- 19 Kasım 2007
- 8.389
- 52
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #2.201
ayy bu da kızzz bayılazammm
tohumluğum benim yine tohumluk kaldı
seninki cok sansli dogcak cok olan degil az olan sansli olur
sen ne hamarat bişisin kızz
maşallah sempatikcim yok yok sendede evlendikten sonra yemek yapmayı öğrenen biri olarak :))))))))))))
ama ben kaynana olcam yaa
tesekkur ederim kizlar, kendimi ovmem ama elimden islerim gelir, zaten meslegim hazir giyimdi dikisim cok iyi hamilelik oncesindede bi modacida clisiyodum, orguyu super bilmem ama az bucuk biseyler yaparim tabi yaparsam :) yemekse sanirim dogustan gelen bisey :) okula giderdim hafta sonlarinda biseyler yapip okula goturup kizlar bayram ederdi, sonrasinda evlendim hazir biliyo oldum :)
bellacim genelde cok kisi evlendikten sonra ogreniyo ama benimde bide kendimi bildim bileli annem calisir, okuldan cikip ondan once eve gelirdim oyle boyle mecbur biseyler yapiyodum, bununda cok faydasi var bana
Antalya' 'da oturuyorum.5 yıllık evliyim yaklaşık 3 yıldır çocuk istiyorduk olmadı bir türlü herşeyim normaldi 79 kilo ile bu işe başladım hep engeller çıktı.Eşimde bende kiloluyuz gerek bu gerek eşimin sigara içmesini bahane gösterildi. Ben daha önce 2kez tüberküloz geçirdiğim için hep tedirginlik konturollerle bu güne geldik Eylülde doktorumu değiştirdim artık sıkıldım bizi oyalıyor gibi geldi. Eşim hastanede çalışıyor sağlık personeli aynı hastanede çalışan,İzmirde çalışırken tüp bebek merkezi deneyimi olan ve halen ortaklığı devam eden doktor tercih ettik. Bize tahlilller yaptı ve direk oyalanmaya gerek yok tüp bebek dedi.Yumurta toplamaya kadar o takip etti.1.denemede oldu.Sadece merkezde yumurta toplanıp transfer oldu.Gebelik gerçekıeştikten sonra kendi doktorum takip ediyor. Hamilelik gayet iyi gidiyor.Tek sorun kilomuz 96 kilo ile hamile kaldık ama 6 kilo verdik gayet iyiğiz. Bebiş iyi .
canım benim annemde hep çalıştı halada çalışıyor
benim ki tembellikten bide hiç ev işine falan merakım olmadı
okul okuldan sonrada hemen iş hayatı
iş başa düşünce mecbur öğrendik
selam hanımlar oğlumm oluyor Allahın izniyle....
bugün doktor randevumuz vardı.1 ay önce ayrıntılı ultrasona girmiştim.ozaman bişeyi eksik ölçüldü bidaki ay yine bakalım dediler.meğerse eksik değilmiş.bebeğimin böbreklerinde problem varmış.fetal böbreklerde pelvis ön ve arka çapı sağda 4.7mm solda 3.7 mm.geçen aya göre biraz ufalmışlar ama tekrar büyüyebilirmiş. böbrek pelvisinde genişleme varmış.yani genişlemenin sebebi bu alanın, fetusun idrarı ile dolmasıymış.doktorum saolsun yine hiç bişey anlatmadı zaten ben ordayken biri doğuma geldi bende soramadım.ama internetten baktım biraz bu durum kromozom bozukluğuna yada down sendromu gibi durumlara yol açabiliyormuş.bidaha takibe gerek yok dedi.bebek doğduktan sonra takip altında olucakmış.çok moralim bozuldu.zaten hastanemi değiştirecem haftaya başka yere randevu almayı düşünüyorum ama bir ünv.hastanesinin perinatoloji bölümüne gidip detaylı ultrason istesemmi acaba.
canım sakın sıkma canını hemen başka bir doktora git ve detaylı ultrason iste
eltim normal yolla hamile kaldı 3 doktor kalp atışı yok kürtaj dedi
inatla bekledi tam aldıracağı gün kalp atışını gördüler
bir diğer arkadaşıma down sendromu dediler
kız yıkıldı ardından başka doktor yok böyle bişi dedi
şimdi çok sağlıklı bir bebişi var doktorlarda insan nihayetinde
yanılma payları var
ayrıca böyle bir haberin ardından sana nasıl detaylı bilgi vermeden gider
araştır bi kaç dokttora görün derim
saol canım ya ama moralim çok bozuk ağlayıp duruyorum.sinirlerim bozuldu.önemli bişey değil dedi.geçen biri doğum yaptı onun bebeğinin 10mm di bir sorun çıkmadı dedi.ama internetten baktığıma göre zaten herkezde çıkmıyomuş kromozom bozukluğu ama çıkma ihtimali varmış.zaten bu ay değiştircektim ama atrıntılı eksik kaldı dediler diye bu ay yine buraya gitmiştim.artık kesin değiştircem.ama yine özel gidiceğim yer.acaba detaylı için üniversite hastanesinemi gitsem prof falan bulsam.
canım ankaradasın işte istanbulda olsan sana şuraya git derim
tek doktorla kalma işte durumun cidiyetini anlat neresi iyiyse ilgiliyse ona git
ilgilendiğin için çok saol canım hacettepe üniversitesinde varmış perinatoloji bölümü yarın bi arıycam bakalım.en detaylı ultrasona bu bölüm bakıyormuş.
bebeğim kocaman olmuş üzüntüden buna sevinmeyi unuttum.826 gr olmuş kızım.şeker yüklememizde iyi çıktı.inş ben gidene kadar biraz daha küçülür böbreklerindeki havuzlar şimdilik tek sıkıntımız bu.belkide doktorun dediği gibi önemli bişey değil ama gelde sakin ol.
ilgilendiğin için çok saol canım hacettepe üniversitesinde varmış perinatoloji bölümü yarın bi arıycam bakalım.en detaylı ultrasona bu bölüm bakıyormuş.
bebeğim kocaman olmuş üzüntüden buna sevinmeyi unuttum.826 gr olmuş kızım.şeker yüklememizde iyi çıktı.inş ben gidene kadar biraz daha küçülür böbreklerindeki havuzlar şimdilik tek sıkıntımız bu.belkide doktorun dediği gibi önemli bişey değil ama gelde sakin ol.
canım tesadüfen bakınırken gördüm selinemre06 var oda baya sıkıntılar yaşamıştı ona ulaş istersen çok başarılı doktoru fakat ismini hatırlayamıyorum ankarada oda
prensesine gelince hiç merak etme gayet sağlıklı ve güzeller güzeli olarak kucağına alacaksın arkadaşında söylediği gibi doktorların yanılma payını unutma :)) ve daha başarılı ve sana her seferinde açıklama yapan bir doktora yönelmelisin....
canım benim çok teşekkür ederim.güzel dileklerin içinde çok teşekkür ederiz teyzesi.ben o arkadaşa ulaşmaya çalışıyım hemde oda ankaradaymış.şimdide hacettepeyi bir arayıp sorucam bakalım nediycekler.
canım bu kadar emekle sahip olduğun bebeğine nasıl sakin olacaksın iyi olduğunu görmeden rahatlar mı insanın içi yarın haber ver bekliyorum
inşallah bişeycikler olmıycak