2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Ankara çok geçmiş olsun. Önemli olan bunun teşhisinin konmuş olması ve takip altında olman. Kendini hiç üzme, boşver şekerleri, süslemeleri. Olsa ne, olmasa ne? Senin de dediğin gibi önemli olan bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alman, gerisi boş.O da hayırlısıyla olacak inşallah. Şimdi yat, keyfine bak, bu da geçecek.

Cok gecmis olsun canim
Aynen bende senin durumundayim hicbiseyde hevesim kalmadi
Morqlim sifira dustu
Butun hayallerim suya dustu ama allah bundan geri koymasin
Beerinden saklasin
Benimde her an dogum yapma tehlikem var
Hep gun sayiyom bari 32 haftayi bulsam diye
Ama ne yapsak bos allah yazdi zaten onlarin ne zaman dogacagini
Herseyde hakkimizda hayirlisi olsun insallah
Allaha emanet ol

ankara canım çok geçmiş olsun..neyseki kontrol altındasın allah korusun erken bile doğum yapılsa artık küvezler okadar gelişmişki anne karnı gibi ..
bende erekn yaptım küveze girdi kızım inan aynı şeyleri yaşadım yok gecelik yok süs bunların hepsini hastane camıından atmak istedim sadece önemli olan sağlıkmış ...
bide ben hep daha bişey yokken erken doğum riski hep çağırdım ay erken doğururmıyum diye sonunda erken yaptım
allah hepinize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin yavrularınızı..

canım morelini hiç sıfırlama erken doğum yapmıycam de kendi kendine..
benim kızımda küveze giridi ordaki hemşirelerle arkadaş olduk 1 haftada 28 nhafta olduktan sonra korkulcak bişey yok diye anlattılar hep tabi allahın izniyle allah yardımcın olsun.inşallah zamanında yaparsın doğumunu

Ankara

Canımcım, çok geçmiş olsun. Allaha şükür takiptesin. Allahım hayırlısıyla bugünleri atlatıp, kızışına kavuşmayı nasip etsin canım. Dualarımız seninle.

güzel allahım seninde bebeğininde yanında olsun.moralini yüksek tut.inşaallah her şey istediğin gibi olacak.

Günaydın Kızlar ;

Umarım herkesler iyidir. Duss bebk odası geldimi? yerleştirmekle mi meşgulsun ?
Ankaralı kendinden ve bebişten haberdar etmeyi unutma canım.

Günaydın Kızlar ;

Umarım herkesler iyidir. Duss bebk odası geldimi? yerleştirmekle mi meşgulsun ?
Ankaralı kendinden ve bebişten haberdar etmeyi unutma canım.

merhaba kızlar
rudi oda takımı geldi cok fena kokusu var .odayla ugrasıyorum bayada yoruldum onun icin gelemedim sen nasılsın ?

merhaba kızlar
rudi oda takımı geldi cok fena kokusu var .odayla ugrasıyorum bayada yoruldum onun icin gelemedim sen nasılsın ?
canım gözün aydın için rahatlamıştır şimdi. kokusunun çıkması için her gün nemli bezle sil ve içine sabun yerleştir kokusunu alsın. başka topiklerde okumustum. Umarım gönlüne göre olmuştur.
Ben de 2 gün içerisinde sipariş etmeyi planlıyorum ancak 3 hafta sonra gelir.. bebişlerimiz sözümüzü dinlerler inşallah 38. haftada gelirler. yoksa çok fena olurrrrrr..

allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlısı ile 28 haftayı gectiniz korkma artık canım tabi inşş rabbim 33 leri 34 gösterir artık zaman gectikce korkmaya başlıyorum bende bir yanım hep buruk benim doktorum 33 haftayı gecersen küveze de gerek yok yırttın artık derim dedi.bende hayırlısı ile 1 hafta daha gecsin bende bir ohhh çekicem .bende hicbir sey yapmak istyemiyodum dogsunlar öyle dedim ama ablamlar bana yakın oturuyorlar duramıyorlar herseyi alıp getirip yapıyorlar sagolsunlar onların heyecanları benden büyük.

inşş canım sözümüzü dinlerlerse süper olucak 38 hft .....,
icime simdi sindi mobilyayı ustalar kendi kafasına göre yerleştirdi gittiler sonra baktım hic begenmedim biraz önce yerleşme seklini degistirdi ablamlar hosuma gitti bu kez güzel durdu bir yerleşşin yatak felan resmini koyarım daha içini silmedik

Son düzenleme:

ohh senin bitmis cok sukur bende gorurmuyyum acaba o gunleri
cok korkuyom karnim kasilmaya basladimi bende daha odasini falan almadim ne biliyim korktum almaktan
rabbim insallah hayirli saglikli kucagimiza almayi nasip eder

Slm Hamisler.. BAynalar...

NAsilsiniz bakalim. bebeler nasil?

GULSUM canim buyuk gecmis olsun, rabbim tez zamanda sifa versin ins. ben korkuyodum zaten sen baya girmeyince bu kizda var biseyler diye ama cok sukur iyisinizzz, dahada iyi olcaksinizzz, bugunumuze sukur, dualarimiz hep birbirimize... Insallah hapimizin evlatlari hayirlisi ile dunyaya gelcekkk

Kizlar benim oglan cok kasiliyor, sagda boyle tas gibi oluyor cok, sonra oksadimmi yumusuyo, popuyumu dikiyor havaya neee... dun doktora gittim bende, kafasi cok asagida dikkat et kendine dedi, zaten oyle bir kasiklarimda agirlik varki, hepte asagida oynuyor, 3-5 hafta daha gecse hayirlisi ile.... bugunde ultrasound randevum var oglumu v e kizimi gorcem ins. bende gece kramplari basladi.. acayip kotu birseyy.... Magnezyum takviyesi alcam herhalde...

ben Sezeryan'da karar kilmistim ama benim riskli gebelik doktoruda normal dogum diyor acil bisey olmadiktan sonra hepten kafam karisti, normal dogumla yarim saat sonra bile ayaga kalabilmisim, ama sezeryan'la iylesmek daha uzun suruyormuss... ay ben bebek icin en iyi olani istiyorum, bakalim hayirlisi, benim oglanin kafa bildim bileli asagida bundan sonrada zor donermis.... benden haberler simdilik bu kadar, ultrasoundan geldimmi ayzarim yine...

Bende dun verdim bebek odasi siparisini, 6-8 hafta dediler anca, bakalim bebek erken gelirsen diyorum, yer yatagina talimsinnn... oda takimi alan arkadaslar hayirli olsun rabbim gule gule buyutmeyi icinde nasip etsin insallahhh.....

kizlar bana seker testi yapilmisti sekerde cikmis bende valla kafayai yiycem artik ya bi bu eksikti
bu konuda bilgisi olan varsa bana anlatabilirmi
dietisyene gitcekmisim bakalim

kizlar bana seker testi yapilmisti sekerde cikmis bende valla kafayai yiycem artik ya bi bu eksikti
bu konuda bilgisi olan varsa bana anlatabilirmi
dietisyene gitcekmisim bakalim

canım topiğin en kıdemli gebelik şekeriyle mücadele edeni olarak diyet listemi veriyorum
sabah uyanınca :
1 bardak süt

1 saat sonra kahvaltı :
3 dilim esmer ekmek
1 yumurta
5 zeytin
2 dilim peynir
domates salatalık maydanoz
1 çay bardağı portakal suyu

2 saat sonra ara öğün:
1 porsiyon meyve,6 tane fındık

2 saat sonra öğle yemeği:
1 tabak sebze yemeği
1kase yoğurt/salata
2 dilim ekmek yada bulgur pilavı
1 kase çorba

2 saat sonra ara öğün:
1 porsiyon meyve,fındık yada badem

2 saat sonra ara öğün:
1 dilim ekmek yada 2 adet grisini
1 dilim peynir

2 saat sonra akşam yemeği
1 porsiyon et yada balık
salata/yoğurt
2 dilim ekmek yada bulgur pilavı
1 kase çorba

2 saat sonra ara öğün:
1 bardak süt yada 1 kase yoğurt

Kızlar benim seker testi çok şükür temiz çıktı, kardelen gecmi olsun sanada, diyet degil bence bu verilen dietle bebek bence daha iyi kilo Alırlar bebekler.... Seninkide bu tarzdir

Bende oğlumu gördüm çok şükür 28+5 itibari ile bebem 1345 gr bende 70 kilo olmuşum... Bu gidsle 75 le dogum hayal olcak gibi, bebeğin poposu asagidaymis... Gelişimi hersey yolunda dediler çok şükür ..

Daha önceki sayfalarda bir arkadas sezeryanla. Dogumla sütun gelmesi nasıl oluyor gibisinden bisey sormuştu ama yazamadim cevap benim görümcem ve yengem sezeryan yaptı sütleri hemen gelmişti, sütun gelmesi tamamen hormanlarlan ilgili, ben kızımı kaybtimde 24 haftalık hastanede yattım zaman göğüslerinden sarı bir sıvı geldi İki gün, iltihap akiyo sanmıştım mersem colapse denen ilk ağız şutu geliyormuş, doktora sordumda hani çok erken degilmi, kaybettin bebeğinin hormon dengesizliğine sebep oldu için geldini sOylemisti, iki gün sonra durdu... Sonuc olarak bebis ne şekil olarak gelsin veya gelmesin vakti saati geldmi o süt geliyor....

Sempatik nerelerdesin arada bir yaz canım .....

sılanazcım maşallah bebişe bi tosbikte senden geliyo
diyetle benim kızda daha iyi kilo almaya başladı ve benim kilo almam durdu
bugün bizimde randevumuz var bakalım ne durumda danam

selam kızlar bizimde pazartesi vardı randevumuz.bebeğim çok az kilo almış.moralim çok bozuldu.31+3 de 1650 grdı.34+3 de 2500 gr dı.36+3 de 2650 gr.3 haftada 850 gr almıştı.bu sefer 2 haftada sadece 150 gr almış.clexane iğneyi kestikye ondanmı dedim doktora yok değil diyo ama bi kaç yerde gördüm iğneyi kesmişler bebeğin gelişimi gerilemiş.moralim çok bozuldu.normalde hep haftasına göre kilolu gidiyodu kızım.şimdide normal diyo doktor gelişimi normal diyo ama son haftalarda günde 20-30 gr alması gerekirdi.merak etme doğuma kadar 3100 3500 gr olur diyo.ilk defa nst ye girdik pazartesi günü.kalp atımları iyiymiş.ama benim huylu hiç oynamadı.oynaması lazımmış ama kalp atımları iyi olduğu için tekrar girmene gerek yok dedi doktor.önümüzdeki pazartesi tekrar randevum var yine gircez nst ye.bi sorun olmazsa bu ayın 18 yada 20 si gibi alırız bebeği dedi.yani 39 uncu haftam dolduğunda.bu arada hala dönmedi bebeğim kafası sağ kaburgamın içinde karaciğerime basıyomuş.neyse artık zaten sezeryan dönmesede olur.umarım haftaya gittiğimde biraz daha fazla kilo almış olur.böyle devam ederse 3000 gr bile doğmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…