- 21 Kasım 2008
- 1.815
- 23
-
- Konu Sahibi Sympathique
canim benimya dogum gunun kutlu olsun nice nice senelere insallah
evet bu dogum gununde hediyeni almis oldun
insallah kucagina alincada en buyuk hediye olmus olur
benim dogum gunde haziran basinda bende simdiden hediyemi almis durumdayim :)
veee dunde benim esimin dogum gunuydu, bugunde kayniin oglunun, bu aralar ne kadar dogum gunu oluyor
1 aydir hic bi yere gidemedigim icin esime hediye alamadim ,devamlida attigim icin ,evde hazir kek vardi ,dedim hemen bi pasta yapiverim :) oylelikle benim hediyemde koskoca pasta olmus oldu,
daha yaridan fazlasi duruyor, ah yakin olsaydik gonderirdim sana :)
Doğum günün kutlu olsun cnm.
Nice mutlu seneler...
ben teşekkür ederim.tesekkurler canim tek tek yazdigin icin bilgilerini
hemencik ekledim ve suanki kilonu 8. hafta olarak ekledim
canım merhabahayrlı akşamlar arkadaşlar nasılsınız
sılanazcım canım hoşgeldin kuzularınla renk kattın
ben yine bebeğimi merak ediyourm bu düşünceyi bastrmak istiyorum ama bebeğime bişey oldu mu yaşıyor mu korkusundan alamıyorum kendimi,bu normal mi sizde de oluyor mu,destek mi alsam ne yapsam
hayrlı akşamlar arkadaşlar nasılsınız
sılanazcım canım hoşgeldin kuzularınla renk kattın
ben yine bebeğimi merak ediyourm bu düşünceyi bastrmak istiyorum ama bebeğime bişey oldu mu yaşıyor mu korkusundan alamıyorum kendimi,bu normal mi sizde de oluyor mu,destek mi alsam ne yapsam
Canım benim 1 tane olsun sağlıklı olsun...Üzülme banada iki tane transfer yapıldı ama 1 tanesi tuttu...Bu bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güzel Allahım....
gökcecim, tek olsun sağlıklı olsun. Bizde kendimizi ikize adapte etmiştik sonra tek olunca biraz şok olduk, ama çabucak dua ettim Allahıma. Allaha şükür diğeri tutundu da bebişimiz olabilecek.
geçmişi okudum ama tek tek alıntı yapamıyorum maşallah hep güzel haberler var topiğimizde;
ikiz haberleri, iğneleri bitenler, aramıza yeni katılanlar, doktorundan iyi haber alanlar....
allah bozmasın ve canı gönülden diliyorum ki isteyen herkesede nasip etsin
bir güzel haberde benden, dün doktorumuza gitmiştik. çok şükür herşey yolundaymış. 2 li testimizin vakti gelmişti normalde ama doktorum yaptırmaya gerek yok her şey çok güzel gözüküyor boşuna risk almayalım, gerekirse 3 lü test yaptırırız sonra dedi. folik asit bitince tekrar alma dedi, jeli bir hafta önce bırakmıştık zaten.bu arada topiğin 4 erkek bebeğide bizimki oluyor galiba doktor amcası emin değilim ama %70 erkek dedi. tahmin edebileceğiniz gibi babası çok mutlu oldu. benim için hiç önemli değil allahım evlatlarımız sağlıkla gelsinlerden kız erkek hiç farketmez:79: allahıma şükürler olsun
bu arada son bir kaç gün içinde karnım korkunç büyümeye başladı artık kesinlikle eski pantolon eteklere hatta gömleklere giremiyorum. hamile kıyafetlerine geçiş yapmaya başladık.
bu arada çizelgemiz çok güzel olmuş eline sağlık canım benide eklersen sevinirim. 12+6 olduk 13. hafta sayılır yani ve 59 kiloyuz
canım merhaba
kontrollerin 15 günde 1 mi yoksa ayda 1 kez mi? Hep iyi olduğunu ve bir sonraki görüşünde daha da büyüyeceğini düşün böylece sabrediyorum ben.
hayırlı olsun cok sevindim topikte erkek bebek cogunlukta mı olucak nebenim de önümüzde ki hafta allah nasip ederse kontrol var hem ikili test olucak insallah hersey yolundadır belki cinsiyetini de ögrenirim bakalım ben 8 haftalıkken tartıldım 68.5 cıktım eski kıyafetlerim benimde olmuyo ben 12 hafta bitmeden disarıyada cıkamıyorum doktor izin vermedi ablama aldırdım birseyler hepsi cok sirin allah saglıkla giydirmeyi nasip eder insallah
kardelen 1. denemen sanırım ikizlerin hayırlı olsun
35 yaş altı iki embriyo konmuyo diye biliyorum yoksa yurtdışındamısın
meraba arkidişler nasılsınız
bebekler nasıl ikizler üçüzler tekizler
canım merhaba
kontrollerin 15 günde 1 mi yoksa ayda 1 kez mi? hep iyi olduğunu ve bir sonraki görüşünde daha da büyüyeceğini düşün böylece sabrediyorum ben.
tekizler iyi canım benim
ben çok sabırsızlanmaya başladım yine
sürekli bebeğime bişey oldu mu diye korku içndeyim
hatta bugün ne yaptık eşimle gülmekten ölceksiniz
evde steteskop vardı eşim baktı gülmekten yarıldık kalp sesini duyarız diye ama gurultudan duyamadı eşim
kont haftaya bugün ama naısl geçicek bilmiyorum
Saol canim İyi dileklerin icin
Ben hollandada yasiyorum pgd yapilmististi
İki embiryom saglikli cikmis
Kaliteleri cok iyi degil diye İkisinide koydular
İlk denememdi ama cok sukur ikiside tutmus
Rabbim kucagimizada almayİ nasip etsin