• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
az önce dr geldim.....çok şükür hem ksemizi gördük hem kalp atışlarını duyduk.....ohhh üzerimden büyük bir yük kalktı.....

iyiki gitmek için acele etmemişim....6+5 bugün....tek seferde hem keseyi gördük hem kalp atışını duyduk...... bir dahaki kontrolum taaaa 28 nisanda 2 li test yapılacakmış....

inanmiyorum hemserim cikti galiba topikte bende nevsehirliyim ama ingilterede yasiyorum.:48:sulisim gozun aydin canim insallah rabbim bizede nasip eder gormeyi bende 7-8 haftamda gidecegim insallah burada sistem biraz karisik insallah bebegimi bende gorurum hayirlisiyla...:69:

inanmiyorum hemserim cikti galiba topikte bende nevsehirliyim ama ingilterede yasiyorum.:48:sulisim gozun aydin canim insallah rabbim bizede nasip eder gormeyi bende 7-8 haftamda gidecegim insallah burada sistem biraz karisik insallah bebegimi bende gorurum hayirlisiyla...:69:

aaa gçerçektenmiiiii....çok sevindim ilk defa nette hemşerimle karşılaşıyorum.....

inş inş Raabbim güzel haberlerini almayı nasip etsin......

az önce dr geldim.....çok şükür hem ksemizi gördük hem kalp atışlarını duyduk.....ohhh üzerimden büyük bir yük kalktı.....iyiki gitmek için acele etmemişim....6+5 bugün....tek seferde hem keseyi gördük hem kalp atışını duyduk...... bir dahaki kontrolum taaaa 28 nisanda 2 li test yapılacakmış....

29 yşındayım. 2 şubat doğum 9 kasım 52,5 kiloyum nevşehirde yaşıyorum.....

gözün aydın tatlım..kalp atışını duyduk derken pıt pıt diye sesmi duydunuz? cahilliğime ver ne olur ilk bebeğimde 6. haftada sadece kalbin attığını gördüm ses duymadım şimdi çok merak ediyorum.bende kısmetse 31 martta gidicem kalp atışını dinlemeye 7.haftamız bitmiş olacak ozaman ...

gözün aydın tatlım..kalp atışını duyduk derken pıt pıt diye sesmi duydunuz? cahilliğime ver ne olur ilk bebeğimde 6. haftada sadece kalbin attığını gördüm ses duymadım şimdi çok merak ediyorum.bende kısmetse 31 martta gidicem kalp atışını dinlemeye 7.haftamız bitmiş olacak ozaman ...

evet canım pıt pıt duyduk çok şükür...... dkda 128 atıyormuş.....onu dinledik....dr çok şanslısınız dedi ....sen ozaman kesin duyarsın.....içini ferah tut.....

az önce dr geldim.....çok şükür hem ksemizi gördük hem kalp atışlarını duyduk.....ohhh üzerimden büyük bir yük kalktı.....

iyiki gitmek için acele etmemişim....6+5 bugün....tek seferde hem keseyi gördük hem kalp atışını duyduk...... bir dahaki kontrolum taaaa 28 nisanda 2 li test yapılacakmış....

gözünaydın canım:nazar:
allah yarın banada nasip etsin inşallah

canım yürüyüş yaptım o da çok değil. Bünye meslesi herhalde. Daha çok var ama gerekmedikçe suni sancı almayın derim ben . Kardeşim benden 3 ay önce doğum yaptı suni sancıyla. 12 saat çok ağrı çekti. Doktor bana da verecekti ben istemedim bekledim 1 gün. Hafif hafif ağrı oldu ama bağıracak kadar değil. Daha çok var sen şimdi doğumu düşünme. Anın tadını çıkar. Daha cinsiyetini öğreneceksin, ultrason resimlerinden yüzünü tahmin edeceksin. Doğum bi olsa da bebeğimi koklasam diyeceksin. OOOOOOO neler var güzel neler var...

çok duygulandım yaa ne tatlı şeyler bekliyor bizi. ağlıycam şimdi haaa :)

merhaba özelden mesaj adamıyorum :(
bilgilerim şöyle
benim sat 7 şubat
tahmini d.tarihi 14 kasım
yaş 28
kilo 63
yaşadığım şehir istanbul
ilk bebek :)

eklersen sevinirim
teşekkürler:1:

kız ben seninkini ekledim ya :)

Ya kızlar ağlamak istiyorum..işyerindeyim ve kolumu kaldıracak halim yok midem çok kötü...yarına beyanname yetiştirmem lazım... yaaa çok sıkıldım...

bu halsizlikler geçesiye kadar rapor alsan biraz olmaz mı?

canım çok sevindim senin adına bende sabrediyorum umarım senin gibi ikisini bir görürüm gerçekten çok sevindim :9::nazar:

sulisim gözün aydın maşallah kuzuya, Allah bize de nasip etsin.
princess of rain hoşgeldin aramıza, tebrik ederim.
derya2807 ve bebegim-01 çok teşekkür ederiz tablo çok güzel olmuş. ellerinize sağlık.

bu halsizlikler geçesiye kadar rapor alsan biraz olmaz mı?

[/B][/QUOTE]

yok canım ya ben resmi muhasebe yapıyorum herşeyim süreli yetiştirmem gerekiyor..aksamaya yer yok anlayacağın...bugün bile hiç verimli çalışamadım işlerim aksadı..

gözün aydın canım darısı başımıza inşlh bende sabredip hepsini görmek istiyrum sen öncesinde kan testi yaptırmışmıydın acaba ben şimdi onda kararsız kaldım yaptırsam mı yaptırmasam mı:17:

yok canım ya ben resmi muhasebe yapıyorum herşeyim süreli yetiştirmem gerekiyor..aksamaya yer yok anlayacağın...bugün bile hiç verimli çalışamadım işlerim aksadı..

anladım. bende işletme mezunuyum bilirim o işleri :)
banada resmen ayakta uyku basıyor, napalım kuzucuklarımıza kavuşalım da herşeye değer. inş hepimiz sağlıklı ve kolay hamilelikler yaşarız tabi.

Son düzenleme:
Back
X