2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Günaydın güzel anne adayları. Bugün benim için özel bir gün, doğum günüm. Büyük Allahım hediyelerin en güzelini :emir_bebek: bana verdi, inşallah kucağıma almayıda nasip eder. Sizlerle paylaşmak istedim.
Bebişlerinize ve kendinize çok iyi bakın. kocaman sevgiler...

doğum günün kutlu olsun
en güzel doğum günündğr sanırım dimi:KK69:
iki kişisin bu doğum gününde:KK49:

Merhaba sympathigue

beni de listeye ekleyebilir misin

sat:12 mart
Hamile kaldığım kilo:53
Doğum tarihi:17.12.2011
3.tüp denemesi dondurulmuş
ikiz gebelik
şu an kilom:55

teşekkür ederim.

tabiki eklerim canim zaten bi onceki yazimda ekleyimmi demistim
ben netten hesapliyorum seninkinde simdi hesapladim sata gore seninki suan tam 10 hafta olmus dogum tarihi ise 7 aralik gozukuyor
bak ben burdan hesaplama yapiyorum devamli

Gebelik Takvimi, Gebelik Hesaplama Hafta Hafta Takip Hamilelik Hesaplama Takvimi

simdi hangi bilgileri ekleyim listeye bi bak bakalim sende hesaplamaya

evet sen o tarihten once dogum yaparsin ,bende kendi hesapladigim tarihte dogum yapmam ama yinede olani ekliyorum :)

teşekkür ederim çok sağol inşallah hepimiz hayırla kurtulup bebeklerimi nasıl büyüttüğümüzüde paylaşırız .ben daha bu steyi kullanmayı öğrenemedim günlük girmeye çalışıyorum bilmedigim için kimse bana yazmıyo zanediyodum tesadüf bulursam cevap veriyodum ama öğreniyorum o yüzden görmemişimdir msjını

merhaba arkadaşlar;
ne güzel tüple hamile kalanlar burdan birbirlerini takip ediyorlar.
ben de 2 defa tüp denedim. olmadı. 3. denemeye hazırlanırken geldi kendiliğinden bebeğim. bugün 10. haftayı bitirdik çok şükür.
hepinize sağlıklı bir hamilelik diliyorum.
Ne güzel bir haber...Senin adına çok sevindim...Hayırlı uğurlu olsun canım hamileliğin:nazar:
Merhaba arkadaslar,

bende rabbim nasip ederse Aralik 23 dogum tarihim, ikiz gebelik, basligi gorunce paylasmak istedim kim bilir ne kadar zamndir sayfanzi var ben bakar gozle bakmadim icin herhalde yeni gordum....
hepinizin hamileligi hayirli olsun, dilerim saglikli bir sekilde hepimiz kucagimiza aliriz mucizelerimizi..

Benim 4. deneme de yuzum guldu sok sukur, iki negatif, bir kimyasal gebelik gecit basimda, dorduncu denemede donmuslarla oldu. Daha bu gun keselerimiz gordum, iki tane kucucuk bebisler,,, 7 hafta 3 gunluk gebelik....
:nazar::nazar: Çok uğraşmışsın kıyamam...Hepimizin hamilelikleri kıymetli ama seninkide daha bir kıymetlidir...4 kez bu tedaviyi yaşamak eminim çok zordur...4. de mutluluğu bulmuşsun Allahım sonuna kadar erdirir ve ikizlerini sana bağışlar inş. Hayırlı olsun canım...
Günaydın güzel anne adayları. Bugün benim için özel bir gün, doğum günüm. Büyük Allahım hediyelerin en güzelini :emir_bebek: bana verdi, inşallah kucağıma almayıda nasip eder. Sizlerle paylaşmak istedim.
Canım benim doğum günün kutlu olsun:KK16:Allahım Bir dahaki doğum gününü kucağında bebeğinle kutlamayı nasip etsin:KK34: Nice senelere canım :KK16:
Merhaba sympathigue

ikiz gebelik

teşekkür ederim.
Maşallah maşallah ikiz annelerimiz git gide artıyor :nazar::nazar: Hayırlı olsun Canım...

Son düzenleme:
doğum günün kutlu olsun hediyelerin en güzelini almışsın hakikaten. Allah seni ve bebiişini korusun.:nazar:

Canım çok teşekkür ederim. Yüce rabbim hepimizin bebişlerini korusun.
Bu arada sen de hoş geldin. Hayırlı olsun bebişin. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...

Canım benim doğum günün kutlu olsun:KK16:Allahım Bir dahaki doğum gününü kucağında bebeğinle kutlamayı nasip etsin:KK34: Nice senelere canım :KK16:

Canım çok teşekkür ederim. Bebişlerimizle beraber nice nice yıllara...

merhaba arkadaşlar;
ne güzel tüple hamile kalanlar burdan birbirlerini takip ediyorlar.
ben de 2 defa tüp denedim. olmadı. 3. denemeye hazırlanırken geldi kendiliğinden bebeğim. bugün 10. haftayı bitirdik çok şükür.
hepinize sağlıklı bir hamilelik diliyorum.

masallah canim ne guzel tam bi mucize bebek olmus, cok sevindim tedaviye gerek kalmadan kaldigina
demkki diger tedavilerin etkili olmus
Rabbim saglikli bi sekilde bebegini kucagina almayi nasip etsin ve insallah hepimizinkide:KK71:

hayır tadaviyle olmadı, doğal yollarla oldu ama 2000 ve 2002 yıllarında endometriosis ten dolayı 2 defa laparoskopi geçirdim bu operasyonlar sonucunda rahim yolu deforme olup esnekliğini kaybettiği için ancak tüp bebek olur demişti doktorlar inşallah Allah ın izniyle alırız hep beraber bebekleri kucağımıza geçmiş olsun diliyorum canım ben yatmadan şiştim anlayacağın kilolar hiç sorun değil verilir sorun etme dikkat et burda 2 gündür yağmurlu havalar düzelince başlıyacağım yürüyüşe sağlıcakla kal :KK16: :KK16: :KK16: :KK16:

cok gecmisler olsun ,malesef insanin bi hastaligi hemen etkileyebiliyor cocuk sahibi olmamasini
sukurki senelerden sonra yine hamilesin
tesekkurler iste boyle biraz daha yaticaz bizde :)
insallah canim zaten kilolar onemli degil bebeklerimizin sagligi daha onemli hepimiz icin:KK71:

Merhaba arkadaslar,

bende rabbim nasip ederse Aralik 23 dogum tarihim, ikiz gebelik, basligi gorunce paylasmak istedim kim bilir ne kadar zamndir sayfanzi var ben bakar gozle bakmadim icin herhalde yeni gordum....
hepinizin hamileligi hayirli olsun, dilerim saglikli bir sekilde hepimiz kucagimiza aliriz mucizelerimizi..

Benim 4. deneme de yuzum guldu sok sukur, iki negatif, bir kimyasal gebelik gecit basimda, dorduncu denemede donmuslarla oldu. Daha bu gun keselerimiz gordum, iki tane kucucuk bebisler,,, 7 hafta 3 gunluk gebelik....

hosgeldin canim aramiza
bizde sonradan actik konuyu ama yinede baya oldu, tabi bazen gorulmuyo gozden kaciyo
hatta site icinde daha cok var tup bebekle kasim aralik ta anne olcaklar ama cok kisi bilmiyor
bende ozel gelin diye reklam yapmiyorum :) senin gibi goren geliyor
ve son zamanlarda hep ikiz anneler geliyor masallah cok sevindim
cok denemeniz olmus cok yipranmisinizdir hem maddi hemde manevi, Rabbim yuzunuze bakmista suan hamilesin ,insallah sorunsuz bi sekilde kucagina alirsin

canim bu arada sende listemizde olmak istersen eger, bana bilgilerini ver ekleyim:KK71:

canim benimya dogum gunun kutlu olsun nice nice senelere insallah
evet bu dogum gununde hediyeni almis oldun
insallah kucagina alincada en buyuk hediye olmus olur
benim dogum gunde haziran basinda bende simdiden hediyemi almis durumdayim :)

veee dunde benim esimin dogum gunuydu, bugunde kayniin oglunun, bu aralar ne kadar dogum gunu oluyor
1 aydir hic bi yere gidemedigim icin esime hediye alamadim ,devamlida attigim icin ,evde hazir kek vardi ,dedim hemen bi pasta yapiverim :) oylelikle benim hediyemde koskoca pasta olmus oldu,
daha yaridan fazlasi duruyor, ah yakin olsaydik gonderirdim sana :)

Doğum günün kutlu olsun cnm.
Nice mutlu seneler...

Merhaba sympathigue

ikiz gebelik

teşekkür ederim.

tesekkurler canim tek tek yazdigin icin bilgilerini
hemencik ekledim ve suanki kilonu 8. hafta olarak ekledim

teşekkür ederim çok sağol inşallah hepimiz hayırla kurtulup bebeklerimi nasıl büyüttüğümüzüde paylaşırız .ben daha bu steyi kullanmayı öğrenemedim günlük girmeye çalışıyorum bilmedigim için kimse bana yazmıyo zanediyodum tesadüf bulursam cevap veriyodum ama öğreniyorum o yüzden görmemişimdir msjını

hepimiz ilk uyeligimizde boyleydik
ben seneler sonra usta oldum :) normal canim

bak konuyu arayip bulmakta zorluk cekiyosan abone olabilirsin
hangi konulara cok takiliyosan ,o konuyu en ust sagda secenekler yaziyor,oraya bas orda bu konuyu aboneliklerine ekle der ona bas, gelen sayfada email yok der ve aboneliklerine ekle der boylelikle abone olmus olursun
ha aboneliklerine ekledigin konulari kisa olarak nerden gorcem dersen sitenin yine en ust sagda Kontrol Paneli yazar oraya basarsan otamatik abone oldugun konular cikar ordan kisaca takip edebilirsin
insallah anlamisindir
siteyle ilgili baska seyler ogrenmek istersen sor bana:KK71:

kizlarr cizelgemizin en son hali bu, yanlislik varsa duzeltim
ve kilolarini paylasmayanlar soylesin ekleyim
belki soylediniz fazla giremedigim zaman gozden kacirmis olabilirim kusura bakmayin:KK71:

:nazar:2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklarin kilo takip cizelgesi:nazar:

Nick | Başlangıç | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | Toplam
Sympathique|64| | | | | | |65|65,5| |
mehtaperkan|62| | | | | | | |63| |
rosesteel|63| | | | | | | | | |
deryaberil|82| | | | | | | | | |
bebet|64| | | | |67| | | | |
kardelenimsin|57| | | | | | | | | |
Mai_|85| | | | | | | | | |
bella_83|50| | | | |53,5| |
duss|65| | | | | | | | | |
atadilem|73| | | | | | | | | |
KARAFESLEGEN|68| | | | | | | | | |
stdt|53| | | | | | | | | |
zeynoom97|76| | | | | | | | | |
suuperisi|58| | | | | | | | | |
bigblue|60| | | | | | | | | |
gokce01|74| | | | | | | | | |
merik89|67| | | | | | | | | |
melekkose|52| | | | | | | | | |
elfkaya|51| | |53| | | | | | |
ankara_06|87| | | | | | | | | |
kardelen086|59| | | | | | | | | |
karar|69| | | |73| | | | | |
rudi|53| |55| | | | | | | |

yok daha pimpirik yok ama özlüyorum ya göresim geliyor bebişimi
benimde totoş rahatlasa bi iğnecim bile acıyor artık bana:KK1:
olsun şikayet etmiyorum yeter ki sağlıklı olsun bebiş
demek sen bu topikteydin:)
tüp yaptırırken takipçindim. özellikle annenle ilgili sorundan ötürü dikkatimi çekmiştin.
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasiip etsin.

Ne güzel bir haber...Senin adına çok sevindim...Hayırlı uğurlu olsun canım hamileliğin:nazar:

:nazar::nazar: Çok uğraşmışsın kıyamam...Hepimizin hamilelikleri kıymetli ama seninkide daha bir kıymetlidir...4 kez bu tedaviyi yaşamak eminim çok zordur...4. de mutluluğu bulmuşsun Allahım sonuna kadar erdirir ve ikizlerini sana bağışlar inş. Hayırlı olsun canım...

Maşallah maşallah ikiz annelerimiz git gide artıyor :nazar::nazar: Hayırlı olsun Canım...
canım teşekkür ederim güzel temennilerin için. rabbim hepimizinkini sağlıkla sıhhatle kucağımıza nasip etsin.
masallah canim ne guzel tam bi mucize bebek olmus, cok sevindim tedaviye gerek kalmadan kaldigina
demkki diger tedavilerin etkili olmus
Rabbim saglikli bi sekilde bebegini kucagina almayi nasip etsin ve insallah hepimizinkide:KK71:
teşekkür ederim güzel temennilerin için. benim bebeğim gerçekten tam bir mucize oldu. yaşım kırk ümitlerimin iyice tükenmeye başladığı anda geldi miniğim. rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli gebelik, bebeklerimize de sağlıklı uzun bir hayat nasip etsin işallah...

Sempatikcim, çizelgemiz hayırlı olsun. ellerine sağlık çok güzel olmuş. Başlangıçta kilom 63 idi seninde belirttiğin gibi. Dün seni dinledimde sabah kalkar kalkmaz tuvalet sonrası tartıldım, bu sabah 64,400 idi. Ama inanırmısın 1 dak. önce tartıldım bu defa 65,5 idi. Hadi bakalım çık çıkabilirsen işin içinden.

canım bende tartılduğımda sabahla akşam arası 1 kilo farkediyo en sağlıklısı sabah kalktığında tartılmak sanırım :))))))

Merhaba arkadaslar,

hoşgeldin aramıza inşallah seninde bebişlerinin güzel güzel büyüdüğü haberlerini alırız burdan :KK66:

X