• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
denis3 aradı beni cok güzeldi sesini duymak cok genc ve dinamk gelio emnm cok güzel bi bayan arkadn cimcimenin seside geldi yerim onu tesekürler denisss
rica ederim canım duygular karşılıklı senden sonrada kemeceyi aradaım inan içimi ısıttınız bu arada kemecenin hepinize selamı var inan hala kendi kendime gülümsüyorum kızım soruyo anne neoldu ?
:1:

rica ederim canım duygular karşılıklı senden sonrada kemeceyi aradaım inan içimi ısıttınız bu arada kemecenin hepinize selamı var inan hala kendi kendime gülümsüyorum kızım soruyo anne neoldu ?
:1:

Evet ya aynen ben de öyle olmuştum Serap ve kemece ile konuştukta sonra:52:

bogazım agrıyor ya doktor antibiyotk verdi 2günde rapor napsam gitsem mi işe :26: ipekte 3saattir uyuyo ne uykusu maş gece bize uyku yok:14:

nezooo kim arasın kız seni kimi öptn heeeeeeeeee sana özelden cep vercem
yada sen ver ahhhhhhhhhhhhaaaaaaaaa uyandı

bogazım agrıyor ya doktor antibiyotk verdi 2günde rapor napsam gitsem mi işe :26: ipekte 3saattir uyuyo ne uykusu maş gece bize uyku yok:14:

nezooo kim arasın kız seni kimi öptn heeeeeeeeee sana özelden cep vercem
yada sen ver ahhhhhhhhhhhhaaaaaaaaa uyandı

Geçmiş olsun:)Aman uysun sende dinlen işte
Sen ara:D

Eyüp şarj aletini almış koltuğa oturmuş balık tutuyor sanki :52:

cnm cok gecmiş olsun şiddeti cok muydu

cnm su çiçegi 15 ay dan 18 ay arası dediler devlet karsılayabilirde olmayabilirde dedi bakalım bekleym biraz diğeri hepatit a mayıs 20de gitcez saglık ocagına gözü gecti gibi ipeğin zeynebin nası oldu gözü acıldı mı?

dilek36 kızını tebrik ederim
nezoo sabırla bekliyorm

Canım bizim çocuk doktorumuz yaptırın dedi hatta aile hekimi bir ay geçiktiniz ama yapılabilir dedi doktorumuz geçikme yok isanı beklemeye gerek yok dedi olduk bizde.inşallah gecer canım ipek kuzu çekmesin öyle sıkıntılar gözü iyi gibi açıldı inş
kapanmaz canım

Back