2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

ne güzel heyecan verici rabbim sağlıklı bir sekilde dünyaya gelmelerini nasip etsin inşş ardından biz gelelim .........

bugun biz de bebişlerin odasını boyattık, oda siparişini verdik. belki birde duvar kağıdı düşünüyorum ama hala karar veremedim.kendime hedef koydum 4 hafta sonra herşeyi bitmiş olacak diye ama bakalım ne kadarını halledebileceğim.

Haklısın duss önemli olan sağlıklı olmaları kilo sorun değil. benimkiler en son 1450 civarı idiler. randevuya daha 2 hafta var umarım içerde büyüyorlardır..

inş hepimiz vaktinde sağlıkla kucaklarımıza alırız canım.artık sizinde az kaldı.sende 30.haftanın içindesin maşşallah.buarada haftasını nasıl sayıyosunuz şimdi senin 29+5 ya 29 haftalıkmı diyosun 30mu.yada soktorunuz nasıl sayıyo.bizim şimdi 36+6 bugün ben 36 haftalık diyodum ama 37 haftalıkmış.36 sı biten haftaymış + sı olduğun hafta.

valla başta çok takmıştımda şimdi biraz daha rahatladım canım.sizlerin yazdıklarıda moral oldu.birden okadar az kilo alınca üzüldüm işte.gelişimde falanda gerilik olurssa diye korktum iğneyi kestik ya.ama sağlıklı dedi doktorda şükrediyorum bende artık.sağlıklı doğsunda çok önemli değil kilosu.senin bide ikiz canım tabiki bizimkilere göre az olbilir kiloları ama dediğimiz gibi işte gelişimleri sağlıkları iyi olsunda oda yeter.bide sizin küveze girmiyecek kadar alsınlar kilo inş yeter.şimdi benim 2 gündür midem çok beter durumda.bebeğimin suyu alt sınırdaymış doktor beğenmedim suyunuzu dedi.bol bol su iç dedi.yaz boyu felaket su içtim ama havalar serinleyince azaltmıştım.şimdide midem yüzünden içemiyorum.öyle yanma ekşime bulantı falan gibi değil çok tuhaf yediğim içtiğim herşey sanki durup durup boğazıma geri geliyo.ve canım yanıyo.susuzluktan içim kuruyo ama içemiyorum.bakalım pazartesi yine randevumuz var.suyum azsa belki biraz daha erkene gün verebilir.şimdi susuz kalacağını düşününce kilo problemimiz baya gerilerde kaldı:)

hayırlı olsun canım odanız iyi günlerde uyusun bebişlerin inş.4 haftaya kadar bitirirsen iyi olur canım.sonra çok ağırlaşıyo insan.bide senin ikiz zamanlı gelirler inş ama erken olma ihtimaline karşı sen hazırlıklarını bitir canım.

aaksoylu canım benim hesaplarıma göre senin yarın 37 hft bitmis olucak inşş biz öyle hesaplıyoruz

oo canım maşallah çok az kaldı valla sen bu günlerinin tadını çıkarmaya bak benden söylemesi

canım iyi şükürde kendimi çok alıştırmıştım tombik olacak diye.neyse sağlıklı olsunda gerisi önemli değil.senin bebeğin nasıl.ne zamandır merak ediyordum seni.

olsun doğsun sağlıkla dışarda daha hızlı alıyo kiloları bebekler merak etme ben 35+5 doğum yaptım şimdi concon kızımın mşallahı var...
bizde bugün 41 günlük olduk darısı başına inşallah canım

Amin AMİN AMİN...
ben 30 haftanın içindeyim diyorum. sen 37 haftalık oluyorsun canım. Maşallah ne güzel haftalar bunlar...

Son düzenleme:

ben mi göremiyorum başlangıçtaki tabloyu yoksa sizdede durum aynımı

Maşallah 37 doldurdun artık,38 e giriyorsun, doğsa bile her organı oluştu o yüzden takma kafana bunları bence. Doğunca daha güzel kilo alır. Biz 35+3 te gittiğimizde bile artık tüm organları oluştu, korkulacak zamanın geçti ama yinede erken gelmesin dedi :). Seninkinin hayli hayli sağlığı iyidir.

İnşallah kasım anneleri topiğindeki ekim anneleri olacağız biz :). . Hayırlısıyla kucağımıza alsak... Bizim geri sayım artık 20 gün... İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz meleklerimize.

hayırlı cumalar arkadaşlar ..............
bugün herkes yogun galiba kimsecikler yok.

canlarım taburcu oldum şuan annemdeyim annem eve bırakmadı bende geldim yemek falan yapamazsın dedi,bakayım iyi giderse kalırım doğuma kadar.

dr um durumun çok iyi artık taburcusun dedi,haftada bir gelmek şartla ve haftada bir 24 saatlik idrar vermek şartyla,bebeeğe kan akışı nasıl diye bakıcak işte,tansiyon ilacına devam günde 3ile,inş hayrlısı ile gidebldiğimiz yere kadar gidelim kızım büyüsün içerde
4 ekimde kızım 1288 gr dı maaşallah inş dahada büyür canım kızım..

bu gece kızımı ruyamda gördüm çok tatlıydı gülerek uyandım nst bağlamak için hemşire uyandırdı:) kızım konuşuyordu:)

inş sıkıntım olmaz kızlar,hepinize dualarınzla yanımda olduğunuz için çok ama çok müteşekkirim..bundan sonra aranızdayım Allahım nasip ederse.

ankaracım cok geçmiş olsun
stres yapma artık bak hersey yolunaumıs
stres de tansıyonu tetıklıo bulıosun
bırde 27 haftalık bebekler bıle yazıo artık hatta daha kucuklerı
senın kızın kendını kurtarms maaşllah
rabbıme emnat et rahatlarsın
dualarımız dasın canım .)))
bak prenses de ben ıyyıım anne dmek ıcın gelmıs ruyana:)

Canım iyi olmana ve taburcu ettiklerine sevindim. maşallah bebeğinin kilosuda iyi zaten ciğer geliştirici iğneyi de yapmışlardı.
Kal anneciğinde bakıversin kızına ,senin rahatsızlığın nasıl tespit edildi marmara da yattın sanırım..

bende bebişimin ayak parmaklarını görmüştümrüyam da nasıl sevimliydi gülerek uyanmıştım

evet canım marmarada yattım valla doğumumda nasipse orda olcak özleden kat kat iyi bi hastane çok memnun kaldım
dr um hergün gelip karnımı sevdi bana moral verdi çok mutlu ayrıldım ordan
şükürler olsun bugünüme..
evet ciğer gelştrci iğne yapılmştı ilk gitiğim gece
rahatsızlığım aninden tasniyonum fırladı anidem şiştim aniden çarpıntım başladı canıma cile gittik heemen yatrdılar iyiki gitmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…