- Konu Sahibi bebegim_01
- #47.261
kızlaar, sizi seviom.. herkese ii geceleeeerrr..
Biz de seni seviyoruz Tubacım iyi geceler..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlaar, sizi seviom.. herkese ii geceleeeerrr..
sevdacm regl disinda belirtilerrrrr
.......
goguslerde hassasyt ve acima
gulme krizleriii durdk yere
kabizli
aksama dgru haff mide bulntilariii
ruyalar
karnima giren arasira kramplarrr
ve de bugun aldgm test sonucu: POZITIFF
.......
kabizli
ruyalar
allahım ene güzel böyle mutlu haberler duyuyoruz yavrularınızı kucağınıza almayı nasip kısmet etsin allahım inş. valla ben de çalışan bi anne olarak niyetine bile girmiyorum. oğlana bile şimdi anane babaanne bakıyo, o zaman bakmazlar iki taneye ben mecbur işten çıkmak zorunda kalırım yani..ilkini kreşe yollamadan ikinciye niyet yok ama inş sürpriz de olmaz yani. daha hastalanmadım böle takılıoz bakalım..
Ayyyynı durumdayım ben de. Anneanneye bağımlıyız bakım konusunda. Anneme soruyorum ikinciyi yapalım mı diye, o derece yani Biz de Nehir kreş yaşına gelince düşünürüz herhalde.İşe de ara verebilirim belki. Sürpriz konusunda ben de tedirginim, hala adet olmadım ben de çünkü. Amma velakin içim de gitmiyor değil Ya bu arada regl olmama mevzuuna sinir oluyorum ben. Hep bi tedirginlik. Bir de eksikleniyorum. Olalım kurtulalım artık. Ama Nehir böyle emdiği sürece zor görünüyor.
İnşallah uygun bir zamanda görüşürüz canım güzel olur. Facede Nehirin bir videosu vardı kimin klibiydi hatırlamıyorum Nehir oynuyordu İbrahim de Nehiri izlerken oynamaya başladı sevindi. Çok komikti. Aynı şekilde Emirin videolarını da sevinerek izliyor. Kendileri çok büyükmüş gibi yaşıtlarını ayy diye seviyorlarSabah nöbetçisi görev yerinde hazırdır efenim! Ben şizofren takılcam gene. Kendi kendime yazar dururum. Evet evet. Kendi kendime Öncelikle ASUcum kocaman tebrikler sana Allah kucağınızda görmeyi nasip etsin inşallah. Çok sevindim. Benim için hiiiiç zamanı değil o yüzden kenardan kenardan heveslenmekle yetiniyorum Ama kesinlikle ikinci bebek aklımda. Şu hayatımızı bi düzenem sokalım da. En güzelini yaptınız ama yaaa, beraber büyümeleri çok büyük şans. Kolyalıklar dilerim şimdiden.
Happycim kesinlikle seni görmek iyi oldu. Daha da genç görünüyorsun yaşından ama. Benim öğrenciler gibi; haylaz bakışlı, muzip, iyimser. Allah hep güldürsün yüzünü. Ve fakaaaatttt ne cipsiymiş bakiim o hamile hamile Doktor olacan bi de, görmiiicez elinde. Bak bu topikte üç tanesiniz, gözümüz üzerinizde ona göre
SevdalinkaHer İzmir'e geldiğimde aklıma düşüyorsun. Eşimin ailesi Şirinyer'de yaşıyor. O tarafa geçtiğimizde arayım diyorum, her seferinde bişey çıkıyor. Sömestrde gelecez ama. Ayarlayalım bi İzmir Buluşması Bodrum'u da hep diyorum, yaza artık. Kışın tadı yok. Mutlaka buralarda tatil yapan birileri vardır Ama İzmirlilerle sabırsızlanıyorum görşmek için.
Tuğbacık Emir'i faceden takip ediyorum. Benim kızın sarı versiyonu, boy-pos olarak Maşallah çok güzel bir bebek. Hepsi güzeller gerçi. İlkim-Arasın Yusuf Deniz'ini de gördüm.Sevdalinkanın İbrahim'i, Himmelin Kayyuu bebişi , Kubinin Şeyma'sı... Burada profil fotoğraflarında gördüklerim... Hepsi melek, hepsi bize birer hediye. Nehir fotoğraflara bakarken "Ayyyyyyyyy" diye tepki veriyo, kahkahalar atıyo. Ciciiiiii diye seviyoruz hep. Bazen yanıma gelip bilgisayar mauseunu veriyo, Anne ciciiiiiiiii diye. Sizinkilere bakacakmışız Ben hepsini görmek istiyorum yakınen. Kızım da öyle. İnşallah bir gün bir yerde.
Siz daha korunmuyormusunuz emzirme işine çok da güven olmaz bir anda alıverirsin bebeğini kucağına valla :) edibe de asu da emzirirken hamile kaldılarallahım ene güzel böyle mutlu haberler duyuyoruz yavrularınızı kucağınıza almayı nasip kısmet etsin allahım inş. valla ben de çalışan bi anne olarak niyetine bile girmiyorum. oğlana bile şimdi anane babaanne bakıyo, o zaman bakmazlar iki taneye ben mecbur işten çıkmak zorunda kalırım yani..ilkini kreşe yollamadan ikinciye niyet yok ama inş sürpriz de olmaz yani. daha hastalanmadım böle takılıoz bakalım..
Herkesin bünyesi farklı canım Nehir de düzenli olarak emdiği için daha hasta olmazsın bence annem de bizi sütten kesince hasta olmuş. Eksiklenme hiç rahatına bak :)Ayyyynı durumdayım ben de. Anneanneye bağımlıyız bakım konusunda. Anneme soruyorum ikinciyi yapalım mı diye, o derece yani Biz de Nehir kreş yaşına gelince düşünürüz herhalde.İşe de ara verebilirim belki. Sürpriz konusunda ben de tedirginim, hala adet olmadım ben de çünkü. Amma velakin içim de gitmiyor değil Ya bu arada regl olmama mevzuuna sinir oluyorum ben. Hep bi tedirginlik. Bir de eksikleniyorum. Olalım kurtulalım artık. Ama Nehir böyle emdiği sürece zor görünüyor.
Geçmiş olsun canım. Eminim çok zor olmuştur sizin için. Annelik zor iş geçktenten. Çok şükür atlattınız. Ben de senin girmediin dönemde kızdım kendime neden bu kızın telefonunu almadık bir arayıp sormadık diye. Neyseki sen bugün geldin yazdın.Arkadaşlar ameliyat işini atlattık şükürler olsun zeynep iyi şuan uyuyor .benden 5sene gitti diyeyim size .şükür büyük bir ameliyat degiil ama anne olmak işte tüm meselede bu sanırım kuzumun ameliyat kıyafetini giydirip ellerimle vermek içeride naptı aglaması çok çok zordu .bi arakapı açıldı kapıda bekliyoduk kuzumu bir hemşire ablası kucagında gezdiriyordu ama çok aglamış çok korkmuş o şekilde uyuttukları için aglayarak uyandı saatlerce iç çeke çeke agladı uyuya kaldı öle neyseki uyanınca iyiydi .bizimle aynı gün 3tane daha bebek ameliyata giricekti.şimdi grip olmamamız gerek kapanmaması için göz yaşı kanalımız açıldı şükürler olsun .öksürügümüz var ıhlamur veriyorum gögsüne havlu koydum evden çıkmıyoruz .haber vereyim dedim geceden uykusuzum biraz dinleneyim .bi ara girip yazışanları okuyucagım çekilişi merak ediyorum .kendiize çok iyi bakın şimdilik hoşcakalın
.......
kabizli
ruyalar
Arkadaşlar ameliyat işini atlattık şükürler olsun zeynep iyi şuan uyuyor .benden 5sene gitti diyeyim size .şükür büyük bir ameliyat degiil ama anne olmak işte tüm meselede bu sanırım kuzumun ameliyat kıyafetini giydirip ellerimle vermek içeride naptı aglaması çok çok zordu .bi arakapı açıldı kapıda bekliyoduk kuzumu bir hemşire ablası kucagında gezdiriyordu ama çok aglamış çok korkmuş o şekilde uyuttukları için aglayarak uyandı saatlerce iç çeke çeke agladı uyuya kaldı öle neyseki uyanınca iyiydi .bizimle aynı gün 3tane daha bebek ameliyata giricekti.şimdi grip olmamamız gerek kapanmaması için göz yaşı kanalımız açıldı şükürler olsun .öksürügümüz var ıhlamur veriyorum gögsüne havlu koydum evden çıkmıyoruz .haber vereyim dedim geceden uykusuzum biraz dinleneyim .bi ara girip yazışanları okuyucagım çekilişi merak ediyorum .kendiize çok iyi bakın şimdilik hoşcakalın
cnm valla misafrlerim coktu bu ara bizde gittik fırsat bulamadım ama buralardayım artık
​Simdi ben sizleri neredeyse hepinizi ve yavrularınızı ya buralara koyduğunuz fotolardan ya da profil resminden falan gördüm ya ,, insan kiminle konuştuğunu aşağı yukarı resmen de olsa bilince daha bı guzel oluyo...E benim de kk ya ve İnternet'e resim koymama takıntım var ya haniiiiiii
İste bu taknitimi malesef saglık bakanlığı benim adıma delmiiisssssss
Beni resmen yani resim olarak merak edenler Google a izmir Alsancak adsm yazsın
Çıkan sayfada personel e bassın ordan da dis hekimlerine
Ahanda ordayiimmmmmmm
Zaten benim adımdan kimsede bı es daha olmadıgı icin onca dis hekiminden hemenbenigorup tanırsınız vallahi...
Gerci baya bı resmicikmisim..Gamze falan görse güler yani..
Normalde acayip matrak bı tipim varda...iste devlete verdigimiz foto yani...
Yazistiginiz arkadasınızı merak ediyorsanız bı bakın helem...
Hatta soyadımı bulun..onu da Google a izmir egepol hastanesi bebeklerimiz yazdığınız sayfada girin ahanda orda da bizim veled i ilk doğduğu an var ve yorumlar...şimdikisi ile alakası yok....
Vallah ben ne kadar kacsamda modernite peşimi bırakmıyor..
Fotograflrim kol geziyor web de anam...
İste olleeeeeeeeeee
Bu arada eylemsura ve tarionorar gecmis olsun canlar..okuyabildigim kadar
geçmişi okudum.döktürmüşsünüz yine.
ASUUUUU canımm hayırlı olsun,çok sevindim valla.allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.ben de istiyorum yaaa 2.yi.
EYLEMSURA geçmiş olsun canım.umarım daha iyisinizdir artıkk.allah dertlerini göstermesinn..
EDİBE ordan burdan fotonu göstereceğine atsana buraya 1-2tane foto.görelim seni de erdem abiyi de.insan merak ediyo.biz facede olanlar toplanmaya başladık.birbirimizin resimlerine bakıpp seviyoruz yavruları...
benim oğlum çok hasta ya.2gündür perişan oldu çocuk.burun akıntısı,hapşırık,gözlerini bile açamıyo yavrum,gözleri sulanıyo...dün dra götürdüm ilaç yazmadı dr.verme dedi.kansız gibi duruyo dedi,yüzü çok soluk.kan alalım dedi.parmaktan mı koldan mı alacaksınız dedim.hyr koldan başka şeylere de bakacam dedi.....ayyy allahım kollarından süzülen kanları görünce....neyse çok şükür enfeksiyon çıkmadı,kansızlıkta yokmuş.bakalım nasıl atlatacaz bu gribiiii
hanımlar aslında aralık annesiyim..sizlere bir sorum olacak..benim oğlanın 5 dişi vardı,şimdi 12 tane..bir baktım ağzına 7 tane birden patlamış..sizce normal mi?ki sayabildiğim 7 taneydi sayamadıklarımda var kesin..yavrum patır patır diş çıkartıyor..napcam bilmiyorum
hanımlar aslında aralık annesiyim..sizlere bir sorum olacak..benim oğlanın 5 dişi vardı,şimdi 12 tane..bir baktım ağzına 7 tane birden patlamış..sizce normal mi?ki sayabildiğim 7 taneydi sayamadıklarımda var kesin..yavrum patır patır diş çıkartıyor..napcam bilmiyorum
geçmişi okudum.döktürmüşsünüz yine.
ASUUUUU canımm hayırlı olsun,çok sevindim valla.allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.ben de istiyorum yaaa 2.yi.
EYLEMSURA geçmiş olsun canım.umarım daha iyisinizdir artıkk.allah dertlerini göstermesinn..
EDİBE ordan burdan fotonu göstereceğine atsana buraya 1-2tane foto.görelim seni de erdem abiyi de.insan merak ediyo.biz facede olanlar toplanmaya başladık.birbirimizin resimlerine bakıpp seviyoruz yavruları...
benim oğlum çok hasta ya.2gündür perişan oldu çocuk.burun akıntısı,hapşırık,gözlerini bile açamıyo yavrum,gözleri sulanıyo...dün dra götürdüm ilaç yazmadı dr.verme dedi.kansız gibi duruyo dedi,yüzü çok soluk.kan alalım dedi.parmaktan mı koldan mı alacaksınız dedim.hyr koldan başka şeylere de bakacam dedi.....ayyy allahım kollarından süzülen kanları görünce....neyse çok şükür enfeksiyon çıkmadı,kansızlıkta yokmuş.bakalım nasıl atlatacaz bu gribiiii
kızlar dün oğlum ALLAH ALLAH dedii.....ben ona sinirlendiğim vakit allah allahh diyorumm.yine kızdıracak bişeyler yaptıı allah allah dedim.arkasından tekrarlamaz mı...burnu akmışşş gözler sulanmışş yüzünde pis bi gülümseme.....kendi tipine bakmadan benle dalga geçiyo sıpa.