- 22 Ekim 2007
- 5.718
- 17.489
- 773
- 43
- Konu Sahibi bebegim_01
-
kızlar sanırım bende varım aranızda bugun öğrendim daha kesin bişe yok tabi
2 gün geçti adetim arada bulantılarım uyku halim vardı ama ben pek hamileliğe yormadım
test yaptım ikinci cizgim silik cıktı biraz sonra kan testine gideceğim
hep bebişimde benim gib kasım ayında doğsun istiyordum 2 akrep olacağız galiba allahım devamını nasip ederse tabi
şaşkınım ne olduğunu daha anlayamıyorum arada saniyelik sızlamalarım oluyo kasıkta normalmi acaba
ben bu aralar çok sinirliyim sizdede oluyormu......acaba benimki hamileliktenmi yoksa bu kafası basmayan öğrencilerle ders anlatmaya çalışmaktan mıki????
çıldırtıyorlar beni yaaa.....
ben bu aralar çok sinirliyim sizdede oluyormu......acaba benimki hamileliktenmi yoksa bu kafası basmayan öğrencilerle ders anlatmaya çalışmaktan mıki????
ben dr gitmedim daha o yüzden tam bir şey diyemiyorum....ama sata göre 6+1....dr erken döllenmeder geç döllenme der ona göre değişebilir herşey..... belki senin erken döllenmedir belirtiler 1 hafta önceden yaşıyorsundur
ben belirtilere hiç bakmıyorum çok şükür şimdilik hiç sıkıntım yok ama bu 1 hafta neler yaşayacağımı bilmiyorum...
herkesin hamilelik belirtileri aynı olmuyoş kimi 9 ay boyunca bulantılaır olurmuş kimini 3 ay kimimn hiç.....
seninki yine iyiymiş. ben sabah eşimin kapattığı musluğu zor açmama sinirlendim.dişlerimi sıktım kapıyı çarptım çıldırmış gibiydimdedim bi relax güzelim relax ne bu sinir ne bu öfke
kızlar sanırım bende varım aranızda bugun öğrendim daha kesin bişe yok tabi
2 gün geçti adetim arada bulantılarım uyku halim vardı ama ben pek hamileliğe yormadım
test yaptım ikinci cizgim silik cıktı biraz sonra kan testine gideceğim
hep bebişimde benim gib kasım ayında doğsun istiyordum 2 akrep olacağız galiba allahım devamını nasip ederse tabi
şaşkınım ne olduğunu daha anlayamıyorum arada saniyelik sızlamalarım oluyo kasıkta normalmi acaba
bende korkuyodum acaba yolunda gitmeyen bişemi vardki arada sancı oluyo diye teşekkür ederim canım
iyi ya yalnız değilmişimben de elektrikler kesildi diye çok sinrlendim ağladım ki çok zor ağlarım
bende korkuyodum acaba yolunda gitmeyen bişemi vardki arada sancı oluyo diye teşekkür ederim canım
seninki yine iyiymiş. ben sabah eşimin kapattığı musluğu zor açmama sinirlendim.dişlerimi sıktım kapıyı çarptım çıldırmış gibiydimdedim bi relax güzelim relax ne bu sinir ne bu öfke
yok valla bende çok sinirliyim benim biraz sigarayı bırakmaylada alakalı ama ayrıca böyle bi tahammülsüzlük de var herşey hemen olsun istyom anlaşılsın istiyom yani ben de birraz şımarıklık var galibaama bilinçli değil içimden öyle geliyo kendime de kızıyom sonra Allah eşime sabır versin
canım neden doktora gitmedin
tebrik edrim canım hayırlı olsun bebiş. o kasık sancılarını sen bana sor hiç dinmedi öğrendiğimden beri normalmiş merak etme
Güzel Kasım anneleri hangi hastaneye hangi doktora gidiyosunuz istanbul çoğunlukta sanırım :))
Kimseden cevap gelmedi ilk cevap benden olsun
Bahçelievler Medicana Düzgün Korkmaz..
aynen güzelim bende neden bulantım yok ağrım yok diye takılıp duruyodum.doktorum bebişimi görünce boşuna vesvese yapmışsın bak burda kalbi atıyo dedi. üstelik bulantı illa olacak diye bişe yok. herkes gebeliği farklı yaşar. bulantın yoksa tadını çıkar hamileliğinin dedi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?