• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
valla emme işi bitse zaten olcaz ama üstümüzden düşmüyorlar ki.oğlan her daim peşimde emme emme diye.. valla benim adet dalga konusu oldu zaten eşim diyo çocuk emerse 2-3 yaşına kadar ondan sonra 2,5 -3 yaşındayken tekrar hamile kalsam 3 yılda ole iice unutçam zaten.. benim çok ağrılı oluyordu zaten ben çok memnunum bu durumdan anlıcan:D

Benim rahat geçerdi. Aslında benim derdim başka. Doğumdan 6 ay sonra evlendiğim günkü kiloya düştüm. 53 kiloyum. Göbeğim yok ama karnımda hafif şişlik var gibi. Doktor, emzirme sürdüğü ve adet olmadığın sürece vücut, bel bölgesinde topladıüı yağları yakmakta cimri davranır dedi. O yağlar süt olarak bebeğe gittiği için bi nevi onların beslenmesini garanti almaya çalışıyor yani Allahım ne büyük mucize ya. İşte o yüzden de merak ediyorum ve sabırsızlanıyorum biraz. Adet olunca belim eski inceliğine kavuşacak mı diye. Bir de göğüslerimin yeni bedenine alışamadııııım :1:

Arkadaşlar ameliyat işini atlattık şükürler olsun zeynep iyi şuan uyuyor .benden 5sene gitti diyeyim size .şükür büyük bir ameliyat degiil ama anne olmak işte tüm meselede bu sanırım kuzumun ameliyat kıyafetini giydirip ellerimle vermek içeride naptı aglaması çok çok zordu .bi arakapı açıldı kapıda bekliyoduk kuzumu bir hemşire ablası kucagında gezdiriyordu ama çok aglamış çok korkmuş o şekilde uyuttukları için aglayarak uyandı saatlerce iç çeke çeke agladı uyuya kaldı öle neyseki uyanınca iyiydi .bizimle aynı gün 3tane daha bebek ameliyata giricekti.:(şimdi grip olmamamız gerek kapanmaması için göz yaşı kanalımız açıldı şükürler olsun .öksürügümüz var ıhlamur veriyorum gögsüne havlu koydum evden çıkmıyoruz .haber vereyim dedim geceden uykusuzum biraz dinleneyim .bi ara girip yazışanları okuyucagım çekilişi merak ediyorum .kendiize çok iyi bakın şimdilik hoşcakalın
Gözünüz aydın Canım. Zeyno'yu öperim güzel gözlerinden :54:

kızlar dün oğlum ALLAH ALLAH dedii.....ben ona sinirlendiğim vakit allah allahh diyorumm.yine kızdıracak bişeyler yaptıı allah allah dedim.arkasından tekrarlamaz mı...burnu akmışşş gözler sulanmışş yüzünde pis bi gülümseme.....kendi tipine bakmadan benle dalga geçiyo sıpa.

Ne güzel yazmışsın, hayalimde canlandı aynen küçük yaramaz :9: Nehir de bebek bakıyor bu aralar. Ali Can'ımız var bizim de.Ağlayınca öpüyor, seviyor, acıkmış kızım Ali Can diyorum. ağzını şaplatarak memesine tutuyor :9: Ayaklarında sallıyor falan. Korkuyorum valla bi gün severken elimde kalcak eşşek sıpası :16:

ya senem bende sinir oluyorum neden regl olamadk ya kendimi bende eksik hissediormmmm:53:

Doğurmaya niyetim de yok ama olsun istiyorum işte. Kız yoksa bizim doğurasımız geldi de kendimize mi itiraf edemiyoruz :9: Hani bilinçaltı kadınlık yetilerini mi geri istiyo ne :9: Şöyle bi kaza, bi hamilelik, sonra iki sene daha elveda kırmızılar :1:

oku oku bitmedi maşşaallaah size yetişemiyom hızınızaa, hele de bu hamilelerin hızınaa...
anaam onca okudum okudum aklımda bitek asunun hamileliği kaldı.. yawrular size nasıııl imreniyorum bilemezsiniz.. hatta imrenmiyorum içtenlikle itiraf ediyorum kiii şuan kıskançlıktan ortadan ikiye ayrılmak üzereyim.. bir gün onda var bende niye yok diye düşünüp birilerini kıskanacağımı söleseler hiiç inanmazdım.. ama bu annelik ne edepsiz, ne fütursuz, ne arzulu bi duyguymuş kii, bende tekrar tekrar tekrar tekrar anne olmak istiyooruum.. sizin şimdi içinizde bi bebiş daha vaarr, bende yook.. :33:

kıııızlaar şaka yapmıyom valla çok kıskandım.. :16:

Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.. Rabbim evlatlarınıza bir kardeş nasip etti inşallah en hayırlısından.. minicik kalplerinin atışı ile başlayan, kucaktaki miiis kokusuyla gerçekleşen ve bir çığ gibi hızla büyüyen bu aşktan bir kez daha nasipleneceksiniz inşallah... oooooooooooyyyyyyyyyyyyyy, mis kokulu bebeler geliyoo.. çok tebrik ederim çoookkkkk...
hadi bakalım, 3 lendi hamişler.. lütfen 4. hamiş haberini almayalım, lütfen yani, olan var olmayan vaar.. :33: :52::52::52::52:

oku oku bitmedi maşşaallaah size yetişemiyom hızınızaa, hele de bu hamilelerin hızınaa...
anaam onca okudum okudum aklımda bitek asunun hamileliği kaldı.. yawrular size nasıııl imreniyorum bilemezsiniz.. hatta imrenmiyorum içtenlikle itiraf ediyorum kiii şuan kıskançlıktan ortadan ikiye ayrılmak üzereyim.. bir gün onda var bende niye yok diye düşünüp birilerini kıskanacağımı söleseler hiiç inanmazdım.. ama bu annelik ne edepsiz, ne fütursuz, ne arzulu bi duyguymuş kii, bende tekrar tekrar tekrar tekrar anne olmak istiyooruum.. sizin şimdi içinizde bi bebiş daha vaarr, bende yook.. :33:

kıııızlaar şaka yapmıyom valla çok kıskandım.. :16:

Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.. Rabbim evlatlarınıza bir kardeş nasip etti inşallah en hayırlısından.. minicik kalplerinin atışı ile başlayan, kucaktaki miiis kokusuyla gerçekleşen ve bir çığ gibi hızla büyüyen bu aşktan bir kez daha nasipleneceksiniz inşallah... oooooooooooyyyyyyyyyyyyyy, mis kokulu bebeler geliyoo.. çok tebrik ederim çoookkkkk...
hadi bakalım, 3 lendi hamişler.. lütfen 4. hamiş haberini almayalım, lütfen yani, olan var olmayan vaar.. :33: :52::52::52::52:

evet ya oku oku bitmiyor bazen.52:
kıskanılmayacak bir duygu mu ama demi:52:
Hadi 4. sen ol bari ben sıramı sana vereyim ha haa:52:

hmmm, benim pamuk oğlum hastaaaaaaa....
öksürüyo, burnu akıyo, hapşırıyo.. off ne zormuş.. kendi doktorumuza da gidemedik, başka birine gittim, aptal bi antibiyotikle bi öksürük şurubu verdi, hiiç bir ilerleme yok.. napsam bilmiyom, şimdi bu ilaçlara başladım kendi doktorumuza da gidemiyom, başka ilaç verecek boşuna bi tedaviyi yarıda kesip yenisine başlayacaz, boşu boşuna ilaç yüklemesi olmasın diye.. amaaan napacam hiç bilmiyom.. eğer yarında bi gelişme olmazsa, yarın akşam üstü kendi doktorumuza gidecez bakalım..

evet ya oku oku bitmiyor bazen.52:
kıskanılmayacak bir duygu mu ama demi:52:
Hadi 4. sen ol bari ben sıramı sana vereyim ha haa:52:

yok canım ben almayayım saolasın.. sen buyur hiiç bekleme şaka yapıyorum tabikii..

hatta hatta aklımdaki bir korunma yöntemi ile ilgili bi danışayım hepinize..
epilent diye bir uygulama var arkadaşlar, koltuk altından deri altına 6 tane küçük çubuk yerleştiriliyormuş, tüpligasyonla aynı etkideymiş.. hamiş olma olasılığı %0 yani.. hiç bir yan etkisi olmadığı söleniyor.. emziren kadınlarda da uygulanabiliyormuş..

ama ben çok emin değilim bu konuda, sonuçta hormon var nasıl etki ediyor başka.. ve illaki süte geçiyordur diye düşünüyorum.. bilen duyan kullanan var mııı? ne dersiniz yaptırsam mıı? :18:

hmmm, benim pamuk oğlum hastaaaaaaa....
öksürüyo, burnu akıyo, hapşırıyo.. off ne zormuş.. kendi doktorumuza da gidemedik, başka birine gittim, aptal bi antibiyotikle bi öksürük şurubu verdi, hiiç bir ilerleme yok.. napsam bilmiyom, şimdi bu ilaçlara başladım kendi doktorumuza da gidemiyom, başka ilaç verecek boşuna bi tedaviyi yarıda kesip yenisine başlayacaz, boşu boşuna ilaç yüklemesi olmasın diye.. amaaan napacam hiç bilmiyom.. eğer yarında bi gelişme olmazsa, yarın akşam üstü kendi doktorumuza gidecez bakalım..

Aynen canım ya benim oğlumda da aynı belirtiler var daha antibiyotiği biteli 1 hafta olmadı anlamadım gitti yaa huysuzluk da hat safada...

yok canım ben almayayım saolasın.. sen buyur hiiç bekleme şaka yapıyorum tabikii..

hatta hatta aklımdaki bir korunma yöntemi ile ilgili bi danışayım hepinize..
epilent diye bir uygulama var arkadaşlar, koltuk altından deri altına 6 tane küçük çubuk yerleştiriliyormuş, tüpligasyonla aynı etkideymiş.. hamiş olma olasılığı %0 yani.. hiç bir yan etkisi olmadığı söleniyor.. emziren kadınlarda da uygulanabiliyormuş..

ama ben çok emin değilim bu konuda, sonuçta hormon var nasıl etki ediyor başka.. ve illaki süte geçiyordur diye düşünüyorum.. bilen duyan kullanan var mııı? ne dersiniz yaptırsam mıı? :18:

Bilgim yok be canım...Ben de bu aralar almayayım ikinci bir bebeği...

Tuğbacım geçmiş olsun. Emir Paşam inşallah en kısa sürede atlatır rahatsızlığını. Çocukların yemesini uykusunu çok etkiliyor bu hastalık kıyamıyorum hiç.
Korunma konusuna da gelince ben çok korkarım öyle değişik şeylerden. Hele spiraldan ödüm patlıyor.

Sabah nöbetçisi görev yerinde hazırdır efenim! Ben şizofren takılcam gene. Kendi kendime yazar dururum. Evet evet. Kendi kendime :9: Öncelikle ASUcum kocaman tebrikler sana :46: Allah kucağınızda görmeyi nasip etsin inşallah. Çok sevindim. Benim için hiiiiç zamanı değil o yüzden kenardan kenardan heveslenmekle yetiniyorum :9: Ama kesinlikle ikinci bebek aklımda. Şu hayatımızı bi düzenem sokalım da. En güzelini yaptınız ama yaaa, beraber büyümeleri çok büyük şans. Kolyalıklar dilerim şimdiden.
Happycim kesinlikle seni görmek iyi oldu. Daha da genç görünüyorsun yaşından ama. Benim öğrenciler gibi; haylaz bakışlı, muzip, iyimser. Allah hep güldürsün yüzünü. Ve fakaaaatttt ne cipsiymiş bakiim o hamile hamile :20: Doktor olacan bi de, görmiiicez elinde. Bak bu topikte üç tanesiniz, gözümüz üzerinizde ona göre :9:
SevdalinkaHer İzmir'e geldiğimde aklıma düşüyorsun. Eşimin ailesi Şirinyer'de yaşıyor. O tarafa geçtiğimizde arayım diyorum, her seferinde bişey çıkıyor. Sömestrde gelecez ama. Ayarlayalım bi İzmir Buluşması Bodrum'u da hep diyorum, yaza artık. Kışın tadı yok. Mutlaka buralarda tatil yapan birileri vardır :16: Ama İzmirlilerle sabırsızlanıyorum görşmek için.
Tuğbacık Emir'i faceden takip ediyorum. Benim kızın sarı versiyonu, boy-pos olarak :9: Maşallah çok güzel bir bebek. Hepsi güzeller gerçi. İlkim-Arasın Yusuf Deniz'ini de gördüm.Sevdalinkanın İbrahim'i, Himmelin Kayyuu bebişi :16:, Kubinin Şeyma'sı... Burada profil fotoğraflarında gördüklerim... Hepsi melek, hepsi bize birer hediye. Nehir fotoğraflara bakarken "Ayyyyyyyyy" diye tepki veriyo, kahkahalar atıyo. Ciciiiiii diye seviyoruz hep. Bazen yanıma gelip bilgisayar mauseunu veriyo, Anne ciciiiiiiiii diye. Sizinkilere bakacakmışız :9: Ben hepsini görmek istiyorum yakınen. Kızım da öyle. İnşallah bir gün bir yerde.

Kuzum en gozu kara hastalar DOKTORLARDİR..en cok sigara içenler mesela.....ne bulsam yiyorum..gel beraber yiyelim..bu arada izmir e gelirsen benim de haberim olsun..resmen de olsa tanışmamıza sevindim....:16:
aMAN İYİ OLDA gerisi önemli değil :52:

Anam seni hiç böyle hayal etmemiştim...
nasil yani yasaaaaa..iyi miiiii kotu muuuuu:33:

kız Allah seni napsın ne komik cok güldüm resmi haline ama cok yakısmıs bağlı sac sana acıkkende fıstıksın ama toplu bi at kuyrgu harika ylbbaşına sipariş veriyorum topla der gibi:16:

cnm hic karşılasamadık hakikaten bu ara

ya inanmıyorm tebrik ederm Allah hayırlı ugurlu etsin senin gbi güzel insanların neslini çoğaltsın inş. öykü adınada sevindim küçük yaşta atlatacak kardeş kaprisini ve yardımlaşma paylaşma duygularını:46::46::46::46::46::46::46:

:47::47::47: çok kızdımmmmm benim küçük 5grlık yeğenime yedirdiği şeye bak cok ayıp cok kocana söylerim bak :30:

ya senem bende sinir oluyorum neden regl olamadk ya kendimi bende eksik hissediormmmm:53:
canim benim..Kocacim da benim bu yeme kültürümden bıkmış durumda..adam botanik Gül'ü..benim tam tersim..sen yine de caktirma buluşmamızda..

ay bu topiği seviyorm bi aksiyon heyecan hamileler saolun bi heyecan aksiyson getirdiniz melek haberleriyle bize:16::16::16:
bence de..aksiyonu boooool bı topik valla...
bu arada yılbaşı buluşmamızda edibe asu hamile hamile gelcek :49::49::49:

kemece sana sesleniyorum bizim de onlara uyum sağlamamız gerekmez mi bizde 1ocağa kadar patlatalım birer embriyo hade bakem bu gazla yapmazsak heralde 3sene yapmayız:52::52::52:
evet yaaa ne guzel olur..2 haftanız kaldı hadi bakalimmmmm....

Hasta bebislerimiz ....gecmisler olsunn...
bizimde babamiz grip baslangici gibi...erdem e geçirmez insallah..:45:
Bu saate kadar misafir ağırladım...ve su an tekrar tekrar anladım ki iyikiiiiiii hamile kalmışım..Rabbim tamamına sağlıkla erdirsin...veeeee sizlere hemmmmmmeeeennnn hamile kalmanızı tavsiye ederim...neden miiiii
gelen çiftin ekim doğumlu erkek bebeklei vardı..toplam 4 saat erdemle nassssiiill keyifli vakit geçirdiler anlatamam..hatta bı ta unuttuk İhsan la erdem i..gittik bı baktikvmutfakta kap kacakla oynuyorlar..boyle bı rahatlık yokmuş yaaaa..bütün aksam cocuk rahatttt biz rahat....bize sarmadı..arkadaşı ile saatlerce oynadı...hatta ugurlarken aağladı...yorgunluktan odasına giderken yolda uyudu...Allah im sagsalim doğurayım rahmimdekini insallah..erdem mime gercek bı arkadas geliyooooo...
İsteee duygularım bbunlar
yarin dogum gunu partisine davetliyiz...Cook guzel bir gun olacağını düşünüyorum.v
eeeee ben bazadan hamile pantolonlarını çıkardım bileeeee:nazar::nazar:
pazar Günü'de Kayseri li bı arkadasa yaglama yemeye gidiyoruz..kayserililer bu inanılmaz tadi bilir..cok heyecanlıyım...
bugun eevimize gelen yardımcı teyzemiz size biraz daha cok misafir gelirse benim maaşı tekrardan bı düşünelim dedi...:37::37:olsuuuuunnn arkadaşlık guzel şey...
sizleri de seviyorum..buyrun geliiiiiiiinnnnn..he
m veledler hic eziyet etmiyo o zaman....

Son düzenleme:
maşallah canım Allah mutluluğunu daim etsin. hamilelik çok güzel ama 2 yıllık iznim bitsin 1-2 yıl çalışıp öyle hamile kalmak istiyorum yoksa 4 yıla çıkacak işe gitmeyişim işten soğuyacam valla.
Bos ver soguuuuuuu..devlet ısı degil mı bı haftaya alışılsın...
ben bu bebek icin de 2 sene ücretsiz izin alıp bebek faslını 30 yasımda mesleğe fisssssssekkk gibi dönerek bitirmk istiyorum..30 yasıma bastığım an 2. Ninı ücretsiz izni bitmiş oluyo...
İlk bı haftaki hastalar kobay ololur. :37: Sonrai hatırlarız anesteziyi dis çekmeyi kanı..onu bunu...:33:

Yalniz ben Nisan gibi tekrar sahalara dönüp 1 ay falan çalışıp toplm dört ay olan ücretli iznimi kullanmak istiyorum..sence nasil olur..mantıklı degil mı..nerden baksan 11-12 bin lira oluyo..Nisan dada çalışırsam bı maaş geliyo..yani yararlanmak lazım..sonuçta haram degil hak yani...di mı

Yalniz ben Nisan gibi tekrar sahalara dönüp 1 ay falan çalışıp toplm dört ay olan ücretli iznimi kullanmak istiyorum..sence nasil olur..mantıklı degil mı..nerden baksan 11-12 bin lira oluyo..Nisan dada çalışırsam bı maaş geliyo..yani yararlanmak lazım..sonuçta haram degil hak yani...di mı

tabi canım hakkın o senin neden haram olsun ki

Ay millet yemek tarifi verir bol happy arkadasınız ben de kitap tarifi vereyim...belki ilgisini çeken olur...
ahmet ümit..sultanı öldürmek...
yine ahmet ümit..yine mükemmel bı kitap...
psikoloji sevenler ...İstanbul aşıkları... Tarihte dolanın ruhlar.... Okuyun... Okudukça insan oluruz....
buyrunnnnn...

Back