2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

az önce çığlıklarla uyandım bacağıma kıramp girdi galiba
dehşet bişeydi yaa kıpırdayamadım çok fenaydı
hamilelikteki bahsettikleri kramp bu mu şimdi:KK43:(

banada girdi bu kramp gecen gün ölüyorum sandım:KK53: Allahtan eşim yanımdaydı uyanır uyanmaz çığlık atmışım hemen ovdu biraz geçti ama çok kötü krampla uyanmak:KK30:

Selam kizlar nasilsiniz ben silanazi kac gumdur merak ediyordum gelmiyodu profiline baktim en son 2 gun once girmis ve 2011 tranferi gerceklesen topigine 2 gun once bunu yazmis sok oldum biran keske burayada yazsaydi bende merak ediyodum. Yazdigi yazi ise bu. Evet canim ahsten ordasinda istirattayim. 5.gun'dur hastanedeyim.... simdilik ne kadar kalcamda belli degil cok sukur bebegim hala banimle.sagligi yerinde....

Bayramin ikinci gunu bebegin harektlerini hissetmedim, bide agrim olunca Acil'e gittim... Meger dogum sancilarim gelmis 23. hafta 5.gunluk'ken hemen kalcadan ciger gelistirici igne vurdular bebgim icin, serum vermeye basladilar... rahimmi kontrol ettiler 1cm kadar acilma var dediler, hemen beni gece 12'de baska yuksek risk gebelik icin olan ve erken odgum unitesi daha gelsimis bir hastaneye gonderdiler... beni dogum ahneye aldilar saka gibi,,,,, ama her sey normale donunce.. cok sukur... sancilar filan normal odaya ladilar op gunden ebride gozetim altinda tutuyolar.... tansiyon ve kalp atislari benim biraz normalden yuksek cikiyor, yasadim stresten olsa gerekk..... bebegim cok sukur iyi 4.gun unce ultrasound'da baktilar gelisim hersey cok sukur yolunda ultrasound sonuc 700 gr cikti... iste simdilik rabbime bol bol dua ediyorum... ins, rabbim bana evlatimi haiirlsii ile zamninda kucagima almayi nasip eder, kizmin omrunude onu verir..... dulariniz eksik etmeyin, hastane'nin dinlenme odasinda bilgisayar var ordan giriyorummm... anca kendimi toparladi... ins. arada yazacam... dualariniz eksik etmeyin bednennn....

butun arkadaslara ilgileri icin tesekurler///

oğluşumun minik zıbınınıda ekliyim canım çekti :):KK52: daha eklicem çok sey var ama çıkmam lazım bi arkadaşa gitcem hazırlanmam lazım ama bi ara oğluma aldıklarımıda eklicem inş.
$Fotoğraf0140.jpg

simpat haber verdiğin için teşekkürler
sılanazcım eminim biz üzülmeyelim diye yazmamştır buraya
canım dualarımız sneinle ama üzülme inş bebeğin doğsa bile yaşar benim görümcemin kızı 800 gr doğdu 600 gr doğup yaşayanı biliyorum
tabi duamız kalması yönnde inş sağlıcakla doğar..

Ankaracım, canım dün akşam eşime senin durumu sordum, çok önemli değil dedi, gebelikte olabilirmiş, biraz trigliseridin yüksekmiş. Doktoru ilaç başlamaz merak etmesin ama mutlaka diyet önerecektir dedi. Ha bir de kızartmalardan uzak dursun deyince ben kahkahayı patlattım. Devamlı patates kızartması yemiş dedim. Aman artık dikkat etsin ve de mümkünse zeytin yağı tüketsin dedi.
Bu arada battaniyene bayıldım, ellerine sağlık çok cici olmuş. Tam bitmiş halinide hayal edebiliyorum çok güzel olacak.

Sempatikcim, senin battaniye de harika olmuş. ellerine sağlık.

Elifcim, pusetiniz hayırlı olsun. Darısı bizlerin başına.

Aaksoyoğlucum, sen de dikkat et kendine canım çok yorma kendini. Sen bizden biraz daha ileridesin. allah yardımcınız olsun eşinle sana. İnşallah işleriniz rast gider....

canım çok ama çok teşekkür ederim inan çok rahatladım,kızartmadan otomatikmen tiksindim artık:))
teşekkür ederim battaniyemizi beğendiğin için ınş bitirincede eklerim

Ankara evet canim kramP aynen oyle sey ben simdiye kadar 2 kere yasadim doktora soyledim magnezyum verdi gunde 2 tane aliyorum suan sukur olmuyor , sende doktora gidince soylersin. Rosesteel tesekker ederim canim battaniye icin daha guzeli sizin olsun insallah. Duss iyiz canim ama az once silanazin haberini okuyunca kotu oldum ama sukur yine bebegi iyiymis suan. 30 lu haftalara gelince insan gercekten cok agirlasiyo bel agrisi kasilmalar karin agrisi baya bebek doguma hazirlaniyo. Rudinin randovusunu bilmiyodum kacirdim sanirim insallah gelince yazar. Elif canim ana kucagimi oluyo bu yda auto koltugu sanirim hani puset resmi yok yada sen bunami puset dedin. Gobus resmin cok gul valla tam citir hamilesin ne kadar tatli gorunuyor karnin, onceki halini bilmiyorum ama gercekten 10 kilo almis durmuyosun masallah sana gerci 30 lu haftalara gel ozaman daha belli olur hersey

duss maaşallah canım valla yaklaştın 30 lu haftalara..darısı bize inş

elifcim göbüşün harika sanki top koymuş gibi valla çok düzgün
benimki, yayvan biraz göbeğim bu da kız erkekten dolayı dğeişiyor snaırım:)))

simpatcım 12.haftadan bu yana alıyorum ben calsiyum ve magnezyum ama sanırım artık az geliyor 2 tane içmek daha mantıklı olcak yarın dr a gidicem ya sorarım ordada

kızlar yarın şeker yüklemem var dua edin bize olur mu birde şeker çıkmaısn..birde biz yarın çanakkaleye gitmeyi planlıyoruz hem denize grmek hemde eşim ve ben çok bunaldık tatil yapamdık sıkıntılar yüzünden sizce ne yapayım korkuyorumda bişeyolur diye
dün dr a sorduk git gez denize gir dedi,benim dr um rahat biraz bu konularda...sizin fikirleirnizi merak ediyorum
kendi arabamız var istediğim zaman kalkıp yürüyeblirim yani ne yapsam bilemedim...

oğluşumun minik zıbınınıda ekliyim canım çekti :):KK52: daha eklicem çok sey var ama çıkmam lazım bi arkadaşa gitcem hazırlanmam lazım ama bi ara oğluma aldıklarımıda eklicem inş.
Eki Görüntüle 253102

Cok tatli bu esim gormus olsa kiz erkek dinlemez kendisi besiktasli ah burda bulsa alip kizina giydircek , babasi turkiyeden getir zannediyodu ama onlarin aklina gelmez pek, artik turkiyeye gidince alir besiktasli seyler

Ankara canim demek tatile gitmek istiyosunuz ne guzel doktorun izin vermis gidin zaten arabayla gitcekseniz her 2 saatte bi durup yuru hareket et , ben aylardir evden cikmadim oyle bunaldimki herseyden herkesten nefret eder oldum aylardir gece gunduz gordugum sadece kaynana zaten onunlada hic konusmayiz ah hamile olmasam bende annemlere gitcem heralde bikac ay gelmicem , ne gitcek bi arkadasim dostum akrabam ne konuscak bi komsum yani sadece internetim var yani kisacasi gidip gezin valla elinizde firsat varken zaten durumunda tehlikeli bisey yok dikkat edersin insallah bisey olmadan atlatirsin . Seker yuklemen icinde icini ferah tut insallah bisey cikmaz.

Ankara canim demek tatile gitmek istiyosunuz ne guzel doktorun izin vermis gidin zaten arabayla gitcekseniz her 2 saatte bi durup yuru hareket et , ben aylardir evden cikmadim oyle bunaldimki herseyden herkesten nefret eder oldum aylardir gece gunduz gordugum sadece kaynana zaten onunlada hic konusmayiz ah hamile olmasam bende annemlere gitcem heralde bikac ay gelmicem , ne gitcek bi arkadasim dostum akrabam ne konuscak bi komsum yani sadece internetim var yani kisacasi gidip gezin valla elinizde firsat varken zaten durumunda tehlikeli bisey yok dikkat edersin insallah bisey olmadan atlatirsin . Seker yuklemen icinde icini ferah tut insallah bisey cikmaz.

sence gideyim değil mi canım valla ne beilyim ya inş sorun olmaz karar verirsek..sağdan yavaş yavaş gideriz artık:))
canım aynen bak ben tr deyim ama inan benimde senden farkım yok,annem yakın ama annem beni strese çok sokuyor sık sık görüşmek istemiyorum k.v desen o da ayrı sinir ediyor insanı..ne binadamda arkadaşım ne dışarda bunalıma giricem artık..inş iyi gelir güzel bi tatil..

İste insanin bunalimi hamilelikte 2 kat artiyo mutlaka bi degisiklik istiyo, doktor gitme tehlikeli dese gitmezsin tabi ama suan riskli biseyin yok cok fazla hizli gitmeden arada durup yurursun, gideceniz yer kac saat suruyo arabayla?

Bilgisayardan girince ekleyim canim unutmusum , ne guzel kac haftadir kilo almiyosun bide diyet yaparsan insallah az kiloyla dogum yaparsinn

sempatikcim teşekkürler sılanazı çok merak etmiştim kaç gündür yazmıyor diye. yazdıklarını okurken göz yaşlarıma hakim olamadım çok şükür iyiymişler inşaallah biraz daha büyüyecek kadar dayanır. allahım yardımcısı olsun hepimiz onun için dua edelim lütfen. gerçi içimden hiç kötü şeyler geçmiyor sağlıkla gelecek inşaalah oğlu.

bu arada arkadaşlar ördüğünüz battaniyeler süper olmuş arkadaşlar. iyi günlerde kullanın inşaalah.

elifcim ana kucağın çok güzel görünüyor iyi günerde kullan. fotoların devamını bekliyoruz.ben geçen sefer denedim eklemeyi beceremedim ama sempatiğin yeni tarif ettiği yöntemle tekrar denerim. ayrıca sen tam çıtır hamilelerdensin maşaallah. bende 9 kilo aldım ama tam top gibiyim. bu arada sempatikçim kilom 65 oldu bile listeye eklersen sevinirim.

ankaracım doktorun gidebilirsiniz dediyse bencede sakıncası yok git biraz dinlen insana değişiklik iyi geliyor. tabi kendine dikkat et. uzun süre suda kalıp üşütmemeye dikkat et emi.

evet canim merak edip son mesajlarina bakinca gordum ve hala sanirsam hastanede, bebek iyi demis aslinda hastanede gozetim altinda kalmasi daha iyi evde heran bisey oldumu olcakmi korkusuyla yasamaz, insallah problemsiz oglunu kucagina alir dualarimiz onunla

battaniye icin tesekkurler canim ,seninkilerinde bekleriz , resim ekleme butonu degismis bende onunla ugrasmadan bunu koldum bu cok daha kolay basit ,insallah boyle eklersiniz
simdi eklerim canim kilonu:KK34:

Sempatik, Bella;
Kasılmalardan bahsetmişsiniz ama sizin haftalar benden ileride. Sempatik'çim, mesela 25. haftandayken de arabaya binince falan kasılman oluyor muydu? Benim son günlerde çok sık olmaya başladı ama hem bayram tatilinde çok yoruldum, hem de işe arabayla gelişim 1 saat, dönüşüm 1,5 saat. Genelde de ilk oluşu arabada oluyor. Bella'cım, sen de bahsetmişsin kasılmalardan. Senin sıklığı ne, ne zaman başladı?
Ben bunu bugün Aralık annelerinde de sordum, orada da olanlar var, normal bir süreç olarak görünüyor ama doktorum da yarın gel, NST'ye bağlayalım dedi. Yarın gideceğim bakalım.
canım genelde normal diyor doktorlar ağrı eşiğine bağlı olarak kimi hiç hissetmezken kimi çok yoğun hissedebiliyormuş.artık doğum sürecine girdiğimiz içinde atlamak istemiyorlar ondan istemiştir nst yi bana magnezyum verdi onu içiyorum yetiyor.genelde gece oluyor benim günün yorgunluğu çıkıyor sanırım
kızlar dün bebeğimizle randevumuz vardı.tosunum 1850 g olmuş.boyunu tam söylemedi.kaval kemiği boyuna bakıyor.oda haftasından 2 hafta ilerdeymiş.suyum azalmış biraz.çok su iç dedi.aman sizde suya dikkat edin.
canım şekerin ne durumda şuan
şekerin en büyük etkisi su azalmasıymış ve iri bebek olmasıymış aman dikkat et yediklerine

bunlarda benn :78: daha bu sabah çekindim
bu halimle 61 kiloyum düşünün:KK53: 51 kiloyla hamile kaldım ama ben kendimde pek bi değişiklik göremiyorm nerde bu 10 kilo acebaa:):44:

canım bende 11 kilo aldım sanırım bacak ve kollarıma bide göğüslerime dağıldılar :))
Eki Görüntüle 253095
Eki Görüntüle 253096

X