• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar benim ilk gebeliğimi de şimdikinide çok erken zamanda mide bulantılarım ele verdi..Hiçbir kokuya tahammül edemiyordum yemekleri iştahla yerdim afedersiniz hemen arkasından çıkarırdım...dr ilk gittiğimde mide bulantımın çok olduğunu söyledim hap verdi kullandığım halde çok etkili olmadı..6 haftalıktı kalp atışını gördüğümüzde dr 1 ay sonra tüm tahlilleri yaptır gel dedi...yani 11. haftada yine gittim benim 6. haftadan sonra mide bulantılarım kesildi bende rahatladım diye seviniyordum..

son kontrole gittiğimde bebeğe bakmadan önce sohbet ettik mide bulantılarım kesildi dedim dr şaşırdı..ultrasonda bakarken kalbinin durduğunu gördük..dr dediki mide bulantılarının birden kesilmesi beni şüphelendirmişti...yani hemen başladı birden kesildi...neyse kese bozulmadığından düşük yapmadım hiç belirtim olmadı...bende hayaller kurdum...1 ay içimde ölü embriyo ile dolaşmışım...o günden sonra kese bozuldu ne garip..sonra kürtaj oldum...

Sizleri korkutmak için yazmadım ama mide bulantısı varsa ve kısa sürede kesilirse hemen dr gidin derim..Birkere ağzım yandı allah kimsenin başına vermesin..Şimdi midemin bulanması beni çok mutlu ediyor..Herkesin bulanıcak diye birşeyde kesinlikle yokk yanlış anlaşılmasın :)

Şaka gibisin :52: mutlu ol bulantın yok rahat bir hamilelik geçiriyorsun, ben aş ermiyorum ama tadını çıkarmak için eşimden sürekli birşeyler istiyorum:1::1:

Haklısın şaka gibi ama öyle zor gelen bi gebelik ki inanamıyorum hala. 3 negatif tüp bebek ve sayısız tedaviden sonra doğal yolla gelen minik mucizem benim :) Bir de daha önce bir kaybım var. O yüzden ekstra heyacnlanıyorum galiba. Allah herkesin hamileliğini tamamnına erdirsin inşallah.

daha cok yeniyiz kızlar hemen hemen herkezinki 1 aylık bu aydan sonra mide bulantıları vs başlar mutlaka
bebişler sağlıklı olsun doğuma kadar hep bizle kalsında gerisi önemli değil
güzel şaşırtıcı bir süreç bizi bekliyor

İnsan istiyor hissetmek birşeylerden, bulantıya bile özenecek hale geldim :)
Hayırlı olsun hamileliğin, Allah tamamına erdirsin inşallah. SAT kaç ? Keseyi gördünüz mü ?

canım benim sat 10 şubat ben sadece kan testi yaptırdım kese için 15 gün sonra gidip kalp atışını da duymak isiyorum inşallah çünkü olduğum yerde imkanlar kısıtı:17:senin sat kaç sen naptın gördünmü keseyi:49:

Ben diğer Kasım sayfasına yazmıştım, ordan kopyalayayım ;

Merhabalar, kısmet olursa ben de 2011 Kasım annesi olacağım Allahım nasip kısmet ederse. SAT 9 Şubat, dün kesemizi gördük Allah'a çok şükür. Ben 3 negatif tüp bebekten doğal yolla hamile kaldım, o yüzden minik mucizem o benim. Daha önce de erken dönem bi düşüğüm var, Allahım yaşatmasın bidaha, yarım kalmasın inşallah sevincimiz. Allah sonuna kadar sağlıkla nasip etsin inşallah tüm bebek bekleyenlere, isteyenlere...
Yalnız benim hiç belirtim yok. 5 haftada bazı şeyler başlamış bazılarında, ben de istiyorumm :) Yani kağıt üstünde, ultrason ekranında kalmasın sadece hamileliğim, hissedeyim istiyorum. Ya insan bulantı çekene özenir mi özeniyorum :P Allah aratmasın bugünümüzü, sağlıkla nasip etsin Rabbim inşallah. Şimdi kalp atışlarını bekliyoruz 2 hafta sonra inşallah.

hoşgeldin canım satımız aynı 9 ŞUBAT ya dün gitmişsin kalp atışı gözükmedeimi:((bende cmtsi gidecem duyarım diye seviniyordum şansıma bakacaz artık inşallah duyarım.canım zaten bulantı için erken daha genelde 6.-7. haftadan itibaren başlıyomuş.

bende merkez uzak olduğu için gitmedim henüz ama dünya doğum ömer ve çelebi beye ii dediklerini okudum hep hem sadece doğum hastanesi imiş sen neden almana gittin ve hastane ile doktoru nasıl buldun fikir verir misin lütfen:21:

diyarbakır merkezdeki en iyi doktor talip gül ama o özellikle tüp bebekte uzman
ondan sonraki en iyi doktorda zeki bey ortam iyi kendisi cok anlayışlı kibar
hastane ortamı yok otel gibi insan rahat hissediyor kendini
arkadasımda var onda doğum yapan cok memnun ona gidenler ben dahil
doğum hastanesi bilemiyorum ben gitmedim gitmemde

canım benim sat 10 şubat ben sadece kan testi yaptırdım kese için 15 gün sonra gidip kalp atışını da duymak isiyorum inşallah çünkü olduğum yerde imkanlar kısıtı:17:senin sat kaç sen naptın gördünmü keseyi:49:

Benim SAT 9 Şubat. Dün gördük keseyi Allah'a çok şükür. Darısı kalp atışını duymaya ve diğer aşamalara inşallah, sonunda sağlıkla kucağımıza alalım da inşallah

diyarbakır merkezdeki en iyi doktor talip gül ama o özellikle tüp bebekte uzman
ondan sonraki en iyi doktorda zeki bey ortam iyi kendisi cok anlayışlı kibar
hastane ortamı yok otel gibi insan rahat hissediyor kendini
arkadasımda var onda doğum yapan cok memnun ona gidenler ben dahil
doğum hastanesi bilemiyorum ben gitmedim gitmemde

canım o zaman zeki beyin soyadı ve tam olarak hangi hastane söyler misin:71:

hoşgeldin canım satımız aynı 9 ŞUBAT ya dün gitmişsin kalp atışı gözükmedeimi:((bende cmtsi gidecem duyarım diye seviniyordum şansıma bakacaz artık inşallah duyarım.canım zaten bulantı için erken daha genelde 6.-7. haftadan itibaren başlıyomuş.

Yoo görünmedi, görünmeli miydi diye bayılırmışım şuracıkta :) Yok kalp atışı 6-7 haftada görünüyormuş zaten bildiğim kadarıyla. Biz 5.haftada keseyi gördük, kalp atışı için 7.hafta çağırdı bizi. Bakalım inşalah görürüz pıt pıt atan o kalbi :)

canım o zaman zeki beyin soyadı ve tam olarak hangi hastane söyler misin:71:

canım ben diyarbakırlı değilim mahalle ismi gibi söyleyemem ama
dağkapının orda balıkçılar tarafı değil meydan tarafı
meydanın karşışı galeriaya gitmeden
alman hastanesi zeki akkum
bende ona gideceğim memnun kalırsın emin ol canım sen hangi ilçedesin

Yoo görünmedi, görünmeli miydi diye bayılırmışım şuracıkta :) Yok kalp atışı 6-7 haftada görünüyormuş zaten bildiğim kadarıyla. Biz 5.haftada keseyi gördük, kalp atışı için 7.hafta çağırdı bizi. Bakalım inşalah görürüz pıt pıt atan o kalbi :)

inşallah canım ya benimkide bi umut işte görürmğyüm diye:))belki olur belli olmaz:9:

arkadaslar siz vajinal muayene aptırdınızmı hamile olduğunuzu öğrenince
bazıları tehlikeli olabileceğini söylüyorlar
forumda gezerken gördüm bazıları düşük yaşamış muayene sonrası
bişey olurmuki gerçekten

canım ben diyarbakırlı değilim mahalle ismi gibi söyleyemem ama
dağkapının orda balıkçılar tarafı değil meydan tarafı
meydanın karşışı galeriaya gitmeden
alman hastanesi zeki akkum
bende ona gideceğim memnun kalırsın emin ol canım sen hangi ilçedesin

canım ben licedeyim zeki akkum hakkında baya güzel şeyler yazzmışlar şimdi baktım işte iin alabilirsem 5 gün sonra gidicem inşallah içime sindi:49:

bişey olurmuki gerçekten

Tehlikesi olsa doktorlar yapmazdı diye düşündüğüm halde ben de tedirgin olup sordum muayene sırasında, bu vajinal ultrsonun %1 bile riski yok di mi diye. Dr. da %1 büyük bir oran olurdu, yok tabi ki dedi. İnsan tedirgin oluyor ama güvenmek durumundayız.

Son düzenleme:
bişey olurmuki gerçekten[/QU

doktor yapıyorsa bi bildği vardır diye düşünüyorum. canım sen canını sıka hamiş evhamları bunlar bu konuda uzman doktorlar sonuç da zarar vercek bişeyi bebek muayanesinde niye kullansınlar:nazar:

bişey olurmuki gerçekten

hayır canım öyle bişe yok olsa zaten doktorlar böyle bir riskin altına girmezlerdi.

bol İnşallah görürsün ve güzel haberle gelirsin. Allah'a emanet kuzular...

ayy inşallah güzel haberlerle gelirim:)

Tehlikesi olsa doktorlar yapmazdı diye düşündüğüm halde ben de tedirgin olup sordum muayene sırasında, bu vajinal ultrsonun %1 bile riski yok di mi diye. Dr. da %1 büyük bir oran olurdu, yok tabi ki dedi. İnsan tedirgin oluyor ama güvenmek durumundayız.

öyle tabiki ama insan olumsuz şeyleri duyunca korkuyor
hayırlısı bakalım radyasyon yasak hamımlar bilgisayarlardan biraz uzak durmak lazım hadi dinlenmeye
görürşüz yine kendinize iyi bakın dinlenin bol bol

bişey olurmuki gerçekten

canım yok diye biliyorum bende. zaten kısa sürüyor. bebeğe ve kalp atışlarına bakıp çıkarıyor hemen. ayrıca hiç cinsel ilişkiye girmiyor musunuz? o da sakıncalı olurdu o zaman. 9 ay ilişkiye girmeyin derdi doktorlar. benim şu an düşük tehlikem var raporluyum yaıyorum evde mesela bana cinsel ilişki 2 hafta yasak...

Back
X