- 10 Aralık 2009
- 4.284
- 6
- 35
-
- Konu Sahibi Sympathique
ayen canim oyle boyle devam ediyoruz
eklerim senide suan cizelgende 9+1 gozukuyor, kilonu 9. haftaya yazarim ok
Merhaba bende 64 le basladım suan 11.hafta 67 oldumbıraz hızlı gıdıyoruz.Yarın doktor randevum var bı degısıklık olursa yazarım.Benım ıcın dua edın ıcımde tuhaf bı hıs var pozıtıf olmaya calısıyorum ama ıkı gundur pek ıyı degılım bende kan pıhtılasması var her gun ıgne oluyorum ama genede bebegıme bısey olucak dıye korkuyorum zaten sureklı yatıyorum malum kanama rıskı sebebıyle anlıycanız dualarınıza ıhtıyacım var :26:
pazartesi tüp doktoruma gitmiştim ya
iğne jel ve ilaçları kesti sadece folbiola devam ediyorum
ne zman bitcek die bekliyordum 8 haftadan sona kesiyorlarmış ilaçları
hala iğne olan varsa bilginize kızlar
Çok tşk ederim canım Allah razı olsun...Senin de ikizler geliyormuş ne güzel maşallahhayırlı olsun canım ,benimde ikiz allah insallah kucagımıa almayıda nasip eder
mai cok gecmis olsun tansiyon sorunun olmus insallah bir daha yasamazsın bu arada oglun geliyomus hayırlı olsun
İnş. canım şu ilaçlardan kurtuluruz artık...Ben jelden çok bunaldım...Artık tiksiniyorum...Banada doktorum 17 . haftada kesicez o zamana kadar sabret dedi...Daha önce leke gelmeseydi daha erken keserdik ama şimdi riske atmayalım dedi...Ne yapalım bunada şükür dedim...evet canim aynen bende devam diyorum ilaclara,ben jel degilde fitil kullaniyorum heralde haftaya kadar kullanirim ,carsamba randovum var ne dicek bakalim doktor, vitamin kullaniyorum,coraspirin degilde buranin bi ilacini kulliyorum
yattikca kanama olmuyor, biraz kalkar yurur edersem geri geliyor, artik carsambaya kadar yine kalkmadan yatim sonrasinda devamli yatmasamda doktor ne dersek yapicaz
ay yok insallah bende olmaz 9 ay boyunca,her kan gormemde korkudan oluyorum gelmez daha insallah
canim bu senin kacinci denemendi,ilkmi cunku listeye yazicamda
canım çok sevindim bende seni merk ediyordum ne yaptın diye iyi haberlerini aldım çok mutlu oldum :)))))
bende sanki 5 aylık hamile gibiyim karnım kocaman dr biraz iri bebişin dedi.benimde % 70 erkek olacakmış eşim için o kadar sevindim ki :)))))) malum ikinci bebeşin gelmesi o kadar kolay değil çünkü... karnımın büyümesine çok seviniyorum gülmeyin ama hoşuma gidiyo böyle karnımın çıkması öpüyorum habersiz bırakma bizi
herkeese selam bende bu gün dr a gittim artık ikiz değilim diğer kesem küçüktü içnde embriyo görüldü ama kalp atışı görülmemişti şimdi dahada küçülmüş YüceRabbim hayırlısını versin
Canım benim 13. haftam bitti 14. haftaya geldim hala her doktora gidişimde içimde bir korku oluyor...Bu tamamen psikolojik...İçini ferah tut Allahım yanında olsunMerhaba bende 64 le basladım suan 11.hafta 67 oldumbıraz hızlı gıdıyoruz.Yarın doktor randevum var bı degısıklık olursa yazarım.Benım ıcın dua edın ıcımde tuhaf bı hıs var pozıtıf olmaya calısıyorum ama ıkı gundur pek ıyı degılım bende kan pıhtılasması var her gun ıgne oluyorum ama genede bebegıme bısey olucak dıye korkuyorum zaten sureklı yatıyorum malum kanama rıskı sebebıyle anlıycanız dualarınıza ıhtıyacım var :26:
Ya ne güzel senin doktorun jeli ve ilaçları kesmiş...Benim 17. haftaya kadar jel devam edicek..ve jelden nefret ediyorum...Senin adına çok sevindim canım...pazartesi tüp doktoruma gitmiştim ya
iğne jel ve ilaçları kesti sadece folbiola devam ediyorum
ne zman bitcek die bekliyordum 8 haftadan sona kesiyorlarmış ilaçları
hala iğne olan varsa bilginize kızlar
merhaba arkadaşlar;
ne güzel tüple hamile kalanlar burdan birbirlerini takip ediyorlar.
ben de 2 defa tüp denedim. olmadı. 3. denemeye hazırlanırken geldi kendiliğinden bebeğim. bugün 10. haftayı bitirdik çok şükür.
hepinize sağlıklı bir hamilelik diliyorum.
amanda aman elif teyzemiz gelmiş hoşgelmiş
özlettin kendini,bende anneme gititm 3 gün kaldım ama annemde net vardı girdim baktım hep
bu esnada lekelenmem vs oldu şükür yatınca geçti
bende dün tüp dr ma tel açtım bana 11.haftanın sonuna kadar kullan dedi
ama takip yaptrdığım üniv hastaneside o iğnlerin 8.haftadan sonra hükmü yok dedi
demek ki doğru söylemiş üniv hastm bakalım neler olcak
Canım benim 13. haftam bitti 14. haftaya geldim hala her doktora gidişimde içimde bir korku oluyor...Bu tamamen psikolojik...İçini ferah tut Allahım yanında olsun
Ya ne güzel senin doktorun jeli ve ilaçları kesmiş...Benim 17. haftaya kadar jel devam edicek..ve jelden nefret ediyorum...Senin adına çok sevindim canım...
aslında sorun yokken sorun oluştu. ilk gebeliğimde kürtaj oldum. boş gebelik dendi. onun etkisiyle iki senedir hamile kalamadım. bir de rezervimde azdı.rabbim kısmet etti sonunda. çok şükür.Maşallah. Adına sevindim, İnşallah sağlıkla gelir bebeğin. Sizde sorun neydi?
tesekkur ederim canim eksik olma
demek 14 yasinda bir kiz var masallah Allah bagislasin,kizin tedavisizmi oldu yada tedaviylemi, cunku arada baya zaman var sairim kizdan sonra olmadi anlatirmisin biraz
ben ayaga kalkmiyorum dolayisiyla yurususte yapamiyorum, biraz tehlikeleri atlatim doktora danisarak baslicam yurumeye,yata yata sistim iyice :)
bende takip ettim sizi ama yazmaya fırsatım olmamıştı:26:
lekelenme önemli bişi değildi inş. canım
o iğnelere ve jele gelince zaten hiç istemiyordum kullanmayı iyi oldu dr un bıraktırması
herşey normal gözüküyosa seninde kesmesi lazım neyse hayırlısı
bu arada artık o kadar pimpiriklenmiyorsun dimi biraz daha iyisin artık bebişlerimiz bizimle
inşallah tez zamanda keser iğne ve jelini
çok kötü oluyo sizi çok iyi anlıyorum
iki üç gündür iğne falan vurunmuyorum ya ne rahatım ohh totom yumuşadı valla
tebrik ederim canım. sağlıklı ve vakitlice gelirler inşallah. benimde dondurulmuş embriyo ve 3.deneme ve ikizMerhaba arkadaslar,
bende rabbim nasip ederse Aralik 23 dogum tarihim, ikiz gebelik, basligi gorunce paylasmak istedim kim bilir ne kadar zamndir sayfanzi var ben bakar gozle bakmadim icin herhalde yeni gordum....
hepinizin hamileligi hayirli olsun, dilerim saglikli bir sekilde hepimiz kucagimiza aliriz mucizelerimizi..
Benim 4. deneme de yuzum guldu sok sukur, iki negatif, bir kimyasal gebelik gecit basimda, dorduncu denemede donmuslarla oldu. Daha bu gun keselerimiz gordum, iki tane kucucuk bebisler,,, 7 hafta 3 gunluk gebelik....
doğum günün kutlu olsun hediyelerin en güzelini almışsın hakikaten. Allah seni ve bebiişini korusun.Günaydın güzel anne adayları. Bugün benim için özel bir gün, doğum günüm. Büyük Allahım hediyelerin en güzelinibana verdi, inşallah kucağıma almayıda nasip eder. Sizlerle paylaşmak istedim.
Bebişlerinize ve kendinize çok iyi bakın. kocaman sevgiler...