• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
hem idrar testinde hem kanda çıktı.....regliden bir gün sonra yaptım kanda 889 çıktı değerim.... bu araa satım 2 şubat ilişki kısmından anlamayı hiç dikkat etmedim bundan sonra edeyim :1::1:

canım doktora gittinmi peki sanada dedimi ikiz olabilir diye bende adet günümde yaptım 809 çıkmıştı.

hem idrar testinde hem kanda çıktı.....regliden bir gün sonra yaptım kanda 889 çıktı değerim.... bu araa satım 2 şubat ilişki kısmından anlamayı hiç dikkat etmedim bundan sonra edeyim :1::1:

canım doktora gittinmi peki sanada dedimi ikiz olabilir diye bende adet günümde yaptım 809 çıkmıştı.

21 nde gideceğim inş henüz gitmedim....bakalım beinmki ne diyecek

ayy bende çok merak ediyorum sonuçta ne çıkacak ya şuan tek kese göründü ama bakalım kısmetimizde ne varsa bende cmtsi tekrar gidecem 5+3 oluyo keşke kalp atışını duyabilsem..

hayırlısı olsun inş.......cumartesiye dr mu çağırdı neden gidiyorsun.....5+3 için erken kalp atışı ama belki vajinadan bakılırsa duyabilirsin.....

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
HAMİLELERİMİZ
Anne İsim|Hamilelik Haftası|Cinsiyet|Bebiş İsim
kubı|6 hafta|cinsiyet|kız olursa rana erkek olursa belirsiz :1:
helen|? hafta|cinsiyet|?
zuzuipek|? hafta|cinsiyet|?
drgks|? hafta|cinsiyet|?
sosyalcim|? hafta|cinsiyet|?
bol|? hafta|cinsiyet|?
duygu05|? hafta|cinsiyet|?
| hafta|?|?
|?|?|?

hayırlısı olsun inş.......cumartesiye dr mu çağırdı neden gidiyorsun.....5+3 için erken kalp atışı ama belki vajinadan bakılırsa duyabilirsin.....

ya lütfen kızlar sabredelim vajinal ultrasyondan uzak duralım :50: bak belki duymuşunuzdur eskiden ebeler parmak yöntemiyle hamile olup olmadığını öğrenirmiş bazende parmak bebişi bozuyomuş düşük oluyomuş :25: ne bilim ya kızlar kendimi sizin yerinize koyuyorum üzülüyorum pişman olcağımız şeyleri yapmayalım benim halamda vajinal ultrasyonla bebeği düştü :43: çünkü yaşamışım hep öle olcak zannediyorum affedin beni :59:

ya lütfen kızlar sabredelim vajinal ultrasyondan uzak duralım :50: bak belki duymuşunuzdur eskiden ebeler parmak yöntemiyle hamile olup olmadığını öğrenirmiş bazende parmak bebişi bozuyomuş düşük oluyomuş :25: ne bilim ya kızlar kendimi sizin yerinize koyuyorum üzülüyorum pişman olcağımız şeyleri yapmayalım benim halamda vajinal ultrasyonla bebeği düştü :43: çünkü yaşamışım hep öle olcak zannediyorum affedin beni :59:

cnm bilmiyorum tabide bi zararı olsa bakmazlar heralde ne bilim benim 4 haftada baktı vajinal geçen hafta ama heralde tekrar baktırmam karından baksın insan tedirgin oluyo..

yok cnm doktor çağırmadı yeni bir doktora başlıcam diğeri pek içimi açmadı ondan gidecem.

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)

KUBI,ladybugg,bol,duygu05,vildan41,sulisim,pileo,

:nazar::nazar::nazar:kızlar çoğalıyoruz ne güzel topiğimize nazar boncuğu takalım :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: inşallah bebişlerimizde bizi üzmez gelir :49::49::nazar::emir_bebek::nazar:

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)

KUBI,ladybugg,bol,duygu05,vildan41,sulisim,pileo,

:nazar::nazar::nazar:kızlar çoğalıyoruz ne güzel topiğimize nazar boncuğu takalım :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: inşallah bebişlerimizde bizi üzmez gelir :49::49::nazar::emir_bebek::nazar:

ayy evtt nazar değmesin hepsini sağlıklı alalım kucağımıza:nazar::nazar:

yazını görmemişim kuzu yapabilirsin :42: sana sattım bedava :1::1::1:

önemi yok canım....sen zaten başarmışın tablo işini.....ben yapamazsan diye demiştim...

yok cnm doktor çağırmadı yeni bir doktora başlıcam diğeri pek içimi açmadı ondan gidecem.

hımmmm dr çok önemli haklısın.....iyi yapmışın. inş bu dr un gönlüne göre olur....

kızlar merhaba
doktora gittim sabah bebişimi gördüm:nazar: çok şükür hersey yolunda kalp atışınıda çok yaklaştırdığında ritmik hareketlerini gördük sat a göre benim de 1 hafta geri gözüküyor.allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın.:3:

canım çok sevindim :nazar:ne kadarlık görünüyormuş bebegin benimde bu sabah kahverengi akıntım geldi çok korktum doktorumu aradım kullandıgım vaginal progestandır dedi ama yinede 4 hastaneye gidicem bi bakacak inşallah bugun bende bebegimide kalp atışlarınıda görürüm

önemi yok canım....sen zaten başarmışın tablo işini.....ben yapamazsan diye demiştim...

hımmmm dr çok önemli haklısın.....iyi yapmışın. inş bu dr un gönlüne göre olur....

tabi canım bana doğal olan her bitki çayını içebilirsin ama çoğu önermiyor bitki çayını oyüzden içmiyorum bakalım inşallah ii olur..sizlere yasakladığı bişeyler varmı doktorunuzun?

kız sen yap cnm bence ben şimdi annemlerdeyim bu kadar hürüm ama evde kaynanamlar var bu kadar hür olamıyorum :1::1: sen yap tmm mı söz ver :1::1::60:

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
HAMİLELERİMİZ
Anne İsim|Hamilelik Haftası|Cinsiyet|Bebiş İsim
kubı|6 hafta|cinsiyet|kız olursa rana erkek olursa belirsiz :1:
helen|? hafta|cinsiyet|?
zuzuipek|? hafta|cinsiyet|?
drgks|? hafta|cinsiyet|?
sosyalcim|? hafta|cinsiyet|?
bol|? hafta|cinsiyet|?
duygu05|? hafta|cinsiyet|?
| hafta|?|?
|?|?|?

benimde 5 hafta

kızlar en çok hangi kasığınıza batma oluyo benim sol tarafıma bazen resmen bişey var orda hissediyorum derler ya solda olursa ağrın kızmış sağdada erkek ben bazı topiklere baktım tam tersi hiç belli olmuyo yavv :1::60:

Back
X