- Konu Sahibi bebegim_01
-
5. de vajinadan göründü....bide 5 te ultrasondan görünür derlerdi demekki herkese göre değişiyor....
bende pazartesiye gideceğim bakalım benimki neler dicek neler göreceğiz.....
Kızlar doktordan geldim şimdi...
kesemizi gördük alttan bakarakama daha bebek görünmüyor..dr ilk defa gittim ama beğendim bakalım 15 gün sonraya randevu verdi ozaman kalp atışlarını dinleticekmiş..tahliller istedi genel..folic plus verdi ve beslenme ile ilgili bilgiler verdi...tuzlu ve aşırı tatlı yemek yasak,turşu yasak kahve asitli içecekler soda dahil hepsi,sigara yasakkk...günde 2 litre su içeceksin ona ek olarak süt meyve suyu bir iki bardak açık çay içebilirsin dedi...bakalım daha önceki drlar beslenme konusunda bukadar açık konuşmamıştı..ilişki için bişey demiycem 15 gün sonraki duruma göre belki bir aralık yasak getirebiliriz gidişata göre dedii...
ay kesey gördüm ya birazcık içim rahatladı...ama birazbebeği görüp kalbini duyunca daha ii olucam inş.bu arada 15 gün sonrada alttan bakacakmış...
kızlr drlarınız bayan mı erkekmi? özel bir seçimizin varmı dr a giderken.....
kızlr drlarınız bayan mı erkekmi? özel bir seçimizin varmı dr a giderken.....
çok canım sıkılıyo ve gitmek ve bacaklarımı uzatıp dinlenmek istiyorum :18:nasıl bi yorgunluksa bu uyu uyu geçmiyo
benim sat 8 şubat ona göre 5+1 bugün, sodaya bende şaşırdım hatta sodadamı yasak dedim evet dedi...valla sebebini sormadım farketmez içmem bende ...
kızlar bunlar işe yarıyormu peki.....ben yaramadığını duymuştum.....kullanan varmı etrafınızda fayda gören.....
yok cnm mutlaka kullanman gerekiyo
aa canım aramızada 1 gün varmış benimde 9 şubat ben geçen hafta gittiğimde tam 4+1 kese görünmüştü bu hafta cmtsi tekrar gidecem kalp atışı duyacağımı pek sanmıyorum ama şansımıza inşallah duyabilirim:))sodayı ben duymamıştım arkadaşımda çok öneriyo maden suyu yararlı diye gittiğimde bende bi sorim bakim..
cnm çalışıyosun dimi allah yardımcın olsun
teşekkür ederimevet canım çalışıyorum ama şu anda evde olmayı çok isterdim ama çok başım dnüyo sigarayı da bıraktım da neyse artık sağlıklı olsuninşallah sabretcez tatlı bebiş için
tamamen bırak be güzelim...hazır bebiş buna vesile olmuşken.....nelere yol açtığını sen zaten biliyorsundur...9 ay içmiceksin bide emzirirkende içmezsin....nerden baksan 1.5-2 sene yapacak....
Kızlar doktordan geldim şimdi...
kesemizi gördük alttan bakarakama daha bebek görünmüyor..dr ilk defa gittim ama beğendim bakalım 15 gün sonraya randevu verdi ozaman kalp atışlarını dinleticekmiş..tahliller istedi genel..folic plus verdi ve beslenme ile ilgili bilgiler verdi...tuzlu ve aşırı tatlı yemek yasak,turşu yasak kahve asitli içecekler soda dahil hepsi,sigara yasakkk...günde 2 litre su içeceksin ona ek olarak süt meyve suyu bir iki bardak açık çay içebilirsin dedi...bakalım daha önceki drlar beslenme konusunda bukadar açık konuşmamıştı..ilişki için bişey demiycem 15 gün sonraki duruma göre belki bir aralık yasak getirebiliriz gidişata göre dedii...
ay kesey gördüm ya birazcık içim rahatladı...ama birazbebeği görüp kalbini duyunca daha ii olucam inş.bu arada 15 gün sonrada alttan bakacakmış...
canım benim ilk gebeliğimde 5. haftada karından görünmüştü ama bu dr ilk önce alttan bakalım dedi...ya aslında alttan bakmanın sakıncası yoktur olsa neden baksınlar ve öyle muayene olupta çocuğu sağ sağlim doğan çok arkadaşım var...
ayyyyy kımıl kımıl düşünemiyorum bile :))) zaman çok çabuk geçsin:)gecmis olsun cnm ya son olur insallah. fraxsiparine yada cleaksan olabilir ben ilkini kullaniorum 0.3luk ayrica coraspin ve yuksek doz(4mg) FOLIKASIT ALIYORUM;malesef bu benim 5.hamileligim 3 KEZ DUSUK 1 kez de erken dogum yaptim insallah bu kez igne ise yarayacak ve kucakliyacagim yavrumu
aynen bende sabirsizim ama beklemekten baska birsey gelmiyor elden malesef.haklisin insan icindekini gorunce daha cok inaniyor hamileligine hele birde hareket etmeye basladiginda gorun siz
gözün aydın keseni görmüşsün. darısı başımıza :) o yasak bu yasak geriye yiyecek ne kaldı. hepsini de çok severim. benim için çok zor geçecek
evet canım bende çok severim hepsini ama napalım bebek için tüm alışkanlıklar değişecek..yeterki sağlıkla kucağımıza alalım..sen kaç haftalıksın daha görmedinmi keseini?
yani. bide afedersiniz ilişkiye girince bişey olmuyorda usg cihazı mı zarar verecek?
maşallah 4+1 de kese harika bence...inş hep böyle devam eder.....
banada tehlikeli olması saçma gelmişti ama öyle düşünen çok hamile var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?