• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar dün oğlum ALLAH ALLAH dedii.....ben ona sinirlendiğim vakit allah allahh diyorumm.yine kızdıracak bişeyler yaptıı allah allah dedim.arkasından tekrarlamaz mı...burnu akmışşş gözler sulanmışş yüzünde pis bi gülümseme.....kendi tipine bakmadan benle dalga geçiyo sıpa.

Bak sen küçük beye anneyle dalga geçiyo he ısırsaydın bi poposunu görseydi gününü:1:

sevdalinka yazılanları pek takip edemiyorum ben..bebişin yürüyor mu?benimki 12,5 aylık..yaşına 1 hafta kala yürüdü..şimdi oda oda geziyor maşallah..

oğlan evde yokken gideyim evi temizleyeyimmm.ev berbat valla.2gündür hasta diye elimi sürmedim bişeye.ev kalkmış göçüyoo.

Çok akıllılar çok maşallah aman nazar değmesin hiç birine...:55:

evet maşallah çok akıllılar..dün babası küçük bir topla odanın içinde futbol oynuyordu..babasını izledi sonra kalktı hiç düşmeden ayağıyla topu dakikalarca sürdü..ağzımız açık öylece kaldık yani..ne yapsak taklit ediyorlar..

evet maşallah çok akıllılar..dün babası küçük bir topla odanın içinde futbol oynuyordu..babasını izledi sonra kalktı hiç düşmeden ayağıyla topu dakikalarca sürdü..ağzımız açık öylece kaldık yani..ne yapsak taklit ediyorlar..

Aynen öyle bizim ki de babası topun üstüne bastı Eyüp ün gelmesini bekledi biraz.Sonra bir baktık aynısı Eyüp yapıyor ...Taklit ustaları onlarına hepsi şimdi.Kaset boş ne olursa sarıyor ve kayıt ediyor

İyi bir sinir sistemin, yeterli maddi imkanların, çevrende yardım edecek birileri olacak doğur doğurabildiğin kadar. Hamilelik ve annelik nasıl birşey böyle bağımlılık yapıyor sanki insana. Nasıl özledim hamile olmayı içimde bir bebeğin varlığını hissetmeyi. Anne olmadan önce hamilelik özlenir mi ya derdim şimdi ay keşke bende hamile olsam bir tane daha bebeğim olsa diyorum. Ayrıca sizlerde de öyle oldu mu bilmiyorum ibrahime hamile kaldığımda hem çok sevinmiştim hem de çok korkmuştum napıcam şimdi diye acaba ikincide de aynı duyguları yaşar mı insan?

İyi bir sinir sistemin, yeterli maddi imkanların, çevrende yardım edecek birileri olacak doğur doğurabildiğin kadar. Hamilelik ve annelik nasıl birşey böyle bağımlılık yapıyor sanki insana. Nasıl özledim hamile olmayı içimde bir bebeğin varlığını hissetmeyi. Anne olmadan önce hamilelik özlenir mi ya derdim şimdi ay keşke bende hamile olsam bir tane daha bebeğim olsa diyorum. Ayrıca sizlerde de öyle oldu mu bilmiyorum ibrahime hamile kaldığımda hem çok sevinmiştim hem de çok korkmuştum napıcam şimdi diye acaba ikincide de aynı duyguları yaşar mı insan?

gerçekten özel ve güzel bir duygu.Tarifi yok.İçinde bir kıpırtı tekme ben buradayım der gibi...
ilki ikinci farketmez bence her hamilellikte yaşanır bence o bütün his sadece biraz daha tecrübelenmiş oluruz...

gerçekten özel ve güzel bir duygu.Tarifi yok.İçinde bir kıpırtı tekme ben buradayım der gibi...
ilki ikinci farketmez bence her hamilellikte yaşanır bence o bütün his sadece biraz daha tecrübelenmiş oluruz...

Güzel Allahım anne olmak isteyen herkese tattırsın bu duyguyu gerçekten tarifi imkansız çok başka birşey annelik ve herkesin evladına uzun sağlıklı hayırlı bir ömür versin inşallah.

Güzel Allahım anne olmak isteyen herkese tattırsın bu duyguyu gerçekten tarifi imkansız çok başka birşey annelik ve herkesin evladına uzun sağlıklı hayırlı bir ömür versin inşallah.

Amin amin... şu mübarek cuma gününde Allah kimseyi evlatsız bırakmasın...

İnşallah uygun bir zamanda görüşürüz canım güzel olur. Facede Nehirin bir videosu vardı kimin klibiydi hatırlamıyorum Nehir oynuyordu İbrahim de Nehiri izlerken oynamaya başladı sevindi. Çok komikti. Aynı şekilde Emirin videolarını da sevinerek izliyor. Kendileri çok büyükmüş gibi yaşıtlarını ayy diye seviyorlar :1:

Siz daha korunmuyormusunuz emzirme işine çok da güven olmaz bir anda alıverirsin bebeğini kucağına valla :) edibe de asu da emzirirken hamile kaldılar

Herkesin bünyesi farklı canım Nehir de düzenli olarak emdiği için daha hasta olmazsın bence annem de bizi sütten kesince hasta olmuş. Eksiklenme hiç rahatına bak :)

Geçmiş olsun canım. Eminim çok zor olmuştur sizin için. Annelik zor iş geçktenten. Çok şükür atlattınız. Ben de senin girmediin dönemde kızdım kendime neden bu kızın telefonunu almadık bir arayıp sormadık diye. Neyseki sen bugün geldin yazdın.

korunmaz olur muyuz hiç..korunmasak ilk hamilelik haberi benden bile gelebilir di yani...doktora gittiğimde doktora yumurtalıklarda yumurtan var hamile kalabilrisin demişti. aman su anda olmasın ole bişi..allahım isteyene versin..annelik çok güzel. buyudukçe daha tatlı oluyorlar...her gün yeni bişiler çıkıo zaten...

​Simdi ben sizleri neredeyse hepinizi ve yavrularınızı ya buralara koyduğunuz fotolardan ya da profil resminden falan gördüm ya ,, insan kiminle konuştuğunu aşağı yukarı resmen de olsa bilince daha bı guzel oluyo...E benim de kk ya ve İnternet'e resim koymama takıntım var ya haniiiiiii
İste bu taknitimi malesef saglık bakanlığı benim adıma delmiiisssssss
Beni resmen yani resim olarak merak edenler Google a izmir Alsancak adsm yazsın
Çıkan sayfada personel e bassın ordan da dis hekimlerine
Ahanda ordayiimmmmmmm
Zaten benim adımdan kimsede bı es daha olmadıgı icin onca dis hekiminden hemenbenigorup tanırsınız vallahi...
Gerci baya bı resmicikmisim..Gamze falan görse güler yani..
Normalde acayip matrak bı tipim varda...iste devlete verdigimiz foto yani...
Yazistiginiz arkadasınızı merak ediyorsanız bı bakın helem...
Hatta soyadımı bulun..onu da Google a izmir egepol hastanesi bebeklerimiz yazdığınız sayfada girin ahanda orda da bizim veled i ilk doğduğu an var ve yorumlar...şimdikisi ile alakası yok....
Vallah ben ne kadar kacsamda modernite peşimi bırakmıyor..
Fotograflrim kol geziyor web de anam...
İste olleeeeeeeeeee
Bu arada eylemsura ve tarionorar gecmis olsun canlar..okuyabildigim kadar
kız Allah seni napsın ne komik cok güldüm resmi haline ama cok yakısmıs bağlı sac sana acıkkende fıstıksın ama toplu bi at kuyrgu harika ylbbaşına sipariş veriyorum topla der gibi:16:

süper ya herkes burda ama gamzeyi kaçırmışım :(

cnm hic karşılasamadık hakikaten bu ara

sevdacm regl disinda belirtilerrrrr
.......
goguslerde hassasyt ve acima
gulme krizleriii durdk yere
kabizli
aksama dgru haff mide bulntilariii
ruyalar
karnima giren arasira kramplarrr
ve de bugun aldgm test sonucu: POZITIFF:49:

ya inanmıyorm tebrik ederm Allah hayırlı ugurlu etsin senin gbi güzel insanların neslini çoğaltsın inş. öykü adınada sevindim küçük yaşta atlatacak kardeş kaprisini ve yardımlaşma paylaşma duygularını:46::46::46::46::46::46::46:

Dur bu haberi kutlamak icin kendime hemen bı cips acayım...verdin haberi ..kudurdum...
:47::47::47: çok kızdımmmmm benim küçük 5grlık yeğenime yedirdiği şeye bak cok ayıp cok kocana söylerim bak :30:

Ayyyynı durumdayım ben de. Anneanneye bağımlıyız bakım konusunda. Anneme soruyorum ikinciyi yapalım mı diye, o derece yani :9: Biz de Nehir kreş yaşına gelince düşünürüz herhalde.İşe de ara verebilirim belki. Sürpriz konusunda ben de tedirginim, hala adet olmadım ben de çünkü. Amma velakin içim de gitmiyor değil :9: Ya bu arada regl olmama mevzuuna sinir oluyorum ben. Hep bi tedirginlik. Bir de eksikleniyorum. Olalım kurtulalım artık. Ama Nehir böyle emdiği sürece zor görünüyor.
ya senem bende sinir oluyorum neden regl olamadk ya kendimi bende eksik hissediormmmm:53:

bu arada yılbaşı buluşmamızda edibe asu hamile hamile gelcek :49::49::49:

kemece sana sesleniyorum bizim de onlara uyum sağlamamız gerekmez mi bizde 1ocağa kadar patlatalım birer embriyo hade bakem bu gazla yapmazsak heralde 3sene yapmayız:52::52::52:

Back