• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
hoş geldin şeker hep aynıyız yavv 25 ocak ben 26 ocak pileo 27 ocak yandık valla hep beraber nasıl doğurcaz :1::1: ya keşke birbirimize yakın olsak çaya davet ederdik birbirimizi sırayla sata göre kimin satı önceyse o çağırırdı sırayla :1::1::1:

güzel fikirmiş adınada sat günü koyardık :52:

QUOTE=bol;18178104]

aynı şeyi bende istiyorum hatta eşim biz abartıp eve ultrason alalım hayatım diye dalga geçiyor hergün kendimiz bakarız diyo

valla ne yalan sölim benim eşimde aynısını söyledi. monitörü bağla izle gün boyunca diyo. bu arada yurtdışında yasakmış ultrasona sık sık girmek.mesela ingilterede hamilelik boyunca 3 kere girebiliyomuşsun. ben kesin çatlardım :1:

benide onların arkasına ekle 28 ocak yazdım ama mesajlar çok arada kaynadı galiba:)

:1::1: yok kız sen kaynarmısın yavru topiğin gülü :27::27: biraz yağlayayım bari :27::27::60::60: cnm benim satlarımız hep aynı ya ben şimdiden doğumdan korkmaya başladım :59:

isim "hamilelik
haftamız" sat cinsiyet bebişe isim
kubi 6.hafta 26.Oca kız olursa rana erkek olursa belli değil
helenn ?
zuzuipek 5.hafta
drgks ?
sosyalcim ?
bol 5. hafta
duygu05 5. hafta kız olursa belli değil erkek olursa mustafa
sulisim 02.Şub
ezgim112 27.Oca
pileo 25.Oca
arm0606 28.Oca

liste güzel olmuş eline saglık:nazar: bizim isim de var listeye ekleyebilirsin deniz kızda olsa erkekte olsa

hoşbulduk canım doktorumu aradım bugun saat 4de hastaneye gidecegim orda bakacak ben vaginal progestan kullanıyorum ondan olabilirmiş ama yinede kendimi riske atmayacagım

cnm benim rahatladım sanırım beim bir arkadaşda bu ilaçtan dolayı siyah leke geliyodu bıraktırdı doktor önce ağızdan kullandı dokundu sonra vajinal den kullandı baktı kanama oluyo bıraldı çok şükür şimdi 6 aylık sağlıklı bebişi var darrsıı sana cnm korkma sakın bebişin seninle :49: :40:

valla ne yalan sölim benim eşimde aynısını söyledi. monitörü bağla izle gün boyunca diyo. bu arada yurtdışında yasakmış ultrasona sık sık girmek.mesela ingilterede hamilelik boyunca 3 kere girebiliyomuşsun. ben kesin çatlardım :1:

aynen canım bende çatlardım niye yasaklanmışki bi zararımı var acaba

cnm benim rahatladım sanırım beim bir arkadaşda bu ilaçtan dolayı siyah leke geliyodu bıraktırdı doktor önce ağızdan kullandı dokundu sonra vajinal den kullandı baktı kanama oluyo bıraldı çok şükür şimdi 6 aylık sağlıklı bebişi var darrsıı sana cnm korkma sakın bebişin seninle :49: :40:

allahım bizede gösterir inşallah o günleri bende artık agızdan almaya karar verdim gece 2tane alıyordum artık öylecede devam edicem

cnm progestanı ben günde 3 tane ağızdan alıyorum.

cnm bu ne ilacı böle bize vermedi doktor bana FERREVİT PRONATAL adında bir vitamin ve folik asit verdi FOLBİOL 5MG ya kızlar ben ilaçmeyi sevmiyorum :2: sanki zararlı bişeymiş gibi görüyorum :50:

neyse canlarım ben bir ara verim belim ağrıdı biraz dinlenim gelirim yine aklım hep burda annem kızmaya başladı bebeğe zarar radyosyon diyo ana işte kıyamıyo bende topikde bir doktor dedi bilgisayar zaralı değilmiş hamilelikte acep kime inanayım ben bilemedim :26:

aynen canım bende çatlardım niye yasaklanmışki bi zararımı var acaba

zararını bilemem ama kuzenim orda ilk 3 ay mesela hiç alınmamış.3 aydan sonra 1. hakkını doldurmuş geriye kaldı 2. zararlı diyolarmış.ama ben netten baktım ses dalgası bi zararı yok diye yazıyo. ayrıca ultrasonla tespit edilebilecek bi rahatsızlık, ultrasonun vereceği zarardan çok daha önemlidir diyor nette.

cnm bu ne ilacı böle bize vermedi doktor bana FERREVİT PRONATAL adında bir vitamin ve folik asit verdi FOLBİOL 5MG ya kızlar ben ilaçmeyi sevmiyorum :2: sanki zararlı bişeymiş gibi görüyorum :50:

canım progestan düşük tehlikesine karşı ben ağrım var deyince verdi doktor.folikasit bende alıyorum aslında hamile kalmadan alınmaya başlaması gerekiyo bebeğin gelişimine ve zekasına katkısı var vitamin gibi diye düşün:))

neyse kızlar bende çıkıyorum 4 doktora gidicem hazırlanayım birde bol bol su içip sıkışık gidicem bu sefer

Back
X