- 8 Aralık 2009
- 821
- 21
-
- Konu Sahibi Sympathique
merhaba arkadaşım bennce hiç endişe edipte bebeğinide etkileme Sadece rabbime teslim ol ve dua et eminim bebişlerin sağ salim sağlıcakla doğacaktır .Bana bi arkadaşım başka bi işim için çok panik oluyodum aynı telkinde bulunmuştu Sen duanı edip rabbime teslim ol o neylerse güzel eyler demişti ben o telkini dinledikten sonra hep gözönünde bulundurdum Rabbimden gelene boynumuz kıldan ince sen nekadar panik yaparsan yap ne kadar kaygılansanda herşey olacağına varır sadece sen kendini üzersin o yüzden keyfini çıkar hamileliğinin bak bu günleri nekadar çok bekledik değilmi .Doktorum bana öyle dedi vay şöyle yaparım düşer böyle yaparım düşer diye korku içinde yaşama ben araba çarpacak diye sokağa çıkmayımmı adam haklı .Keyfini çıkaralım günü geldiğinide gidip yaptırırız testlerimizi ve inşallah bişey çıkmaz .
Çok sağol canım inş. 3. aydan sonra sizde farklılığı fark ediceksiniz...Şükürler olsun bugünleri görduk Allahım hepimize 9. ay sonrasınıda görmeyi nasip etsin...Sırada sizin bebekler varMai'cim mutlu olmana ve sonuçların çok iyi çıkmasına ve de hamileliğinin artık tam düzene girmesine çok sevindim. İnşallah sonuna kadar çok iyi gider ve bebişini sağlıcakla kucağına alırsın. 1 haftaya kadar bende 3. ayımı dolduruyorum. Önümüzdeki hafta bizim için de 2'li test ve ense kalınlığı ölçümü dönemi. İnşallah sorunsuz atlatırız.
Bu arada topiğimizin 2. cinsiyeti de erkek olmuş. Çok sevindim. Hayırlı,sağlıklı bir bebiş olur inşallah.
ay masallah masallah ,demek seninkide olcak bizimkinden sonra cok sevindim ,hemde haftasindan onde gidiyomus:)guclu erkekmi olcak ne
mutlu olmana cok sevindim canim ,insallah hamilelik sonuna kadar boyle gider problemsiz
bizde 3 ayimizi gectik ama tehlike hala devam ediyor, sende yinede kendine su bikac ay daha idare et yinede 3 ay cok buyuk degil bi bebek icin, insallah guzel gunleri goruruz hep birlikte
bende devamli yattigim halde az kilo aldim benimde simdiye kadar pek istahim yoktu ama yavas yavas acildi, kayinvalidem hazirliyo, ben yiyip yatiyorumgelde sisme simdi hele bu haftalardan sonra daha fazlalasicak sanirim kilo almalar
evet canim yasadim ve hala yasiyorum ,kalkmadan yatiyorum insallah atlatirim rahatlarim
3 haftayi gecti disari cikmayali insan yata yata kafasi beyni catliyo, dua ediyorumki hastanede yatmiyorum evdeyim karsimda televizyon yanimda bilgisayar elimde teleon bu halde bile zor zaman geciyor
urda bi tanidigimiz var kadin hep dusuk yapiyordu, ve en son benim gittigim doktor bunu hastaneye yatirmis yazik tam 8 aydir hastanede yatiyor, bugun yarin dogumunu bekliyolar
okadar olmadigima dua ediyyorum
evet teyzesi erkek olcak ,geliyo bizimkinin yaina bi erkek arkadas ortaligi kirip dokecekler
kizlar bugun doktora gittim
ikizlermis meger
birinin kalbini gordu ama oburununki gorunmedi
onun icin haftaya yine gidicem insallah
birbirimize dua edelim insallah hepimiz saglikli rahat bi gebelik geciririz
ikizlermis meger
Evet daha fazla ağrı sızı çekmedi. Zaten doktor hazirana kadar ya çıkar ya çıkmaz demişti. Hastaneye yattı akşamına vefat etti.Allah kurtardı.
Herşey bizim için.
Hataya heyecan koşturma başlar bende. Tedavi için :)
ikizlermis meger
Çok sağol canım inş. 3. aydan sonra sizde farklılığı fark ediceksiniz...Şükürler olsun bugünleri görduk Allahım hepimize 9. ay sonrasınıda görmeyi nasip etsin...Sırada sizin bebekler varönce 2'li testi atlatıcaklar sonrada cinsiyetlerini öğrenicez Merakla bekliyorum hepinizin sonuçlarını
Canım ben yatmaya hala devam ediyorum...Jel devam ediyor...Demir hapı ve multi vitamine başladık bugün..Coraspinde devam ediyor...Yani ilaçlarla yatarak devam eden bir hamileliğimiz olucakBunada şükür canımya...Onlar sağlıklı olsunda 9 ay yatarız...Sağlıklı olduğu haberini alınca dünyalar benim oluyor...O anda evdeki sıkıntım , bunalımlarım hepsi geçiyor Hamileliğimin başından bu yana yatıyorum...Yatmak cidden çok zor ama güzel Allahım onun bile sabrını veriyor...Sende kendine çok dikkat et canım...İnş. bir daha kanaman olmaz...Bu arada bir arkadaşımla konuştum tam 9 ay boyunca kanaması olduğunu söyledi...Şimdi çok sağlıklı bir oğlu var...Yinede yatarak kanamanın önune geçmek en iyisi...Kafan rahat olur
ay canim nasil degisti bu sat birden bire
hemenduzetmeyim listeyi gel bi aciklama yap ne oldu :)
kiloyu sorma yuvarlanip gidiyoruz, bide yatiyorum hic hareketim yokya, cok kilo almis gozukmuyorum ama felaket sisim 5-6 aylik gibi :)
haa bu arada suanki kilonu ve haftanida yaz banada kilo cizelgesi yapcam haftalik bundan sonra her hafta bildirim olcak :)
günaydın herkes,dün akşam kötü anlar geçirdim kızlar
afferdsiniz özel blgeye iğne gibi bi kramp girdi ben de gittim yattım uyudum 1 saat falan sonra uyandım wc ye gittim 1-2 damla kırmızı kan hemen acile koştuk bebeğime baktık bebeğimn kalbi atıyordu şükür dedim zaten hastaneye gidincede kan man kalmadı geçti
neydi o anlamadım ama ömrümden ömür gitti resmen
biz rahat bi hamilelik geçiremeyeceğiz sanırım hep böyle tetikte olcaz
bide sabah ruyamda bebeğimin kolları yokmş dr diyo 33 yaşına gelince çıkar diyor
sabahtan beri moralim bozuk,benim ruyalarımın tersi çıkar bebeğim sağlıkla gelir ınş
hepimizin evladı eli ayağı tam sağlıklı olur ınş tek duamız bu
üstümdeki bu stresi nasıl atıcam bilmiyorum,düşünmemeye çalşyrum ama yinede bebeğim beni bırakcak diye ödüm kopuyor
Merhaba Tatlı Anne adayları
Bugün çok mutluyum ve sizlerlede paylaşmak istedim...Sabah doktora gittim...Bebeğimin sağlığının gayet iyi olduğunu öğrendim...Haftasından da biraz önde gidiyormuş kuzum% 80 Erkekmiş Babası erkeği çok istiyordu...Benim için hiç fark etmez sağlıklı olduğunu bilmek bana yetiyorda artıyor bile...
Okuduğum kadarıyla kilo almaya başlamışsınız arkadaşlar...Bende tam aksine iştah kapandı...Daha 1 kere bir yemeği çok arzulamadım...Onun içinde henüz kilo almamışım...Doktorum bu aylarda kilo alamadım diye kafana takma dedi...Bebeğin sağlıklı dedi...Buna karşılık benimde karnım büyüyor...Hamilelik tunikleri aldım ve giymeyede başladım
Ha unutmadan 2'li testimizide yaptırdık...Çok şükür onun sonucuda çok iyi çıktı...13. haftayı geride bırakırken ilk kez kendimi bu kadar huzurlu hissediyorum...3 aylık dönemden sonra sıkıntılar cidden azalıyor...Benim kasık ağrılarım yok denicek kadar az artık...Sık idrara çıkmada bitti...Hamileliğin en keyifli dönemleri başladı sanırım...Artık kötü şeyler düşünmeden sadece hamileliğimin tadını çıkartmak istiyorumİnş. hiçbirimizin tadı kaçmaz...
Ne çok konuşmuşum benBunları aslında 3. ayına daha gelmeyen annelere bilgi olsun diye yazıyorum...3. aydan sonra sizlerde oldukça rahatlıycaksınız...Hepinizi kocaman öpüyorum Önce kendinize sonrada meleklerinize çok iyi bakın
canım yumurtalarım 10 martta toplandı 12 sinde transfer edildi geriye doğru sayıldığında normal bi hamilelikte 12 . günden sayılıyormuş döllenme ondan sebep geriye doğru saydı 27 şubat diyeceksin dedi satına ultrasondada 10 hafta 3 gün görünüyo zaten.bende anlamadım işin aslı
kiloma gelince coştum kızlar bu hafta dün dr.a gittiğimde 53.30 dedi
11 . haftam şimdiden 3 kilo almış bulunuyorum nolucak sonum bilemedim :))))
Benim test gunum 23 subattaydi o gun ogrendim bu guzel haberi ,dogumum kasimda olcak insallah
gecen hafta doktora gittim minicik bebisimi gordumkalp atisini duydum insallah bu sali yine gidip detayli bi sekilde gorurum :)
hadi gelinde liste duzenleyelim heyecanla
canimcim senin sat 27 ocaksa sen ekim annesi olacaksin bak gor
hosgeldin canim :)
evet biliyorum biraz erken gelir kasim annesi olmam zannediyorum ama sata gore hesapladigimda kasim oluyor, doktorda kasim diyince bizde hadi kasim lsun dedik :) erken gec saglikli gelsinde
sen nasilsin gorusmeyeli
haaa sempos gobus resimlerini niye koymuyorsun kiz seni ve prensesi takipteyim hee ona gore..