebeğim yaşıyor mu diye düşünmeden alamıyorum kendimi yarın nasipse bizde 9 haftalık olcaz:nazar::KK16:

günaydınnnnn herkeseeeee
şükür benim lekeler kesildi kızlar leke kesinlince çok mutlu oluyorum ama hep yatıyorum evde valla
tabi endişelerim devam ediyor kramp niye girmiyor diye düşünüyorum bebeğim yaşıyor mu diye düşünmeden alamıyorum kendimi yarın nasipse bizde 9 haftalık olcaz:nazar::KK16:
maşallah büyüsün kuzucuklar biz de yarın 10 haftalık olacağız. :nazar:
12.hafta dr ye gideceğim daha 2 hafta var ..

X