- 19 Kasım 2007
- 8.389
- 52
-
- Konu Sahibi Sympathique
sympat..çizelgeyi yapmşsın eline sağlık güzel olmş herne kadar kendimi görünce mutlu olmasamda
ama 8 hafta olcak yarım kilo bile almadım buda güzel bi gelişme dimi
merhaba sempaticiğim benide o listelere ekleyebilirmisin ben çok fazla giremiyorum ama yinede takip etmeye çalışacağım benimde sat tarihim 2 mart toplama tarihim 20 mart 23 marttada transfer edildi sanırım 9 haftanın içinde benim hesabıma göre Aralık 11 gibi doğum görünüyo ama ben kesinlikle o tarihi bulmam zannetmiyorum .kilomda başlangıçta 69 du şimdi 73 teşekkür ederim. ha buarada yaş 35
tesekkur ederim canim
neden mutlu olmadin kilodan dolayimi ,oyle deme canim herkesin problemi oluyor, sen istedigin icin bu kiloda degilsin,ki dogumdan sora biz ne halde olcaz dusunmek istemiyorum
kilonu takma kafana Rabbim saglikli bi bebek nasip etsin ,kilolar nasil olsa verilir
simdi ne diyosun 8. haftaya ekleyimmi yarim kiloyu,yoksa eklemeyimde tam net oluncami eklzeyim
sonucta kacmak yok
cizelgeyi devamli eklicem aralarda
ay canim ya ben hic degistirmeyim ,senin en son regl tarihin neyse ben onu eklemis oldum
burda cok kisinin doktoru bazen farkli seyler soyleyebiliyor
ozellikle ben tedaviyi turkiyede gordum suan yurt disinda oldugumdan dolayi ,orasiyla burasi farkli
hesaplamayi turkiyedekine sordugumda kesinlikle en son adet tarihinden itibaren hesaplicaksin dedi,nasil normal hamile kalanlar satdan itibaren hesapliyor sizde oyle hesaplicaksiniz,tup bebek farkli gozukebilir ama biz sadece yerlesmesine yardimci olduk dedi, ve kesinlikle turkiyedekine inaniyorum
burdaki ise transferden itibaren hesalicaksin diyor
yani her ikisinin arasinda 2 hafta oynuyor :) gelde isin icinden cik
bende ne yapiyorum ,burda ve normalde sat'dan itibaren hesaplayip ekliyorum
doktora gittigimdede o ne soylerse ok deyip cikiyorum
yani listede ben normal olanlari ekleyim, ha bi hafta once gelmis ,ha bi hafta sonra gelmis bebeklerimiz sonucta bi sekilde dogucaklar ,zaten burdanda birbirimize bilgi veriyoruz
insallah anlatabilmisimdir :)
herkeese selam bende bu gün dr a gittim artık ikiz değilim diğer kesem küçüktü içnde embriyo görüldü ama kalp atışı görülmemişti şimdi dahada küçülmüş YüceRabbim hayırlısını versin
ama almadım ki ben hiç kiloyani hala aynıyım..
herkeese selam bende bu gün dr a gittim artık ikiz değilim diğer kesem küçüktü içnde embriyo görüldü ama kalp atışı görülmemişti şimdi dahada küçülmüş YüceRabbim hayırlısını versin
haklısın tatlım benim içinde farketmiyo bebişim doğacağı zamanı bilir heralde bir hafta geç yada erken :))))))))
kilom 53,5 11 . haftam bakalım kaç kiloyla doğuma gidicem şimdiden 3 kilo :))
tamam canim ekledim seni kilo cizelgesine
hadi hayirli olsun,insallah en ideal kilomuzu aliriz
kizlar bugun doktora gittim
ikizlermis meger
birinin kalbini gordu ama oburununki gorunmedi
onun icin haftaya yine gidicem insallah
birbirimize dua edelim insallah hepimiz saglikli rahat bi gebelik geciririz
Sempatikcim, çizelgemiz hayırlı olsun. ellerine sağlık çok güzel olmuş. Başlangıçta kilom 63 idi seninde belirttiğin gibi. Dün seni dinledimde sabah kalkar kalkmaz tuvalet sonrası tartıldım, bu sabah 64,400 idi. Ama inanırmısın 1 dak. önce tartıldım bu defa 65,5 idi. Hadi bakalım çık çıkabilirsen işin içinden.
bundan sonra haftada bir kilonuzu isticem ona gore
selamlarrr
nasılsınız anneler
ben pazardan beri yoktum annemdeydim
bugun geldim baktım pek değişiklik yok bi arkadaşın kardelen sanırım ikizleri dışında
kilo çizelgemiz hayırlı oılsun
canım ben 10 haftanın içine giriyorum 51 den 53 oldum
her dr a gidip tartındığımda haber veririm
Merhaba bende 64 le basladım suan 11.hafta 67 oldumbıraz hızlı gıdıyoruz.Yarın doktor randevum var bı degısıklık olursa yazarım.Benım ıcın dua edın ıcımde tuhaf bı hıs var pozıtıf olmaya calısıyorum ama ıkı gundur pek ıyı degılım bende kan pıhtılasması var her gun ıgne oluyorum ama genede bebegıme bısey olucak dıye korkuyorum zaten sureklı yatıyorum malum kanama rıskı sebebıyle anlıycanız dualarınıza ıhtıyacım var :26: