- Konu Sahibi bebegim_01
- #47.761
cnm benim korkma herseyi yapıosundr sen sadece onu severek tadını cıkar büyüyo zamanla herseyi cözersn vakkit gecirme adına her yasta farklı beklenti oluyo 3 yasa gelse etkinlik öneririm o zaman:=)Canım geçmiş olsun ben zeynep burada yalnız büyüyor diye kendimce yalnızlıgını tamamlama adına çabalıyorum.kimsemiz yok burda çünkü birde benim tedavi ile oldu ya Allah bilir birdaha olurmu bilmiyorum tadını çıkarmaya çalışıyorum kızım çok mutlu olsun istiyorum her anne gibi biraz duygusalım bu günlerde sanırım öle işteee
ilk azılar geliyor sonra köpek dişlerimiş..en son köpekler kalıyor sanırım. bu arada dişten mi bilmem dün çok zor uyumuş akşam koca gece beşik salaldım ben ya.. bi de ayaklara alışıo mu ne. babaannemiz gündüz uyumayınca bacağına almış akşam ben de mecbur bacakta uyuttum yok yani uyumadı. akşam da koca gece mık mık dedi durdu.. siz nasıl uyutuyorsunuz bebileri..bacaklara alışçak die de korkuom bi taraftan diom en azından bacağa da alışsın yarın oburgun başka eve gidince beşik taşımak zorunda kalmam..
cnm ben gündüz sallayarak uyutyo bakıcı bende aksam gece meme agzında uyuyo gündz ben varsam memede uyuyo yataga koyyoru gece yanımda yatıo
bu arada facebook grb kurulmş bende ekledim herkesi kızlar kocam actı face