2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

arkadaşlar ben hiç yazmasamda bu topiği arada bir okuyordum ...çünkü bana umut oluyordunuz...çok şükr şimdi 4. denememde ve evliliğimin 7. yılında hamileyim...
rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah...

şimdi bu topiğe yazma sebebim sılanazın yaşadığı bu üzüntü verici olay...
sılanaz öncelikle rabbim sana sabır versin ve oğlunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
senin yaşadığın olayın aynısını bu kadınlar kulübünde yaşayan birisini okumuştum onunda kızının kalbi durmuş ve oğlunu sağlıkla kucağına almış...hatta bu arkadaş daha öncede iki kez ikiz gebelik kaybı yaşamış başka sebeplerden...
doktorlar ona kızının yavaş yavaş küçüleceğini söylemiş...anneye ve diğer bebeğe zararı olmaz diyemeyiz demişler ama hiç bişey olmamış...sürekli kontrolde olarak oğlunu kucağına almış....hatta şu anda oğlu bir yaşını geçmiştir...
doğuma kadar hiç kimseye kızının kalbinin durduğunu söylememiş insanlarla uğraşmamak için doğumda kaybedildiğini söylemiş herkese...

belki sana umut olur diye yazmak istedim inşallah beni yanlış anlamazsın ...bu kişi memorıal topiğine yazıyordu ama çok eski sayfalarda olması lazım ...
allah yar ve yardımcın olsun...

Son düzenleme:
arkadaşlar ben hiç yazmasamda bu topiği arada bir okuyordum ...çünkü bana umut oluyordunuz...çok şükr şimdi 4. denememde ve evliliğimin 7. yılında hamileyim...
rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah...

şimdi bu topiğe yazma sebebim sılanazın yaşadığı bu üzüntü verici olay...
sılanaz öncelikle rabbim sana sabır versin ve oğlunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
senin yaşadığın olayın aynısını bu kadınlar kulübünde yaşayan birisini okumuştum onunda kızının kalbi durmuş ve oğlunu sağlıkla kucağına almış...hatta bu arkadaş daha öncede iki kez ikiz gebelik kaybı yaşamış başka sebeplerden...
doktorlar ona kızının yavaş yavaş küçüleceğini söylemiş...anneye ve diğer bebeğe zararı olmaz diyemeyiz demişler ama hiç bişey olmamış...sürekli kontrolde olarak oğlunu kucağına almış....hatta şu anda oğlu bir yaşını geçmiştir...
doğuma kadar hiç kimseye kızının kalbinin durduğunu söylememiş insanlarla uğraşmamak için doğumda kaybedildiğini söylemiş herkese...

belki sana umut olur diye yazmak istedim inşallah beni yanlış anlamazsın ...bu kişi memorıal topiğine yazıyordu ama çok eski sayfalarda olması lazım ...
allah yar ve yardımcın olsun...

meraba canım hoşgeldin.hayırlı olsun bebişin.inş sağlıcakla kucağına alırsın.

inş sılanaz da oğlunu sağlıkla kucağına alır.paylaştığın şey çok umut dolu canım.rabbim kimseye böyle acılar yaşatmasın inş.

kızlar herkeze merabalar.canım çok sıkılıyor.arada bir açıp bakıyorum topiğe hiç bişey yazasım gelmiyor geri çıkıyorum.sadece sılanazda bir gelişme varmı diye bakıyorum.çok üzgünüm.

sılanazcım sürekli dua ediyorum senin için.canım bu arada salaten tefriciye diye bir dua var biliyormusun.4444 kere çekiyorsun önemli dileklerin için.ben 2 kere ayrı şeylerde niyetlenip çektim ve çok şükür istediklerim oldu.sadece senin yapman gerekmiyor.dağıtabilirsin.niyetlenip başlarsan bende yardımcı olurum.ama tam 4444 tane okunması lazım inanarak yaptıktan sonra gücü çok büyük bu salavatın.

kızlar herkeze merabalar.canım çok sıkılıyor.arada bir açıp bakıyorum topiğe hiç bişey yazasım gelmiyor geri çıkıyorum.sadece sılanazda bir gelişme varmı diye bakıyorum.çok üzgünüm.

sılanazcım sürekli dua ediyorum senin için.canım bu arada salaten tefriciye diye bir dua var biliyormusun.4444 kere çekiyorsun önemli dileklerin için.ben 2 kere ayrı şeylerde niyetlenip çektim ve çok şükür istediklerim oldu.sadece senin yapman gerekmiyor.dağıtabilirsin.niyetlenip başlarsan bende yardımcı olurum.ama tam 4444 tane okunması lazım inanarak yaptıktan sonra gücü çok büyük bu salavatın.

valla bende aynı durumdayım canım cok sıkılıyor.

aynen bende sizin gibiyim kızlar çok üzgünüm...
inş çabucak toparlar sılanaz.Rabbim inş oğlunu ona bağışlar..

canım durum nedir??
riskli gebelik doktoruna yönlendireceklerdi ne oldu??
sen durumun hakkında bilgi vermeyince merak ediyoruz....
ne olur bizi habersiz bırakma

TATLI caninizi hic biseyin SIKMASINA izin vermeyin, ben sizin guzel haberlerle morel buluyorum.... Dualarin icin allah razi olsun, ben tefriciye suresini ezbere biliyorum cnaim surekli okuyorum 4444 taneyede niyet ettim, ben hepsini ins, okuycam.... Allah razi olsun dusunmen bile yeterli.... ben her tedavimde yaptim cnaim sayiden hikmeti yuksek bir sure... hayirlisi bakalim ins.

canım durum nedir??
riskli gebelik doktoruna yönlendireceklerdi ne oldu??
sen durumun hakkında bilgi vermeyince merak ediyoruz....
ne olur bizi habersiz bırakma

LAHOR durum ayni degisen hicbirsey yokk simdilik.....
Daha yonlendirmediler, bekliyorum Pazartesi olsunda doktorun offisini arayim, yad aonalr beni arasin... cunku benim yapcam, gitcem hicbir yok, doktor ayarlaycak bakalim hayirlisi bekleyip gorcezz, bugun gittim hastaneye iste, bebegin hareketlerini iki saat hissetmeyince hemen gittim icim rahat etsin diye cok sukur, bebegim iyi hersey yolunda simdilik ins. boylede devam eder dunyaya gelene kadar..

Ben yeni bir gelisme oldumu mutlaka yazicam size, benimde simdilik sizinle paylasitimdanbaska bildim birsey yok arkadaslarr. dualalrinizi eksik etmeyin benden ve yavrumdan, rabbim hepimizin yardimcisi olsunn ins.

TATLI caninizi hic biseyin SIKMASINA izin vermeyin, ben sizin guzel haberlerle morel buluyorum.... Dualarin icin allah razi olsun, ben tefriciye suresini ezbere biliyorum cnaim surekli okuyorum 4444 taneyede niyet ettim, ben hepsini ins, okuycam.... Allah razi olsun dusunmen bile yeterli.... ben her tedavimde yaptim cnaim sayiden hikmeti yuksek bir sure... hayirlisi bakalim ins.

canım benim Allah kabul etsin inş.bizlerde hep dua ediyoruz Rabbim oğlunu sana bağışlasın diye.senin üzüntün bizim üzüntümüz oldu.kimse güzel birşey paylaşamaz oldu.sanada sürekli bişeyler sorup seni üzüp bunaltmak istemiyoruz.ama aklımız hep sende.bi gelişme bi haber olursa mutlaka paylaş canım.elimizden bişey gelirse dicem ama dua etmekten başka yapacak bişey yok.herşeyde bir hayır vardır diycez artık.rabbim herşeyi bizden iyi bilir elbette.kendine ve oğluşuna çok iyi bak canım.

Merhaba Arkadaslar,

Hepinizin mubarek ramazan bayrami kutlu olsun, Cok bayramlar goresinizz yavrukislarinizla insallahhhhh

Ben cok daha iyiyim arkadaslar, cok sukur toparladim baya, oglumun belirgenlesen tekmeleri beni dahada umutlandiriyor her gun... Bugun gorustum doktorumla, daha randevu ayarlanmamis high riskle, kizimin melek olmasi ile ilgili yeni yeni seyler cikiyor, hatirlarsaniz arkadaslar ben 19. haftalikken detayliya giitmistim, sonra beni cihaz resimler kaydetymiyo diye geri cigarmislardi. 20.haftamda gitmistim 15 dakika surmesi gereken, kizimin kap atislarini cekme resmi 1 bucuk saatten fazla surmustu.... ne olmussa o ultrasounddan sonra olmus, dokturumun vardi sonuc buu... Bebegim, kizim yani 20 haftalikken ultrasound sirasinda kipir kipirdi,,, ama kadin cok karnimi bastirdi, salladi, yan yatirdi, akliniza ne gelirse yapti arkadaslar, yan duran kizimi dondurmek icin... ben ne yaptini biliyor diye hic bisey demedim... Ama kadinin yuzunden, bebegimin agzindan emcizigi cikmissa, yada kordon dolandiysa dilerim allahindan bulur.... Doktorum'la fazla detayli bu konuyo konusmadim, ama ustune duscem... ins. gunahina girmem....

size yaziyorumki bu ihtimali cok dikkat edin, detayliya girerken, bebek orasini burasini sakliyosa, fazla kurcalamaalarina, sizi sekilden sekile sokmalarina izin vermeyin kesinlikleee... benim canim yandim sizinki yanmasin
Arkadaslar benim ayaklarim, yzum cok sisiyo demistim ya onlarin hepside kayboldu, sislikelrden eser kalmadi... ayak ve yuz sismelerinede cok dikkat edin... ciddiye alin.... birden asiri kilo almistim arkadaslar 5.5 kilo 28 gunde... doktor bile sasirmisti biranda 64 ten 69.5... simdi kilom 66'ya dustu... bunlari ciddiye alin kucuk dediniz seyler sonra size buyuk ve unutulmaz bir aci olarak donmesin... dahada bilgi aldikca yazcam sizlere... Dualarinizi eksik etmeyin bende

hepinize hayirli bayramlar..... kocammannn opuyorum hepinizi oglusumun teyzeleri////En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:81:

kızlar hepinizin bayramı mübarek olsun.Allahım ailelerinizle birlikte nice bayramlar görmeyi nasip etsin.hepiniz kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın

sılanazcım toparlanmana çok sevindim.doktor hatası olabilir gerçekten.bunun peşini bırakma araştır iyice.kendine çok iyi bak

herkese iyi bayramlar kızlar

annemlerdeyim, pek müsait olamıyorum .

sizleri çok seviyorummm .SILANAZ ım oğluna Allah uzun ömürler versin.

geçmişi tam okuyamasamda oğlun iyiymiş sanırım daha iyi olun inşallah. :emir_bebek:

Son düzenleme:
selam kizlarrr hepinizin Ramazan Bayrami Mubarek olsunn, insallah seneye bebeislerimizle kutlariz, yada kurban bayramindan once gelenler ilk bayramini kutlamis olcaklar, benimki sanirim bayramdan once gelir zannediyorum

silanaz canim yi olmana cok sevindim zamanla iyi olursun cunku icinde umut tasidigin bi bebek daha vardi, Allah gostermesin ikisini kaybetmek insani yikar ,suan sende bizim gibi ayni bi tane tasiyosun hepimiz ayni riskte sayiliriz, oglusunda Rabbim korur insallah

benimde yuzunu gorememisti ozamanlar kac kez saga sola donmustum sukur suan iyi ama sizin sonucta iki tane bilmiyorum buna baglamak gerekirmi cunku gece yatarkende kac kez donuyoruz insallah bunun arastirmasi yapilir
hepinizi optum iyi bayramlarrrr

Tüm güzel anne adaylarının bebişleriyle birlikte ramazan bayramını kutluyorum. Allahım bebişlerimizle beraber sağlıcakla nice bayramlar geçirmemizi nasip etsin.

Sılanazcım, Senin biraz da olsa iyi olmana ve oğluşunun iyi olup tekmelerine çok sevindim. İnanki o tekmeler insanın yüzünde kocaman bir tebessüme neden oluyor. Bol tekmelenmeler....

Hayırlı bayramlar kızlar.Elimizi karnımızın üstüne koyup 'Subhanallahi ve bi hamdihi'tesbihini çok okuyalım çok faydası var Hepinize ve bebeklerinize sağlık sıhhat diliyorum...

merhaba kızlar
sılanazcım iyi olmana çok sevindim çok şükür kı oğlun seninle ve inş seni bırakmayacak
dediğin gibi kendimizi iyi dinleyip takip etmemiz laızm
en ufak şeyleri bile ihmal etmemek lazım ama insan bilemiyor işte
inş hepimiz sağlıcakla yavrucaklarımızı alırız kucaklarımza.

herkeze merabalar nerelerdesiniz kızlar herkez kayboldu.önce sılanazın üzüntüsü sonra bayram kimsecikler kalmadı.geri dönün yaw boş bırakmayın topiği:KK1:
zaten beğen tuşumuzuda kaldırmışlar.takip ettiğimiz yerler kayboldu.

Günaydın Kızlar;
Geçmiş Ramazan Bayramınız mübarek olsun.Topik pek bir sessiz kalmış.
ben evdeyim ayaklarım aşırı şişiyor yürüdüğümde,son 3 ayın içine girdim geri sayım başladı bende

selam arkadaşlar herkese iyi bayramlar.....
sılanaz canım toparlanmana sevindim rabbim inşş oglunu korusun o da iyi çok sükür yazını okudum da canım benim doktorum da bebisler yüzünü göstemiyo diye inan o kadar çok karnımı saga sola bastırıyo ne bilim hersey nasip kısmet yatarken de bir türlü rahat pozisyon bulamıyoruz gercekten kac kez döndüyümü hatırlamıyorum bile ama yina de arastır isin ucunu bırakma zaten ne zorluklarla oldu bizim bebisler.

kızlar kimse gelmiyo artık sayfalar hic ilerlememis ,neyse hepinizi cok öpt kendinize iyi bakın:KK16:

X