- 3 Ağustos 2010
- 1.013
- 39
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #2.161
hayırlı olsun arkadaşım bende tüp bebek yöntemiyle gebe kaldım şimdi 29 haftalık hamileyim Allahım isteyen herkese nasip etsin anne adaylarınıda sağ salim kurtarsın inş.
aaaaaaaaa bende 13.12.83 doğumluyum keşke benim ki o gün doğsa :))))))
Merhaba Kizlar
Sympatique bataniye harika bende ozendim vallahi yapsammi diyorum, yapsam cok iyi olur banada eglence olur bedne bugunlerde bunalimlardayim ama canim hep kendimi disari atmaya calisiyorum parka, alsiveris yerleine gunu gecireyim diye, anne'yi insan cok istiyo yaninda bu surecte, kaynanada anne gibi deselerde degil cnaim ben bunu iyi anladim, allah hicbirinin eksikligini gostermesin ama anne'ye her naz geciyor,,, nasil gorumcelerinin nazi kaynannaya geciyorsa, ama gelin her zaman gelinligini bilcek mantigi var maleseff...
Umarim bu biir haftalik yalnizlik sana yuksek morel ve kilo olarak geri doner, bende kilo aliyorum yarin bakayim yazarim aama daha catlak filan hicbirsey yok, gogusler ve gobek, basen bolgesi icin aldim krem ama aklima geldikce suruyorum.... gobekte firladi baya masallahhh....
ben hiç dikkat etmemiştim tarihe şimdi siz yazınca bakim dedim benimde 28/10/2011 gözüküyo ama sezeryan ya 40.haftayı beklemeyiz heralde.sağlıkla doğsunlarda ne zaman doğacaklarsa doğsunlar:)
or canim sende or bben baslamisken herkese baslatim :)
bu bi haftalik icinde moral olur sonrasini bilmiyorum ama kilo olmasin yani bebisim kilo alsin
canim hep tatli turu seyler istiyor, cumartesi gunu canim serbetli tatli istedi hazir yufkadan onu yaptim, pazar esim almis sekerpare, daha browni vardi evde yani anlicagin ne kadar tatli yicek var topladim geldim canim sikildikce yerim diye, bugunden basladim bakalim yemeye :) insallah sonradan fena olmam
ay canım bebişi büyütücem derken kendin harap olma bu kadar tatlıya
şekerin fazlası zarar meyvelerden yemeye çalışsan canın tatlı istedikçe
Kizlarr ramazan geldi cok az kaldi bile biz bu sene tutamayiz, icinizde varmi ben denicem diyen
ben imkansiz tutamam burda tam 17 saat ac kalincak
elif teyzemiz hoşgeldin özlettin kendini
canım maaşllah hareketleri hissetmeye başlamışız ne güzel darısı başıma
ama erkek olduğu için bu yönden avantajlısın çünkü erkekler önce kıpırdarmış
kızlar 5.ayda ancak kıpırdıyormş
biz beklicez yani daha var:))
canım yaa sorma dişim ağrımıyor ama iltihap yayılırda enfeksiyona yol açar diye korkuyorum
diş çektrmekte sakıncalı.kim karar vercek bakalım.ınş kuzuma bişey olmasın da gerisi önemli değil.
benim dr da izne çıkıyormş belki bende cuma bi gideirm 10.gün görmüş olcam ama olsun daha iyi
özledim kuzumu:))
Kizlarr ramazan geldi cok az kaldi bile biz bu sene tutamayiz, icinizde varmi ben denicem diyen
2 hafta öncesi olur muhtemelen seninki ay ne güzel az kalmış yaaaaaaaaaaa
artık yanımda olsun istiyorum bebişimmmmmmmm
canım bu arada sizvilceleri ne yaptın sen benim gene azdılar
ben denicem canım normalde 2 saatte bir acıkıyorum ama ramazanın ilk günü denicem kendimi iyi hissedersem devam etcem. sahura kadar oturup öğlene kadar yatmayı düşünüyorum bakalım nasılolcak
Canım seninde 17+3 olmuş maşallah bizimde kız ben 17+1 de hissetmiştim İlk kez. İnşallah yakında hissedersin sende.
oruç bende tutamam sanırım,yemek yiyorum 2 saat olmadan midem kazınıyor
ayrıca bol su içmem lazım enfeksiyon riskim var
namazlarımı kılıyorum Rabbim kabul etsin
ama onu bile oturarak kılıyorum valla
kızlar dr lara sormadan bişey yapmayın.
Herseyin yolunda olmasina sevindim cnaim, rabbim hepimizin yavrularini korusun...
Anneme gelince guzel dileklerin icin tesekurler, insallah rabbim sanada ikinciyi dogal yolla nasip eder.... AMa bende dun annemle konustum, kanamasi olmustu biraz, sancimda var diyodu.... doktora git dedimm hemen, babamlerde tatile gitmis, annem o kadar cok istemesede gitmeyi, babam goturmus, kizdim baya babama acayip kizdim hele, simdide ariyorum ulasamiyorum ikisininde cep tlefonuna, streste yapmamaya calisiyorum, rabbimm annemin hakkind ahayirlisini nasip etsin ama umarim ufakliga'da annemede bisey olmaz,,,,dualarinizi eksik etmeyin...
40 haftayı tamamlarsa 14 hafta kaldı sayılır canım.2 hafta da öncesi olursa 12 haftabaya az kalmış gerçekten ya bende yeni farkettim
bebeğim az kaldı annecim kavuşmamıza
ama bi yandanda korkmaya başladım kızlar ya nasıl olacak kesecekler resmen beni:18::18:
sivilceler çok şükür durdu canım ya arada tek tük çıkıyor ama onunda üstüne düşmüyorum başlarda çok fena olmuştum.çilim vardı azıcık sanki onlar arttı biraz.
oruç bende tutamam sanırım,yemek yiyorum 2 saat olmadan midem kazınıyor
ayrıca bol su içmem lazım enfeksiyon riskim var
namazlarımı kılıyorum Rabbim kabul etsin
ama onu bile oturarak kılıyorum valla
kızlar dr lara sormadan bişey yapmayın.