- 8 Aralık 2009
- 821
- 21
- Konu Sahibi Sympathique
- #4.021
herkese merhaba arkadaşlar. 1 haftadan fazladır giremedim. internetimiz gitti. hala yok aslında şimdi annemlerdeyim ordan giriyorum.
arkadaşlar hatırlıyorsanız küvez nedenşiyle doktorumuzu değiştirmeyi düşünüyorduk. yeni doktora hiç alışamadım ve eski doktoruma geri döndüm am eskisinede nazar değdi galiba hep beni motive eden moral veren doktor gitti beni üzmek için uğraşıyor sanki. şimdi anlatıp sizinde canınızı sıkmak istemiyorum ama anlatmadan da sabredemeyeceğim bana yardım edin dua edin klütfen. bebeğim şimdiye kadar hep önden gidiyordu ama artık yakalışk 2 hafta geriden geliyormuş, kafa çevresi küçükmüş, gelişim bozukluğu var dedi doktor. suyum azalmış erken doğum tehlikesi var ve ciğerleri gelişmemiş her şeye hazırlıklı ol felan dedi. bu arada tüp bebklerde son aylarda ve doğumdan sonraki ölümlerin sebebi enzimsel bozukluklarıdır ve gelişim bozukluğu enzimsel bozuklukların belirtisi olabilir felan dedi. yapacak hiç bir şey yok eğer öyleyse bebeğini kaybedebilirsin felan....
sinirlerim bozuldu kızlar, aklıma geldikçe sürekli gözlerim doluyor. lütfen dua edin
bugün evime döneceğim size haber veremeyebilirim beni merak etmeyim. ama sizden dua istiyorum.
rabbim yardimcin olsun canimsin. sen doktorlara falan bakma allahin dedigi olur .benim gorumcemede alacaz cocugu cok agir sakat dedilerdi simdi nerdeyse 15 yasinda gayette normal bi genc kiz . allaha dua et sadece .bizde dua edicez senin icin . benimde bebegim 27 haftalik ama hemen dogum tehlikesi var 7 haftadir yatiyom . rabbim hepimizizn yardimcisi olsun emeklerimizi bosa cikarmasin.
insallah iyi haberlerle gelirsin . allaha emanet olun .bozma sakin moralini .yaradan yarattigina sahip cikar merak etme
vekilimiz allah
allahu teala bana guvenene ben ne guzel bi vekilim diyor
vekilimiz yaradan olsun insallah o bizim icin en iyisini en hayirlisini bnilir