- Konu Sahibi bebegim_01
-
canım ben 4+6 da sadece keseyi görmüştüm. 6+4 de hem bebeği gördük,hem kalp atışlarını duyduk...haftaya gitsen daha iyi olur bence....
kizlar insallah hepimiz miniklerimize kavusurz ahhh su bikac hafta gecse birazcik rahatliycaz gibime geliyor suan yok kese,yok kalp atisi ,agrilarim var normalmi derken kalp atislarini gorsek birazcik rahatlariz umarim.gerci cocuklarimiz kucagimiza almadan biraz zor gibi ama...
kan sulandirici igne kullanan arkadasim bende kullaniorum igneyi.cok sukur bende bisey yok olmasinda insallah hicbirimizde yani lekelenme kanama gibi.ama o ignelerin yapabildigini duymustum sanirim
çok teşekkür ederim canım bilgi verdiğin için..
Mrb kızlar...Ben nisan annesi olacağım kısmetse.Topiğinizi gördüm ve bir selam vermek istedim.Benim çok az bir zamanım kaldı, sizler de şimdi ilk heyecanları yaşıyorsunuz.Yazdıklarınızı okuyunca ilk günlerim geldi aklıma.Rüya gibiydi gerçekten... Şimdi karnı burnunda bir dobişko oldum :)
Dilerim hepiniz sağlıkla bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız.Tabi inşallah ben de...
tam regl günü yaptırdım canım. önce reglime 4gün kala yaptırdım 27 çıktı, 2gün sonra tekrar yaptırdım 54 çıktı, 2gün sonra yani regl günümde 97 çıktı. yeterince artış var ama herkese göre değerler çok düşük:26: beni bir korku aldı kimyasalmı diye
ne demek canim daha once kaybin oldumu ve degerlerin nedir kaclik kullaniosun igneyi?
maşallah maşallah. Allah bize de nasip etsin o günleri görmeyi:) hayırlı, sağlıklı, kolay bir doğum dilerim.Mrb kızlar...Ben nisan annesi olacağım kısmetse.Topiğinizi gördüm ve bir selam vermek istedim.Benim çok az bir zamanım kaldı, sizler de şimdi ilk heyecanları yaşıyorsunuz.Yazdıklarınızı okuyunca ilk günlerim geldi aklıma.Rüya gibiydi gerçekten... Şimdi karnı burnunda bir dobişko oldum :)
Dilerim hepiniz sağlıkla bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız.Tabi inşallah ben de...
ben hamileliğimi sözde adet 10 gün geçerse öğrenecektim ama adet günü test yaptım hemen dayanamadım :) bilaç saat içindede kan testi verdim. sabırlı biri değilim ama olmaya çalışmam lazım. insan bişey görmeden de hamileyim moduna giremiyor ki :)kahvekolik cim bence bekle derim bir gidiste herseyi gorursun insallah baj biz dayanamadik gittik parca parca goruyoruz sen bi kerede bebisinide kalp atisinida gorursun sabret birazcik
canım çatlak olmaması için karnımıza ve göğüslerimize sürmemiz gerek kremler var.
aman ha kızlar belli bi aydan sonra kremleri yağları ihmal etmeyeceğiz yoksa oluşan çatlakların tedavisi yok. karnımızın büyümesine göre tahminim 4.aydan itibaren sürecez bunları.öyle kendimizi salıvermeyeceğiz
ayy en korktuğum şey çalışıyorum ve müdürüm çok kötü karşıladı oyüzden umarım ii bir şekilde atlatırım..
gecmis olsun cnm ya son olur insallah. fraxsiparine yada cleaksan olabilir ben ilkini kullaniorum 0.3luk ayrica coraspin ve yuksek doz(4mg) FOLIKASIT ALIYORUM;malesef bu benim 5.hamileligim 3 KEZ DUSUK 1 kez de erken dogum yaptim insallah bu kez igne ise yarayacak ve kucakliyacagim yavrumuevet oldu canım malesef 26 kasımda 8 haftalık bebeğimi kalp atışlarını alamadıkları için kürtajla aldılar malesefiğnenin ismini unuttum şuan ama 0,3lük
maşallah maşallah. Allah bize de nasip etsin o günleri görmeyi:) hayırlı, sağlıklı, kolay bir doğum dilerim.
ben hamileliğimi sözde adet 10 gün geçerse öğrenecektim ama adet günü test yaptım hemen dayanamadım :) bilaç saat içindede kan testi verdim. sabırlı biri değilim ama olmaya çalışmam lazım. insan bişey görmeden de hamileyim moduna giremiyor ki :)
Kızlar doktordan geldim şimdi...
kesemizi gördük alttan bakarakama daha bebek görünmüyor..dr ilk defa gittim ama beğendim bakalım 15 gün sonraya randevu verdi ozaman kalp atışlarını dinleticekmiş..tahliller istedi genel..folic plus verdi ve beslenme ile ilgili bilgiler verdi...tuzlu ve aşırı tatlı yemek yasak,turşu yasak kahve asitli içecekler soda dahil hepsi,sigara yasakkk...günde 2 litre su içeceksin ona ek olarak süt meyve suyu bir iki bardak açık çay içebilirsin dedi...bakalım daha önceki drlar beslenme konusunda bukadar açık konuşmamıştı..ilişki için bişey demiycem 15 gün sonraki duruma göre belki bir aralık yasak getirebiliriz gidişata göre dedii...
ay kesey gördüm ya birazcık içim rahatladı...ama birazbebeği görüp kalbini duyunca daha ii olucam inş.bu arada 15 gün sonrada alttan bakacakmış...
gecmis olsun cnm ya son olur insallah. fraxsiparine yada cleaksan olabilir ben ilkini kullaniorum 0.3luk ayrica coraspin ve yuksek doz(4mg) FOLIKASIT ALIYORUM;malesef bu benim 5.hamileligim 3 KEZ DUSUK 1 kez de erken dogum yaptim insallah bu kez igne ise yarayacak ve kucakliyacagim yavrumu
fraxsiparine canım doğru :) ama bana coraspin vermedi. folikasit verdi (folbiol)
Ay çok üzüldüm canım ya peki araştırdılar mı neden olabileceğini?
hadi gözün aydınnnn inş güzel haberleri almaya devma edersin..... senin kaç haftalıktı da alttan baktı?...
beslenme önerileride güzelmiş....ama soda işi acaba bu aylardamı yasakki dr annem hamileyken hergün içeceksin demişti bebeğin kemik gelişimi için çok faydalı diye.... merak ettim şimdi....
ayy ne guzel masallah size yuzup yuzup kuyruguna gelmissiniz cok az kalmis saglikli hayirli bir evlat olsun insallah bizde o gunleri gorebiliriz
maşallah maşallah. Allah bize de nasip etsin o günleri görmeyi:) hayırlı, sağlıklı, kolay bir doğum dilerim.
benim sat 8 şubat ona göre 5+1 bugün, sodaya bende şaşırdım hatta sodadamı yasak dedim evet dedi...valla sebebini sormadım farketmez içmem bende ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?