• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
:54::54::54:

ya su bebeler bi oturmayı ogrensede rahatlsam yahu
yemek bile yaptrmıyor
ama allhtan aksam erken uyuyor da rahatlıorz
gerci babası bıle göremyr aksamları
o gelmden biz coktaaaan uykuya gdyrzzz
yani gun boyu tm çileyı bn cekyrm
eskıden esm uyutrdu aksamları
ama artk erkn uyuttgm için o iş de bana kaldıı:50::50::50:[/QUOT kk kızlar valla iyi bakıyorsunuz yanlız başınıza desteksiz benim kıza bırakıyorum yemek iş yaptıkça bu gün biraz rahatsız vermedim bebeği ama bütün işler kaldı baba gelince yapcaz artık

Son düzenleme:
mrb kızlar
nasılsınız umarım herkes iyidir iki gündür bende giremedim geçmişi okudum da edibe başınız sağolsun allah ailesine sabırlar versin bebeklerine güzel uzun bir ömür nasip etsin inşallah rabbim hiç bi bebeğide anasız babasız bırakmasın.

kızlar şöyle bi baktımda galiba bu aralar hepimizde aynı sorunlar var egemende durmuyo bu günlerde çok kısa uyuyor gündüz uykularımız en fazla 45 dakika bende ne yapacağımı şaşırdım bi tracy uygulayıp saatli emzireyim diyorum ama o kadar kısa emiyor ki en fazla 5 dakika doğal olarak çabuk acıkıyor bende düzensiz emzirmek zorunda kalıyorum bizmde gaz hala bitmedi özellikle gece 4 ten 5 ten sonra ıkınarak uyanıyor sürekli ne zaman kakasını yaparsa ozaman rahatlıyo egemende de konak var bizim doktorda badem yağı sürüp tarayın dedi 2 sefer yaptım ama tam geçmedi hala. benimde beşikte bir ip sallayıp duruyorum bütün gün:)) başka türlü uyutmayı beceremedim daha....

sanki bizi anlattın bu ladar benzerlik olmaz sallaya sallaya bir kolum zayıfladımı ne:(

yemek bile yaptrmıyor
ama allhtan aksam erken uyuyor da rahatlıorz
gerci babası bıle göremyr aksamları
o gelmden biz coktaaaan uykuya gdyrzzz
yani gun boyu tm çileyı bn cekyrm
eskıden esm uyutrdu aksamları
ama artk erkn uyuttgm için o iş de bana kaldıı:50::50::50:[/QUOT k kızlar valla iyi bakıyorsunuz yanlız başınıza desteksiz. benim kıza bırakıyorum yemek iş yaptıkça bu gün biraz rahatsız vermedim bebeği ama bütün işler kaldı baba gelince yapcaz artık

Son düzenleme:
kızlar valla iyi bakıyorsunuz yanlız başınıza desteksiz. benim kıza bırakıyorum yemek iş yaptıkça bu gün biraz rahatsız vermedim bebeği ama bütün işler kaldı baba gelince yapcaz artık[/QUOTE]içimizde en şanslı sen varsın canım herhalde yardımcı bir ablanız var ne güzel.allah şifalar versin ona da benimkilerin ikisi de hasta çünki.

doktorun dogru sölüodur benmkide en bilirsn dedi galiba kesinliği kanıtlanmadı herkes farklı sey söylüo ben yaptırmıcam hem bu cocuk elbet ishalde olcak ben kücückken cok hasta oldum şimdi cok direncliyim hiç hastalanmıom tabi hastalanack dediğim tedbir almıo deilim ama cok korumacı deilim :10:

ben dr.ma tartışmalı bir konu dediğimde biz de devlet karşılamadığı için tartışma var başta abd olmak üzere bir çok ülkede zorunlu demişti.ama haklısın insan bir taraftan korkuyor bir taraftan da yaptırmamaktan.doğal kalıp güçlü olsun diyosun ama doğal bir dünya kalmadıki.ben ilkine yaptırdığım için yaptırdım aslında ikincisine.inş hepsi sağlıklı olsun bebeklerimizin

yemek bile yaptrmıyor
ah be güzelim o zaman rahatlayacak mısın sanıyosun.bu kez amekleme yuvarlanma sağa sola saldırma vs.başlayacak şimdi bıraksan yatıyor ek olarak ağlıyor sonra peşinde nöbet tutan asker olcaksın

hanımlar merhaba, bayadır forumu takip etmiyorum. bayağı birikmiş. bilmiyorum beni hatırlayanınız var mı? umarım herkez de bebekleri de iyidir. kızlar benim bir sorum olacak.benim bir haftadır karnımda kuru bir ağrı var. ilk başlarda çok hafifti lakin şu 3 gündür bayağı ağrıyor. iki gündür buna baş ağrısı da eklendi. adet görme alameti olarak yorumladım. aranızda adet göreniniz var mı? varsa öncesinde beni gibi bir hafta kuru ağrısı çektiniz mi? şimdiden cevaplarınız için teşekkürler..

hanımlar merhaba, bayadır forumu takip etmiyorum. bayağı birikmiş. bilmiyorum beni hatırlayanınız var mı? umarım herkez de bebekleri de iyidir. kızlar benim bir sorum olacak.benim bir haftadır karnımda kuru bir ağrı var. ilk başlarda çok hafifti lakin şu 3 gündür bayağı ağrıyor. iki gündür buna baş ağrısı da eklendi. adet görme alameti olarak yorumladım. aranızda adet göreniniz var mı? varsa öncesinde beni gibi bir hafta kuru ağrısı çektiniz mi? şimdiden cevaplarınız için teşekkürler..[/QU

dgmn sezeryanmıydı?

hanımlar merhaba, bayadır forumu takip etmiyorum. bayağı birikmiş. bilmiyorum beni hatırlayanınız var mı? umarım herkez de bebekleri de iyidir. kızlar benim bir sorum olacak.benim bir haftadır karnımda kuru bir ağrı var. ilk başlarda çok hafifti lakin şu 3 gündür bayağı ağrıyor. iki gündür buna baş ağrısı da eklendi. adet görme alameti olarak yorumladım. aranızda adet göreniniz var mı? varsa öncesinde beni gibi bir hafta kuru ağrısı çektiniz mi? şimdiden cevaplarınız için teşekkürler..[/QU

dgmn sezeryanmıydı?

evet sezaryen doğum yaptım.

ben daha adet olmadım:27: kızlar bebeklerinize ek bişeylerler veriryormusunuz ben sadece emziriyorum 2 günde bir 30cc su veriyorum merak ettim sizler ne veriyosunuz :26:

hanımlar merhaba, bayadır forumu takip etmiyorum. bayağı birikmiş. bilmiyorum beni hatırlayanınız var mı? umarım herkez de bebekleri de iyidir. kızlar benim bir sorum olacak.benim bir haftadır karnımda kuru bir ağrı var. ilk başlarda çok hafifti lakin şu 3 gündür bayağı ağrıyor. iki gündür buna baş ağrısı da eklendi. adet görme alameti olarak yorumladım. aranızda adet göreniniz var mı? varsa öncesinde beni gibi bir hafta kuru ağrısı çektiniz mi? şimdiden cevaplarınız için teşekkürler..

cnm üşütmüş olabilirsin şuan hem baş ağrım var hem karın havalardan dolayı ve bende sinüzit başlangıcı varmış aynı şekil şeymayada geçti ama emzirdiğim için sadece hapşırıyo günde 5 defa sayıyom :1:

Back
X