- 3 Ağustos 2010
- 1.013
- 39
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #4.001
bende kahvaltı yaptım kocamla ama 2 saat geçti aradan yine acıktım :) çayı koydum ısınıyo
kocamda işe giderken telefonunu evde unutmuş öğlen çıkıp onu vercem hemde bikaç bişiye bakcam oğlum için
gecen çıktığımda küvetini ve filesini aldım çok mutlu oluyorum onun için bişiler alınca
ben istediğimi yiyebildiğim halde akşama ne yapcam die kara kara düşünüyorum hergünseninki normal canım
günaydın duss , her dr un yaklaşımı farklı bu iğneye karşı mesela bana 4 doz önerdi. kimi dr 2 doz,kimi 8 doz yaptırıyormus. ben bu kez direkt dr un dediğini yaptım hiç araştırmadım çünki kafam karışacak idi..
bu arada dora hastanesini biliyor musun fulya da imiş. benim dr oraya gelebileceğini söyledi doğum için küvez de ise ssk ile anlaşması varmış. hastane fiyatı 3 000 tl, kendi doktorum olursa 5 000 tl.
Sympathique canım nerelerdesin doğumuna çok az kalmış sağlıcakla kucağına al kızını inşallah, habersiz bırakma bizleri bu arada aaksoylu arkadaşım seninde son 4 haftan heyecan doruktadır şimdi sizde.
Sırasıyla hepimiz sağlıkla alalım kucgımıza bebişlerimizi inşallah.
güncel kilo bilgim : 28.hafta 69
29 hafta:70
Evet hazır yatak yok o boyda bende pamuk yatak yaptırdım bana yatak yapan kişi sakın yün yaptırma alerji oluşabilir dedi. en onun yalancısıyım.
arkadaşlar yün sağlıklı ve doğal olmasına doğaldır daaaaaaaaa
özellikle bebeklerde ve allerjik hastalığı olan ve olma ihtimali olan kişiler için sakıncalıdır
yün dışında anti allerjik olmayan örgü kıyaftler,peluşlu oyuncaklar,polar,kaz tüyü yorgan, yastıklar ve kadife VS. vs. bebeklerde ve allerjik bünyeli çocuklarda kullanılmaması gerekiyor....
kızımda yaşadığım rahatsızlıklardan dolayı tecrübeyle sabittir ve dr tavsiyesidir
sorma canım ya hemde ne heyecan.39 uncu haftada olursa sezeryan son 3 hafta artık.hem heyecan hem korku karışık duygular yaşıyorum.Allahım hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.
merhaba canım,biliyorum o hastaneyi zaten bana yakın fulya fiyatıda iyiymis hastanenin bakarım oraya da .ne olucak bilmiyorum bu hastane konusu, doktora konuyu actım hocam
fiyat olayında ne yapıcaz ne kadar alıcaksınız bizden diye sen simdi bu konuyu kapat dedi bu cocuklar benim icin cok kıymetli elimden ne gelirse yapıcam dedi .Eşimle sasırdık bekliyoruz .
33 hafta olsun küveze de gerek yok artık dedi.inşş geceriz .
sorma canım ya hemde ne heyecan.39 uncu haftada olursa sezeryan son 3 hafta artık.hem heyecan hem korku karışık duygular yaşıyorum.Allahım hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.
inşallah canım . unutma hedef 38.hafta
günaydın duss , her dr un yaklaşımı farklı bu iğneye karşı mesela bana 4 doz önerdi. kimi dr 2 doz,kimi 8 doz yaptırıyormus. ben bu kez direkt dr un dediğini yaptım hiç araştırmadım çünki kafam karışacak idi..
bu arada dora hastanesini biliyor musun fulya da imiş. benim dr oraya gelebileceğini söyledi doğum için küvez de ise ssk ile anlaşması varmış. hastane fiyatı 3 000 tl, kendi doktorum olursa 5 000 tl.
canım demin mehtapa da yazdım.alerji olma ihtimali tabiki var ama kaç çocukta bir görülüyordur bu.hemde denemeden bilemeyizki varmı alerjisi.varsa sonuçta kullanmam kaldırırım olur biter.dediğin gibi sadece yün yatakla bitmiyo bu iş alerjisi varsa kıyafetlerinde çoğunda yün var.bakalım yaşamadan göremeyiz.
canım ya,ben hesap yaparken hep senin dedigin 38 geliyo aklıma gidicek inanıyorum ....
bu arada oda takımını daha almamıssın gec getiriyorlar 3 haftayı rahat buluyo acele et.
benimki pazartesi gelicek inşş.
Canım paylaşım için teşekkürler. ben de zaten tel de gece nöbetçi çocuk doktoru var mı diye sordum ama doğru düzgün yanıt alamadım yani yok bile diyemediler. kiralık ameliyathane tabirin çok hoşuma gitti.bu konuda orayı biraz daha araştırayım ama iyiki paylaştın sağol.Arkadaşım; bir arkadaşım orada minik bir operasyon geçirdi. Kadın-doğumla alakası yok. Doktor dışarıdan geldi. Bir dolu saçmalık oldu. Doktorun da hatası var tabii ama hemşireler falan da bir garipti. Doktor operasyondan sonra bakımla ilgili hiçbir not bırakmadan çekip gitmiş, kat hemşirelerine soruyoruz, ne ilaç vereceksiniz, ağrısı var vs. diye bilmiyoruz diyorlar. Doktora ulaşabilir misiniz diyoruz, hayır diyorlar falan. İnanılmaz organizasyonsuz, ne yaptıklarını bilmez bir haldeydiler. Ama dediğim gibi doktorun kabahati büyük tabii ki. Yine de mesela katta nöbetçi doktor vs. yoktu. (akşamdı) Mesela senin doktorun da dışarıdan gelecekse, o gittikten sonra hemşireden başka kimseyi bulamama riskin var. Hemşirelerin de acil bir durum olsa ne yapacağını bilmeme ihtimali çok yüksek. Benim gördüğüm Dora içi boş hastanelerden. Yani herhangi bir hastaneye bağlı olmayan doktorlar dışarıdan gelip operasyonlarını yapıyorlar, ama sonrasında hiçbir numarası yok. Kiralık ameliyathane gibi düşünebilirsin. Uff, ne kadar çok yazmışım, kötülemişim. Ama gerçekten benim gözlemim bu şekilde, paylaşmadan edemedim.
Slm Kizlar NAsilsiniz bakalim?
Ya ben GUlsum yani Ankaraliyi baya merak etmeye basladim, ins. beebek alisverisine dalmista bizi unutmusturr... Sempatik yine yazdi rahatladik, gulsum'de bir ugrasaa...
Kizlar Bende dun doktor'a gittim hersey cok guzel yolunda cok sukur... Kayinvaldem'le bebek icin biseyler bakmaya gittik magzaya.. Hic planda yokken kayinvaldem cok guzel bir bebek arabasi aldi, ben boyle mest oldum... kendim alsam bu kadar pahaliya gidemezdim... Kayinpederim baya dalga gectii amma... Hani dort tekerlekli, motorlu olanaindan alsaydaniz gibisinee..
UPPABABy Vista, kum rengi aldik, rabbim insallah hayirlisi ile kullanmayi ansip eder..
UPPAbaby
Sanirim ekleyemedim, sitesini... benim cok hosuma gitti cunku baya kullansili bisey hemde allah nasip eder ikinci cocuk olursa arkaya takviye alip iki cocuk icinde kullanabiliyorsun... , Odamiz boyandi, haftaya mobilyalar siparis vercez insallah... buyuk esyalari aradan cikariyoruz ins..
selam kızlar bizde dr.umuza gittik 980 gr olmuş kızımız benim dr. da sezeryan dedi maceraya gerek yok dedi .Ama hala kafam karışık karar vermiş değilim kendi dr.umla yapsam 4000 tl ye mal olacak anlaşmalı bir hastanede yapsam 450 tl imiş.işin maddi boyutuda var ama en çok normalmi sezeryanmı ona karar veremedim.Hayırlısı olsun inşaallah...