• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Canım geçmiş olsun ben zeynep burada yalnız büyüyor diye kendimce yalnızlıgını tamamlama adına çabalıyorum.kimsemiz yok burda çünkü :43: birde benim tedavi ile oldu ya Allah bilir birdaha olurmu bilmiyorum tadını çıkarmaya çalışıyorum kızım çok mutlu olsun istiyorum her anne gibi biraz duygusalım bu günlerde sanırım öle işteee
cnm benim korkma herseyi yapıosundr sen sadece onu severek tadını cıkar büyüyo zamanla herseyi cözersn vakkit gecirme adına her yasta farklı beklenti oluyo 3 yasa gelse etkinlik öneririm o zaman:=)
ilk azılar geliyor sonra köpek dişlerimiş..en son köpekler kalıyor sanırım. bu arada dişten mi bilmem dün çok zor uyumuş akşam koca gece beşik salaldım ben ya.. bi de ayaklara alışıo mu ne. babaannemiz gündüz uyumayınca bacağına almış akşam ben de mecbur bacakta uyuttum yok yani uyumadı. akşam da koca gece mık mık dedi durdu.. siz nasıl uyutuyorsunuz bebileri..bacaklara alışçak die de korkuom bi taraftan diom en azından bacağa da alışsın yarın oburgun başka eve gidince beşik taşımak zorunda kalmam..

cnm ben gündüz sallayarak uyutyo bakıcı bende aksam gece meme agzında uyuyo gündz ben varsam memede uyuyo yataga koyyoru gece yanımda yatıo

bu arada facebook grb kurulmş bende ekledim herkesi kızlar kocam actı face

cnm benim korkma herseyi yapıosundr sen sadece onu severek tadını cıkar büyüyo zamanla herseyi cözersn vakkit gecirme adına her yasta farklı beklenti oluyo 3 yasa gelse etkinlik öneririm o zaman:=)

cnm ben gündüz sallayarak uyutyo bakıcı bende aksam gece meme agzında uyuyo gündz ben varsam memede uyuyo yataga koyyoru gece yanımda yatıo

Ne grubu canım?

merhaba Gamzecan ve forumdaki tüm anneler...

nasılsın? birikmiş okunacak ve yazacak çok şey var

dayanamadın face açtın mı sonunda, seni gidi gidi:) bu gidişle face i olmayan bir ben varım sanırsam. Nete girip adımı tıklayınca hiç bişe çıkmasını istemiyorum ya... sırf o yüzden biraz da istemiyorum

canım bu görüşme işi nasıl olacak bilmiyorum, evle iş benim bir birine karıştı, gece evde iş yaptığım oluyor, işte kızımın ödevlerini yaptığımda... kayın v. ve peder ben de allahtan, onların da hastane işleri var, tahliller vs. yeni yıl konseptine uygun olsun sen kargoya ver istersen, yoksa bahar a ancak görüşürüz bu karda kışda. Bu arada geçen aracıma birisi çarptı arkadan, tutanak vs şimdi araç bakımda, bir de ruhsatım kayboldu arada, uğraş git gel dur. Bana da sigorta şirketi külüstür bir araba verdi onla idare ediyorum. Çok dikkat et gamze sende trafikte

ipek kuzu iyidir inşallah, fıstık annesi gibi... bizimki ile buluştursak iyiydi ama kısmet olmadı, yine de ben fırsat bulunca senle haberleşirim canım.

bu arada okuyup okuyup yazayım dedim hızlıca bakıyorum

asu nun bıdık hastaymış, geçmiş olsun... canım allah sana da karnındakine de yanındakine de yardım etsin, sağlıklı olun inşallah...

eylemsura canım allah kavuştursun sevdiklerine, şükretki kızın var. Bu arada zeynep e tekrar geçmiş olsun, çok öpüyorum...

denis sesini duymak ne güzel bir süprizdi, çok hoş ve naif bir ses...

diğer arkadaşlar hepiniz çocuklarınızla birlikte iyisinizdir inşallah çıkmak zorundayım selam olsun herkese...

nezooo sen nasılsın? Eyüp ne şirin bişey ya, maşallah...

İyim canım sağol sen nasılsın diyeceğim anlatmışssın:)Allah yar ve yardımcın olsun:)
Teşekkürler teyzesi o senin şirinliğin:)Nasıl görmek istersen öyle görürsün:)

Son düzenleme:
Ne grubu canım?
2011 kasım anneleri cnm

merhaba Gamzecan ve forumdaki tüm anneler...

nasılsın? birikmiş okunacak ve yazacak çok şey var

dayanamadın face açtın mı sonunda, seni gidi gidi:) bu gidişle face i olmayan bir ben varım sanırsam. Nete girip adımı tıklayınca hiç bişe çıkmasını istemiyorum ya... sırf o yüzden biraz da istemiyorum

canım bu görüşme işi nasıl olacak bilmiyorum, evle iş benim bir birine karıştı, gece evde iş yaptığım oluyor, işte kızımın ödevlerini yaptığımda... kayın v. ve peder ben de allahtan, onların da hastane işleri var, tahliller vs. yeni yıl konseptine uygun olsun sen kargoya ver istersen, yoksa bahar a ancak görüşürüz bu karda kışda. Bu arada geçen aracıma birisi çarptı arkadan, tutanak vs şimdi araç bakımda, bir de ruhsatım kayboldu arada, uğraş git gel dur. Bana da sigorta şirketi külüstür bir araba verdi onla idare ediyorum. Çok dikkat et gamze sende trafikte

ipek kuzu iyidir inşallah, fıstık annesi gibi... bizimki ile buluştursak iyiydi ama kısmet olmadı, yine de ben fırsat bulunca senle haberleşirim canım.

ah cnm ya cok gecmiş olsun cok üzüldm ins cok hasar yoktur gerci salak hatalıymıs ama olsun cana gelmesinde ya ruhsatla ugrasmak cok zor o zaman seni gelecek hafta ici arayııp adresi alıp kargoya veririm cnm bu arada gecmiş olsun kayınpederinede tmm cnm öptm

yok cnm olur mu hic
bu arada face i bişeymiş bütn kızları gördüm himmel cok tatlısın ya ben seni daha yapılı hayal etmiştim::)

evet iyiye kullanırsan güzel :)Eşim isin vermiyo bende onun facesinden bakıyorum:)Daha dogrusu eşimin değil daha çok Eyüpün resimlerini koyuyoruz:D

Eyüp molfix reklamındaki çocuklar gibi oynuyor :) Diğer dalarda olsun müzii duyunca geliyr başlıyor oynamaya:21:

ilk azılar geliyor sonra köpek dişlerimiş..en son köpekler kalıyor sanırım. bu arada dişten mi bilmem dün çok zor uyumuş akşam koca gece beşik salaldım ben ya.. bi de ayaklara alışıo mu ne. babaannemiz gündüz uyumayınca bacağına almış akşam ben de mecbur bacakta uyuttum yok yani uyumadı. akşam da koca gece mık mık dedi durdu.. siz nasıl uyutuyorsunuz bebileri..bacaklara alışçak die de korkuom bi taraftan diom en azından bacağa da alışsın yarın oburgun başka eve gidince beşik taşımak zorunda kalmam..

Biraz sabır işi 2 gün uğraştım ben kalktı oturdu yatakda gezdi en sonunda pes etti koklaya koklaya uyuyo yanına yat en fazla 10 dakkaya uyuyo şeyma ya emerken misafirliğe gidersem ayağımda çok yavaş sallayınca uyur hemen uykuyu çok seviyoz analı kızlı :9: akşam 9 da yattık birlikde hala uyuyo şuan sabah 7:30 gibi emzirdim muhallebi yedirdim uykusunda yiyo :1: karnıda tok uyur 12 ye kadar canım kundakla hafifden sadece başını kollarını emzik kullanıyosa onuda ver sağına çevir eee ee de hemen uyur tahminimce biraz hızlı sallayayım dalgınlıkla hemen :53: açar gözlerini böle bişey mi oldu diye :9:

Kızlar size bir sorum olcak şeyama yı halen emziriyorum bu ayın sonunda 15 aylık olucak bana ayır diyolar daha sütünün faydası olmaz diyolar ama ne kadar doğru yemeğinide çok güzel yiyo hani tamam yemek yemese sürekli emse ozaman emzirmeyi mecbur bırakırsın ama ne bilim gerçekden yaramıyomu acaba 1 gün emzirmeyeyim süt birikiyo rahatsız oluyorum :26:

Back