• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
bizimde azılarımız aktif gelmek üzereler zannedersem bu sabah deniz kafasını vurdu yavrum şikşti baya ama buz koydurmadı bir türlü çok korkak bu kız yahu napcaz bilemiyorum=)

Ay onla geçmiş olsun :)bizimkinin de kafası mosmor:52:Oyun oynuyorum diye saga sola çarpıyor:52:

bizimde azılarımız aktif gelmek üzereler zannedersem bu sabah deniz kafasını vurdu yavrum şikşti baya ama buz koydurmadı bir türlü çok korkak bu kız yahu napcaz bilemiyorum=)

benimde deyildirde bu babaya çekmiş beliki ay akşama misafir var yemeğe ben burda çeneye düştüm
Bir yemeğe gelirlerse daha bir zor oluyor küçük çocukla hazırlaması.Benim açımdan öyle oluyor o zamanlarda Eyüp kucağımdan hiç inmiyor:(

kociş yok b akşam haftaya full izinli fizik tedaviye baslıcak boyn fıtıgından bakalım napcaz b aksam olmaması ii oldu intikam var ay ne güzel dizi:1:

ipek telefon eline alınca bicok konsuyo anlasılmıo ama olsun babası dioki bgün bunada mı 25.000 kelime yükledin yoksa hic susmuyo o da kadın ne de olsa napim ben:9::9::9::9:

kociş yok b akşam haftaya full izinli fizik tedaviye baslıcak boyn fıtıgından bakalım napcaz b aksam olmaması ii oldu intikam var ay ne güzel dizi:1:

ipek telefon eline alınca bicok konsuyo anlasılmıo ama olsun babası dioki bgün bunada mı 25.000 kelime yükledin yoksa hic susmuyo o da kadın ne de olsa napim ben:9::9::9::9:

Geçmiş olsun:)

İyi bişy olunca kendileri kötü olunca anne olur zaten :9:Eyüp te gezme meraklısı:52:eşim diyo ki hasta masta fark etmiyor aynı annen gibisin diyor Eyüp'e :52:

asuuuuuuuuu nasıl oldn öykü nasıl nerdesnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kemeceeeeeeeeeeeeee ya hediyemi gönderiyim mi bi ara bişey de

sevdalinka kactııııııııııııı

senem nerdesnnnnnnnnnnnnnnn
nehiradaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

saol cnm

cnm largopen die bi antibiyotik verdi dr onu alıyorum ..ya valla biz özel seyler yapmıoruz vakit gecirioruz nası yetcem falan die düşünme cocuk bu büyür bizle heran mı ilgilendiler:1:

Canım geçmiş olsun ben zeynep burada yalnız büyüyor diye kendimce yalnızlıgını tamamlama adına çabalıyorum.kimsemiz yok burda çünkü :43: birde benim tedavi ile oldu ya Allah bilir birdaha olurmu bilmiyorum tadını çıkarmaya çalışıyorum kızım çok mutlu olsun istiyorum her anne gibi biraz duygusalım bu günlerde sanırım öle işteee

Canım yürümeye başladıktan sonra çok düşüyorlar zeynep öle buz asla koydurtmaz ortalıgı yıkar .azılar bukadar erkenmi çıkıyor belli bir zamanda çıkmıyorlarmıki?

Canım yürümeye başladıktan sonra çok düşüyorlar zeynep öle buz asla koydurtmaz ortalıgı yıkar .azılar bukadar erkenmi çıkıyor belli bir zamanda çıkmıyorlarmıki?

ilk azılar geliyor sonra köpek dişlerimiş..en son köpekler kalıyor sanırım. bu arada dişten mi bilmem dün çok zor uyumuş akşam koca gece beşik salaldım ben ya.. bi de ayaklara alışıo mu ne. babaannemiz gündüz uyumayınca bacağına almış akşam ben de mecbur bacakta uyuttum yok yani uyumadı. akşam da koca gece mık mık dedi durdu.. siz nasıl uyutuyorsunuz bebileri..bacaklara alışçak die de korkuom bi taraftan diom en azından bacağa da alışsın yarın oburgun başka eve gidince beşik taşımak zorunda kalmam..

ilk azılar geliyor sonra köpek dişlerimiş..en son köpekler kalıyor sanırım. bu arada dişten mi bilmem dün çok zor uyumuş akşam koca gece beşik salaldım ben ya.. bi de ayaklara alışıo mu ne. babaannemiz gündüz uyumayınca bacağına almış akşam ben de mecbur bacakta uyuttum yok yani uyumadı. akşam da koca gece mık mık dedi durdu.. siz nasıl uyutuyorsunuz bebileri..bacaklara alışçak die de korkuom bi taraftan diom en azından bacağa da alışsın yarın oburgun başka eve gidince beşik taşımak zorunda kalmam..

Olabilir canım.Her şeye alışmak için ellerinden geleni yapıyorlar:)
Ben Eyüp ü ayağımda sallıyorum:)en son noktaya kadar bekliyorum ya emerken ya da bir iki salla yık gidiyor:)Tabi bazen bu olmuyor 1 saat sallıyorum :52:

erken de deyil canım önler çıktıktan sonra arlalar geiiyor artık köpek dişlerinden henüz bir belirti yok azılar çok kabardığına göre onlar daha önce gelcek demekki. Gerç.i her bebek aynı deyildir

gamze bu ismini saydığın kaçak bacılar kendini özletmeyemi çalışıyorlar ne? :1: bende artık girmiycem diyorum diyorum dayana,ıyorum yine yazıyorum bişeylee=)

Back