2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
slm kızlar bendede çok şişkinlik var sanki 4hafta değil 4 ay gibi oldumbide hiiiç geçmeyen sağ kasık ağrım var bacağıma dizime bileğime vuruyo. sağ taraf komple sızlıyobütün gün:18: benimde arada mide bulantısı oluyo hadi bakalım hayırlısı

başka bi doktora randevu aldım 11 e bakalım inş ii birisidir ve bebişim vardır..

hadi inş.....valla dr işi çok zor iş her dr güvenilmiyor....benim sürekli gittiğim dr var ama ben bile korkuyorum...

canım bence korkmana gerek yok pazartesi yaptırsaydın tahminen seninde 200 salı 400 falan çıkardı ki önemli olan yükselmesi bence ama için raha etmeyecekse bi tahlil daha yaptır eminim rahatlyacaksın

valla benim zaten vücuduma göre büyüktü şimdide nereye saklayacağımı şaşırdım hem şiş hem gergin.damarlar da belirginleşti.

ya büyük göğüslerinde o zorluğu var benimkiler küçüktü:)) buarada biraz zaman geçince sürememiz gerekn krem yağ falan olacak.

ya büyük göğüslerinde o zorluğu var benimkiler küçüktü:)) buarada biraz zaman geçince sürememiz gerekn krem yağ falan olacak.

o niyeki???? ne için süreceğiz ne süreceğiz ilk defa duydum.......

kizlar insallah hepimiz miniklerimize kavusurz ahhh su bikac hafta gecse birazcik rahatliycaz gibime geliyor suan yok kese,yok kalp atisi ,agrilarim var normalmi derken kalp atislarini gorsek birazcik rahatlariz umarim.gerci cocuklarimiz kucagimiza almadan biraz zor gibi ama...

kan sulandirici igne kullanan arkadasim bende kullaniorum igneyi.cok sukur bende bisey yok olmasinda insallah hicbirimizde yani lekelenme kanama gibi.ama o ignelerin yapabildigini duymustum sanirim

simdiki bebisin icin tebrikler gozun aydin insallah bu kez saglikla kucaklarsin yavrunu
kaybettigin melegin icinde basin saolsun cok zor bir aci bilorum bende 2009kasimda 23+2 de ogluma dogum yaptim ve kaybettim tarifi imkansiz bir aci insallah bu kez yavrularimiz bizimle olurlar

iyi sayılırım canım benim bugun bulantım var sabah kalktıgımdan beri kendimi bi tuhaf hissediyorum yüzüm falan beyazladı yav

ayy en korktuğum şey çalışıyorum ve müdürüm çok kötü karşıladı oyüzden umarım ii bir şekilde atlatırım..

kızlar gebelik çizelgesi yapmak istiyorum ama yapamadım nasıl yapıcam bi tarif edermisiniz

ayy en korktuğum şey çalışıyorum ve müdürüm çok kötü karşıladı oyüzden umarım ii bir şekilde atlatırım..

inşallah canım bende çalışıyorum ama şimdi raporluyum işe başlayıncada devam ederse yandım çünkü devamlı ambulansın üstündeyim

canım çatlak olmaması için karnımıza ve göğüslerimize sürmemiz gerek kremler var.

aman ha kızlar belli bi aydan sonra kremleri yağları ihmal etmeyeceğiz yoksa oluşan çatlakların tedavisi yok. karnımızın büyümesine göre tahminim 4.aydan itibaren sürecez bunları.öyle kendimizi salıvermeyeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…