- 10 Aralık 2009
- 4.284
- 6
- 35
-
- Konu Sahibi Sympathique
Günaydın güzel anne adayları. Bugün benim için özel bir gün, doğum günüm. Büyük Allahım hediyelerin en güzelinibana verdi, inşallah kucağıma almayıda nasip eder. Sizlerle paylaşmak istedim.
Bebişlerinize ve kendinize çok iyi bakın. kocaman sevgiler...
tabiki eklerim canim zaten bi onceki yazimda ekleyimmi demistim
ben netten hesapliyorum seninkinde simdi hesapladim sata gore seninki suan tam 10 hafta olmus dogum tarihi ise 7 aralik gozukuyor
bak ben burdan hesaplama yapiyorum devamli
Gebelik Takvimi, Gebelik Hesaplama Hafta Hafta Takip Hamilelik Hesaplama Takvimi
simdi hangi bilgileri ekleyim listeye bi bak bakalim sende hesaplamaya
evet sen o tarihten once dogum yaparsin ,bende kendi hesapladigim tarihte dogum yapmam ama yinede olani ekliyorum :)
Ne güzel bir haber...Senin adına çok sevindim...Hayırlı uğurlu olsun canım hamileliğinmerhaba arkadaşlar;
ne güzel tüple hamile kalanlar burdan birbirlerini takip ediyorlar.
ben de 2 defa tüp denedim. olmadı. 3. denemeye hazırlanırken geldi kendiliğinden bebeğim. bugün 10. haftayı bitirdik çok şükür.
hepinize sağlıklı bir hamilelik diliyorum.
Merhaba arkadaslar,
bende rabbim nasip ederse Aralik 23 dogum tarihim, ikiz gebelik, basligi gorunce paylasmak istedim kim bilir ne kadar zamndir sayfanzi var ben bakar gozle bakmadim icin herhalde yeni gordum....
hepinizin hamileligi hayirli olsun, dilerim saglikli bir sekilde hepimiz kucagimiza aliriz mucizelerimizi..
Benim 4. deneme de yuzum guldu sok sukur, iki negatif, bir kimyasal gebelik gecit basimda, dorduncu denemede donmuslarla oldu. Daha bu gun keselerimiz gordum, iki tane kucucuk bebisler,,, 7 hafta 3 gunluk gebelik....
Canım benim doğum günün kutlu olsunGünaydın güzel anne adayları. Bugün benim için özel bir gün, doğum günüm. Büyük Allahım hediyelerin en güzelinibana verdi, inşallah kucağıma almayıda nasip eder. Sizlerle paylaşmak istedim.
Maşallah maşallah ikiz annelerimiz git gide artıyorMerhaba sympathigue
beni de listeye ekleyebilir misin
sat:12 mart
Hamile kaldığım kilo:53
Doğum tarihi:17.12.2011
3.tüp denemesi dondurulmuş
ikiz gebelik
şu an kilom:55
teşekkür ederim.
doğum günün kutlu olsun hediyelerin en güzelini almışsın hakikaten. Allah seni ve bebiişini korusun.
doğum günün kutlu olsun
en güzel doğum günündğr sanırım dimi
iki kişisin bu doğum gününde
Bu arada Sympathique tartıda hep 62.5- 62.8 çıkıyordum ama iki gündür tam 63 olarak çıkıyorum.
merhaba arkadaşlar;
ne güzel tüple hamile kalanlar burdan birbirlerini takip ediyorlar.
ben de 2 defa tüp denedim. olmadı. 3. denemeye hazırlanırken geldi kendiliğinden bebeğim. bugün 10. haftayı bitirdik çok şükür.
hepinize sağlıklı bir hamilelik diliyorum.
hayır tadaviyle olmadı, doğal yollarla oldu ama 2000 ve 2002 yıllarında endometriosis ten dolayı 2 defa laparoskopi geçirdim bu operasyonlar sonucunda rahim yolu deforme olup esnekliğini kaybettiği için ancak tüp bebek olur demişti doktorlar inşallah Allah ın izniyle alırız hep beraber bebekleri kucağımıza geçmiş olsun diliyorum canım ben yatmadan şiştim anlayacağın kilolar hiç sorun değil verilir sorun etme dikkat et burda 2 gündür yağmurlu havalar düzelince başlıyacağım yürüyüşe sağlıcakla kal
Merhaba arkadaslar,
bende rabbim nasip ederse Aralik 23 dogum tarihim, ikiz gebelik, basligi gorunce paylasmak istedim kim bilir ne kadar zamndir sayfanzi var ben bakar gozle bakmadim icin herhalde yeni gordum....
hepinizin hamileligi hayirli olsun, dilerim saglikli bir sekilde hepimiz kucagimiza aliriz mucizelerimizi..
Benim 4. deneme de yuzum guldu sok sukur, iki negatif, bir kimyasal gebelik gecit basimda, dorduncu denemede donmuslarla oldu. Daha bu gun keselerimiz gordum, iki tane kucucuk bebisler,,, 7 hafta 3 gunluk gebelik....
Günaydın güzel anne adayları. Bugün benim için özel bir gün, doğum günüm. Büyük Allahım hediyelerin en güzelinibana verdi, inşallah kucağıma almayıda nasip eder. Sizlerle paylaşmak istedim.
Merhaba sympathigue
beni de listeye ekleyebilir misin
sat:12 mart
Hamile kaldığım kilo:53
Doğum tarihi:17.12.2011
3.tüp denemesi dondurulmuş
ikiz gebelik
şu an kilom:55
teşekkür ederim.
teşekkür ederim çok sağol inşallah hepimiz hayırla kurtulup bebeklerimi nasıl büyüttüğümüzüde paylaşırız .ben daha bu steyi kullanmayı öğrenemedim günlük girmeye çalışıyorum bilmedigim için kimse bana yazmıyo zanediyodum tesadüf bulursam cevap veriyodum ama öğreniyorum o yüzden görmemişimdir msjını
demek sen bu topikteydin:)yok daha pimpirik yok ama özlüyorum ya göresim geliyor bebişimi
benimde totoş rahatlasa bi iğnecim bile acıyor artık bana
olsun şikayet etmiyorum yeter ki sağlıklı olsun bebiş
canım teşekkür ederim güzel temennilerin için. rabbim hepimizinkini sağlıkla sıhhatle kucağımıza nasip etsin.Ne güzel bir haber...Senin adına çok sevindim...Hayırlı uğurlu olsun canım hamileliğin
Çok uğraşmışsın kıyamam...Hepimizin hamilelikleri kıymetli ama seninkide daha bir kıymetlidir...4 kez bu tedaviyi yaşamak eminim çok zordur...4. de mutluluğu bulmuşsun Allahım sonuna kadar erdirir ve ikizlerini sana bağışlar inş. Hayırlı olsun canım...
Canım benim doğum günün kutlu olsunAllahım Bir dahaki doğum gününü kucağında bebeğinle kutlamayı nasip etsin Nice senelere canım
Maşallah maşallah ikiz annelerimiz git gide artıyorHayırlı olsun Canım...
teşekkür ederim güzel temennilerin için. benim bebeğim gerçekten tam bir mucize oldu. yaşım kırk ümitlerimin iyice tükenmeye başladığı anda geldi miniğim. rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli gebelik, bebeklerimize de sağlıklı uzun bir hayat nasip etsin işallah...masallah canim ne guzel tam bi mucize bebek olmus, cok sevindim tedaviye gerek kalmadan kaldigina
demkki diger tedavilerin etkili olmus
Rabbim saglikli bi sekilde bebegini kucagina almayi nasip etsin ve insallah hepimizinkide
Sempatikcim, çizelgemiz hayırlı olsun. ellerine sağlık çok güzel olmuş. Başlangıçta kilom 63 idi seninde belirttiğin gibi. Dün seni dinledimde sabah kalkar kalkmaz tuvalet sonrası tartıldım, bu sabah 64,400 idi. Ama inanırmısın 1 dak. önce tartıldım bu defa 65,5 idi. Hadi bakalım çık çıkabilirsen işin içinden.
Merhaba arkadaslar,