kizimi muayenede gioruyorum ama odasindaki aleti kucuk bulanik bisey yani gordum gormedim gibi bisey oluyo, bu esas ultrason aletinde zevkli oluyor, iste en son 22. haftada girmisim
zaten burda detayli 3 dafa yapiliyor 12-22-32 haftalarda bundan sonra tekrar yapilmaz sanirim, genelde normal muayene oluyor
valla siz sanslisiniz zirt diyince hemen doktora kos çocuk oynamadı yarım saattir hissetmiyorum doktor beyy üğüüü üğüüü üğüüü
( tabi abartıyorum burda :))
ooo battaniye baslamisin insallah basa cikarsin ben 2 tane basladim daha basa cikamadim simdi bos bos oturuyorum nedeni ise, ikisininde ipi bitti ipler pazardan almistim pazarcida tatile gitmis 1 ayi gecti daha gelmedi her hafta gidip bakiyorum yok, insallah bu hafta gelmistir alip orsem degilse dogurcam kalcak :)
nasil bisey basladin bakim modelini
hayirli olsun canim pusetiniz, ay puset konusu gelince esimle aramda bi tartisma oluyo, ona demisler simdi almaniza gerek yok cocuk hemen pusetemi bincek dogduktan bikac ay sonra alirsiniz, e burdada hani hem araba koltugu hem ana kucagi diyolarya o olmazsa cocugu hayatta hastaneden cikarmazlar mecbur o alincak pusetle birlikte ikili takim alalim diyorum yok puset sonra diyor gorumcemde dedimisti bu hafta pârayi cekim verim size diye bana verince gider kendim alirim degilse kalir gibi senin o tivitili battaniye hoş hoşuma gitmişti bitmedi oda dimi
ay onu bitir kız o çok güzel oluyodu :))
benim aldığımda hem oto koltuğu hem anakucağı işte
al sen al hem sallanıyoda biyere gittiğinde koy bebeği yanına gıy gıy salla ne güzel
böle anakucağı kanguru ve çantası takım olanlar varya onları hiç sevmiyorum
töbe tabut gibi sıkıştırıyorlar bebeği hoşuma gitmiyo onlar
offf hadi yaa senindemi canin istedi, gerci benim canim dun istememisti ama bugun karnim acikinca anka geldi hazir cips yedim
zor bisey degil canim yapmasi iki patates dogra at yaga kizarsin, hani zor olsaydi yapip gonderim dicektim :) yapcam şinci burdan bi kalka bilirsem
evet canim onceden ekliyodum ama kimseler eklemeyince bi ben ekliyorum oyuzdende bi tohaf hissediyorum kendimi sanki bi alan ben varim gibi, aslinda sonradan aldiklarim var ama resimlemedim kaldi oylece
kendi resmimi hic cekmiyorum artik resim karesine sigmiyorum cunku