Merhaba arkadaslar;
Sıkıntılı bı kac gunun ardından ancak ınternete gırebıldım doktora gıttık bu arada marmara arastırma hastanesınde randevumuz vardı ıkılı tarama testı ıcın ama cok sacma bısey oldu ultrasona soktular olcumlerı aldılar ama kan almadılar.Bız ıkılıde kan almıyoruz dedıler sonra ordan cıkınca kendı doktorumu aradım oda ultrason kayıtlarını getır kanı burda alalım dedı bıraz karısık bı durum oldu benım ıcın ama Allah dan hayırlısı.Bu arada onlarada gecen hafta basıma gelenlerı anlattım ıkı tane doktor bakdı hıcbısey goremedı cok sukur.Sana bunu soyleyen doktorun adı ne dıye sordular soyleyınce ne dese begenırsınız megersem bana detaylı ultrasonu ceken salak herıf o hastanenın eskı doktoruymus
Allah ım hakkımızda hayırlısını versın.Bu arada herkese guzel dıleklerı ve duaları ıcın tesekkur ederım.
Kanaması olan arkadaslar telaslanmayın hepımızın o haftalarda az da olsa kanaması oldu buna bende dahılım bol bol dua edın bebıslerınız ıcın :26: Ben hep oyle yaptım halada yapıyorum.Bebıslerımızı saglık bı sekılde kucagımıza almayı nasıp eder ınsallah Allah bıze:26: