2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

canimsin allah razi olsun duyet icicn
ayin 12 sinde diyetisyene gidene kadar bu listeyi uygulamaya calisicam
peki bellacim yemememiz gerekenler ne?\
beni cok fena ter falan basiyodu demekki sekerdenmis
cok garip ama ben zaten fazla sekerli seyleri sevmezdim yemezdim fazla
tehlikeli biseymi bu canim?
been ama baya hizli kilo aliyodum
hala soktayim inanki

Kızlar benim seker testi çok şükür temiz çıktı, kardelen gecmi olsun sanada, diyet degil bence bu verilen dietle bebek bence daha iyi kilo Alırlar bebekler.... Seninkide bu tarzdir

Bende oğlumu gördüm çok şükür 28+5 itibari ile bebem 1345 gr bende 70 kilo olmuşum... Bu gidsle 75 le dogum hayal olcak gibi, bebeğin poposu asagidaymis... Gelişimi hersey yolunda dediler çok şükür ..

Daha önceki sayfalarda bir arkadas sezeryanla. Dogumla sütun gelmesi nasıl oluyor gibisinden bisey sormuştu ama yazamadim cevap benim görümcem ve yengem sezeryan yaptı sütleri hemen gelmişti, sütun gelmesi tamamen hormanlarlan ilgili, ben kızımı kaybtimde 24 haftalık hastanede yattım zaman göğüslerinden sarı bir sıvı geldi İki gün, iltihap akiyo sanmıştım mersem colapse denen ilk ağız şutu geliyormuş, doktora sordumda hani çok erken degilmi, kaybettin bebeğinin hormon dengesizliğine sebep oldu için geldini sOylemisti, iki gün sonra durdu... Sonuc olarak bebis ne şekil olarak gelsin veya gelmesin vakti saati geldmi o süt geliyor....

Sempatik nerelerdesin arada bir yaz canım .....

masallah canim senin kuzucuga tosuncuk olcak insallah herseyin yolunda olmasina cok sevindim inan
bizde annemleri istek yaptik insallah kisa zamanda cikar vizeleri en azindan yalniz kalmam nefret ediyom gurbettennnnnnnnnnnnnnnn:KK5:
insallah benim kizlarda bi 4 5 hafta daha beklerler ama hayirlisi tabi
itiraf etmeliyim ki en buyuk korkum hastaneye geri yatirmalari
offffff allahim hayirlisiyla saglikli bi dogsalardi..........

canimsin allah razi olsun duyet icicn
ayin 12 sinde diyetisyene gidene kadar bu listeyi uygulamaya calisicam
peki bellacim yemememiz gerekenler ne?\
beni cok fena ter falan basiyodu demekki sekerdenmis
cok garip ama ben zaten fazla sekerli seyleri sevmezdim yemezdim fazla
tehlikeli biseymi bu canim?
been ama baya hizli kilo aliyodum
hala soktayim inanki

bende çok hızlı kilo aldım ilk başlarda
bu şekerin vucutta depolanmasından oluyomuş
sadece tatlı olarak düşünme
pirinç,patates,bezelye,havuç,hamur işleri beyaz ekmek bunlar tamamen yasak
incir,üzüm,muz da yasaklı
ciddi problem yaratan bişey bu şeker diikkat et canım sende
tek güzel yanı sağlıklı besleniyosun benim hiç kilo almadığım ay kızım 600gr. almıştı

selam kızlar bizimde pazartesi vardı randevumuz.bebeğim çok az kilo almış.moralim çok bozuldu:KK5:.31+3 de 1650 grdı.34+3 de 2500 gr dı.36+3 de 2650 gr.3 haftada 850 gr almıştı.bu sefer 2 haftada sadece 150 gr almış.clexane iğneyi kestikye ondanmı dedim doktora yok değil diyo ama bi kaç yerde gördüm iğneyi kesmişler bebeğin gelişimi gerilemiş.moralim çok bozuldu.normalde hep haftasına göre kilolu gidiyodu kızım.şimdide normal diyo doktor gelişimi normal diyo ama son haftalarda günde 20-30 gr alması gerekirdi.merak etme doğuma kadar 3100 3500 gr olur diyo.ilk defa nst ye girdik pazartesi günü.kalp atımları iyiymiş.ama benim huylu hiç oynamadı.oynaması lazımmış ama kalp atımları iyi olduğu için tekrar girmene gerek yok dedi doktor.önümüzdeki pazartesi tekrar randevum var yine gircez nst ye.bi sorun olmazsa bu ayın 18 yada 20 si gibi alırız bebeği dedi.yani 39 uncu haftam dolduğunda.bu arada hala dönmedi bebeğim kafası sağ kaburgamın içinde karaciğerime basıyomuş.neyse artık zaten sezeryan dönmesede olur.umarım haftaya gittiğimde biraz daha fazla kilo almış olur.böyle devam ederse 3000 gr bile doğmaz:KK43:

canım bendede bazen haftada 200 gr. almış oluyo bazen de sadece 70 gr.
şifa hanımın kilosu gayet güzel 3 hafta var daha önünde bencede 3 kiloyu rahat geçer
sen beslenmene yine dikkat et muz ve ballı süt bide bol bol soluna yatmak en iyi kilo aldırıcılarmış
ha gayret az kaldı kuzuna kavuşmana:79:

selam kızlar bizimde pazartesi vardı randevumuz.bebeğim çok az kilo almış.moralim çok bozuldu:KK5:.31+3 de 1650 grdı.34+3 de 2500 gr dı.36+3 de 2650 gr.3 haftada 850 gr almıştı.bu sefer 2 haftada sadece 150 gr almış.clexane iğneyi kestikye ondanmı dedim doktora yok değil diyo ama bi kaç yerde gördüm iğneyi kesmişler bebeğin gelişimi gerilemiş.moralim çok bozuldu.normalde hep haftasına göre kilolu gidiyodu kızım.şimdide normal diyo doktor gelişimi normal diyo ama son haftalarda günde 20-30 gr alması gerekirdi.merak etme doğuma kadar 3100 3500 gr olur diyo.ilk defa nst ye girdik pazartesi günü.kalp atımları iyiymiş.ama benim huylu hiç oynamadı.oynaması lazımmış ama kalp atımları iyi olduğu için tekrar girmene gerek yok dedi doktor.önümüzdeki pazartesi tekrar randevum var yine gircez nst ye.bi sorun olmazsa bu ayın 18 yada 20 si gibi alırız bebeği dedi.yani 39 uncu haftam dolduğunda.bu arada hala dönmedi bebeğim kafası sağ kaburgamın içinde karaciğerime basıyomuş.neyse artık zaten sezeryan dönmesede olur.umarım haftaya gittiğimde biraz daha fazla kilo almış olur.böyle devam ederse 3000 gr bile doğmaz:KK43:

canım merak etme kilosu bence iiyi
iğne olayında bende so 2 hafta iğne kullandım doğuma 1 gün kalada vuruldum sezeryan sonrası hemşire vurdu ..sanırım hastaneden çıkana kadar oldum sonra kesti doktorum.

sılanazcım maşallah bebişe bi tosbikte senden geliyo :nazar::nazar:
diyetle benim kızda daha iyi kilo almaya başladı ve benim kilo almam durdu
bugün bizimde randevumuz var bakalım ne durumda danam :KK66:

Guzel haberlerini bekliyoruz ins. Bella.... Doktor biraz buyuk dedi, hersey yolunda olunca insan seviniyor kilosuda iyiymis cok sukur, ben bir ay bir hafta'da 4 kilo almisim... bebekte aliyo ya cok sukur... ben sol tarafima yatamiyorum bella cok rahatsiz oluyorum inanki hep sag yada sirt ustu iki yastiklaa.... ne guzel sen almiyorsun ama bebis aliyor, ama inanki suan en son dusndum sey aldim kilolar...

masallah canim senin kuzucuga tosuncuk olcak insallah herseyin yolunda olmasina cok sevindim inan
bizde annemleri istek yaptik insallah kisa zamanda cikar vizeleri en azindan yalniz kalmam nefret ediyom gurbettennnnnnnnnnnnnnnn:KK5:
insallah benim kizlarda bi 4 5 hafta daha beklerler ama hayirlisi tabi
itiraf etmeliyim ki en buyuk korkum hastaneye geri yatirmalari
offffff allahim hayirlisiyla saglikli bi dogsalardi..........

Cok sukur canim, hersey yolunda sagligi yerinde olsunda kilo dogduktan sonrada alir ins. Ne mutlu size, coooook sevindim senin adina, annen bir gledimi sana ne morel, ne sevinc vercek, kendini daha guclu hissediceksin... Keske benimde oyle bir sansim olsaydi, annemin saglik problemleri var, ve kizkardesim tam ergenlik donemi biraz zor geciriyor... onun icin ebnim oyle bir sansim yokk... Ins. en kisa zamanda cikar vizeleri.... Bekliycekler canim ins. biz oyle dusunelim oyle olsun ins..... ama cok sukur 30'lari buluyoruz nerdeyse... simdi bile dogsalar 4. hafta onceye oranla yasama sanslari %90... bunada sukur....

Aaksoyogluu... masallahh bebeginin kilsou cok iyi canim, verdin ahftalardaki olcumlerde canim 3 hafta icinde 850 gr almis bence canim kilo hesaplamada'da yanlislik olabilir cok takilma.... bazen bebegin durus seklinde kilosunu tahmini hesapliyolar.. benimkinin iki hafta once tekniseyen dedi durus seklinden kilosunu hesaplaiyamiyorum dedi tahminen 1100 kusur dedi... ondan bir hafta onceki diger bir merkezdeki ultrasound sonucu 1085'di... simdi 28+5 1345 cikti... bakalim haftaya ne olcak :KK1::KK1::KK1::KK1:

AMA igne konusunda bir bilgim olmadi cin yazamiycam ama kilsou haftana gore gayet guzel, hatta birazda fazla... Masallah bebesinee...:nazar::nazar::nazar: doguma kadar bende diyorum 3250'yi bulur.... En az...

biz geldik doktordan teyzeleri idrarda iltihap çıkmadı çok şükür ilaç kullanmama gerek kalmadı
danam 1.950 ye 46 cm. olmuş
bende 32. haftada 62.8 olmuşum bu arada
sempatik yok görünürlerde gelsede yeni kilomuzu eklese :)
son 6 hafta hala inanamıyorum
kızıma kavuşacağıma:KK52:

Guzel haberlerini bekliyoruz ins. Bella.... Doktor biraz buyuk dedi, hersey yolunda olunca insan seviniyor kilosuda iyiymis cok sukur, ben bir ay bir hafta'da 4 kilo almisim... bebekte aliyo ya cok sukur... ben sol tarafima yatamiyorum bella cok rahatsiz oluyorum inanki hep sag yada sirt ustu iki yastiklaa.... ne guzel sen almiyorsun ama bebis aliyor, ama inanki suan en son dusndum sey aldim kilolar...

aynen canım kendi kilolarımı düşünmüyorum sağlıklı bi şekilde alıyımda kuzumu kucağıma
bizimkide önden gidiyor bakalım ultrasonun yalansıyım bende :KK9:
bende sola yatmaktan çürüdüm artık ama 6 hafta daha dayanıcaz artık

selam kizlar nasilsiniz uzun zamandir pek geli yazmiyorum baya degisiklikler oldu ,ozellikle Ankara canim cok gecmis olsun, kontrol altinda olman cok daha iyi zaten bide sen herseye kafani cok takiyosun evde olsaydin heran ne oldu bisey oldumu dicektin, insallah bebekler saglikli olsunda mecbur yatarsin, benim tanidigimin coocugu devamli dustugu icin tam 6 ay hastanede yatti dogurdu ve okadar zaman sonra disari yuzu gordu Rabbim beterinden korusun

kizlar gecmisis cok fazla okuyamadim herkesler iyidir insallah tek tek cevap yazamadigim icin kusura bakmayin, biliyosunuz sevincimizde uzuntumuzde hep birlikte yasiyruz
hepimizde bazi aksilikler oluyo ama Allah kkotusunden korusun buralara gelmek bile mucize

ben hala hamilemiyim diye cok zaman inanamiyorum bikac haftaya dogurcak oldum inandiramadim bi turlu kendime, sanki cok yemek yemisimde karnim sismis gibi geliyo, taaa ki bebisin hareketlerini ve b yerde toplandigi zamana kadar insallah Rabbim hepimize saglikli dogumlar nasip etsin

bize gelince bugun randovum vardi tabi benim en cok merakim bebegin kilosu ama malesef ultrasona girmeden kilosunu bilemiyoruz, en son 32. haftada 1.560 gdi suan 36 hafta oldu bilmiyorum ne durumda :KK43: zaten cok kucuktu insallah bi 2000 gr olmustur , valla dua ediyorum 2.500 olsunda oyle gelsin diye daha tombik bebek hic beklemiyoruzda kilosunu tamamlasin yeterki
onceki gitmemde biraz acilma var demisti simdi birazcik daha acilmis bebegin kafasi iyice yaklasmis yani bunlar cok iyi dedi, sali gunune ulturason verdi kilosu az oldugundan dolayi, degilse burda ulturasona 3 kez giriliyor 12-22-32- haftalarda ancak bu zamanda kilosunu ogreniyoruz, benimkide kucuk oldugu icin mecbur bi bakalim dedi
ayin 19da yine normal muayene randovusunu verdi insallah ozamana kadar gelir bebek dedi
doktorumuz ayin 22sinde turkiyeye gidiyomus ben gitmeden dogurursun insallah dedi, esimde sen dogurtta oyle git biseyler yap diyor:KK1: oda dedi bakariz biseyler yapariz dedi ama gercekmi sakami anlam veremedim yani 20sinden sonra dogumum olabilir bide acilmam var hersey gayet normaldi

ve bugun doktora gitmeden once kotu haber aldim benimle bikac gun arayla ayni olan komsumuzun kizida ayni doktora gidiyoruz hatta randovulerimiz falan hersey ayni gun oluyodu, onun bebegide 1600 grdi 32. haftada
kizi dun gordum normalde zayifti karnida sivri cok fazla buyumemisti dun korkup duruyodu benim niye karnim kucuk seninki neiyi diye, bugun randovusunde doktor demis bebegi almamiz gerekli kilo almiyor hic ilerlememis diye, bu pazar sunu sanci verceklermis olmazsa sezeryanla alcaklarmis, bende dedim cocugun esas dogum tarihine daha 1 ay var kilo almadiysa ozaman sure icinde alir yani nedenini anlamadim ama demekki alincagina gore ciddi bi durum var

tabi ben bugun gidince sordm onu bana aciklama yapmadi biz baska hastamizin durumunu bi bakasina aciklamayiz dedi ,benim bebekte biraz kucuk ama hersey normal gidiyor cok iyi dedi ve anladimki kizcagizda ciddi bi problem var demkki cok uzuldum bende korkarak gittim sukur benimki iyiydi, insallah sali gunku randovude kilosu birazdaha fazlalamis olsunda doguma 2.500 kiloyu gecsin kuveze girmemesi icin 2.500 gr olmasi gerekiyomus, yani artk ben bugun yarin beklerim bebegin kafasi iyice asagida ve acilma varmis insallah saglikli dunyaya gelir beni hafiften korku sardi vala dusunun 2 hafta sonraya gelebilir bebek:18:

dogum falan olursa cevapsiz birakmam sizi telefondan girip yazarim yeterki aklim yerinde olsun :))

ha bu arada kizlar ben bilgilerinizi tek tek duzenliyorum merak etmeyin zaten ilk sayfadan takip edersiniz

Sympathique İnşallah bebişin biraz daha toparlamış olur. Muhtemelen komşunun bebeği kordondan beslenmeyi azaltmış olabilir, seninkinde sorun olmadığından daha vaktin var demişlerdir. aaksoyoğlu sıkma canını Maşallah kilosu gayet iyi arkadaşımın bebeği 36. haftada 2100 gr doğdu.
Bizde dün kontrole gittik kızımız büyümüş Maşallah 35+3 te 2650 gr boyuda 49 cm olmuş. Bir ay içinde 3 doktorda bana sezeryan dedi artık kasmıycam kendimi, kısmetse ekimin son haftası bebeğime kavuşacağım. Öbür hafta gün belirleyeceğiz İNŞALLAH.

Son düzenleme:
canım bendede bazen haftada 200 gr. almış oluyo bazen de sadece 70 gr.
şifa hanımın kilosu gayet güzel 3 hafta var daha önünde bencede 3 kiloyu rahat geçer
sen beslenmene yine dikkat et muz ve ballı süt bide bol bol soluna yatmak en iyi kilo aldırıcılarmış
ha gayret az kaldı kuzuna kavuşmana:79:

ya canım ne bileyim doktor tombik dedikçe kendimiçok alıştırmıştım tombik doğacak diye.bunada şükür tabiki.suyuda azalmış fazla su iç dedi doktor ama içemiyorum midem çok kötü durumda yediğim herşey geri gelecek gibi oluyo.2 bardak su içiyim midemden fokur fokur ses geliyo.bebeğim dönemedi ya mideme iyice baskı yapıyo inş iyice azalmaz suyu.az kaldı artık inş kızımda bende sabredebiliriz:)))

canım merak etme kilosu bence iiyi
iğne olayında bende so 2 hafta iğne kullandım doğuma 1 gün kalada vuruldum sezeryan sonrası hemşire vurdu ..sanırım hastaneden çıkana kadar oldum sonra kesti doktorum.

canım iyi şükürde kendimi çok alıştırmıştım tombik olacak diye.neyse sağlıklı olsunda gerisi önemli değil.senin bebeğin nasıl.ne zamandır merak ediyordum seni.

Aaksoyogluu... masallahh bebeginin kilsou cok iyi canim, verdin ahftalardaki olcumlerde canim 3 hafta icinde 850 gr almis bence canim kilo hesaplamada'da yanlislik olabilir cok takilma.... bazen bebegin durus seklinde kilosunu tahmini hesapliyolar.. benimkinin iki hafta once tekniseyen dedi durus seklinden kilosunu hesaplaiyamiyorum dedi tahminen 1100 kusur dedi... ondan bir hafta onceki diger bir merkezdeki ultrasound sonucu 1085'di... simdi 28+5 1345 cikti... bakalim haftaya ne olcak :KK1::KK1::KK1::KK1:

AMA igne konusunda bir bilgim olmadi cin yazamiycam ama kilsou haftana gore gayet guzel, hatta birazda fazla... Masallah bebesinee...:nazar::nazar::nazar: doguma kadar bende diyorum 3250'yi bulur.... En az...

evet ölçümlere pek güvenmemek lazım canım ama bukadar fark çıkınca ne biliyim üzüldüm işte.sağlıklı olsunda gerisi önemli değil şimdi daha sakinim.senin oğluşunda maşşallah çok iyi gidiyor canım.inş haftasını tamamlar sağlıkla alırsun kucağına

biz geldik doktordan teyzeleri idrarda iltihap çıkmadı çok şükür ilaç kullanmama gerek kalmadı
danam 1.950 ye 46 cm. olmuş
bende 32. haftada 62.8 olmuşum bu arada
sempatik yok görünürlerde gelsede yeni kilomuzu eklese :)
son 6 hafta hala inanamıyorum
kızıma kavuşacağıma:KK52:

maşşallah canım senin fıstığın kilosuda çok güzel gidiyo.ve senin kendi kilonda öyle.keşke bende senin verdiğin diyeti yapsaydım.toplamda 15 kilo aldım:KK43: doğuma kadar 1 kilo daha alırım heralde.
o altı hafta hiç geçmiyo gibi gelicek artık canım sana benim günler geçmek bilmiyo bi türlü:)çok heycanlanıyorum.garip duygular içindeyim.geçen nstye girdim.nst doğumhanenin ve yenidoğan ünitesinin olduğu yerde.ben nst deyken bebek geldi bitane.nasıl tuhaf oldum oturdum ağladım eşimde niye ağlıyosun diyo ama onunda doldu gözler.hadi gel artık kızım falan demeye başladı:)

selam kizlar nasilsiniz uzun zamandir pek geli yazmiyorum baya degisiklikler oldu ,ozellikle Ankara canim cok gecmis olsun, kontrol altinda olman cok daha iyi zaten bide sen herseye kafani cok takiyosun evde olsaydin heran ne oldu bisey oldumu dicektin, insallah bebekler saglikli olsunda mecbur yatarsin, benim tanidigimin coocugu devamli dustugu icin tam 6 ay hastanede yatti dogurdu ve okadar zaman sonra disari yuzu gordu Rabbim beterinden korusun

kizlar gecmisis cok fazla okuyamadim herkesler iyidir insallah tek tek cevap yazamadigim icin kusura bakmayin, biliyosunuz sevincimizde uzuntumuzde hep birlikte yasiyruz
hepimizde bazi aksilikler oluyo ama Allah kkotusunden korusun buralara gelmek bile mucize

ben hala hamilemiyim diye cok zaman inanamiyorum bikac haftaya dogurcak oldum inandiramadim bi turlu kendime, sanki cok yemek yemisimde karnim sismis gibi geliyo, taaa ki bebisin hareketlerini ve b yerde toplandigi zamana kadar insallah Rabbim hepimize saglikli dogumlar nasip etsin

bize gelince bugun randovum vardi tabi benim en cok merakim bebegin kilosu ama malesef ultrasona girmeden kilosunu bilemiyoruz, en son 32. haftada 1.560 gdi suan 36 hafta oldu bilmiyorum ne durumda :KK43: zaten cok kucuktu insallah bi 2000 gr olmustur , valla dua ediyorum 2.500 olsunda oyle gelsin diye daha tombik bebek hic beklemiyoruzda kilosunu tamamlasin yeterki
onceki gitmemde biraz acilma var demisti simdi birazcik daha acilmis bebegin kafasi iyice yaklasmis yani bunlar cok iyi dedi, sali gunune ulturason verdi kilosu az oldugundan dolayi, degilse burda ulturasona 3 kez giriliyor 12-22-32- haftalarda ancak bu zamanda kilosunu ogreniyoruz, benimkide kucuk oldugu icin mecbur bi bakalim dedi
ayin 19da yine normal muayene randovusunu verdi insallah ozamana kadar gelir bebek dedi
doktorumuz ayin 22sinde turkiyeye gidiyomus ben gitmeden dogurursun insallah dedi, esimde sen dogurtta oyle git biseyler yap diyor:KK1: oda dedi bakariz biseyler yapariz dedi ama gercekmi sakami anlam veremedim yani 20sinden sonra dogumum olabilir bide acilmam var hersey gayet normaldi

ve bugun doktora gitmeden once kotu haber aldim benimle bikac gun arayla ayni olan komsumuzun kizida ayni doktora gidiyoruz hatta randovulerimiz falan hersey ayni gun oluyodu, onun bebegide 1600 grdi 32. haftada
kizi dun gordum normalde zayifti karnida sivri cok fazla buyumemisti dun korkup duruyodu benim niye karnim kucuk seninki neiyi diye, bugun randovusunde doktor demis bebegi almamiz gerekli kilo almiyor hic ilerlememis diye, bu pazar sunu sanci verceklermis olmazsa sezeryanla alcaklarmis, bende dedim cocugun esas dogum tarihine daha 1 ay var kilo almadiysa ozaman sure icinde alir yani nedenini anlamadim ama demekki alincagina gore ciddi bi durum var

tabi ben bugun gidince sordm onu bana aciklama yapmadi biz baska hastamizin durumunu bi bakasina aciklamayiz dedi ,benim bebekte biraz kucuk ama hersey normal gidiyor cok iyi dedi ve anladimki kizcagizda ciddi bi problem var demkki cok uzuldum bende korkarak gittim sukur benimki iyiydi, insallah sali gunku randovude kilosu birazdaha fazlalamis olsunda doguma 2.500 kiloyu gecsin kuveze girmemesi icin 2.500 gr olmasi gerekiyomus, yani artk ben bugun yarin beklerim bebegin kafasi iyice asagida ve acilma varmis insallah saglikli dunyaya gelir beni hafiften korku sardi vala dusunun 2 hafta sonraya gelebilir bebek:18:

dogum falan olursa cevapsiz birakmam sizi telefondan girip yazarim yeterki aklim yerinde olsun :))

ha bu arada kizlar ben bilgilerinizi tek tek duzenliyorum merak etmeyin zaten ilk sayfadan takip edersiniz

arada uğra canım merak ediyoruz seni.zaten buaralar pek gelen giden yok.rosestell de yok ne zamandır.elifide göremiyorum.ankara zaten hastanede.diğer kızlarda artık hazırlıklara kaptırdı heralde kendini.
inş kilo almıştır bebişin canım.zamanında ve sağlıklı gelir inş.benim tüp bebek olmasa bile sezerayn olacakmıştım ben çünkü dönmedi hala kızım.doktorda artık dönmez boşver dedi.ne derler bi avazda doğursun inş canım:)senin kız akıllı yerleşmiş zamanını bekliyor:)

Sympathique İnşallah bebişin biraz daha toparlamış olur. Muhtemelen komşunun bebeği kordondan beslenmeyi azaltmış olabilir, seninkinde sorun olmadığından daha vaktin var demişlerdir. aaksoyoğlu sıkma canını Maşallah kilosu gayet iyi arkadaşımın bebeği 36. haftada 2100 gr doğdu.
Bizde dün kontrole gittik kızımız büyümüş Maşallah 35+3 te 2650 gr boyuda 49 cm olmuş. Bir ay içinde 3 doktorda bana sezeryan dedi artık kasmıycam kendimi, kısmetse ekimin son haftası bebeğime kavuşacağım. Öbür hafta gün belirleyeceğiz İNŞALLAH.

böyle iyi giderken birden düştü ya kilosu ona üzüldüm canım ya bide alıştırmıştım kendimi tambik olacak diye:)neyse sağlıkla gelsinde inş bunada şükür.maşşallah senin bebeğin iyi canım benim 36+3 te aynı kilo senin bebişle.
sezeryanada karar vermen iyi olmuş kararsızlık en kötüsü en azından şimdi ne yapıcağın belli kafan rahatlamıştır biraz.benim de daha tam gün vermedi doktorum ama 18-20 gibi alırız dedi.bakalım pazartesi gidince belki verir gün

Merhabalar ;

Sympathique, aaksoyoğlu, mehteperkan ilk doğum yapacak arkadaşlarımız maşallah bugunlere geldiniz.:nazar::nazar::nazar:
inşallah bebişlerinizi vakitlice sağlıkla kucağınıza alırsınız. sonra da sıra bizlere gelir. ekim bebişi olacak sizinkiler. :KK34:

kızlar nasılsınız?
aaksoyoglu canım kilo olayına takılma anlıyorum seni ama cok sükür bak 37 haftayı buldun neredeyse inşş dogana kadar daha da toparlanır kızın bende cok endiseliydim kilosu cok mu düsük diye bebeklerimin ama doktor cok kızdı ne yapıcvaksın kilosunu dua et sağlıklı olsun yeter dedi onun icin valla takılmıyorum .benim bir arkadasım 36 haftada dogum yaptı bebegi 1 kilo 900 gr dı 300 gr dogduktan sonra verdi küveze bile girmedi .
sempatik canım doguma az kalmıs hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz.
bu haftadan sonra bel agrılarım arttı fazla ayakta da kalamıyorum .bide üstüne migde bunaltısı eklendi rabbim kolaylık versin hepimize.

X