2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Merhaba arkadaşlar, ben de haziranda anne olucam inşallah. Bebeğim 5 haftalık. Günleri dakikkaları sayıyorum ona kavuşmak için. Kalp atışlarını duymak cinsiyetini bilmk istiyorum. Şimdilik ne ağzımda bir tat değişikliği ne de yoğun bulantım var. Yalnız uyku hali. Normal değil mi bunlar arkadaşlar yani herkesde olacak diye br şey yok...

canım benim de çok şükür ne bulantım ne kusmam var. uyku hali ilk başlarda oluyordu şimdi o da geçti. sadece arada kasık ağrılarım oluyor o kadar onun dışında bir belirtim yok.dediğin gibi herkeste farklı oluyor.

teşekkürler canım bende iştahım azaldığı hlde iki kilo almış gibi gözüküyom demek ki geçicibu arada senin bebiş ne kadar

hoşgeldin canım bende şimdilik senin gibiyim çok şükür inşallah hep böyle devam etsin.
satın kaç senin?

canım benim de bugün 5+1 ve bende de sadece uyku hali ve arada karın kasık ağrısı var sanırım norml böyle olması az önce araştırdım biraz bulantılar 7 de filan başlıyormuş genel de ben de bi an önce kalp atışlarını duymak istiyom benim sat 10 şubattı senin kaç

Hayırlı olsun canım tadını çıkar heyecanın süper bir duygu allah tamamına erdirsin...

Hay sağolun valla ben de kesin bende bi gariplik var diye panik içinde arıyorum nette. Belirtisi olmayan var yani di mi benden başka da.. Ya insan özeniyo valla Neyse içime su serptiniz..

Son düzenleme:
Ben diğer Kasım sayfasına yazmıştım, ordan kopyalayayım ;

Merhabalar, kısmet olursa ben de 2011 Kasım annesi olacağım Allahım nasip kısmet ederse. SAT 9 Şubat, dün kesemizi gördük Allah'a çok şükür. Ben 3 negatif tüp bebekten doğal yolla hamile kaldım, o yüzden minik mucizem o benim. Daha önce de erken dönem bi düşüğüm var, Allahım yaşatmasın bidaha, yarım kalmasın inşallah sevincimiz. Allah sonuna kadar sağlıkla nasip etsin inşallah tüm bebek bekleyenlere, isteyenlere...
Yalnız benim hiç belirtim yok. 5 haftada bazı şeyler başlamış bazılarında, ben de istiyorumm :) Yani kağıt üstünde, ultrason ekranında kalmasın sadece hamileliğim, hissedeyim istiyorum. Ya insan bulantı çekene özenir mi özeniyorum Allah aratmasın bugünümüzü, sağlıkla nasip etsin Rabbim inşallah. Şimdi kalp atışlarını bekliyoruz 2 hafta sonra inşallah.

Son düzenleme:
benimkisi 7 haftalık bugün ama biz 5 gün geriden geliyoruz. geç döllenmeymiş.seninki ne kadar canım?

benim 5+1 ama ben doktorda kan testinden başka bişey yaptıramadımhastane uzak olduğu için bi 15gün sonra gidip hem kalp atışını hem keseyi görmek istiyorum inşallah canım

Güzel Kasım anneleri hangi hastaneye hangi doktora gidiyosunuz istanbul çoğunlukta sanırım :))

Bende zeytinburnu Avrasya Hospital Pelin ERGENEKON a gittim ama ilk defa bakalım nasıl birisi ilerleyen zamanlarda görücez...İlk intiba iidi konuşkan cana yakın rahatlatıcı...15 gün sonra yine gidicem kalp atışlarını dinliycez dedi..Sadece keseyi gördük bebek yok daha ...iple çekiyorum göreceğim günü..

sağol canım benim inş. hepimizin bebişleri hayırlı uğurlu olur
daha cok yeniyim hiç bişe hissedemiyorum

benim 5+1 ama ben doktorda kan testinden başka bişey yaptıramadımhastane uzak olduğu için bi 15gün sonra gidip hem kalp atışını hem keseyi görmek istiyorum inşallah canım

canım bende 6+4 de vajinal ultrason ile kalp atışlarını duymuştum. sen de duyarsın inşaAllah

canım benim de beş hafta bende de bişey yok ve bende miğdem bulansın hissedeyim istiyorum:26:

Şaka gibisin mutlu ol bulantın yok rahat bir hamilelik geçiriyorsun, ben aş ermiyorum ama tadını çıkarmak için eşimden sürekli birşeyler istiyorum

canım benim de beş hafta bende de bişey yok ve bende miğdem bulansın hissedeyim istiyorum:26:

İnsan istiyor hissetmek birşeylerden, bulantıya bile özenecek hale geldim :)
Hayırlı olsun hamileliğin, Allah tamamına erdirsin inşallah. SAT kaç ? Keseyi gördünüz mü ?

bende diyarbakır alman hastanesine gidiyorum zeki akkuma

bende merkez uzak olduğu için gitmedim henüz ama dünya doğum ömer ve çelebi beye ii dediklerini okudum hep hem sadece doğum hastanesi imiş sen neden almana gittin ve hastane ile doktoru nasıl buldun fikir verir misin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…