• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
HAMİLELERİMİZ
Anne İsim|Hamilelik Haftası|Cinsiyet|Bebiş İsim
kubı|6 hafta|cinsiyet|kız olursa rana erkek olursa belirsiz :1:
helen|? hafta|cinsiyet|?
zuzuipek|5 hafta|cinsiyet|?
drgks|? hafta|cinsiyet|?
sosyalcim|? hafta|cinsiyet|?
bol|? hafta|cinsiyet|?
duygu05|? hafta|cinsiyet|?
| hafta|?|?
|?|?|?

ekledim galiba....

QUOTE=bol;18178104]
cnm bilmiyorum tabide bi zararı olsa bakmazlar heralde ne bilim benim 4 haftada baktı vajinal geçen hafta ama heralde tekrar baktırmam karından baksın insan tedirgin oluyo..
yok cnm doktor çağırmadı yeni bir doktora başlıcam diğeri pek içimi açmadı ondan gidecem.

ben geçen cmtesi gittiğimde 6,5-7 haftalıktı kalp atışı için vajinal baktı. 5+3 için kalp atışı erken bence.normalde 7 haftalıkta karından görülüyo diyolar ama kişiden kişiye değişiyosa bilemem. bu arada benim hergün dra gidesim var bebişime bakayım hergün :9:

benimde 5 hafta..
kubi valla benim sağ sol değilde tümden bi ağrım var.

cnm ismini öğrenebilirmiyim bol diyemiyom :9: ozamn senin ki erkek sanırım bana hatırlat olur mu bana demiştin erkek olduğunu de benim görümcemde ağrıdan duramıyodu cinsiyeti erkek 2 kızı var onlarda ağrı olmadı :1::nazar:

canım çok sevindim :nazar:ne kadarlık görünüyormuş bebegin benimde bu sabah kahverengi akıntım geldi çok korktum doktorumu aradım kullandıgım vaginal progestandır dedi ama yinede 4 hastaneye gidicem bi bakacak inşallah bugun bende bebegimide kalp atışlarınıda görürüm

geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine benim hesabım 6+4 bebişin boyutuna göre 5+6 çıktı.insallah görürsün hemde için rahatlar.doktordan sonra paylaşımını bekliyorum:3:

selam kızlar baktım kasım annelerinin çogu burda bende geldim benide ekleyin sat 27 ocak birde bişey sorucam sabah kahverengi akıntım geldi sizlerden hiç böyle bişey olan varmı korktum da

cnm ismini öğrenebilirmiyim bol diyemiyom :9: ozamn senin ki erkek sanırım bana hatırlat olur mu bana demiştin erkek olduğunu de benim görümcemde ağrıdan duramıyodu cinsiyeti erkek 2 kızı var onlarda ağrı olmadı :1::nazar:

yaa hadi bakalım hatırlatırım tabi zaten bütün aile erkek istiyo çin takvimine baktınızmı benim erkek ama çoğu doğru tutmuyo..ismimi vermeyim canım ya:))zamanla alışırsın:9: daha çooook konuşacaz.

kız sen yap cnm bence ben şimdi annemlerdeyim bu kadar hürüm ama evde kaynanamlar var bu kadar hür olamıyorum :1::1: sen yap tmm mı söz ver :1::1::60:

tama canım sana nasıl uygun olursa ben yapayım ozaman..

kızlar en çok hangi kasığınıza batma oluyo benim sol tarafıma bazen resmen bişey var orda hissediyorum derler ya solda olursa ağrın kızmış sağdada erkek ben bazı topiklere baktım tam tersi hiç belli olmuyo yavv :1::60:

anacım sende bütün eski usul kocakarı yöntemlerini biliyorsun valla.......benim karnım tam ortasında ağrı var batma değil sadece adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor arada....

QUOTE=bol;18178104]
cnm bilmiyorum tabide bi zararı olsa bakmazlar heralde ne bilim benim 4 haftada baktı vajinal geçen hafta ama heralde tekrar baktırmam karından baksın insan tedirgin oluyo..

ben geçen cmtesi gittiğimde 6,5-7 haftalıktı kalp atışı için vajinal baktı. 5+3 için kalp atışı erken bence.normalde 7 haftalıkta karından görülüyo diyolar ama kişiden kişiye değişiyosa bilemem. bu arada benim hergün dra gidesim var bebişime bakayım hergün :9:

evt cnm zaten tahmin ediyorum duyamıcağımıda bir ümit işte yeni doktora başlamam gerek sigortayla ilgili işlemlerim var oyüzden gitmem gerekiyor.

QUOTE=bol;18178104]

aynı şeyi bende istiyorum hatta eşim biz abartıp eve ultrason alalım hayatım diye dalga geçiyor hergün kendimiz bakarız diyo

selam kızlar baktım kasım annelerinin çogu burda bende geldim benide ekleyin sat 27 ocak birde bişey sorucam sabah kahverengi akıntım geldi sizlerden hiç böyle bişey olan varmı korktum da

cnm hoş geldin aramıza bende 26 ocak sanırım bir gün arayla doğururz :1: inşallah benden hiç gelmedi kahverengi akıntı ama inşallah olumsuz bişey yoktur cnm ağır iş yapma dinlen biraz acaba düşük tehliken mi var bende bilmiyorum ki telaş yaptım yaa :78: cnm doktorunu arasana o daha iyiy bir bilgi verir ama yat ıstirat et cnm :38:

benide listeye ekleyin :61: benim satı doktorum sanal olarak 25 ocak belirledi. gerçeği çoook daha önce :s

canım yerleşmeden olabilir belki ama yinede doktorunla görüş bence..

benide listeye ekleyin :61: benim satı doktorum sanal olarak 25 ocak belirledi. gerçeği çoook daha önce :s

hoş geldin şeker hep aynıyız yavv 25 ocak ben 26 ocak ezgim112 27 ocak yandık valla hep beraber nasıl doğurcaz :1::1: ya keşke birbirimize yakın olsak çaya davet ederdik birbirimizi sırayla sata göre kimin satı önceyse o çağırırdı sırayla :1::1::1:

Son düzenleme:
cnm hoş geldin aramıza bende 26 ocak sanırım bir gün arayla doğururz :1: inşallah benden hiç gelmedi kahverengi akıntı ama inşallah olumsuz bişey yoktur cnm ağır iş yapma dinlen biraz acaba düşük tehliken mi var bende bilmiyorum ki telaş yaptım yaa :78: cnm doktorunu arasana o daha iyiy bir bilgi verir ama yat ıstirat et cnm :38:

hoşbulduk canım doktorumu aradım bugun saat 4de hastaneye gidecegim orda bakacak ben vaginal progestan kullanıyorum ondan olabilirmiş ama yinede kendimi riske atmayacagım

hoş geldin şeker hep aynıyız yavv 25 ocak ben 26 ocak pileo 27 ocak yandık valla hep beraber nasıl doğurcaz :1::1: ya keşke birbirimize yakın olsak çaya davet ederdik birbirimizi sırayla sata göre kimin satı önceyse o çağırırdı sırayla :1::1::1:

benide onların arkasına ekle 28 ocak yazdım ama mesajlar çok arada kaynadı galiba:)

isim haftamız sat cinsiyet bebişe isim
kubi 6.hafta 26.Oca kız olursa rana erkek olursa belli değil
helenn ?
zuzuipek 5.hafta
drgks ?
sosyalcim ?
bol 5. hafta
duygu05 5. hafta kız olursa belli değil erkek olursa mustafa
sulisim 02.Şub
ezgim112 27.Oca
pileo 25.Oca
arm0606 28.Oca

Son düzenleme:
hoş geldin şeker hep aynıyız yavv 25 ocak ben 26 ocak pileo 27 ocak yandık valla hep beraber nasıl doğurcaz :1::1: ya keşke birbirimize yakın olsak çaya davet ederdik birbirimizi sırayla sata göre kimin satı önceyse o çağırırdı sırayla :1::1::1:

ya nasıl oluyo nerdeyse 1 ay var aramızda benimki 22 şubat gözüküyo ama ben kendim baktım buna..doğrumu bilmiyorum

Back
X