2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

canim benimya iyi dusun iyi olsun ,hepimizde ayni korkular oluyor, bende her doktora gitmeden aceba bisey oldumu bi problem vami diyip gidiyorum
bisey olmadigini ve bebegimi gorunce tum aklimdakilerde ucup gidiyor :) insallah seinde boyle olcak

yatma konusuna gelince bende yatiyorum hic kalkmadan yaklasik 1 aydir, ne yapalim bebeklerimiz iyi olsunda yatalim ,su 4. haftayi atlatinca insallah tehlikemizde azalcak

ekledim listeye senide bende bu gidisle hizli gidicem gibi sanki :18:

pazartesi tüp doktoruma gitmiştim ya
iğne jel ve ilaçları kesti sadece folbiola devam ediyorum
ne zman bitcek die bekliyordum 8 haftadan sona kesiyorlarmış ilaçları
hala iğne olan varsa bilginize kızlar

bebeetttttt:82:
bebeğini gördüğünde bütün negatif düşüncelrin gitcek
bendde senin gibi pimpirikleniyordum acaba kalbi durdumu acaba haftasına göre iyimi falan filan die
ama o normal bişi inş. kendi gözlerinle gördüğünde rahat bi oh çekersin

amanda aman elif teyzemiz gelmiş hoşgelmiş
özlettin kendini,bende anneme gititm 3 gün kaldım ama annemde net vardı girdim baktım hep
bu esnada lekelenmem vs oldu şükür yatınca geçti
bende dün tüp dr ma tel açtım bana 11.haftanın sonuna kadar kullan dedi
ama takip yaptrdığım üniv hastaneside o iğnlerin 8.haftadan sonra hükmü yok dedi
demek ki doğru söylemiş üniv hastm bakalım neler olcak

hayırlı olsun canım ,benimde ikiz allah insallah kucagımıa almayıda nasip eder
mai cok gecmis olsun tansiyon sorunun olmus insallah bir daha yasamazsın bu arada oglun geliyomus hayırlı olsun
Çok tşk ederim canım Allah razı olsun...Senin de ikizler geliyormuş ne güzel maşallah Allahım sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım
İnş. canım şu ilaçlardan kurtuluruz artık...Ben jelden çok bunaldım...Artık tiksiniyorum...Banada doktorum 17 . haftada kesicez o zamana kadar sabret dedi...Daha önce leke gelmeseydi daha erken keserdik ama şimdi riske atmayalım dedi...Ne yapalım bunada şükür dedim...
Bu arada benim ilk denemem di canım...Memorialda oldu tedavim ve ilk denemedede tuttu çok şükür

Sağol canım Allahım senden de razı olsun...Bende şimdi senin erkek bebeği haberini aldım ve çok mutlu oldum Hayırlı olsun oğluşun Bu ayın bebekleri hep erkekmi olucakya Eşinin sevincini tahmin edebiliyorum...Çünku benimkide delirdi...Erkek bebeği o çok istiyordu...aman benim hala umrumda değil sağlıklı olsunda kız erkek olsun fark etmez

Benimde karnım büyüyor...Karnımda sanki futbol topu var içinde yuvarlaklığı dokununca bariz hissedıyorum...Benimde hoşuma gidiyor valla karnımın büyümesiSağlıklı olsunlarda varsın karnımızda büyüsün

Canım benim 1 tane olsun sağlıklı olsun...Üzülme banada iki tane transfer yapıldı ama 1 tanesi tuttu...Bu bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güzel Allahım....

Canım benim 13. haftam bitti 14. haftaya geldim hala her doktora gidişimde içimde bir korku oluyor...Bu tamamen psikolojik...İçini ferah tut Allahım yanında olsun
Ya ne güzel senin doktorun jeli ve ilaçları kesmiş...Benim 17. haftaya kadar jel devam edicek..ve jelden nefret ediyorum...Senin adına çok sevindim canım...

Merhaba bayanlar, buradan güzel haberleri almak ne güzel... Bebeğin sağlığı daha doğrusu canlı olup olmadığı korkusu bende de her daim var. 15. haftaya girdik çok şükür ama doktordan geldiğim günler hariç korkumun olmadığı bir an hiç olmadı. Hareketlenene dekte bitmeyecek bu korku ne yazık ki Crinone jeli bırakalı tam 12 gün oldu, cidden ne iğrenç birşeymiş o hala akıntımla beraber beyaz beyaz tortularım geliyor.

Bu arada Sympathique tartıda hep 62.5- 62.8 çıkıyordum ama iki gündür tam 63 olarak çıkıyorum.

merhaba arkadaşlar;
ne güzel tüple hamile kalanlar burdan birbirlerini takip ediyorlar.
ben de 2 defa tüp denedim. olmadı. 3. denemeye hazırlanırken geldi kendiliğinden bebeğim. bugün 10. haftayı bitirdik çok şükür.
hepinize sağlıklı bir hamilelik diliyorum.

Maşallah. Adına sevindim, İnşallah sağlıkla gelir bebeğin. Sizde sorun neydi?

Son düzenleme:

bende takip ettim sizi ama yazmaya fırsatım olmamıştı:26:
lekelenme önemli bişi değildi inş. canım
o iğnelere ve jele gelince zaten hiç istemiyordum kullanmayı iyi oldu dr un bıraktırması
herşey normal gözüküyosa seninde kesmesi lazım neyse hayırlısı
bu arada artık o kadar pimpiriklenmiyorsun dimi biraz daha iyisin artık bebişlerimiz bizimle

inşallah tez zamanda keser iğne ve jelini
çok kötü oluyo sizi çok iyi anlıyorum
iki üç gündür iğne falan vurunmuyorum ya ne rahatım ohh totom yumuşadı valla

Maşallah. Adına sevindim, İnşallah sağlıkla gelir bebeğin. Sizde sorun neydi?
aslında sorun yokken sorun oluştu. ilk gebeliğimde kürtaj oldum. boş gebelik dendi. onun etkisiyle iki senedir hamile kalamadım. bir de rezervimde azdı.rabbim kısmet etti sonunda. çok şükür.

hayır tadaviyle olmadı, doğal yollarla oldu ama 2000 ve 2002 yıllarında endometriosis ten dolayı 2 defa laparoskopi geçirdim bu operasyonlar sonucunda rahim yolu deforme olup esnekliğini kaybettiği için ancak tüp bebek olur demişti doktorlar inşallah Allah ın izniyle alırız hep beraber bebekleri kucağımıza geçmiş olsun diliyorum canım ben yatmadan şiştim anlayacağın kilolar hiç sorun değil verilir sorun etme dikkat et burda 2 gündür yağmurlu havalar düzelince başlıyacağım yürüyüşe sağlıcakla kal

Son düzenleyen: Moderatör:

yok daha pimpirik yok ama özlüyorum ya göresim geliyor bebişimi
benimde totoş rahatlasa bi iğnecim bile acıyor artık bana
olsun şikayet etmiyorum yeter ki sağlıklı olsun bebiş

Merhaba arkadaslar,

bende rabbim nasip ederse Aralik 23 dogum tarihim, ikiz gebelik, basligi gorunce paylasmak istedim kim bilir ne kadar zamndir sayfanzi var ben bakar gozle bakmadim icin herhalde yeni gordum....
hepinizin hamileligi hayirli olsun, dilerim saglikli bir sekilde hepimiz kucagimiza aliriz mucizelerimizi..

Benim 4. deneme de yuzum guldu sok sukur, iki negatif, bir kimyasal gebelik gecit basimda, dorduncu denemede donmuslarla oldu. Daha bu gun keselerimiz gordum, iki tane kucucuk bebisler,,, 7 hafta 3 gunluk gebelik....

Günaydın güzel anne adayları. Bugün benim için özel bir gün, doğum günüm. Büyük Allahım hediyelerin en güzelini bana verdi, inşallah kucağıma almayıda nasip eder. Sizlerle paylaşmak istedim.
Bebişlerinize ve kendinize çok iyi bakın. kocaman sevgiler...

tebrik ederim canım. sağlıklı ve vakitlice gelirler inşallah. benimde dondurulmuş embriyo ve 3.deneme ve ikiz
sen yurtdışındasın sanırım değilmi.

doğum günün kutlu olsun hediyelerin en güzelini almışsın hakikaten. Allah seni ve bebiişini korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…