- 28 Aralık 2008
- 673
- 16
- 46
-
- Konu Sahibi Sympathique
tesekkurler canim iyiz sen nasilsin
evet cogumuz 12. haftaya geldi ama gelmeyenlerde var, tabi gelmeyenler icin u bilgi cok guzel
ben elimden geldigi kadar sivi tuketmeye calisiyorum
iki haftadir,haftada bir balik yiyorum tabi herseye tam dikkat ediyorum diyemem
sen neler yiyip iciyosun yazsana biraz
canim benimya yukarda okudumda yazdiklarini neler yasamisin oyle ama bak sonunda bebeklerin seninle insallah bundan sonra prolemsiz bir hamilelik gecirsin , hepimiz bu zamana gelene kadar cok seyler gecirdik ,insallah sonunda yuzumuz guler
bu arada senide listeye ekledim
senin sat kac yani en son adet tarihin
birde 57 suanki kilon ise, hamilelige basladigin kilo kac
ben seni 4. denemen olarak yazdim dogru dimi
Okurken çok duygulandım ve ne yazıcağımı bilemedim...Ne yalan söyliyim dün gece okudum ama girip bişey yazamadım...Bir anda benide korku sardı...Şimdi ise daha mantıklı düşünebiliyorum...Bu konuda direk doktordan aldığım bir bilgi yok ama şahit olduğum iki olayı anlatıcam sana...Bir ablamız 40 yaşından sonra kendiliğinden hamile kaldı...Bu ablama sanada eşinede hayatta tüp bebek bile olmaz dedıler...Tamamen umutların bittiği yerde melek gibi bir kızı oldu...Doğuştan kızın kalbinde kist vardı...Kalp bu canım çok zor ama ameliyat oldu bir kaç ay bakım gördu şimdi melekler gibi dünyalar güzeli bir kız çocuğu...Yine başka bir arkadaşım10 yıl sonra hamile kaldı...5 ayına kadar çocuğun özurlu hemen almamız lazım dediler...Kadın özurlude olsa aldırmam dedi...Doktor doktor gezdi...En son Ege üniversitesınde bakıldı ve doktor aynen şunu söyledi bu çocuğa özurlu diyen özurludur...Kızım çocuğunun hiçbirşeyı yok dendi...Yani 1 doktorun söylediğiyle bir operasyona girme...İmkanın varsa birkaç doktora git ve ağırlıklı tanıya göre parça aldır canım...Onlar için bizim bebeklerimiz sıradan bebek ama bizler için çok kıymetli bebek...Senin için dua edicem ama inanıyorumki bebeğin sağlıklı...Sende meleğinde Allaha emanet olun...Allahım ikinizide korusun kollasın...
Çok sevindim.Maşallah bebişine. Lütfen sende artık iyi ol annesi bak bebeğin sağlıklıTesekkur ederım guzel dıleklerın dualerın ıcın ınan ınsanın bunlara boyle bır zamanda cok ıhtıyacı var bugun baska konusunda uzman bı doktora gıttık rısklı gebelık uzmanı aynı zamanda detaylı ultrason ıslemlerını yapıyor senın bebegınde hıc bısey yok cok saglıklı dedı hazıranın son haftasına dogru gel bı daha bakalım ıcın rahat olsun dedı benım ıcın o anlatılamaz bı duyguydu Allah ım kımseye yasatmasın hıc kımselere sımdılık hersey yolunda cok sukur :26:ama bu soku uzun sure atlatamıycam ve unutamıycam...
merhabalarrr
bende aralık annesi olmaya adayım
büyük ihtimalle hayırlısıyla aralık ortaları olacak bebişim
herkesin sağlıklı ve hayırlı evlatları olur inşaAllah
canım hoşgeldinnnn
seninde mi aralık ortası
sat neydi senin
yakınız o zaman senle
7haftalik hamileyim
Once az basladi bisey yok dediler
Gece cok kanamam oldu acile gittik bebekleri kalP atislarini gorduk
Ben cok fenaydim halada oyleyim neolur bana dua edin
Doktorbi sebep bulamadi bulantilarimda var
Yatiyorum simdi sadece
Beklicez diyo doktor sadece
Seni. Gectimi ankarali kanaman
Neolr dua edin cok fenayim
7haftalik hamileyim
Yatiyorum simdi sadece
Benim dun gece cok geldi akiyodu resmenKardelen canim seninde ikizdi hatirladim kadariyla, benimde ayni ara ara kanamam oluyor, acile gittim hersey yolunda dediler, eve yolladilar, benimkilerinde cok sukur ekse, ve kalp atislarini gorduler, bende dun aksamdanberi yine kanama basladi, sadece selpaga geliyo sildikce, oyle yogun bir kanama degil ama, yattikca geciyo benim, bide benim gibi burda normal yoldan hamile kalan bir abla vardi onunda kanama olmus, doktor bu ayda ozellikle kanama nerdeyse butun hamileler yasar demis, ne alaka bilmiyorum ama rabbim yardimcimiz olsun, yavrularimizi bize bagislasin, dualarimizdan eksik etmiyelim birbirimizi
Benim dun gece cok geldi akiyodu resmen
Cok etkilendim
Duygularim allak bullak simdi hep icim daraliyo
Ne yapacagimida sasirmis haldeyim kafayi yiycek gibiyim
Zaten panik atak vadi bende simdi duvarlar falan ustume geliyo
Cokta yalnizim ne olur dua edin bana olecEm gibi
Arkadaslar, bende ayni Kardelen gibi, diger arkaddaslar, ikiz, ucuz, tekiz sizde 7-8 haftalarda kanama yasadinizmi? normal diyolar ama yinede dusundurucu, benimki cok az amayinede 7hafta 3.gunluge kadar hic kanam olmadim, ondan sonra simdi ara ara oluyorum.... Bulantilar cok yogun ama aldim hap baaya ise yariyor...
7haftalik hamileyim
Yatiyorum simdi sadece
Benim dun gece cok geldi akiyodu resmen
Cok etkilendim
Duygularim allak bullak simdi hep icim daraliyo