• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
...hu hu artık evime döndüm:)Eyüp beşiğini o kadar özlemiş kigece 1 kere uyandı:nazar::nazar:
Hep böyle uyusa artık bakalım bu gece ne olucak?*

Kızlar size bir sorum olcak şeyama yı halen emziriyorum bu ayın sonunda 15 aylık olucak bana ayır diyolar daha sütünün faydası olmaz diyolar ama ne kadar doğru yemeğinide çok güzel yiyo hani tamam yemek yemese sürekli emse ozaman emzirmeyi mecbur bırakırsın ama ne bilim gerçekden yaramıyomu acaba 1 gün emzirmeyeyim süt birikiyo rahatsız oluyorum :26:

canım bence kimseyi dinleme ole sey olur mu hiç. tamam doyurucu değil ama bzizim doktorumuz bana emerse 3 yaşına kadar devam et dedi. beyin gelişimi olduğu sürece anne sütü diyo doktorlar..

Devkuleeeee
oglun cok tatlı yawwww...hızımı almayıp gelcem Alasehir e haaaa...:33:

Çok teşekkür ederiz eminim ki erdem de çok tatlı kasım bebişlerinin hepsi ballll zaten gellll gelll sabırsızlıkla bekliyoruz bizzzzzzzzzz rabbim 2. sini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çaktırmadan oda çok büyümüş baksana ne kalmış doğuma biz tembelizzzzzz maşallah sana

cnmmmm naberrr
iyi gordm seniii
meyve kurusu ye tabbii
ama her seyi kararinda yemek lazmmm
birde onlar sekerli yani kalorili yiyecekler
cok fazla tuketmesen iyi olur derim canmmmm
bnm de bugn kontrlm varr
bakalm ne olmusss
Hatırlıyorum hatırlıyorum ..heyecanla bekliyorum..zaten iyi haberler alacağına eminim:16:
Ben de bir kere heriboyla denedim ama hiç sevmedim çok uğraştırıyor çünkü. ikinci denememde hazır şeker hamuru aldım sana bi şekil vermesi kalıyor. Gerçekten epey oyalayıcı birşey kendimi fazla kaptırmamamlazım

Biz sıkıntının yarısını atlattık çok şükür. Her çocuk başka başka. Erdem de birden çıkaracaktır belki dişlerini.

Ah dişler ah.. Rahat verseler uykuları da iştahları da düzelecek yavruların inşallah..
Ay çıkarsın da nasil çıkarırsa çıkarsın..okuldan hocalarımı aradım gecen haftalarda..cunku yavrumun dis eti tam dis çıkacak gibi şişiyor ertesi gun iniyo..biraz gec çıkaracakmış..ne yapalım bekliyoruz bizde 4 dis..kesmek cizmek sutur atmak gerekir falan diecekler diye cok korkmuştum..ama bekleyelim kendi çıkarır dedi hocam..boyle minik minik lokmalar halinde yiyebiliyo yavrum yani bizler gibi cigneyemiyo ki..gec çıkartmasının tek iyi tarafı ağrısı sızısı normal olarak daha az olacakmış..yasayacak ve göreceğiz bakalım...

canım bence kimseyi dinleme ole sey olur mu hiç. tamam doyurucu değil ama bzizim doktorumuz bana emerse 3 yaşına kadar devam et dedi. beyin gelişimi olduğu sürece anne sütü diyo doktorlar..
yahu halihazirda mis gibi sütun var..kim kıskandı da emzirme diyo anlamadım ki...kafaları iyi mı onların ya...hem emzir hem ne icirceksen artı icin yani...vallaha emzirebiliyosan 4 yasına kadar emzir bacım ne 2 si yawww
Çok teşekkür ederiz eminim ki erdem de çok tatlı kasım bebişlerinin hepsi ballll zaten gellll gelll sabırsızlıkla bekliyoruz bizzzzzzzzzz rabbim 2. sini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çaktırmadan oda çok büyümüş baksana ne kalmış doğuma biz tembelizzzzzz maşallah sana
evet..ben de fark ettim kucuk çocukla günler nasil geliyo anlamadığın icin hamileleik nasil geciyo onu da anlamıyorsun hayatım..o yonden iyi yane...hic boyle olacağını düşünmemiştim ama erdemle günler nasil geliyo anlamıyoruz ki içimdeki de büyümüş gitmiş...Alasehir e gelme olayı neden gecikti sana ozElden anlaticam..cunku nedeni gercekten biraz Ozel de:14::14:

Son düzenleme:
slm kızlar naber özledm sizi benim kociş boyun fıtıgı icin tedaviye basladı 20 gün evde 4 güzel bayan masaj yapıoms fiizk tedavide aman hıh:47:

ipek iyi bu ara dişmi cıkarıo anlamadım cnm happy bizimde aynı şişip inio sanki iki tane yanyana cıkcak gibi ben hic fırcalatmak aklıma gelmedi mendil mi alsam bu arada kahvaltıya gittik hafta son gittigimiz yere siizi yad ettik gelin yine yapalım dilegin bebiş snein yeni lokumla cinsiyetler nolduuuuuu asuuuuuuuuuuuuu belli mi?????

bugün oklda bi cock sandalyeye agzını carptı dili kesildi derinmiş doktor 6dikiş atmış yavruma nasıl üzüldüm tontişim benim sifa olsun herkesin yavrusuna topik hareketlenmiş sevdalinka hosgeldn öptm hepinizi

Sabah su çiçeği aşımızı yaptırmaya gidicez:)

Bakalım ne gibi etkileri olucak ateş huysuzluk ve benzeri gibi

Yaptıranlar da her hengi bir yan etki oldu mu???

Hiiimmmmmmm
bi si daha dicem ...oleeee gitcemmmmmmm

Dislerini fircalamatmak istemeyen tosunlariniz varsa sizlere spiffies mendilleri öneririm..
biz evde fircaliyoruz...müzikli bı fırça aldıydik o müzik çalarken bizimki de fırçalatiyo bı guzel..ama inatlaşan cengâverler falan varsa bu mmendiller coooookkk kkullanışlı..biz cok seyahat yaptığımız icin gezi gunu kadar çantaya koyuyorum..hem kapalı kutu temizce hem de pek rahat ve tek kullanimlik...orda burda fırça macun Ozel olarak taşınmaz yani..
şimdilik inatlaşan babyler o sekilde dislerini oksatmaya baslayabilir yani benden tavsiyeeeeeeee:34:
Hadi optum kuşlar...

Diş fırçalatmak için erken diye düşünüyordum:s
Peki nasıl diş fırçası ve macunnu gerekli onlar için de bir fiki rver bakalım happpyyyy

Diş fırçalatmak için erken diye düşünüyordum:s
Peki nasıl diş fırçası ve macunnu gerekli onlar için de bir fiki rver bakalım happpyyyy
Canim dişler ağızda görülmeye başladığı an temizlik baslar..bu kuraldir..sana marka isimleri ve en iyisini ozElden yazıyorum simdi hemen..

slm kızlar naber özledm sizi benim kociş boyun fıtıgı icin tedaviye basladı 20 gün evde 4 güzel bayan masaj yapıoms fiizk tedavide aman hıh:47:

ipek iyi bu ara dişmi cıkarıo anlamadım cnm happy bizimde aynı şişip inio sanki iki tane yanyana cıkcak gibi ben hic fırcalatmak aklıma gelmedi mendil mi alsam bu arada kahvaltıya gittik hafta son gittigimiz yere siizi yad ettik gelin yine yapalım dilegin bebiş snein yeni lokumla cinsiyetler nolduuuuuu asuuuuuuuuuuuuu belli mi?????

bugün oklda bi cock sandalyeye agzını carptı dili kesildi derinmiş doktor 6dikiş atmış yavruma nasıl üzüldüm tontişim benim sifa olsun herkesin yavrusuna topik hareketlenmiş sevdalinka hosgeldn öptm hepinizi
Cok gecmis olsun canim..ne guzel kocisss beraber olan onca gunn n ..ohhhhh...
Oooooooo Suna bak..milletdonar evden çıkamaz bizimkiler brunchlarrrrrr kahvaltılar....ohhhhhh valla.......sefanız olsun..aferin kiz..cok seviyom boyle gezen tozanlari karı koca...masallahhhhhh

Gamzeeeee
brucnh fotolarını bı ara tsana benim maile...
bende esimdekileri senin eşinin mailine attırtayyyiiimmm

Sabah su çiçeği aşımızı yaptırmaya gidicez:)

Bakalım ne gibi etkileri olucak ateş huysuzluk ve benzeri gibi

Yaptıranlar da her hengi bir yan etki oldu mu???

günaydın herkese,, biz kızamık aşısı olunca çok hasta olduk. ateşlendi vücudu kızamık gibi oldu..o yüzden şimdi su çiçeği aşısını yaptırmaya korkuyorum. mart başı gibi ben de yaptırıcam.. biraz soğuklar azalsın. bir de şimdi diş çıkarıoruz ya üst üste gelince çok hasta oluo yavrum. inş geç kalmayız tabi. aile hekimliğinde zamanı geçmez dedilerdi sanki ama.

günaydın herkese,, biz kızamık aşısı olunca çok hasta olduk. ateşlendi vücudu kızamık gibi oldu..o yüzden şimdi su çiçeği aşısını yaptırmaya korkuyorum. mart başı gibi ben de yaptırıcam.. biraz soğuklar azalsın. bir de şimdi diş çıkarıoruz ya üst üste gelince çok hasta oluo yavrum. inş geç kalmayız tabi. aile hekimliğinde zamanı geçmez dedilerdi sanki ama.

İlk dozu 12 15 ay arasında yapılması gerekşyormuş canım geç kalmadan yaptırmak istedim bende :)
Fiyatı da 90 lira:)

Canim dişler ağızda görülmeye başladığı an temizlik baslar..bu kuraldir..sana marka isimleri ve en iyisini ozElden yazıyorum simdi hemen..

Sağol canım aldım mesajını bakalım dışarı çıkınca ilk fırsatta alıcam :)

Selam arkadaşlar bişey sorcam size. Biz İbrahime 12 aylıkken sağlık ocağında olması gereken aşıları yaptırdık ve içinde kızamık aşısı da vardı. 13 aylıkken de su çiçeği aşısını yaptırdık çocuk doktorunda. Şimdi 14 aylıklar söylediğim aşılar dışında ayrıca özel bir aşı yaptırmıyorsunuz değil mi? Benim unuttuğum birşey yok inşallah.

merhaba kızlar nasılsınız bakalım zeynebim grip oldu olmamamız gerekiyordu :(gözyaşı kanalından dolayı ama olduk artık doktorumuz şurup verdi her evde olandan bagışıklık güçlendiricimiz var onu bırakmıştım eşim yüzünden verme vermeee aşkım gerek yok dediiii 1 hafta sonraaaaaa işte grip fena öksürüyoruz offf bu öksürük zor geçiyor zaten uyudu şimdi ıhlamur içirdim kuzuma şöyleeee vitaminli bir çorba yaptım içti .bugün burda hava çoookkk güzel güneşliii güneş evin içini bile ısıttı desem şu an oda 23 derece okadarda havalandı taşının hepiniz manavgata yaşayalı bir apartmanda ne güzel olurduuuu .şöyle hızlıca okudum asu ve happy bellli oldumu kuzucukların cinsiyeti saglıklı olsunda bence happy senin 2. de erkek öle hissettim nedense saglıklı olsunlarda güzel ghaberlerinizi bekliyorum.happycim sen neden yoksun face de .bu arada hangi marka diş fırçası en iyisi banada özelden atarmısın.mendil tavsiyende iyi oldu canım ya.

iştahımızda azaldı hemen hasta olunca böyle sürüp gidicek sanırım:)iştahımız iyi ve yok yemiooo:)

sevdacım biz nisanda hepatit A yı vurdurcaz başkada yok sanırım doktorumuz söyler zaten su çiçegiinide vurdurdum gecen hafta şükür bi yan etkisi olmadı.
hepiniz hadi face de üye olun oradanda görüşelim kaynaşalım kendinize çok çok iyi bakın

Selam arkadaşlar bişey sorcam size. Biz İbrahime 12 aylıkken sağlık ocağında olması gereken aşıları yaptırdık ve içinde kızamık aşısı da vardı. 13 aylıkken de su çiçeği aşısını yaptırdık çocuk doktorunda. Şimdi 14 aylıklar söylediğim aşılar dışında ayrıca özel bir aşı yaptırmıyorsunuz değil mi? Benim unuttuğum birşey yok inşallah.

yok canım ya. 1,5 yaşında tekrar aşılar var hepatit a onlara eklendi biliom..

ya bu su çiçeği aşısından korkuyorum ben. eşim dio haftaya yaptıralım ama dişler de zorluyor diye istemiyorum. kızamık aşısında 1 hafta hasta olduk biz. bu daha ağırmış ya...ne bilem ya. bu arada nezooo geldiniz mi aşıdan..

biz de daha yaptırmadık su çiçeği aşısını.hastaydı geçmesini bekledimm.yaptırayım artık bu ay içersinde.ayy bi de onun yan etkisi olmasın.oğlum bu aralar formunda zaten.iştah yok,uyku yok.bakk uyanmış biile yarım saat oldu yatalı...öfff dinlenemiyorummmm....
eylemsura geçmiş olsun canım.bitki çayı ver atlatır inşşallah kısa zamanda,
hadi herkes face.görelim birbirimizi,kuzularımızı....

Back