2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

40 haftayı tamamlarsa 14 hafta kaldı sayılır canım.2 hafta da öncesi olursa 12 hafta :21::21: baya az kalmış gerçekten ya bende yeni farkettim
bebeğim az kaldı annecim kavuşmamıza:KK16::KK16:
ama bi yandanda korkmaya başladım kızlar ya nasıl olacak kesecekler resmen beni:18::18:

sivilceler çok şükür durdu canım ya arada tek tük çıkıyor ama onunda üstüne düşmüyorum başlarda çok fena olmuştum.çilim vardı azıcık sanki onlar arttı biraz.

maşallah canımcım oldu olacak derken bitti valla:nazar:
güneşe çıkma korumasız leke yapıyomuş çillerinde ondan artmış olabilir

niyetlenmeden dene canım zorlanırsan boz hemen biliyosun sağlığını tehdit edecek şekilde tutmak daha günah.bende çok istiyorum ama bayılır kalırım çok sıcak hadi aç dursak susuz nasıl olcak bebekte susuz kalır.bide ben hamileliğim başlarında acayip uyuyodum ama şimdi hiç uyuyamıyorum sahura kadarda otursam sabah 9 da kalkarım en geç.

aynen öyle uykudan gözümü açamayan ben şimdi parça parça uyuyorum
vücut uykusuzluğa hazırlıyo kendini heralde :)))))))))))

aa ciddi misin canım,ama sen zayfsındır ya bende yağ var karın bölgemde geç hissedeblirmişim
artık dinliyorum ınş hissederim
bugün sağlık ocağındaki hemşire hemten moral bozdu yaa 6.ayda hissedersin diyo

halt etmişsin sen onu deseydin
ay bu olumsuz insanlara sinir oluyorummmmmmmm:KK47:

Ay canım ben de oturarak kılıyorum namazlarımı, Allahım kabul eder inşallah. İlk zamanlar ayakta kılıyodum, sonra 2 kez kanamadan sonra oturarak kılmaya başladım. Şimdilerde de secdeye giderken kasıklarım acıyo. Bana sandalyeye felan koy dediler, daha denemedim ama bakacam. Sen nasıl yapıyosun?

ben taaaa transferden bu yana oturarak kılıyorum,yani baya oldu
ben koltuğa oturuyorum,biraz rukuyya ondan accık fazla secdeye eğiliyorum sandalye ffalan koymuyorum yani
Rabbim kabul eder ınş
aslında içim rahat değil ama ınş kabul oluyordur.

Arkadaşlar merhabalar Ben sizi hamile kaldığımdan beri takip ediyorum tembellik ettim.Fakat yeni üye oldum bizde nasip olursa kasımda doğacağız Hepinize çook teekkürler

ben denicem canım normalde 2 saatte bir acıkıyorum ama ramazanın ilk günü denicem kendimi iyi hissedersem devam etcem. sahura kadar oturup öğlene kadar yatmayı düşünüyorum bakalım nasılolcak
ay canimya hic denemesen keske, cunku okadar saat ac kalcan ,soyle dusnuyorum boyle dusunuyorum demekle olmaz 1 ay boyunca kolay degil, hergun yaziyoruz biz buraya kolay gelmedik diye,bence bebeklerimizin sagliigi daha onemli, sahsen ben normal zamanda bile az acikip bisey yemedigim zaman ,hemen bebege bisey olurmu diye dusunuyorum ki kaldi ramazanda, tabi sen bilirsin ,niyetini etmeden dene

ya bende üzülüyorum tutamıycam diye.ta 10-11 yaşımdam beri tutuyorum çok şükür Allah kabul ederse tabi.bu sene tutamamak beni çok üzüyo.ramazanın bi ayrı tadı vardır.oruç tutamayınca oda yaşanmıycak gibi geliyo bana.ama tutamam çok acıkıyorum.kan şekerim düşüyo tansiyonumda düşük.seneye emzirir tutamayız.napalım Allah affetsin inş:KK25:
evet canim malesef tutamicaz, bende hep kucuklugumden beri tutarim ama bunda ayri,herkes tut dene dese bile hayatta denemem,bu zamana nasil geldigimizi Allah biliyo goruyo, tutmadigimizin sebebide var sonucta bu bizim borcumuz,seneye ne olur bilmiyorum insallah Rabbim affeder

oruç bende tutamam sanırım,yemek yiyorum 2 saat olmadan midem kazınıyor
ayrıca bol su içmem lazım enfeksiyon riskim var
namazlarımı kılıyorum Rabbim kabul etsin
ama onu bile oturarak kılıyorum valla
kızlar dr lara sormadan bişey yapmayın.
evet birde tam yaz ayindayiz o sicaklarda hem hamilesin hemde bol su tuketmemiz gerek ,doktora soyleseler bile doktor izin vermez, sahsen benimki izin bile verse ben yine tutmam ama izinde vermiceginden kesin eminim

Canım ben de bu sene ilk kez tutamayacağım. Dönem itibari ile çok sıcak bir dönem. Belki bir şekilde biz dayanabiliriz, ama bebişler suzuz kalır. Onlar için artık önümüzdeki yıllarda borçlarımızı tutarız. Sanırım doktorlar da önermezler.
benim karnim acken bebis bi tekmeliyo her seferinde diyorum aciktiya hemen tekmelemeye basliyo gidip doyurayim diye, yani simdi her yedigim yemegi kendime degil sanki ona yiyomusum gibi, tabi dolayisiyla imkansiz tutamam, genelde cok doktorda istemez, bide son aylara geliyor ozaman daha onemli

Ay canım ben de oturarak kılıyorum namazlarımı, Allahım kabul eder inşallah. İlk zamanlar ayakta kılıyodum, sonra 2 kez kanamadan sonra oturarak kılmaya başladım. Şimdilerde de secdeye giderken kasıklarım acıyo. Bana sandalyeye felan koy dediler, daha denemedim ama bakacam. Sen nasıl yapıyosun?

Arkadaşlar baya da yazmışsınız.... sayfalara söyle bir okudum ,oruç tutma konusunda yazmıssınız kızlar günler çok uzun allah ömür verirse dogumdan sonra tutarsınız tutmayın, cok sıçak zaten litre litre su iciyoruz .valla bende transferden beri oturarak kılıyorum namazımı allah kabul etsin namazlarımızı
insallah.
bu arada sempatik ördügün battaniye cok güzel olmus iyi günlerde kullansın bebeğin.

Arkadaşlar merhabalar Ben sizi hamile kaldığımdan beri takip ediyorum tembellik ettim.Fakat yeni üye oldum bizde nasip olursa kasımda doğacağız Hepinize çook teekkürler

hosgeldin canim aramiza, basindan beri bizi takip ediyosunda keske daha onceleri uye olsaymisin ama olsun gec olsun guc olmasin dimi :)
bikac gundur seni goruyodum burayi izlerken demekki takipteymisin:KK34: :KK34:gel artik devamli zaten sende kasimdasin surda ne kaldiki cogu gitti azi kaldi insallah

bu arada buraya yazdigina gore sende tup bebeksin , cinsiyetiniz belli oldumu:KK49:

Arkadaşlar baya da yazmışsınız.... sayfalara söyle bir okudum ,oruç tutma konusunda yazmıssınız kızlar günler çok uzun allah ömür verirse dogumdan sonra tutarsınız tutmayın, cok sıçak zaten litre litre su iciyoruz .valla bende transferden beri oturarak kılıyorum namazımı allah kabul etsin namazlarımızı
insallah.
bu arada sempatik ördügün battaniye cok güzel olmus iyi günlerde kullansın bebeğin.

evet canim ben dondumya cenem durmaz yaziyorum oyuzden mesajlar cok goruluyodur:KK1:
suan burasi baya serin oruc tutulcak hava ama ozamana ne olur bilmiyorumda sonucta turkiye cok csicak kolay degil, sanirim turkiyede 15 saat tutuluyo, bizim burda 17 saat soylerken off cekiyorum valla:KK53:

bide ben bu aralar hic dogru durust su icmiyorum zaten normalde su icmezdim hamilelikten iciyodum onuda birakir oldum, hem icmiyorum unutuyorum hemde bisey olur diye korkuyorum:KK59:

battaniye icin tesekkur ederim canim ,insallah basladik ama sonuna kadar cikabilirsem

hoşgeldin canımcım ayol 5. ayı bitiricez arayı kapat biran önce kaç haftalık sorun neydi nerde tedavi gördün anlat azıcık:79:

aynen öyle uykudan gözümü açamayan ben şimdi parça parça uyuyorum
vücut uykusuzluğa hazırlıyo kendini heralde :)))))))))))

aynen sorma yaa bende dana gibi yatardım şimdi 7 de gözlerimi açıyorum :KK37:

uyumak istedikçe uyuyamıyorum yaa :KK59:

sempatikçim oruç konusuna gelince off çok kararsızım salı dr a gitcem sorcam kesin tutma diycek biliyorum ama ne biliyim ramazanda oruçsuz geçermi :KK5: hiçbişi anlamıcam bu ramazandan:KK43: hakkımızda hayırlısı olsun bakalım Allah görüyo :KK59:

Kizlarr bu arada benim yemek blogum var,ilk zamanlarda soyleyim demistim sonradan dedim simdi kizlarin cani bisey ister yok soylemeyim diye

tabi burayi aksattigim gibi orayida aksadiyorum, ozellikle hamile kaldigimdan beri cok guncel tutamiyorum

bakmak isterseniz isinize yararsa eger bu benim blogum 100de100 Marifet
insallah soyledigim icin yanlis anlasilmam birazda cekinerek soyluyorum:KK69:

Son düzenleme:
Kizlarr bu arada benim yemek blogum var,ilk zamanlarda soyleyim demistim sonradan dedim simdi kizlarin cani bisey ister yok soylemeyim diye

tabi burayi aksattigim gibi orayida aksadiyorum, ozellikle hamile kaldigimdan beri cok guncel tutamiyorum

bakmak isterseniz isinize yararsa eger bu benim blogum ,insallah soyledigim icin yanlis anlasilmam birazda cekinerek soyluyorum:KK69:

100de100 Marifet

sen ne hamarat bişisin kızz:KK6:

aynen sorma yaa bende dana gibi yatardım şimdi 7 de gözlerimi açıyorum :KK37:

uyumak istedikçe uyuyamıyorum yaa :KK59:

sempatikçim oruç konusuna gelince off çok kararsızım salı dr a gitcem sorcam kesin tutma diycek biliyorum ama ne biliyim ramazanda oruçsuz geçermi :KK5: hiçbişi anlamıcam bu ramazandan:KK43: hakkımızda hayırlısı olsun bakalım Allah görüyo :KK59:

canim bir ramazan orucsuz gecer ama inan hayat bebeksiz cocuksuz zor gecer, Allahim kimseye gostermesin sagliksiz bi bebek olsun daha mi iyi
Ramazan ayimiz tek bu sene degil her sene insallah Rabbimiz izin verirse seneye tutariz , doktordan alicagin cevapta simdiden belli yani :)

X