2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar kimse bana cvp vermiyo ya kasık ağrısı olan yokmu aranızda??

Hiç canını sıkma canım bu ağrılar rahimin büyümesinden kaynaklanıyo bide malum bi çoğumuzun ilk gebeliği..Bende de vardı 2 gündür yok çok şükür insan çok endişeleniyo ama gzl düşünmek lazım sen progestan kullanıyomusun genellikle doktorlar kasık ağrısı olunca veriyo,,

Son düzenleme:

evt canım ağrım olduğunu söyleyince hemen verdi progestan hiç geçmiyo ağrım ama napalım çekiyoruz bi sorun olmadığı sürece önemli değil hiç

Kasık ağrılarım geçti derken sabahtan beri mide bulantım başladı sanki midem boğazımda dolaşıyorumm :)) Arkadaşlar aranızda çalışan taze anneler varmı nasıl besleniyosunuz..
Bide kim duysa rüya görmüş oluyoo herkes erkek diyoo :)))

Son düzenleme:

evet yaaa dr çok patavazsız onlar için herşey çok normal......en kötüsünü söylüyorlar hemen olabilir diye.... bende de miyom vardı 5 günlük evliydim dr gittim.... acil ameliyat dedi....15 cm kadar büyümüştü....kimden izin alıyorsan al eşinden mi ailendenmi ameliyat gerekiyor ama her şey hazırlıklı ol rahimde alabiliriz parçasını da ameliyat sırasında belli olur.... lafa bak yaa ben şok olmuşum bana rahmi alabiliriz parçasınıda belli olmaz diyo gayet rahat içimden üstüne bide sigara yakında tam olsun dedim....

ama bak çok şükür güzel gelişmeleri görmüşün inş hep böyle devam eder.....Allah kötü düşünceli bilgisiz dr korusun hepimizi......

Son düzenleme:

genelde başkalarının gördüğü rüyalar çıkar derler hadi bakalım 3-4 aya kadar öğrenirsin inş....

hadi yaa 6. hafta başlarmıymışki buluantılarr Allah yardımcın olsun geçer inş..... bende çalışıyorum.... Allahtan çok yoğun değilim.... öğretmenim 3 gün okul geliyorum...

beslenmemi şu aralar sorunum olmadığı için balık ve etten yana kullanıyorum genelde bunları yiyemiyorlmış buluntılar koku hassiyeti başlayınca....

günde 6 öğün yiyorum çay içmiyorum zaten sevmezdim... süt yoğurt peynir yumurta kahvaltımda genellikle...meyve yiyorum ayva elma ağırlıklı C vitamini takviyesi için hergün portakal kivi yiyyorum....
kuru yemişlerden yemeye dikkat ediyorum...2 litre suyumu içiyorum maden suyuda içiyordum ama artık içmiyim bende dr gidince sorayım öyle devam edeyim dedim....

Son düzenleme:

Bende aralık ayında bırakmıştım sigarayı şubatta tekrar başladım hamileliğimi öğrendiğim gün son sigaramı içtim ve artık içmiyorum Allah sabır versin sanada ..
Bende çalışıyorum akşamları erken çıkmasak ve hafta sonlarımız olmasa inan çok zorlanırdım başımda anı anına uymayan bi müdür var Allah yardımcımız olsun çalışalımda bebeklerimiz için en iyisini yapmaya çalışalım beslenmene dikkat edebiliyormusun

Bakalım artık Allah hayırlı evlat versin ikisinede çok seviniriz..
Allahtan hafta sonları çalışmıyorum bende akşamda 5,30-6 çıkıyorum senin kadar dikkat edemiyorum beslenmeme sabah süt ve yumurta yiyorum gün içinde kuruyemiş yiyorum onun dışında yemekhanemiz yok dışardan söylemek zorundayız yemekleri sulu yemek getiren bi yer var ama pekte ii değil yemekleri kebap türünde yememeye çalışıyorum ama bazen kaçıyor işte ben çok içerdim eskiden çay kahve şimdi kahveyi bıraktım 3-4 bardak açık çay içiyorum Allaha Emanet kuzucuklar, sağlıklı hayırlı şekilde gelsinler inşallahh

ondan bitanede bende var benimki daha beter ama çocuğu öğrenince kovmadığı kaldı bi onuda yapar bence yakında hayırlısı ne diyim akşamlarıda geç çıkıyorm maalesf 7.30/8.00 buluyo bazen dahada geç hamileyim diye erken çıkacağını falan düşünme bide diyo..

valla çalışna kadının işi zor her yönden Allah yardımcın olsun...... ben yemeklerimi evden getriyorum dışradan yemeği sevmiyorum....

mesela bugün semiz otu karnıbahar brokoli garnitür mısırdan oluşan salata getirdim.... genelde zeytin yağlı yada ekmek arası salata türü yemekler getiriyorum.... geçen hafta ekmek arası ton balığı yedim garnitürlü...sende böyle pratik şeyler getirebilirsin...daha sağlıklı ve için rahat yersin....

canım benim geçen gün bi dua ettim iç geçirdim 2 gündür iyi çok şükür, sende Allaha havale et ..
ee peki nasıl hallediyosun yemek işinii dikkat et kuzuyada kendinede ..

bu nasıl insan yaaa...bu kişi evlimi peki? eşi çalışıyormu? halden anlamdığına göre bunlardan hiç biri değil sanırım....Allah yardımcın olsun....özel sektör çok zor yaa .....

canım benim geçen gün bi dua ettim iç geçirdim 2 gündür iyi çok şükür, sende Allaha havale et ..
ee peki nasıl hallediyosun yemek işinii dikkat et kuzuyada kendinede ..
valla napim cnm işte iader etmeye çalışıyorum bende allaha havale ettim napim ama çok pişman olsun diye çok dua ettim çünkü beni çok ağlattı söylediğimde.
bu nasıl insan yaaa...bu kişi evlimi peki? eşi çalışıyormu? halden anlamdığına göre bunlardan hiç biri değil sanırım....Allah yardımcın olsun....özel sektör çok zor yaa .....

saol cnm ama maalesf obir baba ve 3 çocuğu var yani eşi çalışmıyo ne anlıcak halden işte hemde berbat bişe özel sektör mecbur olunca oturup kalıyorum işte

sat 31 ocak 6+2 oldu bugün 2 gün önce kahverengi akıntım geldi zaten ilk kontrol içinde gidecektim dr a.akıntının bazı hamilelerdee görüldüğünü olabileceğini söyledi . sonra vajinal usg baktı ve keseyi göremedi kan hcg istedi ve karından ultrasona girdim orada kese göründü ama dr keseyi fazla beğenmedi düzensiz görünüyo dedi. ve rahimin aşasına yerleşmiş sanki düşmek üzere gibiymiş.1 hafat dinlenmemi ve tekrar gelmemi söyledi bu süreçte kanama ve sancı artış gösterirse gelmemi gerekirse kürtaj yapacağız dedi.2 gündür akıntılarım kalmadı sayıılır ama sol tarafımda ara ara batma sancı oluyor sürekli dua ediyorum .dr düşük dedi kesin. ama umut ediyorum dua ediyorum belki bana tutunur bebeğim diye ..

banada tehlikeli olması saçma gelmişti ama öyle düşünen çok hamile var..

yok canım sakın öyle düşünme sakıalı olan bişeyi neden yapsınlar demiyoksa hamileler doktorlardan daha mı iyi biliyorlaryok canım sanmıyorum kızlar canınızı sıkmayın doktorlara biraz güvenelim bence sonuç da onlar bu işin eğitimini almış biz sadece bebişlere ii bakalım

en doğrusu senin yaptığın aslında ama koşturmaca evde bile bazen yemek yapamıyorum ben :)senin kadar hünerli değilim ..çok sevmem yemek yapmayı ..
pratik şeyler yapıyorum işte evdede annem gelecek z.yağlı istiycem ondan en azından akşamları yerim ..
ben ton balığını sakıncalı diye biliyorum şu kutudakileri ondan yemiyodum

Son düzenleme:

bende çalışıyorum hem de gayet yorucu bi şekilde benim 6 haftaya kadar çok uykum geliyodu.kafamı koyduğum yerde uyumak istiyordum.hele işte öğlen yemeği sonrası gözümü açmak öyle zor oluyoduki biraz daha azaldı belkide bünye alışıyo. yemekte öğlenleri dışardan yediğim için genelde et tarzı oluyo.neyseki canım çok fazla et istiyo gün içindede badem fındık üzüm atıştırıyorum mide kazıntılarını bastırmak için. çayı açık içiyorum demir emilimini azaltıyomuş çünkü.ama sabah evden çıkarken mutlaka kahvaltı yapmaya çalışıyorum. sabah sabah can istemesede zorluyorum bi parça peynir 2 zeytin bi çk bal yemeye çalışıyorum.

canım sakın kendini yorma ve üzmebol bol dinlen ve dua et asında hepmiz aynı durumdayız bebişler tutuncak mı bilmiyoruz ve endişe içinde bekliyoz bence bol bol dua eddelim bebişler tutunsun diye bu kadar sevilmeye gtmezlerkiiçini farah tut ve inan bebeğinin sende duracağına

ayy canım sorma benimki bayan bide iki çocuğu var bu çocuğuda ne kadar istediğimi biliyor ben çektim sende çek misali işte Allaha havale ettimm ..

Olumlu düşün olumlu olsun Allah yardım etsin kuzucuk tutunsun rahmine inşallah..

Kanaman geçtiyse tehlikede geçmiştir kasığındaki ağrıda tutunma ağrısıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…