- Konu Sahibi bebegim_01
- #47.341
........................
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 577637 bundan ama bakugan resmi var pembe kalmamıs artık ogluşum olursa oda oynar die baska A101 aramadım biraz yer kaplıo ona göre bizim oturma odası geniş o yüzden sorn olmadı
Selam taze anne...aynen cnm bende begndgm guzel seyi alrmmm
gap bana israff gibi gelyrbirazzz
bizim turk markalarimiz da gayet guzel kaliteli urunler cikaryrlarrr
ama soyle bi sey de varrr
ben gezerm tum magzlarii
olrda cook hosuma giden bi sey olur ordan da alirimm
surekliligi yook yanni
Canım benim öyle marka merakım yoktur. Allaha şükür alma imkanım var ama ben kalitali ve fiyatı uygun olanı severim.
cok mutlu bı an..Allah tamamına erdirsin..şimdilerde hep bı korku oluyo ınsanda ya bebeğime bı şey olursa diye..anne kalbi kac kisiye kac sevgiye bölünüyor boyle..inanılmaz..herkesin yeri farklı..tebrik eden tum arkadslarr
hepnizin dileklerini okudummm
tekk tek tesekkur edyrmmm
inanirmisnizz eczaneye gidene kadar hic bisey hissetmedm
ta ki eczane donusunde elimde test oldgnu fark edince kosa kosa eve geldm
nasil geldgmi hatrlamyrm inanin
sonucu gorunce zaten elim ayagm tum vucudum bosaldii
beklemyrdk acikcasii
ama simdii cook mutluymmm
kizima kardes gelecek
eve yeni bir melek yeni bir uye gelecek
hepnize daha dogrusu isteyen tumcannelere tekrar nasip etsn allahh
henuz dr a gitmdm
randvm iki hafta sonra
umarm sagligi sihhati yerinde olurr
tekrardan opuldunuzzz
Bı kac bı şey alayım dedim sepete at tuşuna basılmıyor ki bu sitede Turk usulü GAP.. Ben e bay a devam...demek izmitte kuzenin vaar, e niye hiç ziyaretine gelmiyon, ayıp değil mi?
gap.com.tr canım.. çok uzaklarda aramana gerek yok..
Eki Görüntüle 577637 bundan ama bakugan resmi var pembe kalmamıs artık ogluşum olursa oda oynar die baska A101 aramadım biraz yer kaplıo ona göre bizim oturma odası geniş o yüzden sorn olmadı
ya offf
temmuz anneleri topik sahibi bayan bebeğini düşürmüş..hem de hic bı şey yokken..
lik kaybımızı verdik..insan cok üzülüyor..
Güle güle kullansın..bı yastık at orda uyu vallaha..genişçe..sizin oturma odası genismis hakikaten.. Bu arada aldığım tuyolara binaen...... İpek in hediye haziiiiiiiirrrrr..
yalniz hakikaten kiz cocuğa hediye almak daha keyifliymis..ay çeşit çeşit..ilgi çekici yaaa..cok hoşuma gitti..oğluma alacaktım utandım...
Thank youuuuuAy çok kötü bir durum Allah yardımcısı olsun... İnşallah bu cadı mı cadı bir kızın olur
Thank youuuuuumerhaba arkadaşlar çok fazla giremiyorum şimdi babamlara geldim artık daha sık girerim inşallah happymother ve asu hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin meleklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
6+4 de gittim..rastgele medical park da bı yar Doç a .. Ultrasonlar baktı..kalp atışı dinletti..folik asit başlattı...bı ay sonra gel dedi...tabiki bn kendi kadın dogumcumla gidicem..19 Aralık a randevu alabildim anca...edibe senn ilk ne zamn gittin dr aaasonraki randevular aydan aya mi oluyrdu bn unutmusuum yaaaa
İsrafa karsı olmayan var mıdır bu dunyada?.ama kisiden kisiye değişir..kimine gore israf olan kimine gore değildir..yoksa Cem yilmaz da sevmiyo ki israfi...in araba koleksiyonu var ama onun icin israf ust bas almk yani..Guzel gülümsemeler yapmak isterdim ama yapamiom cannlar...)))kıyafet konusunda bende gözüme hitap eden ve miniğime ne yakışırsa alıyorum fark etmiyor tabi.Asu dediğin gibi de israfa bende karşıyım.Ama bazen de dayanamıyor insan
Kiiiii sen Burda'sın diye geldim ya bn.....askolllllllHafta sonu kimse yok yoksa ben burdayım diye mi??
Karar versinler artık yawwwww..yoksa başka grup forum flan bulacam hiimmmmmcanm biz o cumartesi aksam evde degilizzz
ama gunduzunde vde pazar gunduzunde musaitizzzzz
dger kizlar da ne der bilememmm
bizz varz yaniii