2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

ben zaten kendime alışveriş yapmayı bıraktım artık kızımla 3 mevsim atlattık
şimdi hava soğuyo kışlıklarımın içine girebileceğimi sanmıyorum
ama artık bişey almakta içimden gelmiyo

merhaba canım,biliyorum o hastaneyi zaten bana yakın fulya fiyatıda iyiymis hastanenin bakarım oraya da .ne olucak bilmiyorum bu hastane konusu, doktora konuyu actım hocam
fiyat olayında ne yapıcaz ne kadar alıcaksınız bizden diye sen simdi bu konuyu kapat dedi bu cocuklar benim icin cok kıymetli elimden ne gelirse yapıcam dedi .Eşimle sasırdık bekliyoruz .
33 hafta olsun küveze de gerek yok artık dedi.inşş geceriz .

sorma canım ya hemde ne heyecan.39 uncu haftada olursa sezeryan son 3 hafta artık.hem heyecan hem korku karışık duygular yaşıyorum.Allahım hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.

Evet hazır yatak yok o boyda bende pamuk yatak yaptırdım bana yatak yapan kişi sakın yün yaptırma alerji oluşabilir dedi. en onun yalancısıyım.

sen neden yaptırdın canım yatağı yani içine ne koydu.sünger çok ince olur pamuk toplanır.hemde yün alerji tabiki yapabilir ama herşeyde bu kadar risk var sonuçta dimi.örgüde yapabilir pamukta yapabilir.mesela biraz büyüdü yumurta alerji yapabilir.ama yedirmeden bilemeyiz.yünüde denemeden bilemeyiz.bi çok kıyafette var sonuçta yün.

canım demin mehtapa da yazdım.alerji olma ihtimali tabiki var ama kaç çocukta bir görülüyordur bu.hemde denemeden bilemeyizki varmı alerjisi.varsa sonuçta kullanmam kaldırırım olur biter.dediğin gibi sadece yün yatakla bitmiyo bu iş alerjisi varsa kıyafetlerinde çoğunda yün var.bakalım yaşamadan göremeyiz.

sorma canım ya hemde ne heyecan.39 uncu haftada olursa sezeryan son 3 hafta artık.hem heyecan hem korku karışık duygular yaşıyorum.Allahım hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.

ne güsel ya,36 hafta bitti senin artık günlerin yakın allah bize de o günleri gösterir inşş
topigin ilk bebegi bakalım kimden gelicek

inşallah canım . unutma hedef 38.hafta

amin.. hazırlıklar bitmiştir sanırım artık paylaşsana resimle felan gözümüz şenlensin bizim daha ortada pek bişi yok odaları dahai sipariş etmedik..

inşallah canım . unutma hedef 38.hafta

canım ya,ben hesap yaparken hep senin dedigin 38 geliyo aklıma gidicek inanıyorum ....
bu arada oda takımını daha almamıssın gec getiriyorlar 3 haftayı rahat buluyo acele et.
benimki pazartesi gelicek inşş.

Rudi, iki dozda ben oldum canim, erken dogum riksine karsi, bebegin cigerleri gelissin diye ve masallah oglum baslamis nefes alip vermeye.... ben baya arastirdim, hic bir zarari yok diye yaziyodu, ingilizcede, turkcede ins. bisey de olmaz sadece ciger gelisimini hizlandiriyorki erken doguma karsii daha cok yasama sansi olsun...

Hastane fiyatlari ne kadar pahali, sagolsun bizim develet karsiliyor herseyii, hele benim simdiki gittim tehlikeli gebelik doktorumun calsitigi hastanede parali yapsalar, hayattta yapamam... ALlah kocalara guc, kuvvet versinde paralari denklestirsinler...

Kizlar. Kilo icin bilgilendirmelerinize tesekkurler
Doktordan geldim zeker testi yapildi sonuc saliya
Haftaya falanda yine ayrintili ultrason yapcaklarmis
Ben hala yatiyom doguma kadar
Allahtan sabir bebeklerede saglik diliyom hep
Allah buyuk
Sonucta hersey olacagina variyo
Allaha emanetiz

Slm Kizlar NAsilsiniz bakalim?

Ya ben GUlsum yani Ankaraliyi baya merak etmeye basladim, ins. beebek alisverisine dalmista bizi unutmusturr... Sempatik yine yazdi rahatladik, gulsum'de bir ugrasaa...

Kizlar Bende dun doktor'a gittim hersey cok guzel yolunda cok sukur... Kayinvaldem'le bebek icin biseyler bakmaya gittik magzaya.. Hic planda yokken kayinvaldem cok guzel bir bebek arabasi aldi, ben boyle mest oldum... kendim alsam bu kadar pahaliya gidemezdim... Kayinpederim baya dalga gectii amma... Hani dort tekerlekli, motorlu olanaindan alsaydaniz gibisinee..

UPPABABy Vista, kum rengi aldik, rabbim insallah hayirlisi ile kullanmayi ansip eder..
UPPAbaby

Sanirim ekleyemedim, sitesini... benim cok hosuma gitti cunku baya kullansili bisey hemde allah nasip eder ikinci cocuk olursa arkaya takviye alip iki cocuk icinde kullanabiliyorsun... , Odamiz boyandi, haftaya mobilyalar siparis vercez insallah... buyuk esyalari aradan cikariyoruz ins..

Arkadaşım; bir arkadaşım orada minik bir operasyon geçirdi. Kadın-doğumla alakası yok. Doktor dışarıdan geldi. Bir dolu saçmalık oldu. Doktorun da hatası var tabii ama hemşireler falan da bir garipti. Doktor operasyondan sonra bakımla ilgili hiçbir not bırakmadan çekip gitmiş, kat hemşirelerine soruyoruz, ne ilaç vereceksiniz, ağrısı var vs. diye bilmiyoruz diyorlar. Doktora ulaşabilir misiniz diyoruz, hayır diyorlar falan. İnanılmaz organizasyonsuz, ne yaptıklarını bilmez bir haldeydiler. Ama dediğim gibi doktorun kabahati büyük tabii ki. Yine de mesela katta nöbetçi doktor vs. yoktu. (akşamdı) Mesela senin doktorun da dışarıdan gelecekse, o gittikten sonra hemşireden başka kimseyi bulamama riskin var. Hemşirelerin de acil bir durum olsa ne yapacağını bilmeme ihtimali çok yüksek. Benim gördüğüm Dora içi boş hastanelerden. Yani herhangi bir hastaneye bağlı olmayan doktorlar dışarıdan gelip operasyonlarını yapıyorlar, ama sonrasında hiçbir numarası yok. Kiralık ameliyathane gibi düşünebilirsin. Uff, ne kadar çok yazmışım, kötülemişim. Ama gerçekten benim gözlemim bu şekilde, paylaşmadan edemedim.

:) :) Ben aslında yün sağlıklı mı sorusunu ortopedik açıdan sormuştum. Alerji aklımın ucundan bile geçmedi. Bebeğin pamuğa da alerjisi olabilir, onu bilemeyiz ki. Aksoyoğlu, dediğin gibi ben de yünden yaptıracağım. Ortopedik açıdan da şöyle düşündüm, biz de yün yataklarda büyüdük, Allah'a çok şükür herhangi bir ortopedik rahatsızlık ortaya çıkmadı. Ne sakıncası olabilir ki?

canım ya,ben hesap yaparken hep senin dedigin 38 geliyo aklıma gidicek inanıyorum ....
bu arada oda takımını daha almamıssın gec getiriyorlar 3 haftayı rahat buluyo acele et.
benimki pazartesi gelicek inşş.

inşallah canım pozitif düşünürsek pozitif olur herşey..
odayı 1 hafta içerisinde sipariş ederim artık yetişmeyecek diye panik oldum ama kıyafetleri yıkar hazırlarım kendi dolabıma asarım artık ama odasını dizmek hoş olurdu bugunlerde

Canım paylaşım için teşekkürler. ben de zaten tel de gece nöbetçi çocuk doktoru var mı diye sordum ama doğru düzgün yanıt alamadım yani yok bile diyemediler. kiralık ameliyathane tabirin çok hoşuma gitti.bu konuda orayı biraz daha araştırayım ama iyiki paylaştın sağol.

araba gerçekten çok güzelmiş güle güle kullansın bebişin canım.maşallah her şeyin yolunda olmasına çok sevindim.odaları aynı anda sipariş vereceğiz sanırım.umarım her şey vaktinde olur
ankaralı uzun zamandır yazmamış bir cee yapar bize artık alışverişe dalmıştır diye düşünmek istiyorum bende...

Son düzenleme:
selam kızlar bizde dr.umuza gittik 980 gr olmuş kızımız benim dr. da sezeryan dedi maceraya gerek yok dedi .Ama hala kafam karışık karar vermiş değilim kendi dr.umla yapsam 4000 tl ye mal olacak anlaşmalı bir hastanede yapsam 450 tl imiş.işin maddi boyutuda var ama en çok normalmi sezeryanmı ona karar veremedim.Hayırlısı olsun inşaallah...

valahi bugunelrde herkesin kafasinda ayni soru SEZERYAN mi? Yoksa NORMAl? ben kararimi verdim kizlar, sezeryan olcam allah ansip ederse, Pazartei'de doktorumla konuscamm... Normal hep dusundum ama icinde bulundum bu stresle ben normali goze alamaiyorum onun icin sanmiyorum bundan sonrada fikrimii degistiriyim...

Herkese günaydın ben kesinlikle sezeryan taraftarıyım sonuçta bebeği tedavi ve çok zorluklarla bulduk bebeğim için hangisi iyi ise ona razıyım. keyfen sezeryan yaptıranlarıda gördüm etrafımda o yüzden benim ve oğlum için hangisi sağlıklı ise ona razıyım. o yüzden kendinizi üzmeyin doktorunuza güvenin

herkese merhaba arkadaşlar. 1 haftadan fazladır giremedim. internetimiz gitti. hala yok aslında şimdi annemlerdeyim ordan giriyorum.
arkadaşlar hatırlıyorsanız küvez nedenşiyle doktorumuzu değiştirmeyi düşünüyorduk. yeni doktora hiç alışamadım ve eski doktoruma geri döndüm am eskisinede nazar değdi galiba hep beni motive eden moral veren doktor gitti beni üzmek için uğraşıyor sanki. şimdi anlatıp sizinde canınızı sıkmak istemiyorum ama anlatmadan da sabredemeyeceğim bana yardım edin dua edin klütfen. bebeğim şimdiye kadar hep önden gidiyordu ama artık yakalışk 2 hafta geriden geliyormuş, kafa çevresi küçükmüş, gelişim bozukluğu var dedi doktor. suyum azalmış erken doğum tehlikesi var ve ciğerleri gelişmemiş her şeye hazırlıklı ol felan dedi. bu arada tüp bebklerde son aylarda ve doğumdan sonraki ölümlerin sebebi enzimsel bozukluklarıdır ve gelişim bozukluğu enzimsel bozuklukların belirtisi olabilir felan dedi. yapacak hiç bir şey yok eğer öyleyse bebeğini kaybedebilirsin felan....
sinirlerim bozuldu kızlar, aklıma geldikçe sürekli gözlerim doluyor. lütfen dua edin
bugün evime döneceğim size haber veremeyebilirim beni merak etmeyim. ama sizden dua istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…