• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar ablama geldim ama tlf. int. girmeyi beceremedim gitti. nokıa 3g li tele vınn taktım ama sadece face girebiliyorum mynet vb. sitelere bir türlü geçemedim turkceel dekilerde bilg. gibi dediler ama ben yapamadım sizler hiç denedinizmi:50:

Günaydinnn kizlar,özellikle pazar günü kimsecikler yokmus topikte.
gamzecim gözün aydın.merhabalar ayrıca.kızlar dün noldu?arkadaşlara gittik sabahtan.eşimiz devresine çok severiz amcasını.ama oğlan benim hiç sevmedi allahım sabahtan gittik ama ağzımızdan burnumuzdan geldi.ağla ağla gördükçe ağladı.napcağımızı bilemedik.ama nasıl ağlamak hıçkıra hıçkıra.yavrum gözlerinden yaşlar aktı.niyeyse ona alışmadı herkeste duruor onu gördümü basıor yaygarayı eve nasıl döndük anlatamam arabada sızdı kaldı yorgunluktan yavrum.eşimde bir daha biryere gitmeye tövbe etti resmen.ya aslında konu komşuya gittiğimde güler oynar ama dün nolduysa nazarmı değdi artık anlamadık.zaten 2hafta sonra falan annemlerin yanına gitcez bakalım orada neler yapacak benm sıpa:55::55::55:
Ewet ya bu aralar,nazar cekiyorlar galiba bebislerimiz.

kızlar selam
ben 1 haftadır kızıma devam sütü artı anne sütü veriyorum . devam sütünü günde 1 kez veriyorum bakalım bu ay kilomuz artar inşallah. malum forumun en sıfır beden kızı benim ki :1:
artık kuzucuklarımız çoğu 4 ayı geçti anneler ek gıdaya geçmeye başladık mı? ben elma , armut suyu vermeyi düşüünüyorum artık
bazı anneler damak tadının gelişmesi için veriyorlar ve bebeler hapur hupur içiyorlar maşallah.
bir de pirinçli muhallebi vermeyi düşünüyorum. veren var mı? yapmayı bilen tarifini de bizimle paylaşırsa çok sevinirim:3:
Kiloyla ilgili ciddi bi sorun varsa yedirebilirsin ama sütün yetiyorsa verme derim ben canim.Pirincunu mamasi baya kilo aldirdigini duymustum,ama yiyeceklere bsalarsan düzenli su da vermelisin canim aklindan cikarma.

Herkese günaydın...Az önce sağlık ocağına gittik, aşımızı olduk..hem kilo almışız, hem boyumuz uzamış..Yalnız başında açıklık varmış, o yüzden d vitaminini 5 damlaya çıkardı doktor..Ama canımı çok sıkan birşey oldu..Sağlık ocağının doktoruna gidiyoruz biz rutin kontrole..Bugün ebe aşısını yaptı, genel bir kontrol etti..Herşey normal görünüyor, doktora görünmenize gerek yok dedi,çünkü çok kalabalıktı..Ama ben ısrar ettim..Doktor muayene etti ve kalça çıkığından şüphelendi..Biz senden ultrason istememişmiydik dedi..İstememişti..Madem böyle birşey vardı da 4 aydır aklı nerdeydi? Bacak uzunluğu eşit, tam kapanıyor..Ebe de böyle söyledi..Şimdi nerden çıktı ki ultrason? madem lazımdı da neden bu kadar bekledi? Çok canım sıkıldı..Eve geldiğimden beri ağlıyorum..Bilmiyorum..Çok moralim bozuldu..Herneyse..En iyisi biraz sakinleşeyim ben..Sadece paylaşmak istedim..

Cnm gözünaydınnnn dualar kabul olmuşş ohh üstünüzden büyük bi yük kalkmıştır:32:

bu arada çok geçmiş olsun..bu grip çok fena, zor ve ağır geçiyo..kuzucuğuna geçmez inşallah...
saol cnm atlatmak üzre inş. gecmez kızımda belirti yok şuan güzel gellin:34:

yaaa kızlarr canım acaip tatlı istior sütlü tatlı yiyorum ama halaa istiooo offf ya ben kilo veremicem heralde:5::5::5:
ya bende uf ya iradesizn tekiyim:17:
Herkese günaydın...Az önce sağlık ocağına gittik, aşımızı olduk..hem kilo almışız, hem boyumuz uzamış..Yalnız başında açıklık varmış, o yüzden d vitaminini 5 damlaya çıkardı doktor..Ama canımı çok sıkan birşey oldu..Sağlık ocağının doktoruna gidiyoruz biz rutin kontrole..Bugün ebe aşısını yaptı, genel bir kontrol etti..Herşey normal görünüyor, doktora görünmenize gerek yok dedi,çünkü çok kalabalıktı..Ama ben ısrar ettim..Doktor muayene etti ve kalça çıkığından şüphelendi..Biz senden ultrason istememişmiydik dedi..İstememişti..Madem böyle birşey vardı da 4 aydır aklı nerdeydi? Bacak uzunluğu eşit, tam kapanıyor..Ebe de böyle söyledi..Şimdi nerden çıktı ki ultrason? madem lazımdı da neden bu kadar bekledi? Çok canım sıkıldı..Eve geldiğimden beri ağlıyorum..Bilmiyorum..Çok moralim bozuldu..Herneyse..En iyisi biraz sakinleşeyim ben..Sadece paylaşmak istedim..

geçmiş olsun cnm bende cektirmedm ama ben genel olarak doktordan tavsiye aldm bence gerek yok ama sen bilin dedi ben radyasyon için çektirmemştm korkma bişey cıkmaz inş.

slm kızlar nabe kimseler yok size ufak bilgi verim halinizi hatrınızı soruyum dedim.. kızımın saçlarını kestik artık kızım kabak yada dazlak:1::1: saçlar dökülüodu hem yatakta arkalar keller önler gözüne girio bide baktık yemeye calısıo saçları hem dzgün cıkar hepsi aynı şekilde bide acıktenli esmerelrden sayılır kızım cabuk uzar die kestik bide akıllı durdu ki makine sesinden acayip bi anı oldu kafasından gece şapka eksik olmuo gündüz koca kafalar şeklind egezioz resimerine bakınca üzüldüm ama olsun kökü kızımda:23::23:

"geçmiş olsun cnm bende cektirmedm ama ben genel olarak doktordan tavsiye aldm bence gerek yok ama sen bilin dedi ben radyasyon için çektirmemştm korkma bişey cıkmaz inş.[/QUOTE]

Canım yaw, ben kime inanacağımı şaşırdım.Ben özel hastanede yaptım doğumu..O hastanenin çocuk doktoru daha 3 günlükken kontrole götürdüğümüzde "hemen sünnet olması lazım yoksa çişini yapamaz" demişti..Babası henüz erken dedi sünnet için..Zaten oğlum da gayet güzel yapıyor çişini..İşte o zaman sağlık ocağının doktoruna gitmeye başladım..Ama bugün ona da güvenim sarsıldı..Dediğim gibi, kime inanacağımı şaşırdım..Umarım ters birşey olmaz..

bide kızıma elma yı düzenli veriorum öğle saatlerinde 2çay kaşığı zaten fazlasından sıkılıo ...sonra kivi ve muz tadına baktırdım elma püresiyle 3 cay kasıgı hazır su veriorum... dün bide bi ara hafif corba verdim saolsun savaş gibi ek gıda tattırmaca vakitlerimiz ayagıyla corbayı üstüme eliyle keni üstüne döküo:1::1::1:ama cok tatlı... bu arada bizim ek gıda olayı tamamen benim isteğim oldu ..bu arada annemelre ben gidemiorum ama annemler gelcek 15 gün sonraaa:1:

"geçmiş olsun cnm bende cektirmedm ama ben genel olarak doktordan tavsiye aldm bence gerek yok ama sen bilin dedi ben radyasyon için çektirmemştm korkma bişey cıkmaz inş.

Canım yaw, ben kime inanacağımı şaşırdım.Ben özel hastanede yaptım doğumu..O hastanenin çocuk doktoru daha 3 günlükken kontrole götürdüğümüzde "hemen sünnet olması lazım yoksa çişini yapamaz" demişti..Babası henüz erken dedi sünnet için..Zaten oğlum da gayet güzel yapıyor çişini..İşte o zaman sağlık ocağının doktoruna gitmeye başladım..Ama bugün ona da güvenim sarsıldı..Dediğim gibi, kime inanacağımı şaşırdım..Umarım ters birşey olmaz..[/QUOTE]

cnm valla tamamen güvenlir harika dediğim doktor yada hemşirenin yada herhangi bkurumun ufakta olsa hatası oluo biraz doktor meselesi çift takip istio galiba iki doktor takip ederse daha rahatlıosun..güvenmediğin doktordan başkasına götür aklında şüphe kalmaz bu benm fikrim doktorlara güvenme demiorum ama benim mesleğim içind egeçerli bu yada avukat ...vs. ben böle diorum ama güven konusunda nedense paralı operasyon gerektiren mevzularda özel hastanelere ilk etapta hayatta güvenmem ...

slm kızlar nabe kimseler yok size ufak bilgi verim halinizi hatrınızı soruyum dedim.. kızımın saçlarını kestik artık kızım kabak yada dazlak:1::1: saçlar dökülüodu hem yatakta arkalar keller önler gözüne girio bide baktık yemeye calısıo saçları hem dzgün cıkar hepsi aynı şekilde bide acıktenli esmerelrden sayılır kızım cabuk uzar die kestik bide akıllı durdu ki makine sesinden acayip bi anı oldu kafasından gece şapka eksik olmuo gündüz koca kafalar şeklind egezioz resimerine bakınca üzüldüm ama olsun kökü kızımda:23::23:

Benim oğlumun da saçları bir tuhaf..Eşime kalsa çoktan keserdi saçlarını da ben kıyamadım..Herkes takılıyor gerçi saçlarına..Her tarafı ayrı telden çalıyor çünkü:1:

Benim oğlumun da saçları bir tuhaf..Eşime kalsa çoktan keserdi saçlarını da ben kıyamadım..Herkes takılıyor gerçi saçlarına..Her tarafı ayrı telden çalıyor çünkü:1:

ya cok güzellerdi herkes dogdugunda bile bu ne saç doğması gecikmişti az kala rapunzel olacaktı ama sonra biz zaten ara ara kısalttık :1: nazar degiodu .. aman yakışıklı oglusun yaz geldi kestir hem çok saçla bebek büyümez deler ben batılcıyım:52::52::52:

canım geçmiş olsun ama korkma git çektir hemen aklında kalmasın zaten 5dakikalık bişey.işllhhda hiçbişey çıkmaz

:15:geldim bak harbiden yaaa kimse yokk..ama benmim annem gelior yineee:16::15::16:yaşasınnn hem bizde onla memlekete gitcezz daha çok yupppiiiiii:36::36::36:çok mutluyum gezecem eş dost görecemm

Kimse denk gelememiş heraldee:1:
Benim canavarım anca uyudu da geldim.Dün doğumgünü vardı oraya gittik.Etrafta çocuklar bi sürü insan her gelen bi gelip bakıyo 2 dk kucak derken bizimki kıyameti kopardı:14: Gündüz hiç uyumadı kimi görse ağladıı ..huysuz sandılar oğlumu :14: yani o kadar kalabalıkta yabancılaması doğal ama dimi...:26:

Ne güsel aileler de gelmeye gitmeye başlamış havalar güzelleşince.Biz de anneme gidicektik bgn gidemedik.yrn inş...biz aynı şehirdeyiz güya ama arada 70 km var.Günübirlik gitmenin imkanı yok...

Kimse denk gelememiş heraldee:1:
Benim canavarım anca uyudu da geldim.Dün doğumgünü vardı oraya gittik.Etrafta çocuklar bi sürü insan her gelen bi gelip bakıyo 2 dk kucak derken bizimki kıyameti kopardı:14: Gündüz hiç uyumadı kimi görse ağladıı ..huysuz sandılar oğlumu :14: yani o kadar kalabalıkta yabancılaması doğal ama dimi...:26:

Ne güsel aileler de gelmeye gitmeye başlamış havalar güzelleşince.Biz de anneme gidicektik bgn gidemedik.yrn inş...biz aynı şehirdeyiz güya ama arada 70 km var.Günübirlik gitmenin imkanı yok...

aynem canım ya bizdede misafir vardı her hafta olduğu gibi bebek akşama kadar mızmızlandı ağladı ya misafire diyeceğim yokta bebek yokkenki gibi davranıyolar hem yemek yap sofra kur hizmet et bebeği oyala inanın delircektim:33: yardım falanda etmiyolar herkez hizmet bekliyo bu insanlar çok acayip bengamze aslında ben buralardaydım ama kız çok huysuz sadece okuyabildim yazamadım biraz öncede rota 2. Doz vurdurduk kilomuz hala düşük :43:

Back
X