2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

teyzesi benim bebişimde kız:78:ultrasonda gördü suyun biraz azaldığını.tosunun arkasında görünen siyahlıklar suymuş.

üzülme canım ,arkadaşım bugün yarın doğuracak,bebeği anca 3kilo olmuş.gayette sağlıklıymış.üzülme,bizde ''canı içinde olsun''derler.şişman olup kof olacağına.:82:

ay ben erkek didim dimi tuu teyzesine emi:KK1: geri aldim sozumu tombik kizimiz diyim:KK69:
benimkinde demekki sorun yoktu bisey demedgine gore

ama benim canım şimdi patates ve biber kızartması istedi:KK56:

ankara sen çıkardın bu patates mevzunu:KK1: hadi kızartta yiyek

sempatik sen önceden daha çok resim ekliyordun eksene yine yaa :KK12: ben yarın eklicem bikaç bişi zevkli oluyo bakması:KK3:

kızlar herkeze merabalar.ne zamandır girip bakamamıştım.daha öncede yazmıştım eşimle beraber işe gidip geliyorum.ayın 19 una kadarda gidicem.sadece kasada oturuyorum arada bir yürüyorum ama yinede çok yoruluyorum.ve çok fazla şişiyorum.
bella resmini koymuşsun canım ve fil gibiyim diyosun beni bir görsen kendini minicik hissedersin:) herkez bana ikizmi hamilesin diyor.yani göbeğimin büyüklüğünü düşün artık.
ankaracım benimde kolestorol hep sınırda çıkıyor ama doktor önemli değil dedi.bizim için önemli olan tiroid şuanda.bende onun için kan vermeliyim ama zamanım yok bu hafta içi baktırmalıyım mutlaka.clexane da doğumdan bir gün önce kesicem bende canım.daha çnce olsa içime sinmezdi zaten.
lahorcum lekenmelerin olmuş şimdi nasılsın umarım bir sorun yoktur.
sılanazdan hiç haber yok onuda çok merak ettim.
sempatikcim öyle çokda zayıf değil kızın zaten kesin olarak bilmiyolar okadarda takılmamak lazım.ankara sende takılma canım kilosuna kesin bi ölçüm olmuyormuş çünkü.
atladığım konular varsa kusurabakmayın kızlar.çok yorgunum çünkü size bir selam veriyim dedim hemen yatıcam.buarada bugün bir baktım 5 saat falan kızımın hareketlerini hiç hissetmemişim.ondan öncede kahvaltıdan sonra sadece hıçkırdığını hissetmiştim zaten.birden bir korku çöktü içime aklımı kaçıracaktım o anda aklımdan neler geçti anlatamam size epey bi salladım dürttüm tepki yok kriz geçirecektim nerdeyse.biraz daha bekledim tam doktora gidicektim ki hanımefendi yavaş yavaş kıpırdandı.Allahım saağlıkla bir doğsalardı inş şu pimpirikliliğimizden bi kurtulsaydık.hepinizi öpüyorum kızlar kendinize ve bebeklerinize iyi bakın.

canimya dikkat et kendine devamli oturdugun icinde sisebilirsin arada hareket gerekiyor, benim pek sisme derdim yok bi ara oldu ama suan iyim
az kalmis oyle boyle idare et insallah evde rahatlikla dinlenirsin

kizim oyle cok kucuk degil ama yinede normalden birazdaha kucuk oluyor takmiyorum insallah dogduktan sonra buyur,hem cok kiside doguma yaklastikca daha fazla kilo aliyor belkide benimkide oyle olcak
bazen hareketsiz olmayabiliyor iyice buyudukler yerleri daraldi bundan dolayi oluyor, yani hissedildiginde daha sert oluyo ozellikle tatli seylerde benimki hareketleniyo sende tatli seyler ye bu illaki cikolata degil, mesela meyve suyu ictim nasil hareketlendi biraz sekerli cay icim hareketleniyo boyle boyle dikkat etcez

bitirdiğim battaniyeyi eklemeye açlışıyorum resim eklemeyi okudum anladım ama resim ekle amblemini göremiyorum

sempatik kızını görmeyeli bayaa olmuş:KK53: biz burda şanslıyız valla canımız isteyince gidip görüyoz:nazar:maşallah sanada kızınada:nazar::21: mide problemlerin devam ediyormu? Allah kolaylık versin canım:KK16:

kizimi muayenede gioruyorum ama odasindaki aleti kucuk bulanik bisey yani gordum gormedim gibi bisey oluyo, bu esas ultrason aletinde zevkli oluyor, iste en son 22. haftada girmisim
zaten burda detayli 3 dafa yapiliyor 12-22-32 haftalarda bundan sonra tekrar yapilmaz sanirim, genelde normal muayene oluyor
valla siz sanslisiniz zirt diyince hemen doktora kos:KK1:

ben oğluşuma battaniye başladım inşallah 2,5 ayda biter:KK6:

bugun pusetinide aldık 58 liraya çok hoşuma gitti yarın göbüş resmimi ve pusetimi eklicem kızlar:KK12:

sanırım bikaç hafta içindede odasını alcaz :KK31:

ne güzel yaa Allahım olmayanlarada nasip etsin herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah:KK43:

ooo battaniye baslamisin insallah basa cikarsin ben 2 tane basladim daha basa cikamadim simdi bos bos oturuyorum nedeni ise, ikisininde ipi bitti ipler pazardan almistim pazarcida tatile gitmis 1 ayi gecti daha gelmedi her hafta gidip bakiyorum yok, insallah bu hafta gelmistir alip orsem degilse dogurcam kalcak :)
nasil bisey basladin bakim modelini

hayirli olsun canim pusetiniz, ay puset konusu gelince esimle aramda bi tartisma oluyo, ona demisler simdi almaniza gerek yok cocuk hemen pusetemi bincek dogduktan bikac ay sonra alirsiniz, e burdada hani hem araba koltugu hem ana kucagi diyolarya o olmazsa cocugu hayatta hastaneden cikarmazlar mecbur o alincak pusetle birlikte ikili takim alalim diyorum yok puset sonra diyor :KK4: gorumcemde dedimisti bu hafta pârayi cekim verim size diye bana verince gider kendim alirim degilse kalir gibi :KK43:

ama benim canım şimdi patates ve biber kızartması istedi:KK56:

ankara sen çıkardın bu patates mevzunu:KK1: hadi kızartta yiyek
offf hadi yaa senindemi canin istedi, gerci benim canim dun istememisti ama bugun karnim acikinca anka geldi hazir cips yedim
zor bisey degil canim yapmasi iki patates dogra at yaga kizarsin, hani zor olsaydi yapip gonderim dicektim :)

sempatik sen önceden daha çok resim ekliyordun eksene yine yaa :KK12: ben yarın eklicem bikaç bişi zevkli oluyo bakması:KK3:

evet canim onceden ekliyodum ama kimseler eklemeyince bi ben ekliyorum oyuzdende bi tohaf hissediyorum kendimi sanki bi alan ben varim gibi, aslinda sonradan aldiklarim var ama resimlemedim kaldi oylece
kendi resmimi hic cekmiyorum artik resim karesine sigmiyorum cunku:KK52:

gördümmmmmmmmm:KK9::KK9:

çok güzel güle güle kullan , darısı başıma inşallah oğlan doğmadan bitirim:KK6:

hımmm beğendiğine sevindim,daha süslücez teyzesi bakalım o zamanda eklerim inş
benimde 3-4 ay sürdü ama ben süründüre süründüre yaptım:))
sende bitirirsin inş

bizim kg çizelgesine baktım canım o yüzden moralim bozuldu zaten:))inş şekerim çıkmaz bari de bunla yırtarım gerçi sonçta diyet yapıcam bunun içinde
hehehe iyi oluyor dimi gerçi ben hiç cips yemem kızartması daha iyi:)))

bende baktim ama kac kisininki 700lerde takma canim bukadar 3 kiloda dogan var 4,5 kiloda dogan var her bebek ayni olcak degil onemli olan saglikli olmalari, buraya kadar gelmemiz bile mucize

kizartmasi evet pek daha iyi olurda elimin altinda hazir paket vardi, birde simdi kaynana oruc tutuyor kizartip kokmasin diye yapmadim dogrusuda

ankara ay cok tatli olmus bu valla gule gule kullansin kizin insallah
altina kumas falanmi gecircen dah bitmedi derken
bende bu tane dantelli oruyorum kalp ve ayicikli altina kumas gecip seritlerle suslucem sanirim sneinkide oyle olcak

bende baktim ama kac kisininki 700lerde takma canim bukadar 3 kiloda dogan var 4,5 kiloda dogan var her bebek ayni olcak degil onemli olan saglikli olmalari, buraya kadar gelmemiz bile mucize

kizartmasi evet pek daha iyi olurda elimin altinda hazir paket vardi, birde simdi kaynana oruc tutuyor kizartip kokmasin diye yapmadim dogrusuda

kesinlikle canım haklısın hayali bile olmazda bu haftaların rabbim yokluğunu göstermesin.amin.
hımm anladım canım tabi oruç tutyorsa kokar,eşim oruç tutarken ben kızartrdım kalkınca bana alçakkkk kızartma yaptın dmi derdi:))

kizimi muayenede gioruyorum ama odasindaki aleti kucuk bulanik bisey yani gordum gormedim gibi bisey oluyo, bu esas ultrason aletinde zevkli oluyor, iste en son 22. haftada girmisim
zaten burda detayli 3 dafa yapiliyor 12-22-32 haftalarda bundan sonra tekrar yapilmaz sanirim, genelde normal muayene oluyor
valla siz sanslisiniz zirt diyince hemen doktora kos:KK1:

çocuk oynamadı yarım saattir hissetmiyorum doktor beyy üğüüü üğüüü üğüüü:KK60::KK60:( tabi abartıyorum burda :))

ooo battaniye baslamisin insallah basa cikarsin ben 2 tane basladim daha basa cikamadim simdi bos bos oturuyorum nedeni ise, ikisininde ipi bitti ipler pazardan almistim pazarcida tatile gitmis 1 ayi gecti daha gelmedi her hafta gidip bakiyorum yok, insallah bu hafta gelmistir alip orsem degilse dogurcam kalcak :)
nasil bisey basladin bakim modelini

hayirli olsun canim pusetiniz, ay puset konusu gelince esimle aramda bi tartisma oluyo, ona demisler simdi almaniza gerek yok cocuk hemen pusetemi bincek dogduktan bikac ay sonra alirsiniz, e burdada hani hem araba koltugu hem ana kucagi diyolarya o olmazsa cocugu hayatta hastaneden cikarmazlar mecbur o alincak pusetle birlikte ikili takim alalim diyorum yok puset sonra diyor :KK4: gorumcemde dedimisti bu hafta pârayi cekim verim size diye bana verince gider kendim alirim degilse kalir gibi :KK43:

senin o tivitili battaniye hoş hoşuma gitmişti bitmedi oda dimi
ay onu bitir kız o çok güzel oluyodu :)):KK6:
benim aldığımda hem oto koltuğu hem anakucağı işte :KK61: al sen al hem sallanıyoda biyere gittiğinde koy bebeği yanına gıy gıy salla ne güzel:21:
böle anakucağı kanguru ve çantası takım olanlar varya onları hiç sevmiyorum :KK19: töbe tabut gibi sıkıştırıyorlar bebeği hoşuma gitmiyo onlar:63:
offf hadi yaa senindemi canin istedi, gerci benim canim dun istememisti ama bugun karnim acikinca anka geldi hazir cips yedim
zor bisey degil canim yapmasi iki patates dogra at yaga kizarsin, hani zor olsaydi yapip gonderim dicektim :)

yapcam şinci burdan bi kalka bilirsem:KK55:

evet canim onceden ekliyodum ama kimseler eklemeyince bi ben ekliyorum oyuzdende bi tohaf hissediyorum kendimi sanki bi alan ben varim gibi, aslinda sonradan aldiklarim var ama resimlemedim kaldi oylece
kendi resmimi hic cekmiyorum artik resim karesine sigmiyorum cunku:KK52:

ekle sen biz üşendiğime eklemiyorduk :)
ama bende eklicem artıkın herkes eklesin bakalım çok zevkli oluyo benim hoşuma gidiyo :)

ankara ay cok tatli olmus bu valla gule gule kullansin kizin insallah
altina kumas falanmi gecircen dah bitmedi derken
bende bu tane dantelli oruyorum kalp ve ayicikli altina kumas gecip seritlerle suslucem sanirim sneinkide oyle olcak

evet canım piko diyorlar bilirsin belki gittim bugün 50 tl istedi bende vermedim 50 tl ye 3 adet battaniye alırım ben
çok istedi valla vermem o kadar,ben sırf zevk olsun diye ördüm bunu zaten
kendim altından bez geçircem üstüne gül yapıcam kurdeladan işte cicili bicili bişeyler olur herhal:))

kesinlikle canım haklısın hayali bile olmazda bu haftaların rabbim yokluğunu göstermesin.amin.
hımm anladım canım tabi oruç tutyorsa kokar,eşim oruç tutarken ben kızartrdım kalkınca bana alçakkkk kızartma yaptın dmi derdi:))

kizarmanin kokusu kac saat cikmiyo valla iyice havalandirmak gerek hele bide hava sicaksa daha agir oluyo
iste insan hali istedikce istiyoz, ah bile hamile kalsak dedik keseyi gorsek sonra kalp atisi sonra cinsiyet sukurler olsun buyuk bi problem olmadan gecirdik onemli gunleri az bi kiloyuda takmiyorum tam 8 senedir bekledik ,az kucukse kucuk problemsizya o yetiyo bana daha tamamlar inslalah

ekle bencede simpatcım sen,ben baksana beceremiyorum yoksa bıktırırm sizi eklemekten:)))

görümcemin kızıma ördüğü şeyler var aslında onlarıda eklemek isterim ama az önce beceeremdim
ekle butonu nerde anlamadım yavf:KK1:ara ara yok:KK1:

kizarmanin kokusu kac saat cikmiyo valla iyice havalandirmak gerek hele bide hava sicaksa daha agir oluyo
iste insan hali istedikce istiyoz, ah bile hamile kalsak dedik keseyi gorsek sonra kalp atisi sonra cinsiyet sukurler olsun buyuk bi problem olmadan gecirdik onemli gunleri az bi kiloyuda takmiyorum tam 8 senedir bekledik ,az kucukse kucuk problemsizya o yetiyo bana daha tamamlar inslalah

valla dimi kese var mı kalbi atıyormu yaşıyormu derken nerelere geldik
doğru söyledin az küçükse küçük sorun yok ya çok şükür
ben fazla sorguluyorum soguladıkçada bişeyler çıkıyor,sonuçta dr haftasına göre gayet iyi dedi,ne diye kendimi ve kızımı üzüyorsam....

eliff sende hep yazilari karistirmisin seninmu benimmmi bilemedim :)
twetili battaniye tamamen deseni bitti bi kenar cercevesi ve desenin uzerinden siyah gecilcek o kaldi yani zoru bitti kolayi kaldi, desenin cercevesiz halide cikin oldu, hatta benimki cirkin tweety battaniyesi oldu gibi:KK1:
o ana kucagi burda bebek dogmadan olmasi gerek ,cunku burda o olmayinca bebegi hastaneden cikarmiyolar arabada kucakta durmasi yasak mecbur alincak, o alininca pusette alinir ayri ayi olurmu ,sanki ebbek olunca ben nerde gezip oyle bakacaksam, bakalim daha var doguma aldircaz biseyler

yarin bakim bi eklemediklerimi ekleyim hepsi birbirine karisti ama yinede cakerim bikac bisey

X