• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
slm kızlar selam asu uzun aaradan sonra kızılaya götürdüm eşimi oda park yeri bulamayınca otoparklar full sinirlendi geri dndük sıhhiye civarında gezdikankarayı park yeri yüzünden tavaf ettk desek yalan olmazama uzaktanda olsa kızılayı görmek güzeldibu yeni acılan alısveriş merkezinide gezzsek tam olacaktı ama nasipp:32:

tavsiye edilir dönüşte kızıma A1011 e çadır gelmiş çadır aldık 20 tl cok uygun biz baska magzalara bakmıstık 50 civarıydı cok sevdi ben bile icinnden cıkmıyorum :46::46::46::46::46::46::46::46::46:

$n-looney-tunes-oyun-cadiri-kirmizi-9947.jpg bundan ama bakugan resmi var pembe kalmamıs artık ogluşum olursa oda oynar die baska A101 aramadım biraz yer kaplıo ona göre bizim oturma odası geniş o yüzden sorn olmadı

Bu arada cebecide bi gezer magazaası buldk cok güüzel malzemeler vaar fabrika satıs magazası pantolonlar bide 13 tl ama küçük kalıplı zayıf annler tavisye edilir internet siteside vardır heralde

Eki Görüntüle 577637 bundan ama bakugan resmi var pembe kalmamıs artık ogluşum olursa oda oynar die baska A101 aramadım biraz yer kaplıo ona göre bizim oturma odası geniş o yüzden sorn olmadı

Bende geçende biöe gelmişti oradan almıştım güzel oluyo içine oyuncaklarını koydum kendisi girip çıkıp oynuyor...

selaminhellooooooo
perdem kaan ve annesi ile görüştük bugun ..dogum gunu partisinde..coooookkkkkk güzeldi hersey...
hadin gorusuruz....

aynen cnm bende begndgm guzel seyi alrmmm
gap bana israff gibi gelyrbirazzz
bizim turk markalarimiz da gayet guzel kaliteli urunler cikaryrlarrr
ama soyle bi sey de varrr
ben gezerm tum magzlarii
olrda cook hosuma giden bi sey olur ordan da alirimm
surekliligi yook yanni
Selam taze anne...
vallaha ben markalı ve pahalı giyinmeyi tercih ediyorum..cunku hakikaten ucuz etin yahnisi dişleri gicir gicir ediyo yani...GAP sweet i 100 kez yıka senle ömürlük olur..Lcw genelde tek kullanimlik oluyo meselaaaaa ben yıkamıyorum bile artık kullan at usulü... aziz bebe bütün rengini cocuğumun bbacaklarına çıkarıyor..esse ve bernardo dan aldığım her ürün eve gelme yolunda kırılıyor yamuluyoo porland jumbo ve Karaca nedense oyle olmuyo..siz yine de israf demeyin benim takıldığım markalara...:16::16:bı deneyin ...Ama bakın Suna katılıyorum cok ünlü ve kaliteli markalar genelde turkiyeye ikinci kalite ürünlerini yolluyorlar..bu bı gercek..ben de o yüzden hep amerika dan sipariş ediyorum..oradakinin üstündeki made in.... Farklı turkiyeye yollanan farklı..mesela Adidas ve Nike bunu yillaaaarrrdir yapiyo..öğrenciliğimden bu yana..Calvin clein de aynısı..benim kuzen forum Calvin clein de çalışıyor..ve kendi kıyafetini falan hep internetten alıyor..biliyor durumları yani..ince mesele....;)))

Son düzenleme:
Canım benim öyle marka merakım yoktur. Allaha şükür alma imkanım var ama ben kalitali ve fiyatı uygun olanı severim.
Canimmm benim marka merakın var cookkkk şükür...cümle biraz ona donmuş yaniii..
tebrik eden tum arkadslarr
hepnizin dileklerini okudummm
tekk tek tesekkur edyrmmm
inanirmisnizz eczaneye gidene kadar hic bisey hissetmedm
ta ki eczane donusunde elimde test oldgnu fark edince kosa kosa eve geldm
nasil geldgmi hatrlamyrm inanin
sonucu gorunce zaten elim ayagm tum vucudum bosaldii
beklemyrdk acikcasii
ama simdii cook mutluymmm
kizima kardes gelecek
eve yeni bir melek yeni bir uye gelecek

hepnize daha dogrusu isteyen tumcannelere tekrar nasip etsn allahh
henuz dr a gitmdm
randvm iki hafta sonra
umarm sagligi sihhati yerinde olurr
tekrardan opuldunuzzz
:16:
cok mutlu bı an..Allah tamamına erdirsin..şimdilerde hep bı korku oluyo ınsanda ya bebeğime bı şey olursa diye..anne kalbi kac kisiye kac sevgiye bölünüyor boyle..inanılmaz..herkesin yeri farklı..
demek izmitte kuzenin vaar, e niye hiç ziyaretine gelmiyon, ayıp değil mi? :27:

gap.com.tr canım.. çok uzaklarda aramana gerek yok.. :33:
Bı kac bı şey alayım dedim sepete at tuşuna basılmıyor ki bu sitede:52::52: Turk usulü GAP.. Ben e bay a devam...

Eki Görüntüle 577637 bundan ama bakugan resmi var pembe kalmamıs artık ogluşum olursa oda oynar die baska A101 aramadım biraz yer kaplıo ona göre bizim oturma odası geniş o yüzden sorn olmadı
Güle güle kullansın..bı yastık at orda uyu vallaha..genişçe..sizin oturma odası genismis hakikaten..:7: Bu arada aldığım tuyolara binaen...... İpek in hediye haziiiiiiiirrrrr..
yalniz hakikaten kiz cocuğa hediye almak daha keyifliymis..ay çeşit çeşit..ilgi çekici yaaa..cok hoşuma gitti..oğluma alacaktım utandım...:ssz:

ya offf
temmuz anneleri topik sahibi bayan bebeğini düşürmüş..hem de hic bı şey yokken..
lik kaybımızı verdik..insan cok üzülüyor..
:5::5:

ya offf
temmuz anneleri topik sahibi bayan bebeğini düşürmüş..hem de hic bı şey yokken..
lik kaybımızı verdik..insan cok üzülüyor..
:5::5:

Ay çok kötü bir durum Allah yardımcısı olsun...

Güle güle kullansın..bı yastık at orda uyu vallaha..genişçe..sizin oturma odası genismis hakikaten..:7: Bu arada aldığım tuyolara binaen...... İpek in hediye haziiiiiiiirrrrr..
yalniz hakikaten kiz cocuğa hediye almak daha keyifliymis..ay çeşit çeşit..ilgi çekici yaaa..cok hoşuma gitti..oğluma alacaktım utandım...:ssz:

İnşallah bu cadı mı cadı bir kızın olur:52:

merhaba arkadaşlar çok fazla giremiyorum şimdi babamlara geldim artık daha sık girerim inşallah happymother ve asu hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin meleklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

happy can cokk uzuldm inan
ki bn dr a daha gitmedm
nedir nasildr bebegmn durumu
burda hastnem deki dr umun o kdar cok hastsi var ki bana randevuyu iki hafta sonrasina verebildilerrrr
ben de endiselenmedi degilm allh kor
usun meleklerimiziiiii

marka konusunda sana katldgm noktalar var tabiii
dikkatli okudu isennn guzel begendgm seyleri alrm tabikiii
ama gidip ordan bi coraba yada sacbandina 40 lira vermem
burasi bana israf gelirrr
ama montudur ayakkabisidr pantolonudur yatagi arabasiii bunlari en guzelini aliriiim
ordan cook guzelll bi sisme mont baktik mesala cook hoos ve de kullanisli memmnunummm
andywawa varrr kizimin elbiselerini ordan aliyrrrm bende elbise olarak cok siik uretyrlarr
hem de bursada uretiliyrrrrr
benn ondann da memnunummm
belki sen de bakmissindrrr
lcv konusunnda katliyrrrm sanna
tabbi herkesn tercih meselesiii kimse yanlis anlamsn arkdaslar
lcv dan alani da elestrmiyrrzz
fikirlerrmz bu sekilde hepsiii buuuul

kıyafet konusunda bende gözüme hitap eden ve miniğime ne yakışırsa alıyorum fark etmiyor tabi.Asu dediğin gibi de israfa bende karşıyım.Ama bazen de dayanamıyor insan :52:

Ay çok kötü bir durum Allah yardımcısı olsun... İnşallah bu cadı mı cadı bir kızın olur:52:
Thank youuuuu
merhaba arkadaşlar çok fazla giremiyorum şimdi babamlara geldim artık daha sık girerim inşallah happymother ve asu hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin meleklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Thank youuuuuu
edibe senn ilk ne zamn gittin dr aaasonraki randevular aydan aya mi oluyrdu bn unutmusuum yaaaa
6+4 de gittim..rastgele medical park da bı yar Doç a .. Ultrasonlar baktı..kalp atışı dinletti..folik asit başlattı...bı ay sonra gel dedi...tabiki bn kendi kadın dogumcumla gidicem..19 Aralık a randevu alabildim anca...
kıyafet konusunda bende gözüme hitap eden ve miniğime ne yakışırsa alıyorum fark etmiyor tabi.Asu dediğin gibi de israfa bende karşıyım.Ama bazen de dayanamıyor insan :52:
İsrafa karsı olmayan var mıdır bu dunyada?.ama kisiden kisiye değişir..kimine gore israf olan kimine gore değildir..yoksa Cem yilmaz da sevmiyo ki israfi...in araba koleksiyonu var ama onun icin israf ust bas almk yani..Guzel gülümsemeler yapmak isterdim ama yapamiom cannlar...;))))

Son düzenleme:
Offfff su kocamın sınavı bayydi beniyaaaa..
bitsin artık da kurtulalım..
su Ankara tatili ilac gibi gelecek....
ankara esnafiiiiiiiii
kislaaaaaaaggggg
ben Cumartesi saat 11 de hamile halimle esenboga hvlbimanindayim...bEni ne messi ne de gobe bryant ne de ice creamleeeee kandirabileckler ...yaninizdayım..gunduz.....
cumartei ve pazarrrrrrr napiyoz karar verelim
cunku Pazartesi yilbasi..bizim grup kafasında hunı ile dolaşır o gun...gruptan ayrilmayizzzz yani...
sali da dönüş var...
adini koyalım artık su isin...adını feraha koymayalım ama...:6:
Nerde ne zaman kim kiminle .......

Son düzenleme:
canm biz o cumartesi aksam evde degilizzz
ama gunduzunde vde pazar gunduzunde musaitizzzzz
dger kizlar da ne der bilememmm
bizz varz yaniii

Back