• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kizlar insallah hepimiz miniklerimize kavusurz ahhh su bikac hafta gecse birazcik rahatliycaz gibime geliyor suan yok kese,yok kalp atisi ,agrilarim var normalmi derken kalp atislarini gorsek birazcik rahatlariz umarim.gerci cocuklarimiz kucagimiza almadan biraz zor gibi ama...

kan sulandirici igne kullanan arkadasim bende kullaniorum igneyi.cok sukur bende bisey yok olmasinda insallah hicbirimizde yani lekelenme kanama gibi.ama o ignelerin yapabildigini duymustum sanirim

çok teşekkür ederim canım bilgi verdiğin için.. :61::61:

Mrb kızlar...Ben nisan annesi olacağım kısmetse.Topiğinizi gördüm ve bir selam vermek istedim.Benim çok az bir zamanım kaldı, sizler de şimdi ilk heyecanları yaşıyorsunuz.Yazdıklarınızı okuyunca ilk günlerim geldi aklıma.Rüya gibiydi gerçekten... Şimdi karnı burnunda bir dobişko oldum :)
Dilerim hepiniz sağlıkla bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız.Tabi inşallah ben de...

kahvekolik cim bence bekle derim bir gidiste herseyi gorursun insallah baj biz dayanamadik gittik parca parca goruyoruz sen bi kerede bebisinide kalp atisinida gorursun sabret birazcik

Mrb kızlar...Ben nisan annesi olacağım kısmetse.Topiğinizi gördüm ve bir selam vermek istedim.Benim çok az bir zamanım kaldı, sizler de şimdi ilk heyecanları yaşıyorsunuz.Yazdıklarınızı okuyunca ilk günlerim geldi aklıma.Rüya gibiydi gerçekten... Şimdi karnı burnunda bir dobişko oldum :)
Dilerim hepiniz sağlıkla bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız.Tabi inşallah ben de...

ayy ne guzel masallah size yuzup yuzup kuyruguna gelmissiniz cok az kalmis saglikli hayirli bir evlat olsun insallah bizde o gunleri gorebiliriz:49:

tam regl günü yaptırdım canım. önce reglime 4gün kala yaptırdım 27 çıktı, 2gün sonra tekrar yaptırdım 54 çıktı, 2gün sonra yani regl günümde 97 çıktı. yeterince artış var ama herkese göre değerler çok düşük:26: beni bir korku aldı kimyasalmı diye:59:

döllenmenin zamanına ve bünyeye göre değişiyr bu değerler. önemli olan 48 saaatte bir 2 kat artışının olması. 11 le başlayan bile var ki senin 97 imiş. istersen ölçtür ama aynı saatlerde olmasına dikkat et.

maşallah maşallah. Allah bize de nasip etsin o günleri görmeyi:) hayırlı, sağlıklı, kolay bir doğum dilerim.

kahvekolik cim bence bekle derim bir gidiste herseyi gorursun insallah baj biz dayanamadik gittik parca parca goruyoruz sen bi kerede bebisinide kalp atisinida gorursun sabret birazcik
ben hamileliğimi sözde adet 10 gün geçerse öğrenecektim ama adet günü test yaptım hemen dayanamadım :) bilaç saat içindede kan testi verdim. sabırlı biri değilim ama olmaya çalışmam lazım. insan bişey görmeden de hamileyim moduna giremiyor ki :)

mrb kıslar
bn aranıza yeni katıldım
24 ocak son adeet tarihim muhtemel doğum zmanımda inş. 31 ekim.
3 martta keseyi gördük ama daha kalp atışlarını duymadık.23 martta randevumuz var doktorla inş. O zman duyarız..,
ve bn çok korkuorum bulantılarım vardı geçti.ne bilim sanki hamile değilmişim gibi gelio bebeğimin kalbini dinleyemicekmişim gibi gelio hep aklıma kötü şeyler gelioo:50:
Zaten araştırma yaparken siteyi buldum.

canım çatlak olmaması için karnımıza ve göğüslerimize sürmemiz gerek kremler var.

aman ha kızlar belli bi aydan sonra kremleri yağları ihmal etmeyeceğiz yoksa oluşan çatlakların tedavisi yok. karnımızın büyümesine göre tahminim 4.aydan itibaren sürecez bunları.öyle kendimizi salıvermeyeceğiz :21:

kızlar bunlar işe yarıyormu peki.....ben yaramadığını duymuştum.....kullanan varmı etrafınızda fayda gören.....

ayy en korktuğum şey çalışıyorum ve müdürüm çok kötü karşıladı oyüzden umarım ii bir şekilde atlatırım..

ne zor bir şey yaaa...insan daha bir stres olur..Allah yardımcın olsun ark...inş sıkıntısız atlatırsın bu günleri......

evet oldu canım malesef 26 kasımda 8 haftalık bebeğimi kalp atışlarını alamadıkları için kürtajla aldılar malesef :( iğnenin ismini unuttum şuan ama 0,3lük
gecmis olsun cnm ya son olur insallah. fraxsiparine yada cleaksan olabilir ben ilkini kullaniorum 0.3luk ayrica coraspin ve yuksek doz(4mg) FOLIKASIT ALIYORUM;malesef bu benim 5.hamileligim 3 KEZ DUSUK 1 kez de erken dogum yaptim insallah bu kez igne ise yarayacak ve kucakliyacagim yavrumu

maşallah maşallah. Allah bize de nasip etsin o günleri görmeyi:) hayırlı, sağlıklı, kolay bir doğum dilerim.

ben hamileliğimi sözde adet 10 gün geçerse öğrenecektim ama adet günü test yaptım hemen dayanamadım :) bilaç saat içindede kan testi verdim. sabırlı biri değilim ama olmaya çalışmam lazım. insan bişey görmeden de hamileyim moduna giremiyor ki :)

aynen bende sabirsizim ama beklemekten baska birsey gelmiyor elden malesef.haklisin insan icindekini gorunce daha cok inaniyor hamileligine hele birde hareket etmeye basladiginda gorun siz:66:

Kızlar doktordan geldim şimdi...

kesemizi gördük alttan bakarak :17: ama daha bebek görünmüyor..dr ilk defa gittim ama beğendim bakalım 15 gün sonraya randevu verdi ozaman kalp atışlarını dinleticekmiş..tahliller istedi genel..folic plus verdi ve beslenme ile ilgili bilgiler verdi...tuzlu ve aşırı tatlı yemek yasak,turşu yasak kahve asitli içecekler soda dahil hepsi,sigara yasakkk...günde 2 litre su içeceksin ona ek olarak süt meyve suyu bir iki bardak açık çay içebilirsin dedi...bakalım daha önceki drlar beslenme konusunda bukadar açık konuşmamıştı..ilişki için bişey demiycem 15 gün sonraki duruma göre belki bir aralık yasak getirebiliriz gidişata göre dedii...
ay kesey gördüm ya birazcık içim rahatladı...ama biraz :( bebeği görüp kalbini duyunca daha ii olucam inş.bu arada 15 gün sonrada alttan bakacakmış...

Kızlar doktordan geldim şimdi...

kesemizi gördük alttan bakarak :17: ama daha bebek görünmüyor..dr ilk defa gittim ama beğendim bakalım 15 gün sonraya randevu verdi ozaman kalp atışlarını dinleticekmiş..tahliller istedi genel..folic plus verdi ve beslenme ile ilgili bilgiler verdi...tuzlu ve aşırı tatlı yemek yasak,turşu yasak kahve asitli içecekler soda dahil hepsi,sigara yasakkk...günde 2 litre su içeceksin ona ek olarak süt meyve suyu bir iki bardak açık çay içebilirsin dedi...bakalım daha önceki drlar beslenme konusunda bukadar açık konuşmamıştı..ilişki için bişey demiycem 15 gün sonraki duruma göre belki bir aralık yasak getirebiliriz gidişata göre dedii...
ay kesey gördüm ya birazcık içim rahatladı...ama biraz :( bebeği görüp kalbini duyunca daha ii olucam inş.bu arada 15 gün sonrada alttan bakacakmış...

hadi gözün aydınnnn inş güzel haberleri almaya devma edersin..... senin kaç haftalıktı da alttan baktı?...

beslenme önerileride güzelmiş....ama soda işi acaba bu aylardamı yasakki dr annem hamileyken hergün içeceksin demişti bebeğin kemik gelişimi için çok faydalı diye.... merak ettim şimdi....

gecmis olsun cnm ya son olur insallah. fraxsiparine yada cleaksan olabilir ben ilkini kullaniorum 0.3luk ayrica coraspin ve yuksek doz(4mg) FOLIKASIT ALIYORUM;malesef bu benim 5.hamileligim 3 KEZ DUSUK 1 kez de erken dogum yaptim insallah bu kez igne ise yarayacak ve kucakliyacagim yavrumu

fraxsiparine canım doğru :) ama bana coraspin vermedi. folikasit verdi (folbiol)
Ay çok üzüldüm canım ya peki araştırdılar mı neden olabileceğini?

hadi gözün aydınnnn inş güzel haberleri almaya devma edersin..... senin kaç haftalıktı da alttan baktı?...

beslenme önerileride güzelmiş....ama soda işi acaba bu aylardamı yasakki dr annem hamileyken hergün içeceksin demişti bebeğin kemik gelişimi için çok faydalı diye.... merak ettim şimdi....

benim sat 8 şubat ona göre 5+1 bugün, sodaya bende şaşırdım hatta sodadamı yasak dedim evet dedi...valla sebebini sormadım farketmez içmem bende ...

ayy ne guzel masallah size yuzup yuzup kuyruguna gelmissiniz cok az kalmis saglikli hayirli bir evlat olsun insallah bizde o gunleri gorebiliriz:49:

Sağolun kızlar...Amin...Zaman geçmiyor gibi görünse de aslında çok çabuk geçiyor, ben bu zamana nasıl geldim anlamadım ama tabi şu son ay geçmek bilmiyor :))) İnşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza. Moralinizi her zaman yüksek tutun ona göre.Öptüm sizleri...Kendi topiğime geri dönüyorum şimdi :))

benim sat 8 şubat ona göre 5+1 bugün, sodaya bende şaşırdım hatta sodadamı yasak dedim evet dedi...valla sebebini sormadım farketmez içmem bende ...

5. de vajinadan göründü....bide 5 te ultrasondan görünür derlerdi demekki herkese göre değişiyor....
bende pazartesiye gideceğim bakalım benimki neler dicek neler göreceğiz.....

kızlr drlarınız bayan mı erkekmi? özel bir seçimizin varmı dr a giderken.....

çok canım sıkılıyo ve gitmek ve bacaklarımı uzatıp dinlenmek istiyorum :18:nasıl bi yorgunluksa bu uyu uyu geçmiyo:59:

Back
X