- Konu Sahibi bebegim_01
-
Öncelikle merhaba pileo, aranıza yeni katıldım, okurken dikkatimi çekti benim de ne bulantım var ne aş ermem, hatta korku yaptım bende uyku haricinde hiç bir belirti yok, yalnızca akşamları erken uyuyorum. Dün gittim yavrumun kalp atışlarını dinledimHerkes de belirtiler aynı olmuyormuş. Doktorun doğru söylemiş hamileliğin tadını çıkarmaya bak.
kızlar şişlik bende de çok vardı. tartıda 2 kilo fazlam vardı.ben şimdiden böyle kilo alırsam 9 ayda ne olurum dedimminyon tipliyim. çok kilo alırsam yuvarlasalar giderim valla pantolonlarım olmuyordu ama 6. haftadan sonra o şişlikler iniyor. yine eski kiloma döndüm. o şişlik azaldı. göğüslerim de eskisi gibi acımıyor artık..
benim salı akşamı kahverengi akıntım oldu. doktoru aradım hemen. panik yapma önemli değildir ama gel bakalım dedi. ertesi gün gittim baktım bebişte bir sorun yok çok şükürama 4 gün rapor verdi. yatıp istirahat edeceksin dedi.yatıyorum bende evde şimdi. eğer öyle kahverengi akıntınız bile olsa ihmal etmeyin derim ben...
bu arada bende istanbul dayım. anadolu yakasında central hospital e Başak Sel e gidiyorum. çok memnunum. telefonla bile akşam saati aradım çok iyi karşıladı. tavsiye ederim.
teşekkürler canım bende iştahım azaldığı hlde iki kilo almış gibi gözüküyom demek ki geçicibu arada senin bebiş ne kadar
Merhaba arkadaşlar, ben de haziranda anne olucam inşallah. Bebeğim 5 haftalık. Günleri dakikkaları sayıyorum ona kavuşmak için. Kalp atışlarını duymak cinsiyetini bilmk istiyorum. Şimdilik ne ağzımda bir tat değişikliği ne de yoğun bulantım var. Yalnız uyku hali. Normal değil mi bunlar arkadaşlar yani herkesde olacak diye br şey yok...
Merhaba arkadaşlar, ben de haziranda anne olucam inşallah. Bebeğim 5 haftalık. Günleri dakikkaları sayıyorum ona kavuşmak için. Kalp atışlarını duymak cinsiyetini bilmk istiyorum. Şimdilik ne ağzımda bir tat değişikliği ne de yoğun bulantım var. Yalnız uyku hali. Normal değil mi bunlar arkadaşlar yani herkesde olacak diye br şey yok...
kızlar sanırım bende varım aranızda bugun öğrendim daha kesin bişe yok tabi
2 gün geçti adetim arada bulantılarım uyku halim vardı ama ben pek hamileliğe yormadım
test yaptım ikinci cizgim silik cıktı biraz sonra kan testine gideceğim
hep bebişimde benim gib kasım ayında doğsun istiyordum 2 akrep olacağız galiba allahım devamını nasip ederse tabi
şaşkınım ne olduğunu daha anlayamıyorum arada saniyelik sızlamalarım oluyo kasıkta normalmi acaba
Öncelikle merhaba pileo, aranıza yeni katıldım, okurken dikkatimi çekti benim de ne bulantım var ne aş ermem, hatta korku yaptım bende uyku haricinde hiç bir belirti yok, yalnızca akşamları erken uyuyorum. Dün gittim yavrumun kalp atışlarını dinledimHerkes de belirtiler aynı olmuyormuş. Doktorun doğru söylemiş hamileliğin tadını çıkarmaya bak.
benimkisi 7 haftalık bugün ama biz 5 gün geriden geliyoruz. geç döllenmeymiş.seninki ne kadar canım?
Güzel Kasım anneleri hangi hastaneye hangi doktora gidiyosunuz istanbul çoğunlukta sanırım :))
benim 5+1 ama ben doktorda kan testinden başka bişey yaptıramadımhastane uzak olduğu için bi 15gün sonra gidip hem kalp atışını hem keseyi görmek istiyorum inşallah canım
Ben diğer Kasım sayfasına yazmıştım, ordan kopyalayayım ;
Merhabalar, kısmet olursa ben de 2011 Kasım annesi olacağım Allahım nasip kısmet ederse. SAT 9 Şubat, dün kesemizi gördük Allah'a çok şükür. Ben 3 negatif tüp bebekten doğal yolla hamile kaldım, o yüzden minik mucizem o benim. Daha önce de erken dönem bi düşüğüm var, Allahım yaşatmasın bidaha, yarım kalmasın inşallah sevincimiz. Allah sonuna kadar sağlıkla nasip etsin inşallah tüm bebek bekleyenlere, isteyenlere...
Yalnız benim hiç belirtim yok. 5 haftada bazı şeyler başlamış bazılarında, ben de istiyorumm :) yani kağıt üstünde, ultrason ekranında kalmasın sadece hamileliğim, hissedeyim istiyorum. Ya insan bulantı çekene özenir mi özeniyorumAllah aratmasın bugünümüzü, sağlıkla nasip etsin Rabbim inşallah. Şimdi kap atışlarını bekliyoruz 2 hafta sonra inşallah.
canım bende 6+4 de vajinal ultrason ile kalp atışlarını duymuştum. sen de duyarsın inşaAllah
Ben diğer Kasım sayfasına yazmıştım, ordan kopyalayayım ;
Merhabalar, kısmet olursa ben de 2011 Kasım annesi olacağım Allahım nasip kısmet ederse. SAT 9 Şubat, dün kesemizi gördük Allah'a çok şükür. Ben 3 negatif tüp bebekten doğal yolla hamile kaldım, o yüzden minik mucizem o benim. Daha önce de erken dönem bi düşüğüm var, Allahım yaşatmasın bidaha, yarım kalmasın inşallah sevincimiz. Allah sonuna kadar sağlıkla nasip etsin inşallah tüm bebek bekleyenlere, isteyenlere...
Yalnız benim hiç belirtim yok. 5 haftada bazı şeyler başlamış bazılarında, ben de istiyorumm :) Yani kağıt üstünde, ultrason ekranında kalmasın sadece hamileliğim, hissedeyim istiyorum. Ya insan bulantı çekene özenir mi özeniyorumAllah aratmasın bugünümüzü, sağlıkla nasip etsin Rabbim inşallah. Şimdi kalp atışlarını bekliyoruz 2 hafta sonra inşallah.
canım benim de beş hafta bende de bişey yok ve bende miğdem bulansın hissedeyim istiyorum:26:
bende diyarbakır alman hastanesine gidiyorum zeki akkuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?