2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Bizde iyiyiz çok şükür, Birde şu her an bırakmayan endişelerden kurtulabilsem... Kısmetse pazartesi bizde doktora gideceğiz bakalım bebişim nasıl? Canlı mı, sağlıklı mı, cinsiyeti ne??? Her sabah yumurta,peynir,zeytin,2 ceviz ve balla (ekstralarıda oluyor) kahvaltımı yapıyorum. Öğlenleri pek dikkat edemiyorum çünkü okulda herşeyi bulamıyoruz , yada evden götürüyorum. Akşamları mutlaka sulu yemek yemeye çalışıyorum. Sütü hiç sevmem ama alışıyor insan... bende hergün 2 bardak sütü muzla blendırdan geçirip bu şekilde tüketiyorum. En azından midemi rahatsız etmiyor muzlu olmasından dolayı. 2 yada 3 porsiyon meyva tüketiyorum. Bunun dışında 2 - 2.5 lt su içiyorum ve mümkün oldukça ayran ya da yoğurt yiyorum. Eskiden aburcubur çok yerdim şimdi hiç canım istemiyor, bunada seviniyorum. Haftada 1 balık, 2 kez de baklagil yemeye çalışıyorum. Herşey onlar için yeterki sağlıkla kucaklarımıza alalım da...

Cok haklisin canim, Hangimiz bu noktaya kolaylikla geldik, bugunumuze binlerce kere sukur olsun

En son adet tarihi: 15 MArt
Canim ben dogum kontrol hapina Subatta basladim, Nisan 17'de asas precedure basladi, Yani subat ayinda 52 yada 53 kilo idim, Transferden 10 gun sonra tartildim, 59 olmustum,CUSSs luk yani Sonra Simdi tartildim 57 olmusum Bugun tam 8. haftalik oldu cok sukur.... Evet canim dorduncu denemem. tebrikler canim sende baya yol almisin, oglusumuz olcakmis ins. sagliklariyla gelsinler de o bizim yuzumuzu guldurmeye kat kat yeter

Tesekkur ederım guzel dıleklerın dualerın ıcın ınan ınsanın bunlara boyle bır zamanda cok ıhtıyacı var bugun baska konusunda uzman bı doktora gıttık rısklı gebelık uzmanı aynı zamanda detaylı ultrason ıslemlerını yapıyor senın bebegınde hıc bısey yok cok saglıklı dedı hazıranın son haftasına dogru gel bı daha bakalım ıcın rahat olsun dedı benım ıcın o anlatılamaz bı duyguydu Allah ım kımseye yasatmasın hıc kımselere sımdılık hersey yolunda cok sukur :26:ama bu soku uzun sure atlatamıycam ve unutamıycam...

Çok sevindim.Maşallah bebişine. Lütfen sende artık iyi ol annesi bak bebeğin sağlıklı

Son düzenleme:
merhabalarrr

bende aralık annesi olmaya adayım
büyük ihtimalle hayırlısıyla aralık ortaları olacak bebişim
herkesin sağlıklı ve hayırlı evlatları olur inşaAllah

merhabalarrr

bende aralık annesi olmaya adayım
büyük ihtimalle hayırlısıyla aralık ortaları olacak bebişim
herkesin sağlıklı ve hayırlı evlatları olur inşaAllah

canım hoşgeldinnnn
seninde mi aralık ortası
sat neydi senin
yakınız o zaman senle

canım hoşgeldinnnn
seninde mi aralık ortası
sat neydi senin
yakınız o zaman senle

7haftalik hamileyim
Once az basladi bisey yok dediler
Gece cok kanamam oldu acile gittik bebekleri kalP atislarini gorduk
Ben cok fenaydim halada oyleyim neolur bana dua edin
Doktorbi sebep bulamadi bulantilarimda var
Yatiyorum simdi sadece
Beklicez diyo doktor sadece
Seni. Gectimi ankarali kanaman
Neolr dua edin cok fenayim

geçmiş olsun kardelenim hayırdır ne oldu durup dururken
kanaman başlamış inş.ikizlere bişi olmaz canım kendine dikkat et yat dediyse dr un yat muhakkak

tekrar geçmiş olsun bize gelişmeleri yaz

Son düzenleme:

cok gecmis olsun burada cogu arkadasımızın basına geldi bol bol istirahat et

Kardelen canim seninde ikizdi hatirladim kadariyla, benimde ayni ara ara kanamam oluyor, acile gittim hersey yolunda dediler, eve yolladilar, benimkilerinde cok sukur ekse, ve kalp atislarini gorduler, bende dun aksamdanberi yine kanama basladi, sadece selpaga geliyo sildikce, oyle yogun bir kanama degil ama, yattikca geciyo benim, bide benim gibi burda normal yoldan hamile kalan bir abla vardi onunda kanama olmus, doktor bu ayda ozellikle kanama nerdeyse butun hamileler yasar demis, ne alaka bilmiyorum ama rabbim yardimcimiz olsun, yavrularimizi bize bagislasin, dualarimizdan eksik etmiyelim birbirimizi

Arkadaslar, bende ayni Kardelen gibi, diger arkaddaslar, ikiz, ucuz, tekiz sizde 7-8 haftalarda kanama yasadinizmi? normal diyolar ama yinede dusundurucu, benimki cok az amayinede 7hafta 3.gunluge kadar hic kanam olmadim, ondan sonra simdi ara ara oluyorum.... Bulantilar cok yogun ama aldim hap baaya ise yariyor...

Benim dun gece cok geldi akiyodu resmen
Cok etkilendim
Duygularim allak bullak simdi hep icim daraliyo
Ne yapacagimida sasirmis haldeyim kafayi yiycek gibiyim
Zaten panik atak vadi bende simdi duvarlar falan ustume geliyo
Cokta yalnizim ne olur dua edin bana olecEm gibi

Canim ben bildim kadar sende gurbettesin, bu gurbetin yalnizligi bambska oluyor zaten, lutfen daralma ben cok arastirdim cok okudum, carsaflara kadar kan olan ama bebegini doguran o kdar cok kisi okudumki, dua et cnaims sende darlam, cik disari kapinin onune evde oturuyosan bir temiz hava cek icine yada apartmanda oturuyosan cik balkona, inan rahatlatiyo, sonra dun yatagina uyumaya calis, guzel seyler dusun, mesale bebek odasi, hayal etmek bedava cnaim, boylecede belki rahatlarsin, daraltma canini kader arkadasim benim, ins, ikisinide ahayirlsii ile kucagimiza aliriz,rabbim yar ve yardimcimiz olsun

evet kızlar bendede 2 gündür kahverengi leke var
dün gece olmş sabah bi kalktım peçeteyle sildim 3 parmak kadar leke vardı
ama bugün evde yürüdüm hatta eşim evi temzledi bende yardım ettim o kadar harekt ettim hiç leke yok,demek ki rahmimiz büyüdükçe kendisi atıyor içerde kalanları

canım çok geçmiş olsun çok üzücü bi durum bende yaşadım biliyorum
benimde dünden beri leke tarzında var ama rahat olmaya çalışıyorum
bak bebeğinin kalbi atıyormu dert etme ne olur
üzme bebişleri
endişe edersen dr a git dinle bebişleri

canım herkesin bçyle kanamaları oluyormuş, benimde 7 haftada olmuştu 1 hafta yattım çok şükür geçti, bu kanamalar çok normalmiş, sakın sıkıntı yapıpta bebişimizi üzme.

Kardelencim sakin panikleme insallah biseyin yoktur, iki hafta once bende saril saril kan geldi hemde fenaydi cok korktum kesin dustu dedim ayni dusuk kanamasi gibiydi ve sonra acile gidince sukurki bebegim iyiydi, seninkide boyledir kanama hepimiz az cok yasadik ve en kotusunu ben yasadim, sen progesteron kullaniyomusun ona devam et ve foktora dahagitmiyosan hemen yat ve belinin altina bir yastik koy kalcan yukarda olcak sekilde , sadece tuvalet ihtiyacini gormek icin kalk ve devamli yat , yattikca kanaman gecez az az gider sonra biter, ben 1 ay oncesinde kanamam oldu yaticaksin dediler sonrasinda bi is falan yapmadim biraz oturdum ve yine felaket kanamam oldu gecen hafta yattikca azaliyodu ve bu hafta tamamen bitmis durumda, hoc kalkmadan yatiyorum, sende dediklerimi aynen uygula bak ben bir aydir yatiyorum, bazi kisiler aylarca yatiyomus, brbeklerimiz saglikli olsunda yatalimyeterki. Oylebi bakip cikicaktim yazini goruncehemen yazdim insallah bisey yoktur icini ferah tutu

Arkadaslar hepinizden allah razi olsun yazdiklariniz icin
Ben cok etkilendim hep daraliyom
Artik dayanacak gucumde kapmadi
Cok yalnizim annemi istiyom ben
Kimsem yok kaldim burda olecem sikintidan
Zamanda gecmiyo ev ustume ustume geliyor
Keske olsemde bitse artik bu cile

ne biçim laflar bunlar ölsem falan
tam bebeklerimize kavuşmuşken yapma lütfen
başka sıkıntılarınmı var?

leke sorununu herkes yaşıyor galiba bu dönemde şükür kimsenin bebişine bişey olmamış ınş bizimkilerede olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…