Merhaba Arkadaslar,
Hepinizin mubarek ramazan bayrami kutlu olsun, Cok bayramlar goresinizz yavrukislarinizla insallahhhhh
Ben cok daha iyiyim arkadaslar, cok sukur toparladim baya, oglumun belirgenlesen tekmeleri beni dahada umutlandiriyor her gun... Bugun gorustum doktorumla, daha randevu ayarlanmamis high riskle, kizimin melek olmasi ile ilgili yeni yeni seyler cikiyor, hatirlarsaniz arkadaslar ben 19. haftalikken detayliya giitmistim, sonra beni cihaz resimler kaydetymiyo diye geri cigarmislardi. 20.haftamda gitmistim 15 dakika surmesi gereken, kizimin kap atislarini cekme resmi 1 bucuk saatten fazla surmustu.... ne olmussa o ultrasounddan sonra olmus, dokturumun vardi sonuc buu... Bebegim, kizim yani 20 haftalikken ultrasound sirasinda kipir kipirdi,,, ama kadin cok karnimi bastirdi, salladi, yan yatirdi, akliniza ne gelirse yapti arkadaslar, yan duran kizimi dondurmek icin... ben ne yaptini biliyor diye hic bisey demedim... Ama kadinin yuzunden, bebegimin agzindan emcizigi cikmissa, yada kordon dolandiysa dilerim allahindan bulur.... Doktorum'la fazla detayli bu konuyo konusmadim, ama ustune duscem... ins. gunahina girmem....
size yaziyorumki bu ihtimali cok dikkat edin, detayliya girerken, bebek orasini burasini sakliyosa, fazla kurcalamaalarina, sizi sekilden sekile sokmalarina izin vermeyin kesinlikleee... benim canim yandim sizinki yanmasin
Arkadaslar benim ayaklarim, yzum cok sisiyo demistim ya onlarin hepside kayboldu, sislikelrden eser kalmadi... ayak ve yuz sismelerinede cok dikkat edin... ciddiye alin.... birden asiri kilo almistim arkadaslar 5.5 kilo 28 gunde... doktor bile sasirmisti biranda 64 ten 69.5... simdi kilom 66'ya dustu... bunlari ciddiye alin kucuk dediniz seyler sonra size buyuk ve unutulmaz bir aci olarak donmesin... dahada bilgi aldikca yazcam sizlere... Dualarinizi eksik etmeyin bende
hepinize hayirli bayramlar..... kocammannn opuyorum hepinizi oglusumun teyzeleri////
:81: