2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

sympat..çizelgeyi yapmşsın eline sağlık güzel olmş herne kadar kendimi görünce mutlu olmasamda:KK1:
ama 8 hafta olcak yarım kilo bile almadım buda güzel bi gelişme dimi:KK1:

tesekkur ederim canim
neden mutlu olmadin kilodan dolayimi ,oyle deme canim herkesin problemi oluyor, sen istedigin icin bu kiloda degilsin,ki dogumdan sora biz ne halde olcaz dusunmek istemiyorum
kilonu takma kafana Rabbim saglikli bi bebek nasip etsin ,kilolar nasil olsa verilir

simdi ne diyosun 8. haftaya ekleyimmi yarim kiloyu,yoksa eklemeyimde tam net oluncami eklzeyim
sonucta kacmak yok:KK1:
cizelgeyi devamli eklicem aralarda :KK51:

merhaba sempaticiğim benide o listelere ekleyebilirmisin ben çok fazla giremiyorum ama yinede takip etmeye çalışacağım benimde sat tarihim 2 mart toplama tarihim 20 mart 23 marttada transfer edildi sanırım 9 haftanın içinde benim hesabıma göre Aralık 11 gibi doğum görünüyo ama ben kesinlikle o tarihi bulmam zannetmiyorum .kilomda başlangıçta 69 du şimdi 73 teşekkür ederim. ha buarada yaş 35

herkeese selam bende bu gün dr a gittim artık ikiz değilim diğer kesem küçüktü içnde embriyo görüldü ama kalp atışı görülmemişti şimdi dahada küçülmüş YüceRabbim hayırlısını versin

merhaba sempaticiğim benide o listelere ekleyebilirmisin ben çok fazla giremiyorum ama yinede takip etmeye çalışacağım benimde sat tarihim 2 mart toplama tarihim 20 mart 23 marttada transfer edildi sanırım 9 haftanın içinde benim hesabıma göre Aralık 11 gibi doğum görünüyo ama ben kesinlikle o tarihi bulmam zannetmiyorum .kilomda başlangıçta 69 du şimdi 73 teşekkür ederim. ha buarada yaş 35

tabiki eklerim canim zaten bi onceki yazimda ekleyimmi demistim
ben netten hesapliyorum seninkinde simdi hesapladim sata gore seninki suan tam 10 hafta olmus dogum tarihi ise 7 aralik gozukuyor
bak ben burdan hesaplama yapiyorum devamli

Gebelik Takvimi, Gebelik Hesaplama Hafta Hafta Takip Hamilelik Hesaplama Takvimi

simdi hangi bilgileri ekleyim listeye bi bak bakalim sende hesaplamaya

evet sen o tarihten once dogum yaparsin ,bende kendi hesapladigim tarihte dogum yapmam ama yinede olani ekliyorum :)

tesekkur ederim canim
neden mutlu olmadin kilodan dolayimi ,oyle deme canim herkesin problemi oluyor, sen istedigin icin bu kiloda degilsin,ki dogumdan sora biz ne halde olcaz dusunmek istemiyorum
kilonu takma kafana Rabbim saglikli bi bebek nasip etsin ,kilolar nasil olsa verilir

simdi ne diyosun 8. haftaya ekleyimmi yarim kiloyu,yoksa eklemeyimde tam net oluncami eklzeyim
sonucta kacmak yok:KK1:
cizelgeyi devamli eklicem aralarda :KK51:

ama almadım ki ben hiç kilo:KK17: yani hala aynıyım..

ay canim ya ben hic degistirmeyim ,senin en son regl tarihin neyse ben onu eklemis oldum
burda cok kisinin doktoru bazen farkli seyler soyleyebiliyor

ozellikle ben tedaviyi turkiyede gordum suan yurt disinda oldugumdan dolayi ,orasiyla burasi farkli
hesaplamayi turkiyedekine sordugumda kesinlikle en son adet tarihinden itibaren hesaplicaksin dedi,nasil normal hamile kalanlar satdan itibaren hesapliyor sizde oyle hesaplicaksiniz,tup bebek farkli gozukebilir ama biz sadece yerlesmesine yardimci olduk dedi, ve kesinlikle turkiyedekine inaniyorum

burdaki ise transferden itibaren hesalicaksin diyor
yani her ikisinin arasinda 2 hafta oynuyor :) gelde isin icinden cik

bende ne yapiyorum ,burda ve normalde sat'dan itibaren hesaplayip ekliyorum
doktora gittigimdede o ne soylerse ok deyip cikiyorum:KK1:

yani listede ben normal olanlari ekleyim, ha bi hafta once gelmis ,ha bi hafta sonra gelmis bebeklerimiz sonucta bi sekilde dogucaklar ,zaten burdanda birbirimize bilgi veriyoruz

insallah anlatabilmisimdir :)

haklısın tatlım benim içinde farketmiyo bebişim doğacağı zamanı bilir heralde bir hafta geç yada erken :))))))))
kilom 53,5 11 . haftam bakalım kaç kiloyla doğuma gidicem şimdiden 3 kilo :))

herkeese selam bende bu gün dr a gittim artık ikiz değilim diğer kesem küçüktü içnde embriyo görüldü ama kalp atışı görülmemişti şimdi dahada küçülmüş YüceRabbim hayırlısını versin

uzuldum canim :KK70:,neysem Rabbim hayirlisini versin insallah, olsunda bir tane hayirli ve saglikli olsun
demekki boylesi hayirliymis diyelim:KK71:

hayırlısı olsun canım sıkma canını bir tane olsun sağlıkla seninle olsun inşallah :)

haklısın tatlım benim içinde farketmiyo bebişim doğacağı zamanı bilir heralde bir hafta geç yada erken :))))))))
kilom 53,5 11 . haftam bakalım kaç kiloyla doğuma gidicem şimdiden 3 kilo :))

tamam canim ekledim seni kilo cizelgesine:KK34:
hadi hayirli olsun,insallah en ideal kilomuzu aliriz

kizlar bugun doktora gittim
ikizlermis meger:KK16:
birinin kalbini gordu ama oburununki gorunmedi
onun icin haftaya yine gidicem insallah
birbirimize dua edelim insallah hepimiz saglikli rahat bi gebelik geciririz

Canım hayırlı olsun ikizlerin. Çok sevindim. Ben de ikiz istiyordum, ama biri tutunamadı. Tek bebişim kaldı. Allah hayırlısıyla bebişlerini:KK19: kucağına almayı nasip etsin. :nazar:

gökcecim, tek olsun sağlıklı olsun. Bizde kendimizi ikize adapte etmiştik sonra tek olunca biraz şok olduk, ama çabucak dua ettim Allahıma. Allaha şükür diğeri tutundu da bebişimiz olabilecek.

Sempatikcim, çizelgemiz hayırlı olsun. ellerine sağlık çok güzel olmuş. Başlangıçta kilom 63 idi seninde belirttiğin gibi. Dün seni dinledimde sabah kalkar kalkmaz tuvalet sonrası tartıldım, bu sabah 64,400 idi. Ama inanırmısın 1 dak. önce tartıldım bu defa 65,5 idi. Hadi bakalım çık çıkabilirsen işin içinden.

selamlarrr
nasılsınız anneler
ben pazardan beri yoktum annemdeydim :KK16:
bugun geldim baktım pek değişiklik yok bi arkadaşın kardelen sanırım ikizleri dışında:emir_bebek::emir_bebek:

kilo çizelgemiz hayırlı oılsun
canım ben 10 haftanın içine giriyorum 51 den 53 oldum :KK9::KK9:
her dr a gidip tartındığımda haber veririm:KK66:

Sempatikcim, çizelgemiz hayırlı olsun. ellerine sağlık çok güzel olmuş. Başlangıçta kilom 63 idi seninde belirttiğin gibi. Dün seni dinledimde sabah kalkar kalkmaz tuvalet sonrası tartıldım, bu sabah 64,400 idi. Ama inanırmısın 1 dak. önce tartıldım bu defa 65,5 idi. Hadi bakalım çık çıkabilirsen işin içinden.

:KK9::KK9:
ay canim senin tartiya pata kute gir biraz aklina gelsin :KK52:

evet oluyo bazen ben bir iki gun ayni sekide tartildigimda hangisi daha cok cikiuyosa o dogrudurda
seninkide 1 kilo far etmis
e simdi soyle ben napim:KK53:

bundan sonra haftada bir kilonuzu isticem ona gore:KK42::KK49:

Merhaba bende 64 le basladım suan 11.hafta 67 oldum:KK49: bıraz hızlı gıdıyoruz.Yarın doktor randevum var bı degısıklık olursa yazarım.Benım ıcın dua edın ıcımde tuhaf bı hıs var pozıtıf olmaya calısıyorum ama ıkı gundur pek ıyı degılım bende kan pıhtılasması var her gun ıgne oluyorum ama genede bebegıme bısey olucak dıye korkuyorum zaten sureklı yatıyorum malum kanama rıskı sebebıyle anlıycanız dualarınıza ıhtıyacım var :26:

selamlarrr
nasılsınız anneler
ben pazardan beri yoktum annemdeydim :KK16:
bugun geldim baktım pek değişiklik yok bi arkadaşın kardelen sanırım ikizleri dışında:emir_bebek::emir_bebek:

kilo çizelgemiz hayırlı oılsun
canım ben 10 haftanın içine giriyorum 51 den 53 oldum :KK9::KK9:
her dr a gidip tartındığımda haber veririm:KK66:

ayen canim oyle boyle devam ediyoruz
eklerim senide suan cizelgende 9+1 gozukuyor, kilonu 9. haftaya yazarim ok:KK34:

Merhaba bende 64 le basladım suan 11.hafta 67 oldum:KK49: bıraz hızlı gıdıyoruz.Yarın doktor randevum var bı degısıklık olursa yazarım.Benım ıcın dua edın ıcımde tuhaf bı hıs var pozıtıf olmaya calısıyorum ama ıkı gundur pek ıyı degılım bende kan pıhtılasması var her gun ıgne oluyorum ama genede bebegıme bısey olucak dıye korkuyorum zaten sureklı yatıyorum malum kanama rıskı sebebıyle anlıycanız dualarınıza ıhtıyacım var :26:

Bebetcim, rahat ol. Yarın dr randevun varya onun öncesi sıkıntıya girmişsindir. Yarın hele bir git dr'na bak gör seviçli haberlerle buraya yazacaksın. Sen rahat ol ki, bebişinde huzurlu olsun. Allahım inşallah içindeki sıkıntıyı tez elden atlatıverir. Kendine iyi bak, yarın haberlerini bekliyor olacağız...

X