- Konu Sahibi bebegim_01
- #39.801
ha şöyleeeeeeeeeeeo kadar cok güldüm kii erdem de bana bakıp gülmeye basladı..
kapuska..marul salata...kabak yemeği bi de..
fazla sebze oldu ama...![]()
bende kırmızı mercimk tavuklu patates yemeği pilav vardı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ha şöyleeeeeeeeeeeo kadar cok güldüm kii erdem de bana bakıp gülmeye basladı..
kapuska..marul salata...kabak yemeği bi de..
fazla sebze oldu ama...![]()
valla arkadaslar ben ole sık sık emzirice göguslerm dolmuyr bebek de az emdığı ıcın kıde bir acıkıyrdu. ama artk 2.5 saatten once emzrmyrm ole doluyo goguslerm. zaten 1 saatten once de emzirilmemesi gerekyrms.
ben de kızımı 23:00 de kaldırıyor emziriyrm. o da 5-6 gıbı kalkıyr tekrardan . sonrada 7 de uyanıyor. ben de gece her tuvalete kalktgmda su ıcıyormmm
sağlık ocağında bir bayana zeytinyağına çok az karbonat koyun o şekilde daha kolay çıkar diye tarif ederlerken duymuştum bendebanyo yaparken hafif hafif tarıyorum, baya azaldı son 2-3 yıkamada:)
valla arkadaslar ben ole sık sık emzirice göguslerm dolmuyr bebek de az emdığı ıcın kıde bir acıkıyrdu. ama artk 2.5 saatten once emzrmyrm ole doluyo goguslerm. zaten 1 saatten once de emzirilmemesi gerekyrms.
ben de kızımı 23:00 de kaldırıyor emziriyrm. o da 5-6 gıbı kalkıyr tekrardan . sonrada 7 de uyanıyor. ben de gece her tuvalete kalktgmda su ıcıyormmm
oyun halısı olan arkidişler.
bebelernz oynuyor mu orada
benm kız ole yatmayı hıc sevmıyuoor
alsam da durmaz orada
![]()
bu arada bir haftadr rejmdeym
500 gr vermşm![]()
ben dr.uma çok güveniyorum rotayı yaptırayım mı diye değil kendi çocuğunuza yaptınız mı diye sordum.bana ilkinde bu aşı yoktu 2 gün hastanede yattık ne çektiğimizi ben bilirim 2.de tabiki yaptırdık dedi.bir kaç yakınım dr.la görüştükten sonra yaptırdıkya ben hiç bitki cayı içmiorum sadece su oda icebilrsem normal caysz yapamam ama aksamları![]()
canımmmm öpüldünnn:)
2. heyetin mi cnm ben doğum öncesi iznimi de aktaramadım.daha önce 1 ay almıştım şimdi 2.heyeti aldım canım
ben dr.uma çok güveniyorum rotayı yaptırayım mı diye değil kendi çocuğunuza yaptınız mı diye sordum.bana ilkinde bu aşı yoktu 2 gün hastanede yattık ne çektiğimizi ben bilirim 2.de tabiki yaptırdık dedi.bir kaç yakınım dr.la görüştükten sonra yaptırdık
yalıknda bi gaz istasyonu açsam diyorum hatta topic olrak ortak kuralım derim.saol canım..hosgeldin..
sizde de gaz va mı gaz..
ben dr.uma çok güveniyorum rotayı yaptırayım mı diye değil kendi çocuğunuza yaptınız mı diye sordum.bana ilkinde bu aşı yoktu 2 gün hastanede yattık ne çektiğimizi ben bilirim 2.de tabiki yaptırdık dedi.bir kaç yakınım dr.la görüştükten sonra yaptırdık
2. heyetin mi cnm ben doğum öncesi iznimi de aktaramadım.daha önce 1 ay almıştım şimdi 2.heyeti aldım canım
anladm cnm 30 güne yatış yaptılar mı biz tek seferde aldık 2 aylık yani daha vermedi 15 gün yatıs bitince vercek olmadı bi tanıdık dah var ondan da bu bitince isticem ama daha mazereti kullanmadım normal rapordan da 15 gün kullanmıstım ondn da var
seninki daha iyi olmuş canım fazladan 15 günün ve yine fazladan 1 ayın olcak zaten bir kere de buna yakın alabilrsen yaz gelmiş olcak senin adına sevindim bebğinle güle güle kullan canımanladm cnm 30 güne yatış yaptılar mı biz tek seferde aldık 2 aylık yani daha vermedi 15 gün yatıs bitince vercek olmadı bi tanıdık dah var ondan da bu bitince isticem ama daha mazereti kullanmadım normal rapordan da 15 gün kullanmıstım ondn da var
seninki daha iyi olmuş canım fazladan 15 günün ve yine fazladan 1 ayın olcak zaten bir kere de buna yakın alabilrsen yaz gelmiş olcak senin adına sevindim bebğinle güle güle kullan canım
şimdi anlamadığım bu 15günlk yatış heyetin icine dahilmi değil mi:26:
bizimki konaklı bir oğlan ya, kızımda hiç olmamıştı pis pis geliyor kıyamoyorum da. artık misafirliğe falan birisi gelince şapka takıp çıkartıyorum, eşim geçen misafirlerin yanında evde sıcak niye şapka taktın diyo, kaş göz yaptım anlamadıi bi baktım şapkayı çıkarmış:)